Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   CT80MCO - B2 Audio Demo Car (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/155371-ct80mco-b2-audio-demo-car.html)

pigoo 01-12-11 16:40

Re: Logan CT80MCO - DD powah :-P

nu vin ca nu prea am ce sa invat deacolo .
ii cunosc pe baieti, am luat parte la intalniri din 2008 pana in 2009 cand mi-am cam pierdut interesul pentru sucuri .
daca vrei sa asculti sistemul ma poti suna la nr de telefon din profil .

pigoo 06-12-11 18:13

3 Attachment(s)
update
scena s-a ridicat la nivelul ochilor, cu noi calibrari de aliniere s-a ajuns la un stage pe care il visam:shock:
mai ramane sa-i imbrac, alcantara e pe vine
urmatorul pas sunt fetele de usi care vor fi schimbate cu unele de logan faza 2 si le voi trata acustic .

raresvintea 06-12-11 19:00

Frumoasa evolutie! Ai strans ceva melci! :lol:

Nu simti nevoia de subwofer pt a reda intregul spectru? Sau ajung difuzoarele?

pigoo 06-12-11 19:11

nu se simte asa mare nevoie
dar cand o sa vina si vremea basului.... o sa fie forta:lol:
4x12", mai exact Powerbass S124x 300w rms

2 incinte:
una SQL Daily, 180L sealed in portbagaj
una SPL Competition, 220L Bass reflex @ 38hz pe bancheta

Shokaliptiku 07-12-11 10:23

asteptam realizarile 8)

pigoo 07-12-11 10:50

pai stalpii sunt cam cea mai mare realizare de pana acum:lol::lol:
vroiam sa-i fac de 2 ani:oops:

tzunny 07-12-11 11:18

Bravo ma! Arata bine. Te-am mai vazut prin cartier dar nu te-am mai auzit.. :lol: Faci economie de basi?

De unde iei alcantara? La ce bani? Unde o faci?

ludo_ludovic2003 07-12-11 11:28

te felicit si aici pentru stalpi !!! bv tie frumos , chiar imi plac :D

pigoo 13-02-12 03:41

1 Attachment(s)
am refacut schema
si daca tot m-am apucat de ea am zis sa o fac cu sistemul final.
in 2 saptamani vine si partea de bas

pigoo 14-03-12 01:27

1 Attachment(s)
am zis 2 saptamani si s-a facut fix o luna:lol:
mai bine mai tarziu decat niciodata:-)
si sunt schimbari, in loc de 2x12" PB va fi 1x15" DD515 , evident... pe viitor 2x

Simox 20-03-12 13:50

Se aude demential dd-ul , abea astept sa vad cum o sa fie cu 2 , pacat ca eu nu am loc de 2x 15" :(

ReLLaXX 20-03-12 14:44

Quote:

Originally Posted by Simox (Post 4941271)
Se aude demential dd-ul , abea astept sa vad cum o sa fie cu 2 , pacat ca eu nu am loc de 2x 15" :(

2 x 12" in volumul potrivit fac cam aceeasi chestie (cu o mica diferenta de feeling datorita suprafetei de con). In rest... totul e posibil. :)

lorentziu 19-05-12 08:36

Quote:

Originally Posted by Simox (Post 4941271)

am ascultat sistemul si mie personal sincer nu mi-a placut absolut deloc cum suna dar deloc..! nu are atac nici ca un pioneer de 12' poate si din cauza incintei gresit calculate..un port absolut prea mare..a rezultat o molfaiala ce nu aduce a bas oricum ai asculta..cu ceva banal si ieftin puteai sa faci sa sune similar dar asta e parerea mea...!o fi si din playerul ala de ''top''...vechi si obosit nush dar speram sa aud altceva din ''melcii'' aia...dar de unde..super amplificati si degeaba am plecat cu un gust amar..nu m-a impresionat decat negativ..nu te intelegeai inauntru de galagie doar, atac pauza..o ciorbica de sunete''..pacat de munca..e un review real ce nu trebuie neaparat agreat..e doar parerea mea personala, no ofense

Bigu 19-05-12 08:49

Nu am ascultat sistemul deci nu-mi pot da cu parerea, de curiozitate, tu in ce iti faci auditiile? Cat despre acel player vechi si obosit... :) inca face 3.14 3.14 pe multe unitati din actuala generatie :)

Seal 19-05-12 09:40

uite unde era maniacul de domotec :lol::lol:

lorentziu 19-05-12 10:52

nu face prea multe..am vazut ce poate playerul ala de ''top''..ce e vechi e vechi..atat poate saracu'...asta e..ptr amatorii de second o fi ok..mie mu-mi place cum suna ..e depasit..face 0, 3/2 din unu' nou:lol:..domotec..? ai avut tu sigur..:lol:

Tavyyyy 19-05-12 10:58

Iertati-l ca nu stie ce zice:lol:

animalutz 19-05-12 10:58

Iaute, Debeichi are importator la noi si el are cont pe forum ... =))

lorentziu 19-05-12 11:14

:lol:ce va mai aparati intre voi..:lol:stiu si ce are ala si ala ca doar citesc..dar daca incearca sa rada ..rad si eu de el..:lol:)))..iar tu esti fac S.A.L..? sunt curios..:lol:

ReLLaXX 19-05-12 12:04

Fiecare are dreptul la o parere. Va rog sa respectati chestia asta.

DD-urile sunt deosebite tocmai prin faptul ca in instalarea optima sunt suficient de liniare incat sa acopere zona subjoaselor dar sa rezolve excelent si partea de kick (atac foarte bun). Tocmai "viteza" le caracterizeaza in mod normal. Difuzorul sigur poate. Restul... e detaliu. :)

Nu sariti cu atacuri de gen Domotec si altele ca nu cred ca-i cazul...

lorentziu 19-05-12 12:39

6 Attachment(s)
am simtit ca poate..are suflu nu gluma dd-ul ala dar pacat ca a fost bagat intr-o incinta necorespunzatoare....si tocmai ca stiam si o serie mai superioara am fost curios cum se aude la banii aia..instalarea e totul zic eu..uneori vezi scule f bune si nu se aud la asteptarile tale..e o arta incinta juma' juma' cu reproductorul de joase'..mai bine lasi pe altul sa o proiecteze decat sa dai buleala.! al stiu pe cristi cate cutii a facut dar exagereaza pe partea cu portu..in continuare persista in greseala, pacat! mai bine sa imai invete..sau sa fure meserie..una peste alta sub-ul lucra bine dar in tacere..voia alta casuta''..saracu! poze ptr cel cu''domotecul''..chiar ma pricep la incinte si instalari e facut de mana mea tot..deci relax..as zice..era doar un review, am dreptul la o opinie..numai bine :!:

ReLLaXX 19-05-12 12:53

Quote:

Originally Posted by lorentziu (Post 5029766)
am simtit ca poate..are suflu nu gluma dd-ul ala dar pacat ca a fost bagat intr-o incinta necorespunzatoare....si tocmai ca stiam si o serie mai superioara am fost curios cum se aude la banii aia..instalarea e totul zic eu..uneori vezi scule f bune si nu se aud la asteptarile tale..e o arta incinta juma' juma' cu reproductorul de joase'..mai bine lasi pe altul sa o proiecteze decat sa dai buleala.! al stiu pe cristi cate cutii a facut dar exagereaza pe partea cu portu..in continuare persista in greseala, pacat! mai bine sa imai invete..sau sa fure meserie..una peste alta sub-ul lucra bine dar in tacere..voia alta casuta''..saracu! poze ptr cel cu''domotecul''..chiar ma pricep la incinte si instalari e facut de mana mea tot..deci relax..as zice..era doar un review, am dreptul la o opinie..numai bine :!:

Mi se pare ca pigoo are un entry level, sau pe-acolo. :) Oricum, majoritatea DD-urior merg bine si in free air, motiv pentru care suporta fara probleme incinte mari si/sau porturi supradimensionate. Echilibrul sta in raportul dintre volumul incintei, volumul portului si logic, implementarea in masina. Se poate face foarte bine si foarte tare si cu porturi uriase. Poate nu a iesit aici, de data asta.

lorentziu 19-05-12 13:03

daaa, are un 15' seria 500 acum..cum spuneam pacat ca nu e pus in valoare , putea apela chiar la tine cu siguranta sa-i zici ce si cum:lol:dar e capos..si da, asa e ..dd-rile merg bine daca sunt implementate bine

AlexSmL 19-05-12 20:24

Din cate citesc eu ...observ ca tu din start ai ceva de impartit cu "persoana" pigoo...si mai putin cu sitemul/sculele alese de el.
Eu am ascultat sistemul lui in varianta actuala...si e foarte ok din toate punctele de vedere si chiar isi justifica pretul fiecare componenta.(cel putin pentru gusturile mele)

lorentziu 19-05-12 20:50

nu ai citit ca e parerea mea? ce e asa de greu de inteles..? chiar suna sub asteptari..asta e..! fiecare cu urechile lui, mie sincer la cat mi-a laudat sistemul nu m-a impresionat deloc..multi isi lauda sculele cat au dat pe ele mai mult si de fapt sunetul final conteaza ..in cazul de fata slabutz spre mediocru ptr banii investiti..asta cred eu..si gata !

ludo_ludovic2003 20-05-12 10:55

Quote:

Originally Posted by lorentziu (Post 5030405)
nu ai citit ca e parerea mea? ce e asa de greu de inteles..? chiar suna sub asteptari..asta e..! fiecare cu urechile lui, mie sincer la cat mi-a laudat sistemul nu m-a impresionat deloc..multi isi lauda sculele cat au dat pe ele mai mult si de fapt sunetul final conteaza ..in cazul de fata slabutz spre mediocru ptr banii investiti..asta cred eu..si gata !

trebuie sa dai explicatii oricarui om care spune ca se aude bine ? ti-am inteles punctul de vedere al sistemului dar nu toata lumea are urechi fine ca tine! asta este concluzia mea despre tine ...este doar o parere ;)

lorentziu 20-05-12 11:10

:-)off..dar e a mea..punct:evil:

pigoo 03-06-12 14:02

mie imi place cum se aude :-)

Bogdan OCC 05-06-12 13:22

ajungi la event?

roli 05-06-12 15:43

Quote:

Originally Posted by Bogdan OCC (Post 5053474)
ajungi la event?

la arad da :lol:

pigoo 05-06-12 19:53

slabe sanse sa pot ajunge pana la arad. sper sa pot ajunge la bucuresti. maine voi sti mai sigur.

teddyb 25-06-12 19:11

ufff...chiar asa nasol se aude sistemul pigoo?? :-P

pigoo 27-06-12 10:51

nu cred ca se aude chiar asa nasol:oops:
m-am intalnit cu bogdan alaltaieri si s-a jucat un pic ...
cred ca el ne poate spune cel mai bine cum se aude sistemul

keddy_net 02-07-12 13:22

parerea mea: este un sistem echilibrat, cu un raspuns bun in frecventa. Nu se simte sunetul mai tare in jurul frecventei de acordaj, si are un raspuns liniar, cum suna la 28hz asa suna si spre 40hz. Pentru cei care vor un kick mai puternic asta tine doar de gusturi si poate urca in acordaj pana aude kickul care il satisface. Eu personal sunt fan sunetelor joase, si acest sistem suna foarte bine pentru cei 300w rms.

Acest model de la DD care desi este din gama entry level, canta fata de impingatoarele de aer de la kicker. Acesta este doar o parere, si apreciez munca si entuziasmul pasionatilor de car audio.

Legat de review-ul lui lorentziu mai de graba mi se pare o rautate din partea ta decat un review. Daca erai o persoana atat cunoscatoare, sigur ne stiam de la vreo competitie, aveai mai multa cultura si un respect fata de melci si vechiturile din 2006.

Bogdan OCC 04-07-12 00:10

E pe drumul cel bun sistemul, da mai e de tras la el :).
Stalpii de finisat/modificat si imbracat in alcantara as pune primu pe lista, la urmatoru drum in ct s-ar putea sa iti fac o surpriza.
Si in rest reglaje reglaje reglaje, masina a concurat nereglata :), sau reglata aiurea cum vreti voi.

pigoo 04-07-12 01:23

dap, aveam o buba in aliniere, centrul era cam spre dreapta, acum e ok.
azi a venit si basu, deci am scapat de lipsa joaselor. pe viitor cand o sa am niste lemn in plus..... sau niste bani in plus, voi incerca alta incinta ca sa imbunatatesc balanta spectrala.

lorentziu 04-07-12 21:23

egat de review-ul lui lorentziu mai de graba mi se pare o rautate din partea ta decat un review. Daca erai o persoana atat cunoscatoare, sigur ne stiam de la vreo competitie, aveai mai multa cultura si un respect fata de melci si vechiturile din 2006.
__________________man..nu o lua si tu asa, cultura am slava domnului dar uneori mai trebuie sa te raportezi si la altii ca asa fiecare zice de sistemul lui ca e cel mai bun..nu?? recunoaste..tu de ex zici de kicker ca e impingator de aer ..nici nu ma deranjeaza insa fata de modelul in cauza e muuuult peste si stie ff bine frecventa joasa..am lpf la 50hz cu panta de 24...si e perfect..as vrea sa vad si eu subwoofer care sa dea asa bine la asa setare..asta la 11 mil cat am dat eu pe el ..tare as fi curios..cred ca nu ai auzit never un solobaric de 15' la munca..heavy..hii hii..nu mai vb asa..in rest numai bine..hai sa lasam rautatile si sa ascultam muzica..bafta

pigoo 07-07-12 22:45

pe 10 si 11 sunt in bucuresti, daca sunt doritori sa asculte sistemul sa ma contacteze pt programari :lol:

Bogdan OCC 08-07-12 12:24

Man cu stalpii aia mi-ar fi rusine sa ascult muzica :lol:

pigoo 08-07-12 13:09

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:35.

- Copyright 2026 4Tuning