![]() |
Re: Ce masina ati alege?
C200 dieselar are 122 , iar C200 Kompressor vreo ~170 parca pe aici pe unedva...
Un vecin de-al meu si-a adus un S60 , nu l-am intrebat cat a dat , din 2003 frumos foc , am mers cu el , mergea boboc...masini bune si volvo |
Quote:
obrazNICK stii ce sa faci ? cumpara un audi a "shies" de "patru zieci dii mii di ieuro" :lol: :lol: |
Sa va explic cum sta treaba cu 407. Masina a fost cumparata in septembrie. S-a umblat cu ea cat s-a umblat si s-a mers cu ea la Budapesta. va asigur ca nu au bubuit boxele in masina ci s-a mers lejer cu ea. Acolo a fost parcata intr-o parcare subterana si 4 zile nu a umblat nimeni la ea. Cand sa plece spre casa nimc. Nu ma intereseaza dece nu a mers. Oricum nu era normal la o masina de maxim 10.000 de Km care nu a fost forjata sau nimic sa se intanple asa ceva. Fiecare cu parerea lui acuma eu ce sa zic...
|
:)) pai poate sa spuna cineva ca masinile fabricate in Franta sunt fiabile:))
ca si la italienesti, daca nu cate una cade alta dar problme au avut intotdeauna si vad ca s-au luat si nemtii dupa ei in loc sa faca invers. |
Pai daca 407 sta prost cu bateria, ce sa mai zici de Maserati, care ramane fara energie la doar doua ore de stat cu farurile aprinse si motorul oprit... Se intampla si la case mai mari. Parerea mea este ca are probleme bateria.
|
320D clar.
|
Quote:
|
lantzi , masina ta este un Leon sau un Altea pt ca spre rusinea mea nu imi dau seama dupa avatar , as vrea niste informatii si despre Leonul nou ;)
|
Leon. Si spune-mi ce ai vrea sa sti.
|
vb pe mess shefu;)
|
. bmw iz tha best !!:rolleyes2 lol
|
Quote:
|
si honda si bmw-urile sunt fffff bune +altele
|
Bmwwwwwwwwww
|
Quote:
|
Nu-i clar? Sunt majini sooper kul si suparate si le pica la totzi jmenarii plombele din gurah cand le vede mergand phuck faleza...:rolleyes2
Sper ca ati sesizat sarcasmul :D |
E90POST.com
|
parerea mea: Jaguar X-Type 2.0 Diesel
|
parerea mea ia un C 270 CDI si pune un chip tunning pe el 204 hp si vei zburaa cu un consum mai mic
|
"poate cu un chip tuning" . Ms si tie de opinie
|
La Honda Accord ai multe posibilitati d tuning.Peugeot-ul nu suna rau>><<
|
Quote:
|
Quote:
|
Zic sa ramai la berlina. Nu lua SUV-uri. Nu merita. De cate ori ai mers off-road? Parerea mea este ca SUV-urile sunt consumatoare inutile de combustibil.
|
inca nu s-a pus problema de SUV adica a realizat ca deocamdata mai bine ramane una mai ieftina sa nu il cocosheze la bani ca are si alte investitii de facut:) ... i-a placut lu` tata si nu ii suna rau ideea dar a spus ca deocamdata sa luam una mai "mica":) ... cu care sa umblu eu si SUVu` poate la anu` , sau poate altceva...ceva mai scump...
|
daca ma gandesc mai mult nici nu stiu care ar fi mai buna , in ceea ce priveste motorul ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La fel cum scrie si in semnatura ta, nu Obraznick? ;)
|
hehe:) pai ce sa ii faci daca omul nu se simte ... trebuie sa-i spuna cineva :)
|
Uite care e ideea mea.Am citit atent tot ce s-a scris in topic si concluzia finala este ca oricare dintr aceste masini ti s-ar potrivi.Eu am votat pentru Honda.Este de laudat ca te interesezi inainte chiar de a lua permisul si bine faci, nu sunt multi ca tine.Ai si o cultura automobilistica buna pentru varsta ta si cred ca in final vei alege bine.Din toate modele enumerate de tine pentru poll singurele care nu l-am condus sunt jaguarul si fordul.Am sa iau fiecare masina in parte si am sa-ti impartasesc cateva lucruri din experienta mea in cele cateva minute sau km facuti cu ele.
1.Audi A4 1.9 tdi - o masina echilibrata cu o fiabilitate buna,motor relativ zgomotos,interior bun,functionalitate buna,consum f bun. nota 7 din 10 maxim posibil 2.Bmw 320 d - o masina exceptional de echilibrata din toate punctele de vedere.motorul are resurse incredibile de putere si nu se plafoneaza la 3 mii si de turatii (vezi audi).Am condus masina de la Bucuresti la Brasov,am remarcat in special felul in care statea pe curbe nu se clintea.Sunetul motorului sub Audi clar.Interior anost,dar calitativ,feeling peste audi,consum mai mare decat la Audi.Overall - Nota 8 spre 9. 3.Ford - nu am condus decat varianta pe benzina cea de 125 cai motor de 1.8 daca nu ma insel.Nu m-a impresionat in mod deosebit,interior frumos si in rest onorabil. nota 7 4.Honda - E,asta da masina...Design spartan,bord ok,calitate buna a materialelor,feeling remarcabil si despre motor ce sa mai zic chiar impresionant,trage f bine consumul nu e de speriat ba chiar nu sare de 8 in oras (fata de bmw care papa cam 10 in orash),bagi talpa pe la 2000 incepi sa simti cum te lipeste de scaun.Precisez ca dupa bmw este cea mai manevrabila.Nota 9 5.Nu am condus 6.Mazda 6 - o masina buna,am condus putin,nu m-a impresionat prea mult,am condus in oras,computerul de bord imi dadea un consum de 12 litri,bordul mi s-a parut tiganesc (parerea mea) plastice cam ieftine.tipu' cu masina facuse ~70 mii km si nu era f incantat de masina.cel mai mic loc in spate,poate mai mic ca la audi sau cel mult la fel.Nota 7 7. Mercedes - Nu am prea multe de zis aici,decat ca la fel ca si la mazda locurile din spate sunt pentru copii (sau cel putin nu pt. mine,am 196 :)).in rest o masina buna, nu exceleaza la sportivitate, ca fapt divers am mers cu ea la blana ~40 km si pe curbe la iesire din predeal s-au aprins tot felul de becuri legate de frane si computerul de bord ma tot anunta sa oprescimediat :).La interior materiale f bune,bord placut optic,butoane multe si frumoase,feeling bun,vizibilitate f bune dar si manevrabilitate.Consum ~ 10 in oras.Nota 8 8.Opel - Nu stiu de ce dar de fiecare data cand ma urc intr-un opel parca astept sa clacheze ceva , sau sa fie ruginite aripile din spate :d.in fine, am mers cu masina,m-a impresionat placut insonorizarea dar si sistemul audio,locul mare atat in fata cat si in spate.Motorul mi-a dat impresia de puturosenie si masina mi s-a parut un pic submotorizata.feeling ok,design ok,manevrabilitate buna,o idee subviratoare pe viraje.Nota 7 spre 8 9.Peugeot - o masina de familie in adevaratul sens, un fel de barca pe roti, tinuta remarcabila la drum lung,cel mai bun loc de condus dintre toate masinile enumerate aici,motorul nu m-a impresionat deloc,as putea spune ca mi s-a parut chiar puturos.interios frumos dar nu calitativ.Nota 7 10.Volvo - Despre Volvo ar fi multe de spus.Am mers atat cu versiuni pe benzina cat si pe motorina, cel mai mult m-a impresionat volvo S60 T6 al unui bun prieten de-al meu pana in momentul in care si-a facut varza distributia si s-a chinuit 6 luni sa o repare din cauza neprofesionalismului celor de la reprezentanta si de atunci mi s-a cam luat de Volvo.Dar per total raman cu ideea ca este o masina frumoasa,gresit inteleasa de multi,cu multe de aratat si cum spunea si cineva de aici care mi-ar sustine ideea mult peste vw passat,bora,golf, si zic asta ca fost posesor de passat cocosat.Daca ar fi sa cataloghez Volvo cred ca undeva foarte aproape de Audi A4. In incheiere iti doresc mult succes in achizitionarea viitoarei tale masini si nu in ultimul rand bafta la examenul auto.Am condus multe masini pana acum si am multe lucruri de zis dar imi este lene sa scriu :).Momentan conduc un Passat nou care nu se gaseste in lista masinilor mentionate de tine.Sper sa faci, tu impreuna cu familia ta cea mai buna alegere dar e bine sa te gandesti la toate aspectele legate de achizitionarea unei masini.Sunt multe argumente pro si contra dar trebuie sa tii cont de cele obiective cum ar fi : intretinerea ulterioara,fiabilitatea,etc. + gusturile tale si din tot sa rezulte masina potrivita.Bafta. |
Quote:
|
car_addict foarte frumoase descrieri le-ai facut. Dupa mine, ce reiese din ele este ca BMW ar fi masina cea mai buna. Posibil sa fie si o chestie de gust...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
p.s. cum ai reusit sa scotzi 180 de cp din din 2.0 tdi? , raspundemi daca vrei pe private , ca nu vreau sa fac offtopic |
lol,scuze de pocirea numelui,a trecut pastele,la anu iti dau mielu :P.Ti-am lasat pe privat mesaj
|
BEMVE frate, asta e masina ideala. Am ales BMW ca prin simplul fapt e construit la fel ca mertzu de o armata de nemtzi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning