![]() |
Re: La un gratar in a 2-a zi de Paste (24 apr)
sa-mi spui si mie kraven ce ati vb ok? bye
|
am vb o p***!!!va doare`n cot mha!tng vad k si pe tine la fel!zici k vrei la bucov, paulesti...dar dak u faci rost de masina sa te duci pana akolo...nu kred k ne iei pe toti!am krezut k se poate face ceva k`lumea cu voi!drq...e un simplu gratar...sau cel putin o iesire
|
stai ma linistit , ca se poate merge , punem mana si strangem banii si apoi o sa mergem .Eu nu mi am permis sa vb.aici pt ca in seara de paste tre sa ma duc pana la bucuresti iar dupa ma duc cu ai mei 2 zile la cheia .
Eu vreau sa mergem .Saptamana viitoare suntem in vacanta si avem timp destul . |
pai sunt in vacanta cei de la facultate ;) astia mai mici nu sunt :cry:
|
noi akuma astia cu scoala suntem akuma!de marti again la school!sa fac ceva pe ea!abia ashtept sa termin!!poate si cu bine!:)
|
Eu ma duc pe la Busteni duminica asa la o plimbare si mai am doua-trei locuri daca vrea cineva sa mearga cu mine!Nu merg pe aici pe aproape (paulesti,bucov) M-am saturat de jegu asta se orash!:x
|
Hai ca vad ca o dati in diverse ...... o lasam pe alta data, poate sunteti mai hotarati
|
aici nu hotaresti nik tng...ti-am zis!....yo merg!dar detalii taik!..na
|
Bha Fratilor Pt Ultima Data Zic "care Mege Luni Mai Devreme Asa Pana In 12 La Bucov???la Un Gratar Ceva?? La Un Fotbal K Am Facut Sambata Rost De Minge A Forumului!!" Si Ziceti Care Mergeti
Fara Sa O Dati In Barci K Nush Ce K Iar Se Intinde Vb. Pa Allz ;) |
Miroase a mici sau mi se pare mie? asi veni si eu dar ummm nu pot... Distracrie Placuta si paste fericit :peace:
|
Multumim ! Dar stai in Ploiesti sau treci prin Ploiesti? :rolleyes2
|
facem mha facem!sa tina vremea cu noi pm si mergem!!
|
UNDE ca vad ca nu atzi stabilit nimic lol
|
Quote:
|
daftek alex e ruda cu tine???
|
mergem la gratar ............... ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
clar :mrgreen: |
Unde va duceti mah la gratar?:rolleyes2
|
Sariti cu pozele :D
|
marfa la gratar , am plecat la sala .
|
a fost super la gratar ;) suntem cam rupti dar asta e :mrgreen:
|
BAAAAHH Voi faceti misto? :lol:
|
am fost, ne-am distrat, am venit!:))a fost zuper tare!!vb lu cobra....sariti cu pozele!!
|
Am ajuns eu putin mai tarziu de ora 14, dar oricum nu incepuse inca gratarul si distractia asa..., dar a iesit super.
Participanti: T@Z, TNG, PIYTU, TRE, SHANTZU, KRAVEN, LEO, COBRA, X-CITE, RZV, GRASU,(nu stiu cum il cheama, sorry :D), RAZVAN, AML, fetele baietilor (TNG, T@Z, TRE si AML), inca un baiat... sorry nici pe el nu-l stiu, de-al lui T@Z, si nu in ultimul rand DONU'. Gratare, fotbal (mi-am luat si-o minge-n fatza de la Piytu, dar il prind eu la interval... :zombie: glumesc...), burn-uri (pe iarba sa nu tocim cauciucele :peace:), invarteli pe camp... pacat ca nu ne-au tinut franele de mana ca lumea..., dar sa recunoastem ca si pamantul era nasol in zona aia, aaaaa si s-a plimbat TNG cu masina lu Piytu si statea cu mana atarnata pe geam de ziceai ca vrea sa rastoarne masina... :mrgreen: . A fost misto, misto, si vreau sa mai facem prostii d-astea, desi mi-e frica de o mare febra musculara maine, de la fotbalul ala..., dar v-am aratat macar ce portar bun sunt :oops: Multa bafta la toata lumea si fac tot posibilul sa mai particip la astfel de intalniri la iarba verde! V-am pupat pe toooti! Scuze daca am omis pe cineva din lista participantilor! |
Ce stofa de povestitor ai tu mey DONule :-P :D , bun asa ;)
Dupa lungi cautari....am gasit un loc bun pt gratar, a fost frumos Multumim tuturor pentru participare. :peace: |
Quote:
a fost f frumos speram ca data viitoare sa iasa si mai frumos ,dar nu cred ca se poate . dupa cursa de la buzau poate ne mai gandim la un gratarel . |
DA, a fost super marfa la gratar, Don, l-ai omis pe Gicu, ataaaatt, trebuie sa mai mergem la inca unul cat mai curand
|
ce sa mai baietzi a fost superrrrrrrrrrr ataaaaaaatttttt!!!!!! SPER K V-AU PLACUT MICI SI CARNEA FACUTE DE JE +AJUTORU FETELOR!!!!! MULTUMIRI LU TRE PT DRUM SI LA TOTI PT DISTRACTIE.CEAU
|
Da sa traiti voi nici macar de beep nu ati avut? :evil:
|
Quote:
Va explic Live cam ce ne mai trebuie d-aici in colo... |
Quote:
pe la 14 am reusit sa scap... desi nu credeam sa pot ajunge..., i-am sunat si mi-au zis ca ma asteapta... (da-mi nr. tau de tel. pe mess si data viitoare nu mai scapi neinvitat). |
7 Attachment(s)
Pozele pe care le-a facut Razvan(grasu) :arrow:
si un filmuletz... in timpu jocului |
ce mha doar atatea poze???...kred k mai am vreo 3 pe tel`u lu` Leo!:))..mai puneti cei kre au facut!
|
poze mai am yo da...... le pun in alte zile k acu mere netu k un ***. sry
|
Re: Diverse poze/filme
13 Attachment(s)
uite k am pus shi yo niste poze de la escapada din Paulesti din 24.04.2006
le-am facut la 800X600 k sa le uploadez mai rpd. sry,bft |
Re: Diverse poze/filme
10 Attachment(s)
si cam atatea!!
|
Ce toba misto si-a luat taz :D
|
Quote:
|
frumos , frumos , parca ne mai cheama o data paulestiul sambata
|
lol se vede altfel viata acuma :D mai e pana sapt viitoare :D daca fac astia benzina 100 de mii litru mai mergem ? :D
|
din pakte mai mult k sigur nu kred k o sa merg!!azi am scapat yo cum am scapat dar ...pana mea...kred k tre` sa ma loveask T@z cu bata in cap sa ma trezesc si yo k am un bac de dat!!si time is ticking away!!!se apropie ...foarte rpd!!...asha k va urez de pe acuma distractie placuta dak va duceti sambata!!!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning