Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi! (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/15043-vreau-modific-rm-putin-tunez-exterior-astept-idei-sfaturi.html)

edy77_driver 28-08-06 16:47

Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!

robe...... daca citesti cu atentie ai sa afli tot..*****ie in acest topic tot....bara de fata si pragurile le-am luat acum
bara noua costa undeva la 3 mil iar pragurile 1,7mil...pe spate am bara de fiat uno iar eleronul e facut cu citiva ani in urma...nu stiu daca se mai face asa ceva.daca vrei iti pot da numarul de tel de la firma care le face barile si suni si intrebi.

valib....aripile asta e....asa a stiut meseriasu sa le faca...:(((
o sa vad ce fac cu ele cind o vopsesc...ori le indrept si le umflu iar ori le decupez pe rotund.

Robe 29-08-06 10:06

Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi!

edy77 t rog da-mi si mie un nr de telefon sa ii contactez pt. spoilerul de fatza sa mi-l trimita...... id-ul meu de mess robertobucsa.... shi am niste praguri de opel kadet care se potrivesc pe el la fix.....id-ul meu [email protected] dak vrei sa vb mai multe....

Ja_Rule 29-08-06 10:44

felicitari edy.. frumos spoileru` de fata ... sa vezi ce misto o sa fie cand o vopsesti :) toata o culoare .. superb :) sa vi cu poze!! bafta

Adryx 29-08-06 14:56

Quote:

Originally Posted by edy77_driver (Post 535206)
...ori le decupez pe rotund.

Să nu faci treaba asta!!! Strici tot aspectul maşinii...mai bine le laşi aşa, decāt să le decupezi.

Robe 29-08-06 20:14

Nu avetzi din greseala Bordu de oltcit scanat adik ceasurile .. ca vreau sa`mi fac la calc shi dupa aceea sa il bag in folie.. sa`l lipesc..

mad_mike 29-08-06 20:37

Robe:baga un ochi aciulea ca sa iti faci o idee.....;)
https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/18146-ceasuri-bord-albe.html

Robe 30-08-06 00:32

10x cu ce deschid Cdr`urile?:)

edy77_driver 30-08-06 05:50

cdr-urile se deschid cu corel draw.0788188866 este numarul de la fibrocom craiova pentru bara fata.bafta.
fratilor cu vopsitu o sa mai astept.....vreau ceva unic aici in cta macar daca nu in tara la culoare si meseriasul e plecat pna in 28 septembrie.cind vine e numai bine...iau si eu banii pana atunci si o baga la finala....VOPSIREA.
pana atunci mai am putin de lucru la tinichigerie.

Robe 31-08-06 23:51

ms mult..pt. nr de tel shi pt. bord

Robe 01-09-06 15:01

edy nu e bun numarul spune ca nu exista 0788188866 :(( am incercat sa sun
shi nu e bun ..... vreau sa comand si sa`mi trimita mai multe modele daca au...... ms..

Radu.Dobromirescu 02-09-06 11:37

Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi

1 Attachment(s)
Sal si felicitari am si eu tot un rm si vreau sa ma apuc si eu un pic de treaba,vreau pana pe 28 septembrie sa imi fac motoru' si dupa aia o vospea,deocamdata il pastrez stock k nu prea stau bine cu banii...am deocamdata un spoiler de nova arata destul de bine uite o poza cu RM-ul meu8) :D Astept pareri...
pareri.. mai bine deschideti tu topic cu masina ta .. nu aici.. ca se incurca treaba bodyspeed

edy77_driver 26-09-06 08:29

salutari
asa inainte de vopsit am mai adaugat ceva la olteanca...o alarma si oinchidere...acum vrea si geamuri electrice si nu stiu ce motorase sa caut sa im intre in usa....aveti idee de asa ceva?craiova...voi stiti mai bine....am vazut pe un oltcit facut ..un mecanism cu un motoras de marimea celui de apa pentru parbriz si cu 2 pinioane actionate intre ele de ul lant de bicicleta.ca idee acum stiu cum se face dar nu stiu ce motorase ar intra in usi sa nu loveasca geamul...acea persoana nu stia de la ce sunt motorasele pentru ca asa a luat masina.

astept sfaturi de la voi ca vreau sa fac asta pana o duc la vopsit.

Spark 26-09-06 08:44

si ce culoare ai de gand sa o vopsesti ?

Ja_Rule 26-09-06 14:20

motorase in usa la oltean? :D misto ... o sa fiu cu ochii pe tine sa vad ce pui (fac copie) ... majoritatea isi pun motorasele afara ... se vede ca draq ... bleah

edy77_driver 28-09-06 08:44

salutari
fratilor v-am zis...daca aflu d ela tipu ala de le ce sunt motorasele rspective va spun si poate ma lasa sa fac niste poze la o usa sa vedeti cum arata.oricum asta o sa ma macine de acum inainte pana nu fac adaptarea asta nu ma las.

mad_mike 06-10-06 18:56

Mai sunt motorasele de stergator.nu stiu exact sistemul dar cel mai bine il intrebi pe bogdanlascu(nenea' doctoru':D )

Ja_Rule 08-10-06 12:05

se stie problema cu motorasele de stergator.. se vad in exterior .. cel mai bine ar fi sa gasim o modalitate sa le punem in interior .. ar fi mult mai estetic ... ma gandesc si in exterior si cumva sa facem o acoperire ca sa nu se vada.. o carcasa ceva.. nush ma mai gandesc .. bafta

edy77_driver 16-10-06 18:24

salutari....v-am zis ca acele motorase sunt de stergator dar au o dimensiune mult mai mica si incap in asa fel in usa puse ca nu se vad ca la bogdan lascu....asta mi-a sarit in ochi prima data...faptul ca nu ieseau in afara usii decit sa zic 5 mm.acum chiar daca optam pentru cele mai maricfele si care ies din portiera...ma gindeam sa le mascam cu ceva capace de difuzoare....din cele pentru usi si sa ramana ca un ornament.
alte idei?

edy77_driver 18-10-06 08:35

salut....fratilor veau s ava zic ca din rm-ul meu au mai rams doar datele si numele din certificat.am schimbat si cutia si am trecut pe una de club11.am schimbat si discul de ambreiaj care era varza...mai am sa schimb ceva bucsaraie dar putina si sa ma rog sa am bani sa o bag la vopsit.

bafta tuturor.

daniWAAsb 20-12-06 00:01

Re: vreau sa modific un RM si putin sa il tunez exterior..astept idei si ceva sfaturi

bai baietzi frumoase olcituri succes in continuare

Ja_Rule 20-12-06 14:04

dani apreciem asta .... edy masina arata jalnic nevopsita, fa un efort ;)

Magos 26-12-06 02:10

poi cred ca face, odata ce a curatat de pe ea tot "fierul vechi"...:D stii cum e, vopsitul, in ultima faza, cabd esti done cu restul... :)

edy77_driver 19-01-07 15:49

no...la multi ani tuturor si sa va aduca anul 2007 tot ceea ce doriti voi de la oltencele voastre.nu am mai avut timp s asmai intru pe net de foarte mult timp si daca va spun ca masina e nemiscata din loc de aproape 4 luni nu ma credeti, asta nu inseamna ca am lasat-o in paragina...saptamanal ai dau apa sa nu stea jegul pe ea si ma rog la cel de sus sa incep sa primesc maimulte finante de la munca sa o termin ca imi e rau zi de zi cind ajung acasa d ela munca si o vad plangand asa la poarta nevopsita...fara o haina noua.slava domnului am terminat tot la ea de schimbat mai este vopsitul dar nu vreau sa o fac la un nene de 2 lei care isi face practica pe vopseaua mea si pe banii mei si pe olteanca mea.voi sunteti in craiova...acolo sunt mai multe oltence...aici sunt citeva si nu stiu daca in acste citeva sunt 3 modificate la exterior si deci vreau sa iasa ceva unicat in cta.acum ma gandesc si eu la interior pana o duc la vopsit sa fac si interiorul si cred ca o sa il fac crem cu putin negru.sper ca am raspuns tuturor si pentru magos...spewr sa intre in posesia unei oltence cat mai repede.

va salut cu respect.

ps. domnule bodyspeed mai traiesti?ai terminat masina?

gata te apuci de oltean...atunci multa bafta iti doresc ....:D
eu mai am.. deabia acum vine mai greu dar facem .facem noi ...............last edit by bodyspeed

edy77_driver 20-01-07 09:12

furia aurie

:)...body....inca nu ma apuc ca e inca frigut afara si cel la care o vopsesc nu are cuptor si vreau sa imi faca ceva frumos insa vreausa stiu ceva de la voi....la un crem auriu metalizat la exterior ce culoare credeti ca ar fi indicat la interior?ma tot gandesc la astea la o eventuala combinatie de culori la interior ca sa ma apuc sa cumpar materialul pentru interior si s ao fac macar la interior pana in martie cind cred ca am duc cu ea la vopsit exterior.
astept o parere....si inca o intrebare...oare jentile mele care le am acum daca le fac negru ala perlat ar da mai bine cu culoarewa masinii sau s ale las asa?

bafta tuturor si astept raspunsuri.

Laure2fast 20-01-07 09:13

Quote:

Originally Posted by edy77_driver (Post 706330)
:)...body....inca nu ma apuc ca e inca frigut afara si cel la care o vopsesc nu are cuptor si vreau sa imi faca ceva frumos insa vreausa stiu ceva de la voi....la un crem auriu metalizat la exterior ce culoare credeti ca ar fi indicat la interior?ma tot gandesc la astea la o eventuala combinatie de culori la interior ca sa ma apuc sa cumpar materialul pentru interior si s ao fac macar la interior pana in martie cind cred ca am duc cu ea la vopsit exterior.
astept o parere....si inca o intrebare...oare jentile mele care le am acum daca le fac negru ala perlat ar da mai bine cu culoarewa masinii sau s ale las asa?

bafta turur si astept raspunsuri.

interioru ar da bine bej...iar jantele lasale asa

Ja_Rule 20-01-07 15:29

1 Attachment(s)
jantele parca erau cms`uri ... daca tot alea sunt, merge ceva de genu` DAC dar in loc de alb sa le faci bej (zic si eu)

edy77_driver 21-01-07 08:04

jantele nu stiu daca mai umblu la ele insa interiorul e problema numarul 1 acum....vreau sa stiu ce bani strang fara sa vada nevastamea ca s aiau materialul...cred ca o sa il fac bej cu negru ceva in genul lui jjs parca.acum intrebare intrebatoare pentru cei care au facut tot interiorul...cam cati m de material intra la interior?

Laure2fast 21-01-07 08:30

Quote:

Originally Posted by edy77_driver (Post 707720)
jantele nu stiu daca mai umblu la ele insa interiorul e problema numarul 1 acum....vreau sa stiu ce bani strang fara sa vada nevastamea ca s aiau materialul...cred ca o sa il fac bej cu negru ceva in genul lui jjs parca.acum intrebare intrebatoare pentru cei care au facut tot interiorul...cam cati m de material intra la interior?

3 metrii de vinilin fetele de usi ,bordul si chestiile alea mici de la buzunarele din spate..si vreo 3 litrii de perlandez

Ja_Rule 21-01-07 22:31

si chiar nimeni nu stie cati metri intra in interior? ... ceva detaliat !

:D laure ... prenadez :P

Laure2fast 22-01-07 07:13

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 708905)
si chiar nimeni nu stie cati metri intra in interior? ... ceva detaliat !

:D laure ... prenadez :P

pai pune mana pe ruleta si masoara tot..plafon..stalpi.. :lol:

edy77_driver 22-01-07 16:27

bun...cu asta am lamurit...acum...cine stie sa imi spuna unde gasesc ceasurile de presiune modelul cum le are des-ul?am dalea simple dar parca as vrea dalea cu carcasa seaparata fiecare sa le pun pe bord deasupra volanului sau undeva in zona aia undeva unde imi convine mai bine sa le pot urmari cu atentie.

bogdanlascu 22-01-07 16:59

http://www.*****************/standard....php?parent=48

edy77_driver 22-01-07 17:33

mersi bogdane...deja m-ai inbolnavit cu acele ceasuri...super marfa.....in mesajul meu anterior am gresit...era vorba de oltcitul lui dani...pmd-ul....si imi cer scuze ca mai pun alta mesaj ..nu am poutut sa il reeditez pe cel anterior.

bogdanlascu 22-01-07 19:48

ceasuri si console gasesti ............dar bani sa fie si intradevar sa ai nevoie de ele ,io am de dacie temp si presiune ulei sunt f bune iar de boost este de la pilot

edy77_driver 23-01-07 07:42

bogadane si eu am tot dalea de dacie dar am modelul care se baga in bord cele universale si mai era un model care aveau fiecare carcasa lui rotunda..cred ca stii despre care vb.nu as vrea sa gauresc bordul sau sa renunt la gurile de aer si caldura si de aceea vroiam in carcasa lui fiecare.o sa ma gandesc si poate ma apuc sa strang bani sa imi iau perechea de pe acest site care l-ai scris tu mai sus.daca tot dau un ban macar sa fie ok.dar ce vroiam sa te intreb..eu nu mi-am dat seama desi m-am tot uitat pe acolo...sunt ceasuri luminate din spate alea sau sunt simple?

bogdanlascu 23-01-07 09:26

sunt luminate din spate

edy77_driver 25-01-07 07:41

salutari tuturor....bogdane..am si eu o intrebare la tine..acum 2 zil am fost plecat cu masina putin si cind ma intorceam spre casa la o intersectie am virat dreapta si a inceput sa imi bata sau sa troncane urit de tot pe partea dreapta dar se simte foarte tare acea bataie si in podeaua masinii..ce sa fie?planetara sau bratul?sau ambele?daca meregi drept nu bate decit rare orisi foarte putin,face rau doar la viraje.astept un raspuns daca se poate de la tine sau de la alti cunoscatori.

Laure2fast 25-01-07 08:45

pai daca bate decat in curbe se poate sa fie din planetare...

bogdanlascu 25-01-07 10:07

planetara,acum vezi sa nu se rupa ca la rm sunt varza planetarele

**COSMIN** 25-01-07 13:36

ai mare grija la viraje...sa nu accelerezi in viraj ca s-ar putea sa pleci cu partea din fatza in brate acasa...mai bn reparo si dupa aia mai umbla cu ea...bafta la reparatzii si la rezolvarea problemelor

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning