![]() |
Re: AUDI Q7 vs. BMW X 5
......q7 arata prea bine mah ce ai :twisted:....
|
cum sunt astia frate care vin si zic 'tot bmw e' ... maturizati-va bai ... sau mai bine v-o meritati p-aia cu 'mercedes si restul de masini' voi bemveistii pana la moarte
|
stati ba un pic bmw-u x5 o aparut in 2000 si Audi q7 o aparut in 2006 deci ii diferenta de 6 ani totusi..
|
x5-ul incepe sa tradeze cei 6 ani de la aparitie, dar este un suv elegant totusi... ii urez aceeasi longevitate si q7-lui, dar... am rezervele mele... ;)
|
Chiar daca e la cap de linie tot X5 prefer, oricum noul va fi cevq superb.
Mentalitatea si modul de atac in piata oferit de BMW este de o exactitate mult peste cea a preciziei de ceas elvetian. Noul X5 va aparea la momentul perfect. Acum lumea inca cumpara X5 ca-l considera fiabil, frumos, o masina buna, cand stiu ei ca s-a stors tot si ca lumea inclina spre ceva mai nou, va lasa putin sa cumpere oameni ceva, dar sa traiasca cu nostalgia BMW si atunci il arunca in arena. Rezultatul va fi o explozie de vanzari. |
E FRUMOS x5-UL ,CHIAR IMI PLACE DAR CA FIABILITATE NU E ASA CUM SE PARE
SI AICI MA REFER LA CALCULATOARE,CUTIA DE TRANSFER,DIBITMETRE SI SUSPENSIA FATA NU-S ASA SCUMPE DAR SUNT TOTUSI DEFECTIUNI SUPARATOARE |
as astepta pana la noul X5, Q7 mi se pare neatragator si feminin si presupun ca va fi detronat (desi nu ocupa nici un 'tron') la aparitia X5-ului.
defapt nu presupun - sunt sigur! |
Quote:
un scurt comentariu: Audi Q7 Audi continua ofensiva quattro. Q7 este primul SUV al marcii, dar cel mai avansat model dintre toate. Motoare de ultima ora, ultima generatie a sistemului de tractiune integrala quattro si o modularitate de invidiat, acestea sunt cele mai importante caracteristici ale ultimei creatii Audi. Desi are o lungime de 5 metri si o inaltime de aproape 2, SUV-ul nu resimte masivitatea caroseriei asupra designului. Linia dinamica si sportivitatea specifice marcii se pastreaza si in cazul acestui automobil de peste 2,200 kg. Q7 se integreaza in linia de design actuala a marcii, grila “single-frame” stand ca martor principal. Interiorul lui Q7 este preluat in mare parte de la modelul A6 si se remarca prin eleganta si versatilitate. Dimensiunile mari ale masinii ofera cel mai mare spatiu interior din segment si permit 28 de configuratii ale habitaclului. De asemenea, pentru familiile numeroase exista optiunea alegerii celui de-al treilea rand de scaune. Modelul testat a fost echipat cu motorizarea common-rail de 3 litri. Acesta dezvolta 233 CP si un cuplu de 500 Nm disponibil de la 1.400 rpm. Resursele motorului sunt impresionante chiar daca greutatea masinii atinge o valoare de peste 2,200 kg. Manevrabilitatea si comportamentul masinii sunt exemplare, suspensia pneumatica asigurand performante optime in orice conditii. Pentru terenul accidentat, modul “off-road” ridica garda la sol pana la valoarea maxima de 240 mm si pastreaza aceasta valoare pana la 100 km/h. Ultima generatie a programului de stabilitate (ESP 8) dispune de functia Hill Descent, asigurand coborarea pantelor pronuntate pana la 20 km/h. Modul “confort” seteaza suspensia pentru o calatorie cat mai confortabila. Desi modelul testat era echipat cu jante de 20 inch, modul confort s-a dovedit cel mai potrivit pentru drumurile noastre. Pentru persoanele care au un stil de condus sportiv este disponibil modul “dynamic”. Acesta intareste suspensia si o coboara in functie de viteza, 15 mm pentru 120 km/h si inca 15 pentru 160 km/h. Motorizarea 4.2 FSI de 350 CP este de asemenea disponibila, urmand ca de la jumatatea anului sa fie introdus si motorul V6 FSI, de 3.6 litri si 280 CP. Q7 este disponibil la comanda din luna ianuarie a acestui an, incepand cu pretul de 44.412 euro fara taxe. |
Quote:
...am ales Q7 dintre cele doua, nu vad vreun dezavantaj al audiului fatza de de X5 |
la design X5 e mai kalumea , este mai "violent" ca si toate bmw`urile fata de audi. De exemplu la un bmw seria 5 daca iti apare vreo problema costa mai mult acceasi piesa decat la un audi a6. Eu din cate am auzit Q7 e mai misto decat X5
|
Ce pot sa spun, sa asteptam noul X5 si mai vorbim. Momentan Q7 e pe val.
|
Quote:
|
nu-i pe val... e doar o politica de marketing... cat mai multe emisiuni si articole in presa laudative la adrtesa lui, asta aduce cu sine vanzari...toate marcile fac asa...
|
Quote:
|
Ambele sunt exemple reale de "cum sa strici bunatate de V8 pe o porcarie de camion".
Q7 e totusi mai bun...un autobuz adevarat are 50-70 locuri,deci e preferabil sa ai 7 in loc de 5.Poate viitorul X5 va avea 8 locuri si va recastiga suprematia in domeniul mini-autobuzelor. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
99.346 euro pt un suv... oricate dotari ar avea...
e prea mult, clar |
este o mica diferenta intre aceste 2 marci diferite.. design motoring.. etc.. eu zic ca Audi Q7 merita toti banii
|
scuzati de offtopic dar dintre ml si q7 ce atzi alege ? (nu ma intereseaza neaparat care atinge prima suta )
|
dap cei de la mertz sau gandit la o redesenare a caroseriei dar bmw nik la batranul x5
bft(scuze of topic) |
noul X5 vine in toamna. lucrurile bune se lasa asteptate...
|
din ceea ce am vazut, q7 seamana extrem de mult cu touareg de la VW. deocamdata, stiti careva cert ca ofera ceva in plus fata de un touareg?
|
Quote:
|
o sa fie super dak apare la toamna noul x5 ... si atunci putem sa face comparatia ... ca vor fi si anii de fabricatie foarte apropiati ...
o sa vedem cum vor sta si preturile ... ;) eu tot zic ca x5 o sa fie deasupra ... |
Quote:
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug Daca zici tu .... :rolleyes2 |
Dintre cele 2 as alege Q7 dar mai bun decat el este Volvoul XC90
|
de ce zici asta ? ca volvou` e mai bun ?
su sincer nu sunt de aceeasi parere ... |
de fiecare data cand am vazut un q7 mi s-a parut k e mult prea mare.Are un aer asa,cam de carnat.Mi se pare ca x5-ul inca arata mai bine ca q7,dar sa vedem cum o sa arate noul x5
|
Quote:
|
xc90 e o masina bine facuta dar datorita conceptiei mai vechi fata de audi nu cred ca e la acelasi nivel cu el,eventual cu x5
|
Quote:
ca, dupa umila mea parere, xc90 e la furat fata de concurenta, si ca aspect ( prea spartan) si cainterior ( complet chel, lasa o senzatie de masina ieftina/saracacioasa ) si nici dotarile nu ma dau pe spate... |
Eu zic ca ar reusi X5 masina mea favorita 4X4 :-)
|
Ba cred ca e mai bun Volvo deoarece este un adevarat SUV . O adevarata masina de familie . Audi nu e nici masina de familie nici un adevarat 4X4 . E prima incercare a lui Audi de a intra in segmentul SUV . Da are performante mai bune ca Volvoul dar aici se uita faptul ca e un SUV adica masina de familie si nu ii trebuie atata putere . In plus noul Volvo a venit un un diesel nou si si are acum mai multa putere . Dar un adevarat SUV nu trebuie sa aiba multa putere ci trebuie ca pasagerii sa aiba mai mult confor in timpul drumului si mai multa siguranta.
|
am avut marea ocazie sa vad fantasticul Q7 de la Audi. exact cum banuiam: era nevoie de o masina de nisa intre Touareg si Cayenne, si ghici ce a iesit? Q7, care nu e nici cal nici magar. Da, este agresiv, da are motor, dar este exact la gama de pret intre Touareg si Cayenne. Oare s-a mai vazut treaba asta in concern? eu zic ca da, dar ma duc off-topic. este fff agresiv Q7, daca il vezi de la nivelul solului. Este urmatoarea generatie, dar deocamdata in Ro este cam lipsit de oportunitati. nu are nici macar trapa de sticla, asa ca optionala. Oricum, la fel cum G era la Mert, X5 ramine un standard. Si astept urmatorul X5, pentru o comparatie mai actuala. :))
|
ink n-am avut placerea sa conduc un q7 si nu stiu cum e,in schimb am condus deja multe x5-uri si............a reusit sa ma marcheze placut.eu personal optez pt X5
|
Quote:
|
Q7!e noua,quattro,masiva,agresiva,si arata ..............n-am cuvinte!si X5 e masina de bastan dar parca Q7 e prea de tot!
|
Cred ca va bate AUDI Q7 X5-u ptr este nou ieshit pe piata si mult mai luxos si confortabil decat X5...M-am plictisit sa tot vad x5-uri pe strada da sa vezi un q7 ar fi altceva...Nu stiu acum dac ar bate si la performante:?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning