![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Quote:
Sarbatori Fericite. Quote:
|
Super tare Clio! Culoarea, la fel ca si macheta:D. Esti un adevarat fan Renault:-)
|
;)
Quote:
DAAA, sunt fan RENAULT dar trebuie sa recunosc ca-mi plac si Golf-urile GTi, 1,2,3,4,5,6... toate! In curand noile achizitii RENAULT, Golf... la inceputul lui Ianuarie. Sarbatori Fericite Racer21 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=
Misto! Cat te-a costat ? Astept sa le prezinti sa vad si sa comentez. Sarbatori Fericite :chuckel:[/QUOTE] 8 ron, dar am luat mai multe. Al meu este modelul mai vechi maisto 1:39. Uite o poza :arrow: Sarbatori fericite si tie. |
1 Attachment(s)
hey si La Multi Ani tuturor !
Noile achizitii: Fiat 500 Abarth - 1/24 Bburago Porsche 911 Carrera S - 1/18 AUTOart Din cate mi-au spus cei de la Porsche este editie limitata, cateva unitati si doar pentru dealer. urmeaza sa fac prezentarile / poze in detaliu maine. RESPEKT |
9 Attachment(s)
500 ABARTH - 1/24 Bburago
nu am vazut masina aceasta la scara 1/24 la noi. Voi? |
Nici eu nu am vazut-o dar e dragalasha foc :lol: sa o stapanesti sanatos :P
|
daaaaa! Imi place ca este ok realizat.
Am avut de ales intre 1/18 si 1/24 dar sa fiu sincer 1/18 atat de la Bburago cat si de la MondoMotors nu mi-au placut cum sunt executate si costau 35 Euro :) fata de 20 cat sunt pe MCW :lol: MillionDollarBaby, sa stii ca m-ai influentat 90% cu Porsche-ul tau frumos in achizitionarea Porsche-ului meu. Nu sunt un fan Porsche dar mi-a placut si am dat banii ceruti, cam multi dar pasiunea n-are limite :> P.S multumesc 8) |
Quote:
|
si eu care credeam ca-s unic :lol:, daca stiam nu-l mai caram din Austria
|
mane super tari ultimile machete felicitari,vreau sa rad mult cu Abarthu-ul tau am patit aceeasi faza eu tot din austria am adus un reventon 1/24 ca nu vazusem la noi ,si dupa o saptamana era plin selgross-ul de ele ,si cand ma gandesc ce alte machete puteam sa cumpar ..dar na ..:D
|
da, stiu ca mi-ai spus cu reventonu :lol:
Bine ca nu regret ca mi-am luat modelul acesta , ca mi-l doream de ceva vreme in colectia 1/24 si este chiar bine realizat. A meritat! :) Keep the good works dude! Succes in achizitii de machetute |
Quote:
da porshe-ul parca e si mai fain;) |
11 Attachment(s)
Porsche 911 Carrera S - 1/18 AUTOart
Nu-mi prea au iesit cine stie ce pozele... totusi, sper sa va placa. |
Mda. Frumos exemplar. N-ar strica poze si cu paretea de sub pasina si portbagaul ridicat :P
Foarte bine dau etierii galbeni. Succes in continuare la colectionat :) |
Quote:
|
foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos!!!!
|
Un model foarte reusit al celor de la Autoart:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
8) |
Foarte frumos exemplar, felicitari pentru colectie ! Sa le stapanesti sanatos , astept sa vad ce alte minunatii mai :-D
|
2 Attachment(s)
O am si eu , dar la 1/24 si alt producator :D numai ca a mea are leduri :> , ar merge sa umbli si la a ta putin ca da bine ...
check this out :arrow: |
Creative256 : multumesc mult, sper sa mai vin cu noutati cat de curand. Sa gasesc ceea ce caut si sa fie "timp" (bani power)
MillionDollarBaby: Am mai spus-o si intr-un post anterior, o spun din nou :) : Ai o particica din "vina" ca am acest Porsche Carrera S in colectie deoarece m-am indragostit de Porsche GT3 by Norev al tau. De fapt ca ala am vrut sa-mi cumpar dar cei din reprezentanta Porsche din Austria aveau multe modele dar la scari mici 1/43, la 1/18 aveau cam 4-5 modele si am luat ce am apucat la 1/18 :shock: :lol: Modificari?! Daca m-as "baga" la creatii cu siguranta as strica macheta, o las "default". Edit: frumos Porsche din pozele de mai sus, ai tunat-o frumos. leduri albastre care dau f. bine. Si da, este ca a mea :-P mersi mult |
Quote:
Ma bucur ca am o "vina" buna asupra ta :lol: . Da acuma na o poti lasa default ...ca arata bine oricum ! Doar este porsche :twisted: Nu eu am tunat porschele , a fost a unui user de pe forum impreuna cu volvo`ul c70 , si el le-a lucrat iar eu le-am cumparat :lol: Si eu ca tine , as strica macheta daca m-as baga la una de genu sa o fac ...si dupa mi-as da pumni in cap asa ca mai bine cumpar din stanga si din dreapta de la cei care se pricep ...si ma aleg cu ceva frumos :D si ce mai urmeaza in colectie ? :D |
next in colectie:
Renault Megane Trophy Solido deocamdata :) Vroiam si Megane-ul tunat de la Norev dar am inteles ca nu e cine stie ce... :( hey, o zi frumoasa 8) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
ce frumosa arata cu etrierele galbene:D...e super masina oricum;)
|
Merci de poze radu. E foarte ok realizata. Nu aveam in plan modele porsche, dar m-ai facut sa ma razgandesc.
|
nu ai pentru ce, greseala mea ca n-am pus de la inceput.
Sa stii ca nici eu n-am avut in plan modele Porsche dar MillionDollarBaby m-a facut sa-mi iau unul. Apropos, intra la ea in thread si uite-te la Porsche-ul Gt3 al ei. E demential. Poate dupa ce ai sa-l vezi cu siguranta o sa te gandesti serios sa-ti achizitionezi porsche. Respekt :> |
L-am vazut si pe cel de acolo. Astept sa treaca luna asta ca am de platit multe machete si probabil in viitorul apropiat o sa vina si la mine un porsche ... de care o fi el.
|
1 Attachment(s)
news!
Peugeot 407 shiluette - SOLIDO Renault Megane Trophy 2007 - SOLIDO |
Astept prezentarea Peugeot-ului 407! :)
|
10 Attachment(s)
Peugeot 407 Shiluette - 1/18 Solido
Din punctul meu de vedere macheta este foarte bine realizata, solida. Se deschid usile si atat. probabil celor de la Solido le-a fost greu sa faca un sistem de deschidere a capacului la motor... v-am atasat o poza cu o masina concept 407 sa vedeti cum ar fi fost principiul de deschidere pt. a vedea motorul. Pozele care le-am facut sunt total nesatisfacatoare, asa ca voi reveni cu altele cand o sa am lumina si vremea va fi mai prielnica :-P |
Pacat ca nu deschide tot. IN rest foarte frumoasa macheta :).
|
Peugeout e frumos, dar Porsche-le e tare tare...Bravo, vad ca te-ai pus pe machete de calitate (noroc cu ele, eu nu-mi permit inca...);)
ps: Tare faza cu Abarthu :lol: Si eu am vazut odata un Gallardo LP560 Trofeo, destul de scump, si am mai vazut acolo chestii mult mai interesante, dar am zis ca sa iau lambo-ul ca nu vazusem pana acum si am crezut ca era rar...l-am luat...ziua urmatoare trec prin Auchan, si vad acolo o gramada de Trofeo, cred ca erau peste 50...si mult mai ieftine :lol: atunci mi-am dat seama ce trebuie avuta rabdare |
Quote:
racer21: mersi, imi plac cele Solido pt. ca au un raport calitate/pret foarte bun pe site-ul unde se face comanda lunar. Porsche-ul este impecabil :evil_laug Abarthu ala mititel a fost 70 ron in banii nostri, ce m-am pacalit... aoleu. :writers_b RESPEKT :> |
Bijuterie Peugeot-ul, e foarte frumoasa macheta, felicitari.
|
radu rs supeerrrrr megan-ul rs si clio-ul rs si mi-e imi plac machetele tale de megane nici nu mai vb il ador mama mea are un megane 2 coupe 3 usi nu ma satur de privit sa ai din ce in ce ma multe machete
|
superbe ce sa mai, felicitari:) vad ca devii colectionar bazat;)ai gasit loc de ele?
|
1 Attachment(s)
CALIN 79: mersi mult, ma bucur ca-ti place!
mustang G.T: stiu ce spui, sunt fan megane de cand a aparut in 96 Maxi Megane. Mersi de coment, poate te apuci si tu de machete, este un hobby frumos. lopez23: mersi, am gasit loc, cum sa nu! Ce-i drept trebuie sa mai fac o polita pt. cele care vor veni :D. iti atasez o poza unde le tin, unele din machetele mele favorite. . Restul nu-s expuse. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning