![]() |
Re: Petrecere 4tuning - sambata - 1 aprilie 2006
Toata lumea era cam obosita nu cred ca s-au asteptat la asha afluenta de public la Show si na au obosit oamenii inssa toata stima si respectul pentru ceea ce au facut si pentru ceea ce vor face
Apropo fratii nostii din Chisinau ce mai fac ca erau tare simpatici am avut ocazia sa vb cu 3 dintre ei pe care i-am dus la Astoria Bafta si tineti-o tot asha Pe viitor daca avetzi nevoie de ajutor suport orice ceretzi si sarim :D |
Gresit a fost cand s-a ales acea locatie pentru petrecere. Considerentele au fost logice dar din pacate nu se preta pt un party.
|
niste poze de acolo ? sa vedem cat de mahmura era lumea pe acolo ?
|
Avand in vedere ca a fost primul eveniment de aceasta marime la nivel national deschis publicului, cred ca a iesit mai mult decat super totul. FELICITARI DOMNULUI GRATIZIAN si colabaratorilor. Si lansarea revistei ca sa nu mai vorbim d revista a fost deosebita...PARTYul: la party era prea multa lume din foarte multe zone cu concepte diferite despre distractie adik era greu de impacat toata lumea...cu putin ajutor din partea noastra data viitoare va fi altceva... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu cred ca ai dreptate... Nu locatia a fost de vina. Mergem sambata urmatoare cu aceeasi 200 de oameni si ai sa vezi petrecere pe cinste. Oboseala a fost de vina, la ea nu ne-am gandit inainte. Daca nu erai organizator care a stat 2 zile in picioare 16 ore pe zi, erai expozant care a muncit si mai mult la masina sau ai facut un drum noaptea tocmai de la mama-draqu... Deci erau putini cei care erau fresh si cu chef de distractie. Monotonia este foarte de inteles si foarte naturala. |
Felicitari Gratzian pentru munca depusa, "petrecerea" nu a iesit deloc dar nu ea era importanta asa ca e de inteles, important era evenimentul principal care in opinia mea a fost un real succes, au fost prezente masinile pe care le stim toti de atata timp cu modificari noi, au fost si destule masini pe care nu le-am mai vazut pana acum, masini pe care le vedeam pe strada si ma intrebam pe unde se ascund, foarte multe fete frumoase (mi-a placut foarte mult fata in geaca de piele de la lowrider-ul visiniu), multi cunoscuti de pe forum, etc. . .
P.S. Oricum petrecerea se poate reorganiza oricand, lansarea revistei nu. |
Hai nu fiti suparati :D
E ziua 4Tuning ! Acuma inteleg ca nu a iesit prea mare petrecere, oricum erau toti obositi. Apropo, pentru Gratzian, felicitari! Totul a iesit perfect ;) BTW, cand e urmatoarea? :lol: |
urmatoarea, vine prea repede... :lol:
|
Chiar...pe cand?
|
Ar fi super ...
|
cel mai frumos a fost la petrecere momentul bufetuli suedez... a durat aporximativ 30 de secunde sa dispara tot ce era pe masa :D si e de inteles... nemancati o zi intreaga :) un mare minus pentru chelneri, care eraula fel de amabili si zambitori ca si un cub de gheata, dar care au stiut sa dubleze notele de plata cu multa constiinciozitate :D oricum , oboseala isi spusese cuvantul si asupra noastra, asa ca... ne-am mutat in twice pana dimineatza la 7 ca sa ne revenim :D :D:D
|
Poate tu ti-ai revenit. Ca eu nu mai stiu cand am ajuns la hotel. De la Fast Food din regie nu mai stiu mare lucru.
|
Deci nu am pierdut mare lucru :| oricum o sugestie pe viitor ... locul nu conteaza asa de mult, nu inteleg de ce petrecerea trebuia sa fie intr-o incinta era cald afara avem masini cu sound suficient este adevarat portbagaje cam mici :) Dar ar fi mers undeva in aer liber ... (mese bufeturi...) come one bere fara alcool si muzica :) sau eventual bere cu alcool si masini remorcate in drum spre casa :D
|
Plus ca o petrecere nu trebuie sa fie organizata de o persoana ci de un grup de cunoscuti care sa ii adune si pe restul in jur ;), cu cat este mai mare grupul cu atat este mai reusita petrecerea...
|
suna bine :) ........................
|
suna bine, dar nu la Astoria ca aia nu au red bull ! :mad:
|
Suna foooarte bine...dar sa ne refacem cu totii , ca eu si acum mai motzai ........ :))
In orice caz...sunt sigur ca pe 1 Mai o sa si dea Ficatii demisia in masa ! :)) |
ce bine am dormit in apartamentul de la Astoria 10x cu aleks si cu inca 3 prieteni;)
|
Daca nu ar fi foar cei de la Astoria ar fi foar un week-end perfect
|
acum si eu
ptr petrecere gratzian ai 0 ... pentru restu .. bravo ... cuvinte nu prea am de spus o sa le scriu pe toate intr`o poveste sa vedetzi cum a fost weekrndu nostru .. acu ma doare prea grav capu .. k sa o pot face .. voi revenii |
esti prea generos cu zero...asta este... meritam maxim -5
dar o sa o fac de 15 data viitoare, sa ma recompensez |
ehh .. stai calm .. sa zicem k am inteles in mare cam care au fost problemele .. o sa expun tot ce este intr`un post o mare ppoveste .. si o sa iti zic acolo de fapt ce nu mi`a convenit :) ... dar per total e ok :)
|
shtii .. ma ashteptam .. la o chestie .. nush ... inedita .. al ceva de nedescris .. dar ... :( ... oricum .. ocazii vor mai fi i...
|
ce mey!?!?!?!?!
nu ai stat cu sufletul la gura in asteptarea mancarii?! akum comentezi k vroiai altcva in afara d sandvisuri?! |
frate eshti nebun .. am fost la omv .. dupa aia si am mancar 2 feluri de mancare ... cu paine cu ... desert cu suc .. si tot mai incapea ceva si a doua zii am inghitit 9 ham d la mac ... dintr`o bucata .. :D
|
gratzian fara suparare :P .. e gluma dar cred k pacaleala ta pentru noi .. a fost petrecerea de 1 aprilie .. :P ... oricum .. a fost cat de cat ... ok .. k am mai cunoscut ceva lume :)
|
dragule, dar nu am glumit
asa zisa petrecere a fost o mare porcarie, de care imi e jena am mai scris ca singura scuza este ca am vrut sa fac prea multe lucruri, si cand m-a doborat oboseala, situatia mi-a impus ca trebuia sa ma retrag sa ma canalizez numai pe veniment, sa va las balta la propriu... lucru pe care l-am si facut, ca sa pot face fata a doua zi am dat peste 10 milioane avans acolo pt mancare, am pus baietii sa aduca si sa monteze muzica, urmau sticlele, etc... dar am picat cand am ajuns acolo... asa ca.... mea culpa nu am nici o scuza reala, v-am adus acolo si v-am lasat balta, asta e un fapt... nici nu stiu clar ce s-a intamplat mai departe |
eeeeeeeeeeeeeh...asta e akum
doar din greseli invatam,si oricum... pt cineva care a facut parte din organizare,e muuult mai greu si obositor sa faca multe lucruri in acea perioada... de *** locul oricum...si chelnerasii aia... trebuia sa zici k ai nevoie de ajutor.... stiu o brigada de alcolici anonimi care se pricep la petreceri :) |
s-au oferit multi sa ma ajute..
printre care si lucian care imi promisese cadou de ziua 4tuning petrecerea... nu ca m-am ambitionat... dar ovisnuit, din inertie... aia e. lasati ca ma recompensez, promit |
gratzian stai calm .. k shtiu cum a fost .. noi nu am dormit 72 de ore .. eram nespalatzi , nemancatzi , neff.... , nebauti , nedormiti .. shtim cum e asa k ... data viitoare ashteptam petrecerea :D
|
data viitoare, si nu este anul viitor, o sa fie petrecere intre petreceri, la fel cum acum a fost show de masini modificate
promit ca o sa fie ceva de exceptie la fel cum acum a fost de-adevaratelea show de tunig, la fel o sa fie petrecere grava si se apropie |
ba ce ma inervati cand sunteti asa secretoshi sa mor yo :)
imi plac surprizele dar sunt curios din fire ... ahhh ma omorati cu zile :) |
nu ati facut si voi o poza de grup ?
|
ba da .. sunt cateva poze de grup ... la final la deceranrea premilor .. ;)
|
sincer nu team vazut la partyul de pe 1 aprilie de la prisma ..poate imi lsi un id de messenger sa vb ami multe..ticalosul`:oops:
|
Daca organizati o alta petrecere particip cu placere cu cateva idei chiar si mai mult daca nu va incapatnati sa o organizati iarasi singuri :)
|
pana una alta asteptam petrecerea de 1 mai de la mare, sa vedem cum se organizeaza baietii din zona ;)
cat depsre astoria... cazarea a fost super buna, si la preturi decente ;) |
Gratzian...eu zic ca o ocazie buna sa-ti iei "revansa" ar fi inainte de cursa de pe 16 :D ...dar exista riscul ca a 2-a zi sa fie nevoie de cineva cu fiola la start ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning