![]() |
Re: New Megane COUPE
Nr ala pe fata este la fel ca un numar de Europa pus in spate pe un haion de america cu loc de numar mic .Ca nuca in perete adica :)
|
tuning de calitate
jante si folie foarte frumos. mai trebuie un ornament de toba, un cip si un filtru sport si e gata. |
2 Attachment(s)
pima data un pic de muzica, evacuare cu un tips pe mijloc precum la rs , suspensie si nu mai stiu ce as pute-a k nu tare am ce :D
la motor asa cum zici o resuftare am si o poza de aseara chiar 2 :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
poze noi
|
:X frumoasa multi km fara probleme...
|
8 Attachment(s)
poze...
|
Nu ai probleme cu numarul din fata?
|
1 Attachment(s)
poi de ce sa am probleme cand are dimensiunea comforma data de politia romana.
poza cu prima zapada si prima miscare |
Ba poti avea probleme. Si mari de tot. Fontul pe care il ai la el nu e agreat de politia romana pt ca e ''atipic''. Plus ca nu ai element de siguranta la el. Eu am avut acelas font la megane si m-au oprit sa-mi sigileze masina ca nu am numere legale omologate. Am scapat cu 50 ron si faptul ca aveam nr vechi la mine. Stai calm ca au articole tot...... te fac fara probleme. Aveau foaie plastifiata cu LEGI tot ce tre folie, roti, toba ,numar inmatric
articol pt fiecare in parte. Am ramas masca:sad: |
Si eu am tot numar mic dar cu caractere normale doar ca nu are elementele de siguranta pana acum nu s-a luat nimeni de mine, se uita ei cam lung dar atat :lol:
|
deci tu ma crezi ca m-au oprit de 10 ori pt numar si m-au intrebat doaca de ce e mic un singur politist si-a dat seama ca e font de germania. si ce sistem de siguranta pt numar?
|
Are niste valuri care se vad doar din anumite unghiuri.
Oricum da bine rau si frumoasa masina |
Nu am mai postat de foarte multa vreme aici.
Masina a trecut de 75 de mii de km fara nici-o problema,modificari? am mai schimbat o data toata evacuarea si foarte multe perechi de cauciucuri :d Aveti aici un link cu niste poze de la ultimul eveniment la care am participat. https://www.facebook.com/media/set/?s...3234155&type=3 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning