![]() |
Re: Thunder9922 Jack Hammer 22 subwoofer & Subwoffer Frate Nu Gluma
1 nu tiam dat pm in viata mea
2 cum ai vorbit cu mine? cred ca nu am omis nici un post in care mi te adresai 3 apai daca ne cunoastem inseamna ca esti de-al nostru :D ce cred eu ca vruia alex sa spuna mai sus este ca forumul este plin de raspunsuri nefondate, plin de "cunoscatori" care se dau in barci ca sa stranga posturi. a presupus ca esti unul dintre aceia si de aici a inceput cearta... hai noroc, ne vedem la cluj |
Va rog, nu mai raspundeti provocarilor. Posturile deplasate vor fi sterse, iar userii banati !
|
la tunning show a spus ca TAU are 145 db,poate el stie sa va spuna mai multe daca se merita sau nu jackhammer asta ...
|
cat e ceasu ? ploua afara...cam asa a sunat.
eu cred ca wooferu asta este mai mult o exclusivitate... si-l permite numa cine are oo si nu il intereseaza detaliile atata timp cat este cel mai mare si este sigur ca se poate mandri cu asta.... |
cu foarte mult tupeu spun ca sper sa avem acest subwoofer in Romania si sa se lamureasca lumea despre ce stie si ce nu stie sa faca.
|
Daca inainte de al vedea (auzi) cineva , a strins 6 pagini :lol: :lol: :lol:
Sunt curios ce se va intimpla dupa ce apare pe la vrun show! |
mai in gluma mai in serios ...hai sa facem o cheta nationala :):) si punem fiecare 1 leu RON si il cumparam si vedem ce stie..:)...si dupa,ca sa sarbatorim ..il bagam la priza la 220 si avem si artificii :):)
|
Quote:
|
Eu spun ca pana la urma a fost un exercitiu de stil un "concept car" ;) al subwooferelor de masina.
Cate masini ati vazut cu unul montat? In afara de Pimp My ride show care au facut-o pana la urma tot de show sau sa arate ca tot ei eu cei mai mare,mai greu si mai tare. Parerea mea |
pai sau montat 2 pe un escalade pe demo car MTX america si unul pe un democar MTX din olanda.
asta ce stiu eu oficial de pe siturile producatorului. |
https://www.youtube.com/watch?v=fViGfH3Uh2M broasca cu mtxu`
|
deci jackhammer sa pus in olanda pe o ibiza : link cu galeria foto : http://www.autostylingcentrum.nl/Ibiza2007JH.html
unul se va monta in franta : http://www.cartel.fr/article.php3?id_article=541 |
5 Attachment(s)
Ibiza e prezenta la Sinsheim. Citeva poze facute alaltaieri.
|
cum canta daca ai auzit-o?
|
Nu "cinta" cit am stat in zona.
|
sal basu am si eu o problema si cred k tu pot sa ma ajuti mi s-a rupt conul de la subwoofer si e in garantie mi-l schimba ?
vina mea nu ar avea de ce sa fie nu a fost lovit si nici nu am dat cu cine stie ce statie ce sa fac? iti pun o poza acolo s-a rupt |
2 Attachment(s)
ce zici? mi-l schimba?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning