![]() |
Re: E36 - 1.8 IS Limited edition
Trage bine maşina,şi la fel de bine arată şi la exterior, să o stăpāneşti sănătos īncă odată mariane;) !
|
Hai sa-ti zic si eu aici pe forum " sa o stapinesti sanatos"
Ce ti-am zis eu paliule ca sa-ti iei E36 ca o sa te faca fericit, te-ai convins acum? Poate ma anunti si pe mine cind iesi la poze ceva . ;) |
Tweety_rzw - multumesc frate :D am grija d ea ca imi place mult rau masina
Quote:
fara tine nu e treaba :D:D..ms mult |
https://www.youtube.com/watch?v=1875w54wF4U amintiri din chiajna :D CU SORIN HAI,TRAIAN SOW,CALIN M3, SI MULTI ALTII :D eram si eu acolo cu E46 :))))
|
ba ce rau imi pare ca nu am dat si io la chiajna acolo ca pe prafu ala era prea bine da mi-era ca nu mai ajung la giurgiu ca sti ce opinci aveam :)
|
forta a fost atunci...
|
Quote:
iarna trecuta cand am fost la locatia noastra in mijlocu padurii era zapada p jos,si cand am plecat era uscat:))))))))))) |
frumoasa pisica,ai grija de ea si..spor la modificat :D
|
f frumoasa pisica ta,aerul nu e nici o adaptare,e de fabrica,exact asa a avut si a mea,exact la fel a avut si un prieten pe a lui...din cate stiu eu is`urile cam toate se duc in 6900 rpm...
|
Gyo*TDS - iti multumesc,:D am mentionat ca nu va avea partea de prea multe modificari :D
susp3ctu - ms frate,am radiatorul de ac exact in bara,nu stiu daca are sau nu,eu stiu baieti cu .is care li se limiteaza la 6600 :D...ma rog nu mai conteaza,are o vlaga in ea :D oricum fata de e46 asta chiar o menajez :D imi place rau masina,o iubesc:D |
Bv mariane. o alegere foarte buna. Pisica e pisica:)P) Sa o stapanesti sanatos.
|
Quote:
bv ma.felicitari pt masina..ti-ai luat exact ce iti doreai/ te pupa fratele tau "pervers" KELU |
Quote:
kelu lasa ironiile deoparte :D,iti multumesc mult:D abia astept sa ne strangem la iarna:D cum ne strangem noi baietii cu Bmwurile, sa vezi jante cromate ce o sa am pe spate \:D/ |
L-am vazut si eu azi pe marian pe la Mc la tineretului,eram camuflat cu o corsa in spatele lui.Ce vb ma...ce fata avea omu,lu asta nu ii mai trebuie nici sex,radia tot in pisica aia.Frumoasa mata mariane,ai grija de ea ,nu o tigani si fara nebunii prea mari ca te renegam:P
|
Quote:
multumesc mult de tot frate:d si te astept la iarna :D:D:D cand ne vom aduna :D:D:D: sa vezi jante cromate ce pun p spate=)))))))))))))))))))abia astept =))))) |
coae vin si io la iarna ma primesti ? :)
|
zilele astea ,luni marti,nu stiu exact cand urmeaza un "drop" de cativa cm nu stiu cat :D,am sa atasez poze imediat ce o pun pe burta:D
|
Bravo mariane, imi amintesc cand ne-am intalnit si imi ziceai ca iei pisica..si ai luat:P hai ca ne vedem la o bere daca e fratele meu
|
Spun si eu un sincer "BRAVO"
Frumoasa masina ;) SA te bucuri de ea si asteptam poze cu modificarile pe care le aduci:) |
Quote:
ms frate;) ce sa zic,maine am sa pun poze cu primele ei modificari :D,va fii trantita ;) pe burta :D |
ia sa vedem cat de mult ne uimesti :-P
|
hai mariane mai repede ca daca parchez langa tine nici nu ma vezi de la inaltimea aia =))
|
hai ma 7 pagini si 0 modificari??? astept sa vad ce ii faci :>
Si daca zici ca e limitata a ta nu stiu cum , te invit sa ti demonstrez ca e bara la bara cu a mea , sau daca nu , putin mai in spate :D |
sa mori tu jeane ?:)))
miercuri dimineatza imi vin nebuniile prin curier :D miercuri seara o pun la respect :D:D:D direct pe burta :D |
hai mariane, usor cu talent:P
|
asa mariane, tranteste-o, da cu ea de pamant, fi dur cu suspensia ei =))
|
miercuri diminetaza imi vin nebuniile de la bogdan prietenul meu din Craiova :D,miercuri dupa amiaza sunt la nsl florica cu ele;)
|
2 Attachment(s)
pozeeeeee :D:D:D maine la 12 sunt in posesia lor :D
mentionez ca momentan pe masina am telescoape KW galbene :D |
Quote:
|
Quote:
este ceva nou in relatia mea cu ea =))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
in fine...nu te-ai prins....hai...bafta cu trantitu' pe burta;) P.S: mai dormi la noapte?:twisted: |
Quote:
am sa iau un calmant:))) ca nu mai tine =))))))nu mai pot l-am sunat pe tovarasu meu de la craiova de 3 ori pe ziua d azi (le-a pus tre sa ajunga maine pe zi) :))))) |
mama erau bunw pt mine arcurile astea ... damile mie ca iti dau dublu pe ele :))
|
Quote:
|
Frumoasa pisica:D...are tot ce-i trebuie pentru un bmw deosebit....mai putin motoru'...dar probabil vei pune unul mai mare:-)
Cat despre E46 te inseli....nu generaliza doar ca ai avut tu probleme...se mai intampla.. Oricum s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea:D |
jantele sunt pe 16 sau pe 17 ?
sunt de vanzare? :) |
Re: E36 1.8 IS Limited edition
Quote:
|
1 Attachment(s)
sunt pe 17 :)
iar momentan nu sunt de vanzare,dau la schimb cu jante de pisica originale :) si imi pastrez gumele :) mentionez ca jantele tre sa fie in aceeasi stare ca ale mele :) adik excelenta;) |
Quote:
|
tu esti si nebun ma:))
ai dormit/=)))?:lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning