![]() |
2 Attachment(s)
alt model...
|
1 Attachment(s)
eventual si cu numar in lateral jos pe verticala
|
logo ala cu capu` de schelet (pe care vad ca unele persoane il folosesc) il are alt club din polonia vad ce facem il folosim si noi?
am cautat acum pe google... este si in poloniea se pare crazy drivers klub. la noi este Crazy Drivers Club asa o sa apara sigla. eu propun sa facem alta sigla! |
cred ca ar trebui alta.. :roll:
|
asa am zis si eu
|
1 Attachment(s)
noul logo pentru inscriptionat tricouri si stickere!
astept parerile voatre. |
da e fain nou logo! :) nu cumva e de la crazy taxi :) ??
|
este inspirat de acolo dar este modificat 100%
|
auzi alex dar nu ar fi bine sa facem si niste sepci, brichete si pixuri si niste stickere?? de ex pt cursa de pe 14 de la suceava, cand intra spectatorii si platesc, sa le dam in schimb o bricheta sau un pix cu crazy drivers?? iar sepcile sa le pastram noi?? hmmm ce zicetzi?
|
eu am aratat un model de tricou... sigla clubului nu o aleg eu .. tre sa fim toti deacord
|
spune pretul!
|
vreau si eu un tricou.. nr de inmatriculare...stickere... sunt din buc.. id meu cineva2002ro .. sau nr de tel 0727294821 ..
|
logo ala cu capu de mort era MORBID rau .. eu n-as purta asa ceva sa mai si merg cu masina .. in caz de ceva doamne`fereste dupa aia apar si vorbe
Noul LOGO e mult mai fain ! :) Eu votez pentru ! :) si-n plus e si mai dinamic |
pai eu zic ca o bricheta costa vreo 40000 si un pix la fel! dar costa mai mult sapca! nu stiu cat dar o sa ma interesez.
|
Dac ar fi posibil am si eu o rugaminte. Puteti schimba caracterul folosit pentru Crazy Drivers. Poate ceva mai putin horror. Este buna ideea dar fara petele alea de ulei care curg de pe litere
|
se rezolva stefane!
sa nu mai posteze nimeni modele de tricouri etc. vreau preturi concret. |
logo
1 Attachment(s)
logo modificat.
cam asa stefane ce zici? mai mult nu am ce sa-i fac... |
Este bun asa.
Sa imi spuneti cam cate tricouri ar trebui. Pentru 20 buc. pretul este aprox. 150.000 Daca facem mai multe, undeva in jur de 50 buc. mai scade. Si am vazut ca si in Bucuresti este cerere de 2 buc, si la Iasi iar la mine la Suceava se vede deja ca este multa lume interesata. Deci sa vedem cate facem. Contactati-ne fiecare si spuneti numarul de bucati. |
Si incep eu.
SV-05-YBG sau Stefan -- 2 buc. |
Stefan, am vorbit de un pret final si s-a ajuns la 21 ron adica 210.000 asta insemnand inscriptare cu imagine color format A4 vata verso. deci daca era numai sigla pe spate era 150 bucata fara nici o reducere, ca ei fac in format A4 deci o imagine A4 costa 150.000 si la noi vine si fata si spate deci ajungea la 300.000 reducerea finala care ne-au facut-o este de 90 de mii. Acuma nu stiu alex la ce se referea ca el a zis ca face rost cu 150.000 dar nu a precizat daca logoul sau tot cu sponsori. Daca e 150.000 bucata e bun facem la el. PS: trebuie sa venim cu tricourile noastre. Stefan da-mi si mie te rog id-ul tau de messenger.
|
Am fost si la WarpNet dar acolo e teapa mare ca au zis aia ca nici nu pot face exact cum vrem noi trebuie sa mai modifice el culorile si am ajuns la un pret final minim minimiorum de 270.000 deci teapa mare acolo.
|
|
si eu vreau tricou si nr de inmatriculare si stickere..:D de toate..:D nu conteaza pretu.. pot sa va trimit banii si maine.. ma contactati cand sunt gata.. sunt din buc
|
eu le fac cu 150 tricou+inscriptionare! acum depinde cat e sigla sau ce se mai pune pe tricou...
|
alex pai e 150.000 sigla nu ? si noua nde trebuie 2 ca vrem si pe fatza sponsori si se ia tot ca o sigla in format A4
|
intreaba exact ... si cum iese.... daca iese misto si e 150 cu tot cu tricou pai e perfect.. mai moca de atat nu stiu daca gasim
|
eu spun ca 150.000 nu este mult doar este un tricou crazy drivers problema stii care ar fi daca trebuei cu trecourile noastre tre sa vin sa il aduc dar sper sa fie cu tricourile lor
P.S stiti cum ar fi kalumea in fata : sa fie pus desenu ala facut de ALex in spate ; scheletul ala crazy si sponsorii scrisi in josul tricoului daca s-ar pune acele 2 dese ne ar fi mai atractive si mai colorate tricourile ar putea sa fie albe nu negre :twisted: yo vreau 1tricou marimea XXL :arrow: :!: |
Re:
Quote:
|
Sincer fratilor eu unu sunt tehui de cap nu mai inteleg nik.
eu unu propun ideea aia cu logooul ala cu portocaliu si cu negru pe fata si cu scheletul si sponsorii pe spate Dupa parerea mea ar arata futere de fain. Oricum cand se decide toata treaba io unu vreau si eu un tricou si cu o sapca. P.S. Se face si discount :lol: daca iei si tricou si sapca - glumeam evident |
scheletul nu este sigla clubului nostru
asa ca nu o putem folosi |
Re:
Quote:
|
ba fratilor cam pe and e gata si traba asata cu tricourile casa nu cheltuii bana5rituca vreau as fac comanda de un soft pe PC si se duc bani :oops: ideeea lui Alin e tare asa ar trebui !!!! avem de toate pe tricou :wink:
|
Avem de toate mai putin sponsorizarile. Oricum nu este vorba de sume mari asa ca in momentul in care o sa fie gata 200.000 lei nu sunt un capat de lume. Cred.
|
salut
eu sunt in concediu 10 zile nu o sa fiu pe net.
pe data de 14 se organizeaza la constanta o expozitie tuning ... o sa va tin la curent. |
Re: salut
Quote:
|
dai un tel daca ajungi in cta!
|
sal
c se mai aude cu numerele... stickerele de lipit in geam..? ... ar trebui sa le facem... ca sa ne cunoasca si pe noi lumea cand mergem pe strada :) hai grabiti lucrurile.. daka costa 150.000 sau 200.000 nu kred ca conteaza...
|
vreau si eu un tricou XXL...si nijte numere...si mi-a placut mult sigla lu Alex....da aia prima..in care numele crazy drivers apare mult mai misto decat pe aia rectificata....parerea mea...e mai mijto aia...daca se poate vreau cu sigla aia..:D
|
problema e ca cealalta sigla apartine Crazy Drivers Klub din alta tara. Nu prea avem cum sa o folosim.
|
hmmmm nu se mai aude nimic despre tricourile alea... stie careva cam cand ar fi gata ??? ca ar cazu de acuma. Pana la cursa de pe 18 ar cam trebui sa le avem.. nu credeti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning