Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Incredibil - Lovit de o masina CD (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15336-incredibil-lovit-masina-cd.html)

edyedy 15-04-06 16:38

Re: Incredibil - Lovit de o masina CD

din cate stiu agentii diplomatici sunt exceptati de la raspunderea penala administrativa si civila a tarii de resedinta,in cazul asta a romaniei.in cazul in care el comite o infractiune pe teritoriul tarii si se dovedeste asa, guvernul il poate expulza si va fi judecat acolo.atata tot!.nu are ce sa-i faca.trebuie sa te concentrezi pe marlanul de gabor.multa bafta iti urez

Graph_EVO 15-04-06 17:57

:/

multa bafta in continuare cu lovitura.. parerea mea e ca singura ta sansa e presa nu MAI-ul (avand in vedere cat de corupti sunt si spaga e la putere..)
iar in legatura cu politistul.. ii mai tii minte numele ? cumva militaru ? :D

P.S. : CD = corp diplomatic... (imun = nu prea se supune legii)

neXus 17-04-06 13:05

E luni... nici o veste noua?

aleks 17-04-06 13:14

al3x, santos, andr3i, xbogdanx...
de ce nu-i kitch tata?
e frumos opelul cu stema de bmw? ;)
sau dacia cu stema de renault pe volan? :D:D:D

katalin1977 17-04-06 13:17

Re: :/

Quote:

Originally Posted by Graph_EVO
multa bafta in continuare cu lovitura.. parerea mea e ca singura ta sansa e presa nu MAI-ul (avand in vedere cat de corupti sunt si spaga e la putere..)
iar in legatura cu politistul.. ii mai tii minte numele ? cumva militaru ? :D

P.S. : CD = corp diplomatic... (imun = nu prea se supune legii)

Da ....stii tu ceva ce nu stiu eu?

katalin1977 17-04-06 13:17

Quote:

Originally Posted by neXus
E luni... nici o veste noua?

Astazi cica ....nu mai zic nimik...astept!

aleks 19-04-06 11:48

tot nici o veste de la ei?

katalin1977 19-04-06 12:07

Salutare - am primit si mult telefonul dorit ......din pcate deocamdata nu o s ava spun numele persoanelor...care sunt din Min de Interne si de la Rutiera din Buc.....Deci ma suna ieri spre seara o persoana cu grad inalt de la rutiera....ca in principiu am avut dreptate..dar ca lor le este imposibil sa mi anuleze PV si in speta sa mi returneze fizic carnetul....ci doar justitia o poate face ....in schimb imi pot oferi (mai precis persoana in cauza care ma sunat "sustinerea" si " sprijinul" in cadrul acestui demers) - mai precis daca am probleme in prelungirea dovezii etc sau alte probleme rutiere ..si incep explicatiile care sincer mi s au parut incredibile....imediat va fac un conspect a discutiei telefnice purtate ....

katalin1977 19-04-06 12:19

1. ca alcooltestul nu a fost facut pt ca ...sectia cu pricina nu mai aveau "flestuce" (chestiile care se pun in varful aparatului de alcooltest) - ca da este vina lor si si o asuma ca nu au putut din motive administrative sa puna la dispozitia sectiei in cauza in timp util aceste lucruri - de parca pe mine m ar interesa chestia asta....sau parca asta e problema mea...(ma intreb ce ar fi fost daca eu as fi fost in stare de ebritate - sau un altul care ar fi facut altceva cu mult mai grav - si stiti si voi ca nu este obligatoriu sa mirosi de la o posta sau sa mergi pe 7 carari daca esti beat) - nu a putut in schimb s ami ofere nici o explicatie pt faptul ca agentul a trecut cu de la sine putere in PV fara a vea dovada acestui fapt ca "nu a consumat bauturi alcoolice".
2. faptul ca a fost trecut in PV si dovada ca eu am lovit masina cealalta este citez" o greseala literara de exprimare a agentului" ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!
3. ca da dupa felul in care au fost lovite masinile sa vazut clar ca cel in cauza adica Cd a produs de fapt accidentul ....iar explicatia ca agentul in cauza a considerat invers a fost pusa pe lipsa de experienta a acestuia ....si emotiei provocate de faptul ca celalalt era un diplomat strain!!!!
4. din pacate astept citatia - pt a putea s ama prezint la judecatorie.....si dupa pasti voi face si public un raticol pe tema asta - mai mult vreau sa fac public in ziarul in care va aparea articolul si ceea ce s a intamplat cu acel biet motociclist si de ce nu chiar sa mediatizam si alte "experiente" de genul acesta si profesionalismul politiei rutiere!

xpander 19-04-06 13:06

pune post-ul tau si pe www.anchete.ro. Sunt acolo cativa sacali care abia asteapta sa atace la gat politia si alte jeguri administrative.

neXus 19-04-06 13:52

Din ce am citit se pare ca persoana insemnata ti-a cam servit abureli. "Ca nush ce, ca agentul nostru e incompetent"... bleah. o gramada de nesimtiti.

Mustang 20-04-06 10:56

kataline...
publica articolul asa cum mi l-ai trimis mie !

Psycho 23-04-06 03:51

cara ... ce ti`au scris ei e frectzie la picior de lemn ... daca toti sunt incompetentzi .. atunci de ce un incompetent a omorat un om .. de ce un incompetent ti`a luat carnetu ?!?!...

Bogdan_mb 24-04-06 01:21

eu nu intaleg cu ce esti tu devina ca un politist incompetent s-a emotionat si a scris alceva.... e o porcarie care miroase de la o posta a minciuna...
un lucru e foarte clar daca ai proces e ca si castigat mai ales ca ai martori.. un sfat : NU CEDA..

T.rac3Er 25-04-06 07:28

problema e altfel...
in urma acestui accident ce minusuri au aparut de partea ta?
1 daune la masina
2 persoane ranite
3 cazier, ceva
4 alte inujurii, si daune morale

este clar ca se doreste o rezolvare a situatiei, deoarece cel care o va incasa va fi politaiul speriat de "CD"...daca tu o tii pe a ta omul va cadea, iar kinezul (adevaratul vinovat) va scapa...dar este posibil ca si tu sa fii luat la oki de altcineva...nu zic cu siguranta, sau ceva, dar stii cum e "what goes around, comes around" ... "what goes up must come down"

daca seful respectiv (nu conteaza prin cine) iti va rezolva toate bubele rezltate in urma accidentului, plus ceva daune morale (ceva nu jegmaneala, ca iar apar situatii dubioase) ideea ar fi sa cazi la pace...consider ca ambasada va plati acele daune infime in raport cu bugetul lor

balann_jointt 27-04-06 01:42

da! te sfatuiesc bine baietiii! mamaa te-a sifonat *** si tu plangi dupa permis!??? fa frate ceva !!! zbete-te ca sigur o s acastigiii!! bafta!! eu sunt obtimist si zic ca ai sanse mari....

Bogdan_mb 28-04-06 17:59

la justitia din ziua de azii nimic nui sigurr

[-O-] 29-04-06 10:45

Quote:

Originally Posted by T.rac3Er
este clar ca se doreste o rezolvare a situatiei, deoarece cel care o va incasa va fi politaiul speriat de "CD"...daca tu o tii pe a ta omul va cadea, iar kinezul (adevaratul vinovat) va scapa...

Sunt 2 chestiuni distincte: accidentul produs de CD si falsul in declaratii/acte facut de politist. Ambii vinovati trebuie sa raspunda. Chinezul este protejat de lege, datorita statutului sau, dar paguba trebuie achitata. Iar politistul trebuie sanctionat ca lumea, ca pe viitor sa se gandeasca de 2 ori inainte de a mai proceda asa. Nimeni nu este Dumnezeu.

T.rac3Er 29-04-06 11:16

inseamna ca traiesti intr-o lume utopica, unde teoria e si practica, si nu la noi in tara...nimeni nu e d-zeu, dar se tot perinda semi-zei prin locuri cu influenta8)

p_vio46 29-04-06 23:34

referitor la alcoolemia soferului din CD (pentru a fi considerata ca fiind proba in instanta)trebuia sa i se ia testele de sange acea hartie care se emite in urma efectuarii testului pt. alcool cu aparatul cu care sunt dotati politistii este doar orientativa

Bogdan_mb 30-04-06 00:25

Quote:

Originally Posted by p_vio46
referitor la alcoolemia soferului din CD (pentru a fi considerata ca fiind proba in instanta)trebuia sa i se ia testele de sange acea hartie care se emite in urma efectuarii testului pt. alcool cu aparatul cu care sunt dotati politistii este doar orientativa

chinezoiu iese din calcul, adica nu stiu cine o sa ii intenteze un proces...

p.s. ceva detalii din proces ( cel putin presupusul ) ?

[-O-] 30-04-06 02:00

Quote:

Originally Posted by T.rac3Er
inseamna ca traiesti intr-o lume utopica, unde teoria e si practica, si nu la noi in tara...

Atat timp cat vom permite sa fim calcati in picioare, lucrul asta se va intampla. Politistul ala este platit din banii nostri, pentru a veghea la respectarea legii, nu la aplicarea si interpretarea ei dupa ureche. Daca ai gura mare, te faci auzit, daca insa renunti la primele presiuni, in continuare Politia va actiona dupa cum vrea muschiu' ei.

Bogdan_mb 30-04-06 02:06

Quote:

Originally Posted by [-O-]
Atat timp cat vom permite sa fim calcati in picioare, lucrul asta se va intampla. Politistul ala este platit din banii nostri, pentru a veghea la respectarea legii, nu la aplicarea si interpretarea ei dupa ureche. Daca ai gura mare, te faci auzit, daca insa renunti la primele presiuni, in continuare Politia va actiona dupa cum vrea muschiu' ei.

sa zicem ca va castiga la tribunal castiga si la judecatorie iar la curtea de apel ii da o decizie irevocabila si pierde ... ce mai potzi face decat sa mori de nervi ? :evil: ... fara spagutza nu prea mai potzi respira in ziua de azi

[-O-] 30-04-06 02:11

In situatia in care este oricum nu prea are ce pierde.

Bogdan_mb 30-04-06 02:20

Quote:

Originally Posted by [-O-]
In situatia in care este oricum nu prea are ce pierde.

eu i-am zis sa faca proces , tatal meu are mai multe procese castigate in urma contestatzilor , deci se poate castiga

aleks 02-05-06 00:52

nu are sanse prea mari la nivelul asta...
si... contestatile, care trebuie facute mai intai la politie, etc, totul trebuie inregistrat cu grija, si pastrate copii cu numarul de inregistrare, pentru ca avocatul politiei va invoca vicii de procedura, si procesul se incheie inainte de a incepe...

Mustang 04-05-06 21:27

astazi katalin a avut citatia la tribunal...
o sa va tin si eu la curent cu ce s-a mai petrecut ;)

Bogdan_mb 04-05-06 22:32

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
astazi katalin a avut citatia la tribunal...
o sa va tin si eu la curent cu ce s-a mai petrecut ;)

am crezut ca nu mai vine momentu asta :) ...

neXus 05-05-06 10:01

era si timpul... sper sa iasa totul cum trebuie :)

aleks 07-05-06 03:41

suntem in 7... nici un raspuns inca?

neXus 07-05-06 12:43

Mi-era teama ca asa o sa se intample :(

SirNeo 08-05-06 23:20

suntem in Romania ... coruptzia e in floare .... e trist :((

Bogdan_mb 08-05-06 23:21

statzi mai ca inca nu sa hotarat nimic...

Mustang 09-05-06 11:29

va pot spune ca cei in cauza nu s-au prezentat la tribunal...
prezenti au fost doar katalin si avocatul sau...
pe data de 17 mai va fi urmatoarea intrevedere. daca nici atunci nu se vor prezenta vor fi judecati in LIPSA ;)

WarB 09-05-06 12:10

Multa bafta si sa speram ca se va face dreptate....oricum indiferent de rezultatul procesului cred ca sunteti toti constienti ca nu va fi ultima fapta de acest fet in minunata noastra tara. Multa bafta si felicitari.

Bogdan_mb 09-05-06 21:05

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
va pot spune ca cei in cauza nu s-au prezentat la tribunal...
prezenti au fost doar katalin si avocatul sau...
pe data de 17 mai va fi urmatoarea intrevedere. daca nici atunci nu se vor prezenta vor fi judecati in LIPSA ;)

sa ceara neaparat despagubiri pt daune morale si materiale ( se obtine lejer dar sa nu fie exagerat - trust me )

Mustang 09-05-06 21:49

stie mai marele nostru ce face ;)

multumim pt suport ...
mai mult kata va multumeste ;)

o sa va tinem la curent cu situatia ;)

DaBotta 09-05-06 23:00

**** deci ajungem toti sa fim Corpuri Diplomatice si putem face GTA prin orash? omoram oameni , lovim masini si asa mai departe si scapam cu fata curata ca suntm Corpuri Diplomatice. *****

neXus 12-05-06 15:27

Cred ca au si ei limite... dar vad ca sunt destul de departe.

SirNenea 21-05-06 14:53

pana la urma ce se mai stie ???

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning