![]() |
Re: Cotoarba mea de golf 1... :) .Pareri,impresii...
Merge Golful sau tot pe margine....insanatosire grabnica !!!:D
|
Merge golfulica acuma:) i-am schimbat filtru de motorina si merge foarte bine:) Acuma mai merg si cu fordu. Acuma de ceva zile tocmai mi-au spart si garaju si m-au lasat fara scule xenoane tot au furat :((:(( sa dea domnu sa isi cumpere lumanari de banii aia
|
numa necazuri ai omule.naspa treaba !
|
chiar vedeam masinutza parcata acolo in fata la auto si nu stiam ce e cu ea :D pacat ca se tin necazurile dupa tine :( sa le pice mainile la aia care ti`or facut treaba aia ..
|
Tiganii imputati :(( mor ars rau rau :((:(( Cat despre golfulica deocamdata stagneaza ca banii nu mai sunt:) sper sa apuc sa il vopsesc in vara:) daca nu e nasol ca cade vopseaua de pe el :D in rest motorul e un vis:D ma duc zilele astea sa ii fac injectoarele sa consume ca inainte 5, 5,5 in oras:D ca baietii:D ca la o cotatia de 5,70 lei pe litru de motorina cat am dat azi e nasoala rau treaba chiar ca aia care au benzinare 2000 2500 e cam problema de ei :) o sa ajungem la 8 lei litru ... imi zicea baiatu de la pompa ca de la ora 9 pana la 6 a crescut motorina cu 44 de banuti :-s in 9 ore 44 de bani am puso ...!!!! ne vom lua biciclete:D
|
eu imi iau role :))
|
Quote:
|
te-am vazut pe centru azi ... pe la 2 parca :D oare la tine urla muzica ? :))
|
Quote:
|
Quote:
|
bine ca m-am lamurit cu muzica :))) si am vazut ca si fuge micuta racheta :D
|
Quote:
Liniuta NAZ MOBIL vs LOGAN 1 - 0 :)) :)) lam nenorocit:)) fara drept de apel... |
imi iau eu dacie si te astept la liniutza :)))))
|
Quote:
Cu absolut cea mai mare placere te invit la una mica;) |
|
Te-am vazut pe la Lido cand fugareai o baba pe trecerea de pietoni :)))))) ma da nu te prind odata sa te opresti la un pahar de vorba :((
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
nu am obiceiu sa fugaresc oameni pe trecerea de pietonii mai ales batranii care saracii abea merg... probabil eram foarte nervos sau pnm... tocmai mo lasat fordu pompa de apa si probabil de aia:P Quote:
Ca incheiere... a cazut altenatoru, tabla e din ce in ce mai hodoroaga mai ales aripile, atarna diverse cabluri si fire pe sub ea , bara fata e varza... rugina iese la petrecere pe la aripi spate, inauntru scartaie, scaunele is praf husele groaznice... murdare ca car toare cacaturile de pompe, roti si alte magarii cu ulei pe ele:)) dar... zilele astea probabil o sa mut scaunele din cealalta pe a mea ca is bune :P si nu is rupte doar otara decolorate... si pnm :P ... ca intrebare poate stiti un strungar ieftin:) si o remorcuta IEFTINA de vanzare:P |
Quote:
Quote:
nu am obiceiu sa fugaresc oameni pe trecerea de pietonii mai ales batranii care saracii abea merg... probabil eram foarte nervos sau pnm... tocmai mo lasat fordu pompa de apa si probabil de aia:P Quote:
Ca incheiere... a cazut altenatoru, tabla e din ce in ce mai hodoroaga mai ales aripile, atarna diverse cabluri si fire pe sub ea , bara fata e varza... rugina iese la petrecere pe la aripi spate, inauntru scartaie, scaunele is praf husele groaznice... murdare ca car toare cacaturile de pompe, roti si alte magarii cu ulei pe ele:)) dar... zilele astea probabil o sa mut scaunele din cealalta pe a mea ca is bune :P si nu is rupte doar otara decolorate... si pnm :P ... ca intrebare poate stiti un strungar bun sa aiba strung mare:) si o remorcuta IEFTINA de vanzare:P |
poate iti fac eu rost de strungar...tatikmeu este strungar si sar putea sa te pot ajuta...spunemi numai ce ai de facut si o sa vb cu el...sa vad dak poate..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceao frate NAZ !!!
Merge laser Golful, fara nazuri !:D |
colega am vazut la Le Mans un mk1 rosu decapotabil cu partea de sus alba ca si tapiteria, arata ca si nou, ceva de vis.
nu l-am mai pozat sa nu iti faci inima rea, dar sa sti ca se poate. :) |
neneaaaaaa unde esti sa te fac o liniutza ? :))) hai ca mi-am luat bolid :>
|
1 Attachment(s)
Cand o faci asa?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
o nova am :)) e pe drum , sper sa vina pana la sfarsitu lunii :)))
|
Quote:
:) ca imi trebuie si mie o galeata plina. :) |
Quote:
|
pai atunci sa vorbesc cu Oana.
:) ce a pierdut Florea pe drum iau eu. :) |
i-ai pus xenoane sau nu am vazut eu bine aseara ? :))
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Ceva poze mai recente cu operatiunea de schimbare a cutiei de viteze... cea veche ma lasat ... din diverse motive... asa ca a primit o cutie de 2000 benzina de sciroco:) care merg numa 4 trepte ca a 5 a nu reusesc sa o reglez din timonerie:-s MASA... cauza din care imi mananaca de ma ustura... si merge turata pana la refuz... findca cuplu de la benzinare difera de cel de diselene.. o bataie mare de cap... in plus am intampinat probleme si la suportu de la cautator care diferea oleaca de cel de diesel... dupa ce am puso sus am uitat sa strang un cap de planetara in fuzeta si imi batea in bataie de joc in sens ... nu stiam ce are... pana mi-am amintit:P acuma e conforma cu exceptia ... vitezei a 5 a ...
Altele - Sper sa pun si toba sport curand :) PS: ultima e de la iarba verde... :D cu bolidu:) si ubita :X:X:X |
Multa rabdare mai ai cu Golful tau !
P.S. Succesuri....:D |
Quote:
Trebuie un pic de rabdare nu ? macar tehnic sa fie ok ca estetic nu e prea conform:) dar ce sa zic toate la timpul lor Nu?:) Mersi:P |
azi te-am vazut cu bolidu :D astept sa-mi vina si mie racheta sa ma dau si eu :)) multa bafta cu ea si fara alte incidente :twisted:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
... masina primeste distributie noua continental, rola ina, probabil si o pompa de injectie BUNA sau refacuta, injectoarele vin reconditionate/schimbate daca e cazul... bujiile schimbate, vopsita fata, are jante noi, o sa schimb din nou cutia de viteze de data aceasta cu una in 4 trepte de diesel dar modelul lung:X... in rest momentan masina in garaj la lucru ...
PS : motoru ala e fratioru mai mic de 1.5 :)) care sta si el prin garaj |
mai ceva pe la caroserie si un strat de vopsea,apoi poate respecti si tu putin legea prin deva cand mergi cu ea.
:) bafta maxima. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning