![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Spor la munca!
Imi place ca nu lasi nimic nefacut. |
13 Attachment(s)
Quote:
azi am luat usile,aripile fata si haionul de la tinichigiu....shaved :twisted: |
ce-ti mai place cleanu :ballbounc
|
Presimt ca o sa iasa ceva bomba:D
Cum se fac usile shaved? sudezi o tabla pe partea cealalta si umbli ce ramane cu chit? |
Quote:
Quote:
|
Frumos Oltcitul, asteptam rezultatul final.Ma miram eu de ce nu l-am mai vazut prin oras de mult timp.Succes la munca.:D
|
Quote:
|
mai pune o poza - doua sa vedem in ce stadiu mai esti ;)
|
16 Attachment(s)
Quote:
|
Arata bine deocamdata lucrarile.Sfatul meu este sa le lasi asa
|
Quote:
|
Da muncesti nu gluma:-P tine-o tot asa, rezultatele se vad deja! O sa iasa ceva frumos din ce se vede prin poze:rolleyes2:-)
|
13 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
maine vine un tinichigiu sa imi puna trei petece la contra aripa spate dupa care o antifonez si acolo si o dau pe roti...urmeaza sa ii dau puntea spate jos,sa o curat-vopsesc dupa care incepe procesul de pregatire ptr vopsit...sper sa tina vremea cu mine ;) |
esti nebun , dar lasa ca e bine asa :D
multa bafta in continuare :D |
frumoasa vrei sa o faci,daca ii tragi culoarea aia albastra si ii pui geamuri ionizate e beton,arata superb, tot pe la stilu' ala o duc si eu pe a mea,dar o culoare mai mata,adica nu-i dau lac, la mine doar capota ramane neagra...... restul vopsita.....oricum, vad ca-i dai bine la munca ..... tine-o tot asa,insa o intrebare care ma framanta, la spoiler ai doar spuma poliuretanica pe colt? tine asa sau ai si tije ascunse in spuma poliuretanica.....ca ma bate gandul sa imi modific spoilerul fata,unul din cele 2 care le am,si am de facut niste adaosuri si prea putine taieturi......sa incerc cu spuma poliuretanica.....ca de usoara e usoara dar nu stiu cat de rezistenta e.... o sa pun niste poze cu ce vreau sa iasa si la mine la spoiler.....crezi ca pot folosi spuma? altceva nu am gasit si cam asta ar fi o solutie
|
Quote:
|
Quote:
|
15 Attachment(s)
Quote:
ieri a venit sudorul si am pus niste petece pe unde aveam rugina+am re-prelungit capota cu vreo 2 cm.urmeaza maine sa o dau pe roti si sa dau puntea spate jos.pun si niste poze cu viitoarea TOOBA :twisted: |
10 Attachment(s)
Masina acum e pe roti,mai am ceva de lucru la bara spate si la evazari dupa care se pregateste de vopsit
|
dre vad ca merge treaba multa bafta ....abia astept rezultatu final :D
|
Quote:
|
Hai ca te misti. Bravo! Da' termina si tu mai repede titirshca ca te asteptam la Bucuresti cu dansa. :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ce suparata e:-)
|
25 Attachment(s)
Poze noi cu toba "aia mica" + evazari aripi fata.de maine incepe pregatirea ptr vopsit :twisted:
|
frate, esti nebun, jur....
apreciez munca...stiu cat de greu si costisitor este....mai ales pe timp dasta :( |
A iesit bomba...cel putin pana acu:-P tine-o tot asa si spor la munca...sigur o sa ai nevoie:lol: Ce culoare o faci?
|
Incepe sa prinda forma se pare ca va iesi ceva mare bafta!:D
|
incepe usor usor:D la tine da muult mai bine toba aia decat la MFB...oricum este destul de mare toba...dar astept sa vad rezultatul final. la motor nu umblii ?
|
Quote:
|
nu te apuca de estimari...totusi pentru pacea ta sufleteasca dupa ce e gata mergi cu el la masurat ,dar s-ar putea sa nu-ti convina rezultatul...se obtin greu caii :rolleyes2
cele mai tari motoare facute la uzina,aveau cam 90 de cai dar fiabilitatea era ca la noroc...si caii aia erau scosi din comprimare,usurare(volanta,ambielaj,pistoane) ,axe cu came diferite de cele clasice,supape marite,galerii marite,alternator deconectat sau chiar lipsa(la vtm se practica destul de mult),elice scoasa... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza cu noile jante :D
|
Bre da despre culoare nu ne zici? cum o sa arate la final? ce culoare?
|
Quote:
|
Quote:
ps: vezi sa fie ceva care sa dea bine cu jantele;) |
1 Attachment(s)
TEASER !!! :twisted:
|
o fi trendy sa ai buza la janta roz,portocaliu,rosu,verde...dar pe unele modele de jante nu merge,iar asta mi se pare un model pe care nu merge,astea arata bine cat mai simple :rolleyes2
app,urata toba aia asa mare :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
frumoase roatele :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning