Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   4tuning Day - Bune Si Rele - Review (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/15276-4tuning-day-bune-rele-review.html)

Gratzian 07-04-06 12:36

Re: 4tuning Day - Bune Si Rele - Review

ma, terminati cu intepaturile

zarathustra 07-04-06 23:33

ca eveniment, repet, il consider un real succes si sunt sigur ca la urmatorul se va tine cont de punctele relevante scrise in acest thread pentru a face cat mai eficienta intalnirea... nu degeaba au venit oamenii din toata tara... de la iasi la constanta, cluj, tot vestul... toata lumea. asteptam urmatoarea intalnire si urmatorul numar al revistei, cu poze de la evenimentul de acum

herea_costin 09-04-06 03:12

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX
Ti-au spus deja restul cat de "constructiva" a fost critica ta. Nu mai insist si eu. Asteptam critici din partea celor care au realizat ceva mai bun pe linia asta. Din partea celorlalti, in cel mai bun caz cereri de lamuriri. Nu e asa usor cum pare. Cat despre SoloX-ul care nu canta la mai mult de 3 metri de masina, in partea cealalta gaseai o masina cu SAL care canta la 20 de metri in jurul ei. Daca e mama difuzoarelor nu inseamna ca e si mama instalarilor. Putin mai departe erau niste GZ-uri de 10Kw care nu cantau fiindca sistemul era oprit. Sa fie si el incomodat de haosul din sala? Sonorizarea de scena suna bine si asta a fost singura de care am fost raspunzatori. Cat despre restul sistemelor, data viitoare poate mergi tu la 100 de masini sa le explici proprietarilor ca isi forteaza prea mult sistemele. Noi chiar nu am avut timp de asta.

Daca stiai de intentia organizatorilor de a folosi toate masinile din sala pt sonorizare era altceva. Am emis pe 93,1 FM tot ceea ce se auzea pe scena si cine a inteles ca intentia noastra e buna a folosit aceasta frecventa. Cine nu, te-a facut pe tine sa crezi ca totul e un haos general.

Daca crezi ca poti sa emiti o parere obiectiva aduna prima data informatie din partea organizatorilor. Adica intamplator, moderatori si membrii de cluburi de aici, care au tot dreptul sa fie multumiti de munca depusa. Acum 3 luni show-ul si revista erau o idee discutata telefonic. Acum vorbim despre un fapt implinit. Data viitoare va fi mai bine. Si daca vrei sa fii util, spune-ne ceea ce nu stim sau invata tu ceea ce stim deja. S-ar putea sa ne miscam "mai cu talent" asa.

Mda

Bun fii atent. Critic pentru ca asa trebuie, si asta este o conditie fundamentala in evolutie. Daca se fac greseli, se discuta se critica se iau masuri. ok? A da in cap si a-mi propune sa fac eu un show mai reusit ... este imatur. Nu consideri normale criticile ?

Si asta cred ca este valabila pentru toti cei carora nu le-am raspuns la atacuri de genu. Felicitari pentru show si pe viitor mai mult talent. Simpatikule

All times are GMT +2. The time now is 20:51.

- Copyright 2026 4Tuning