![]() |
Re: Incredibil - Lovit de o masina CD
din cate stiu agentii diplomatici sunt exceptati de la raspunderea penala administrativa si civila a tarii de resedinta,in cazul asta a romaniei.in cazul in care el comite o infractiune pe teritoriul tarii si se dovedeste asa, guvernul il poate expulza si va fi judecat acolo.atata tot!.nu are ce sa-i faca.trebuie sa te concentrezi pe marlanul de gabor.multa bafta iti urez
|
:/
multa bafta in continuare cu lovitura.. parerea mea e ca singura ta sansa e presa nu MAI-ul (avand in vedere cat de corupti sunt si spaga e la putere..)
iar in legatura cu politistul.. ii mai tii minte numele ? cumva militaru ? :D P.S. : CD = corp diplomatic... (imun = nu prea se supune legii) |
E luni... nici o veste noua?
|
al3x, santos, andr3i, xbogdanx...
de ce nu-i kitch tata? e frumos opelul cu stema de bmw? ;) sau dacia cu stema de renault pe volan? :D:D:D |
Re: :/
Quote:
|
Quote:
|
tot nici o veste de la ei?
|
Salutare - am primit si mult telefonul dorit ......din pcate deocamdata nu o s ava spun numele persoanelor...care sunt din Min de Interne si de la Rutiera din Buc.....Deci ma suna ieri spre seara o persoana cu grad inalt de la rutiera....ca in principiu am avut dreptate..dar ca lor le este imposibil sa mi anuleze PV si in speta sa mi returneze fizic carnetul....ci doar justitia o poate face ....in schimb imi pot oferi (mai precis persoana in cauza care ma sunat "sustinerea" si " sprijinul" in cadrul acestui demers) - mai precis daca am probleme in prelungirea dovezii etc sau alte probleme rutiere ..si incep explicatiile care sincer mi s au parut incredibile....imediat va fac un conspect a discutiei telefnice purtate ....
|
1. ca alcooltestul nu a fost facut pt ca ...sectia cu pricina nu mai aveau "flestuce" (chestiile care se pun in varful aparatului de alcooltest) - ca da este vina lor si si o asuma ca nu au putut din motive administrative sa puna la dispozitia sectiei in cauza in timp util aceste lucruri - de parca pe mine m ar interesa chestia asta....sau parca asta e problema mea...(ma intreb ce ar fi fost daca eu as fi fost in stare de ebritate - sau un altul care ar fi facut altceva cu mult mai grav - si stiti si voi ca nu este obligatoriu sa mirosi de la o posta sau sa mergi pe 7 carari daca esti beat) - nu a putut in schimb s ami ofere nici o explicatie pt faptul ca agentul a trecut cu de la sine putere in PV fara a vea dovada acestui fapt ca "nu a consumat bauturi alcoolice".
2. faptul ca a fost trecut in PV si dovada ca eu am lovit masina cealalta este citez" o greseala literara de exprimare a agentului" ???????????!!!!!!!!!!!!!!!! 3. ca da dupa felul in care au fost lovite masinile sa vazut clar ca cel in cauza adica Cd a produs de fapt accidentul ....iar explicatia ca agentul in cauza a considerat invers a fost pusa pe lipsa de experienta a acestuia ....si emotiei provocate de faptul ca celalalt era un diplomat strain!!!! 4. din pacate astept citatia - pt a putea s ama prezint la judecatorie.....si dupa pasti voi face si public un raticol pe tema asta - mai mult vreau sa fac public in ziarul in care va aparea articolul si ceea ce s a intamplat cu acel biet motociclist si de ce nu chiar sa mediatizam si alte "experiente" de genul acesta si profesionalismul politiei rutiere! |
pune post-ul tau si pe www.anchete.ro. Sunt acolo cativa sacali care abia asteapta sa atace la gat politia si alte jeguri administrative.
|
Din ce am citit se pare ca persoana insemnata ti-a cam servit abureli. "Ca nush ce, ca agentul nostru e incompetent"... bleah. o gramada de nesimtiti.
|
kataline...
publica articolul asa cum mi l-ai trimis mie ! |
cara ... ce ti`au scris ei e frectzie la picior de lemn ... daca toti sunt incompetentzi .. atunci de ce un incompetent a omorat un om .. de ce un incompetent ti`a luat carnetu ?!?!...
|
eu nu intaleg cu ce esti tu devina ca un politist incompetent s-a emotionat si a scris alceva.... e o porcarie care miroase de la o posta a minciuna...
un lucru e foarte clar daca ai proces e ca si castigat mai ales ca ai martori.. un sfat : NU CEDA.. |
problema e altfel...
in urma acestui accident ce minusuri au aparut de partea ta? 1 daune la masina 2 persoane ranite 3 cazier, ceva 4 alte inujurii, si daune morale este clar ca se doreste o rezolvare a situatiei, deoarece cel care o va incasa va fi politaiul speriat de "CD"...daca tu o tii pe a ta omul va cadea, iar kinezul (adevaratul vinovat) va scapa...dar este posibil ca si tu sa fii luat la oki de altcineva...nu zic cu siguranta, sau ceva, dar stii cum e "what goes around, comes around" ... "what goes up must come down" daca seful respectiv (nu conteaza prin cine) iti va rezolva toate bubele rezltate in urma accidentului, plus ceva daune morale (ceva nu jegmaneala, ca iar apar situatii dubioase) ideea ar fi sa cazi la pace...consider ca ambasada va plati acele daune infime in raport cu bugetul lor |
da! te sfatuiesc bine baietiii! mamaa te-a sifonat *** si tu plangi dupa permis!??? fa frate ceva !!! zbete-te ca sigur o s acastigiii!! bafta!! eu sunt obtimist si zic ca ai sanse mari....
|
la justitia din ziua de azii nimic nui sigurr
|
Quote:
|
inseamna ca traiesti intr-o lume utopica, unde teoria e si practica, si nu la noi in tara...nimeni nu e d-zeu, dar se tot perinda semi-zei prin locuri cu influenta8)
|
referitor la alcoolemia soferului din CD (pentru a fi considerata ca fiind proba in instanta)trebuia sa i se ia testele de sange acea hartie care se emite in urma efectuarii testului pt. alcool cu aparatul cu care sunt dotati politistii este doar orientativa
|
Quote:
p.s. ceva detalii din proces ( cel putin presupusul ) ? |
Quote:
|
Quote:
|
In situatia in care este oricum nu prea are ce pierde.
|
Quote:
|
nu are sanse prea mari la nivelul asta...
si... contestatile, care trebuie facute mai intai la politie, etc, totul trebuie inregistrat cu grija, si pastrate copii cu numarul de inregistrare, pentru ca avocatul politiei va invoca vicii de procedura, si procesul se incheie inainte de a incepe... |
astazi katalin a avut citatia la tribunal...
o sa va tin si eu la curent cu ce s-a mai petrecut ;) |
Quote:
|
era si timpul... sper sa iasa totul cum trebuie :)
|
suntem in 7... nici un raspuns inca?
|
Mi-era teama ca asa o sa se intample :(
|
suntem in Romania ... coruptzia e in floare .... e trist :((
|
statzi mai ca inca nu sa hotarat nimic...
|
va pot spune ca cei in cauza nu s-au prezentat la tribunal...
prezenti au fost doar katalin si avocatul sau... pe data de 17 mai va fi urmatoarea intrevedere. daca nici atunci nu se vor prezenta vor fi judecati in LIPSA ;) |
Multa bafta si sa speram ca se va face dreptate....oricum indiferent de rezultatul procesului cred ca sunteti toti constienti ca nu va fi ultima fapta de acest fet in minunata noastra tara. Multa bafta si felicitari.
|
Quote:
|
stie mai marele nostru ce face ;)
multumim pt suport ... mai mult kata va multumeste ;) o sa va tinem la curent cu situatia ;) |
**** deci ajungem toti sa fim Corpuri Diplomatice si putem face GTA prin orash? omoram oameni , lovim masini si asa mai departe si scapam cu fata curata ca suntm Corpuri Diplomatice. *****
|
Cred ca au si ei limite... dar vad ca sunt destul de departe.
|
pana la urma ce se mai stie ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning