![]() |
Re: Tuning EXTREM
sigur e civic, uitativa la stopuri si la partea din spate
|
se vede de la o posta k e civic
|
10 Attachment(s)
:rolleyes2 :twisted: :evil: :cry:
|
Niste poze extreme din Romania aveti?
|
hai ca e tare masina
|
.... care din ele?
|
clio frate
|
presupun ca te referi la masina din al doilea post de pe topicul asta, nu... frate?
incearca sa scrii clar in raspunsuri la ce te referi, te rog :) |
ok *****
:-) ===================== nu sunt fratele tau, elimina cuvantul asta din raspunsurile adresate mie, te rog. multumesc- aleks |
:lol: cand o sa ajunga golful meu ca una din alea, sau ca un hummer macar?:lol:
|
inapoi la topic va rog, ca se tot merge pe aratura de vreo cateva pagini :)
|
da e buna si aratura asta la ceva.....
Pana una alta, hai sa vad care tuneaza o Dacie in Bacau, da sa fie tareeeeeeeee |
Quote:
chiar ia sa ziceti si voi dace se merita eu m-am gandit la un motor de 5gtt ca ala e printre putinele care se potrivesc si la exterior chiar nu stiu nu imi vine nici o idee sa o lasi simpla sa fie mai agresiva ,grea treaba |
Poţi să-i dea o vopsea faină, să-i pui jante şi să-i schimbi motorul. Spoilere mai au şi alte dacii, aşa că... mai bine să aibă surprize colegii din trafic cu un motor de 5gtt:twisted: :lol:
|
E cam nasol sa te bagi la o dacie...eu unul am de furca o gramada cu ea si asta se vede,plus ca trebe bani multi si cand te uiti ce bani ai bagat in ea si ce ai reusit sa scoti s-ar putea sa mori de draci ca nu ti-ai luat alta masina mai tare...Yo unul nu-mi permit una mai scumpa si imi si place masina asta f mult dar nu stiu daca as fi dispus sa bag in ea vreo 4 mii de euro(sa nu credeti cumva ca ii si am:) :) :))
|
Quote:
un motor as pune ca nu e scump dar e greu de gasit :)) unul in stare mai bunicica |
uite cum se prezinta un festival de tuning de afara: http://www.artekaos.com/ExtremeTuningDay.htm
|
Quote:
|
arata bine...
nu toate, intr-adevar, dar arata bine tare :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
calm, n-are rost o disputa noua...
viper, ia-o usor cu afirmatiile referitoare la altii, ca risti o banare inutila... |
Quote:
mashina ta e bicicleta pe langa mashinile multor utilizatori a acestui forum. Ma mir cum de ai sacapat de sec. kitch pana acuma cu barele cumparate de la ureche si eleronul marlanesc de pe portbagaj |
kill him, kill him!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ajule, calm, nu va impacientati, ca nu merita
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
iar faza cu demonstratul .. chiar mai facut curios poate ne spune cineva de pe forum pe care l-ai lasat in urma sa ne povesteasca pt ca altfel nu cred eu de cate ori am auzit masina aia prin oras suna a cielo toata ziua si motorul acela si dupa cum mergea se cunostea ca nu e un avion ... si inca o chestie care este ideea sa pui un motor cat mai mare care consuma mult pe un taxi ? care este avantajul ? deci undeva cineva minte nimeni nu a avut nimik cu tine uitate la primul tau post si vezi ce zice ... si apoi discutam nu trebuie sa o iei in nume de rau dar gandeste la ce am spus Quote:
|
Quote:
|
la iasi spuneai acum vreo 2 ani ca ai motor si cutie de calibra pe ea
asa e? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu mai da-ti nas gastilor kre i-si plimba troasca cu autobuzul..si apoi e mare racer si tuning pe 4 tuning si nu numai..si mai e si minor./:twisted: RESPECT PT TUNERI!! |
2 Attachment(s)
sper sa nu fiu off-topic
|
bmw-ul e tras in folie argintie si lacuit(incredibil, nu?) iar celalalt e tunat pe photoshop(oribil, nu?)
|
3 Attachment(s)
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=oW6Z8KI4w3I sau folie? |
Quote:
|
Quote:
|
Pacat ca nu au voie sa circule cu ele pe strada ziua... Orbeste ceilalti participati la trafic! Si daca vrei sa vedeti mai multe masini, dati search pe youtube "dubai cars"...
|
doua golfuri amarate....
oare e motor de 1.4? :) http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=2 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=2 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
- Copyright 2026 4Tuning