![]() |
Re: s13 ca18det...
salut ce regulatorul de benzina tiai luat ca am si eu nevoie de unul!
|
sincer, l-am luat de pe ebay... si vad ca isi face treaba....
|
nu am mai postat de mult, dar acum ca am ce spune, iata:
am terminat rodajul, si am urcat boostul la 1.0 bar...si sunt f multumit de masina....am schimbat si pompa, care face fata de minune, si am urcat, timid, recunosc, pana pe la 6000 de ture...si cu 225 cauciucuri, aderenta ...o fi pe acolo pe undeva, dar la roti nu e...am mai pus haionul din plexic, si am mai reglat frana de mana, care nu e hidraulica, e cea a masinii si isi face treaba bine, deocamdata....asa ca masina e gata sa ajunga la bucuresti, din nou....si daca mai prind ceva timp sa ma dau prin parcari, sa taie cozile la cativa ursi.... |
DA poze ceva? :) nu uita sa filmezi japoneza in actiune. Cam cati cp estimezi ca are acum?
|
poze? as vrea dar nu pot sa fac transfer pe pc, iar cai....sper eu ca vro 200
|
RAZ-ule multa bafta la Bucuresti si in CND;)
Sa te bucuri de masina fara incidente;) |
Cand pleci?
|
multumesc costan....sa dea Domnu'
dragos, vineri plecam mai multi...cam pe la 13.00 o sa vina mishu cu platforma in vs, incarc masina si ne oprim doar la bucuresti, sau sa ne facem nevoile |
da-mi PM cu numarul de telefon...ehei, ca vedetele, cu masina pe platforma...altii bat 300km pana acolo pe roti...viata nu e corecta.
|
ai PM...
dragosas fi vrut si eu sa fac drumul pe roti, dar tinand cont ca masina imi cam consuma pana acum cam 15-17 la suta...ar fi o gaura mare in buget...plus ca o mai menajez....si asa o sa scot "untul" din ea la buc, daca mai si merg cu ea, la ce drum e pana la bucale, sigur ajung fara permis.... |
Bafta la 4tuningdays si te astept sa vii si la suceava la toate evenimentele nu ca anul trecut doar al 1 :D
|
masina s-a descurcat f bine...chiar un pic peste asteptari....pacat ca eu nu m-am descurcat la fel de bine.....
din pacate nu a scapat nevatamata dupa aceasta experienta.... aripa dreapta spate infundata, aripa dr fata ushor zgariata... un furtun intercooler spart... directia ushor obosita...si inca altele pe care nu le stiu inca.... dar a fost distractiv si frumos... |
lasa mai razvane ca o sa crestem noi mari...felicitari!
|
ms.. ms.. felicitari si tie..
|
Felicitari,
chiar ai facut o figura frumoasa. Bafta in continuare. |
ms, desi se putea si mai bine, ... dar cel mai important e ca masina s-a comportatcum trebuia, si sper sa nu fi suferit mai mult decat trebuie.... acum o sa astept urmatoarea etapa, si ...mai vedem..
|
Quote:
Felicitari, mi-a facut placere sa iti vad batranica in actiune, si imi pare rau ca a suferit mici neplaceri, dar partea importanta e ca a fost soare, am putut sa ne dam un weekend intreg si nu am avut probleme mai mari cu masinile ;) |
da, batrinaca e ok....si merge... si poate ushor ushor... o sa mai invete si cataru' (adica eu) sa mearga cu masina.... tu in schimb.... ai mers chiar f bine....
|
a trecut ceva vreme de cand nu am ami scris pe aici de evolutia masinii, dar asta pt ca nu a avut nici una... dupa episodul de la bucuresti, din cauza apei in exces, turbina a crapat, si de atunci tot am cautat o turbina sa o inlocuiesc pe cea uzata...si am gasit in cele din urma, un compromis....cautam initial un GT28RS, dar nu imi permiteam...gasisem un T25 bun, la bani putini, dar am zis ca oricum o sa vreau ceva mai mare, si nu are rost sa cheltui banii degeaba.... asa ca am optat pt o turbina de pe un S14a, buna, la bani ok...
cand o sa o montez, sper in sfarsit, sa reusesc sa ii fac si un test dyno...sa vad ce si cum... |
Niste poze ceva.....ca de vorbaraie.....suntem satui:P
|
1 Attachment(s)
asteapta cumintica......
|
Quote:
hai baga tare ;)) |
3 Attachment(s)
daca tot se cereau niste poze, iata ce am mai pus pe masina,,,,
un eleron, jap style din aluminiu, si noua turbina t28 de provenienta s14 cu AR 60 pe admisie si 64 pe evacuare.... si mai e si evacuarea cu catalizator, intermadiara si fianal, eliminate...doar teava...dar poze, zand o urc sus pe masina |
1 Attachment(s)
iti pun si eu o poza din culise doar ca e "before", oricum e prea tare masina :D
|
Nu mergi la Vitans weekend-ul asta ???
|
la vitantis nu merg ca nu mai am fonduri... sau cam terminat.... dar o sa ajung la etapa de campionat....
poza aia a ta alex e mai reusita ca cele facute de mine...daca nu am cu ce... in alta ordine de idei, azi am reusit sa ies cu masina, si dupa mici reglaje, cand face boost, chiar e nesimtita.... deci da, are ceva lag, fata de configuratia anterioara... dar cand merge la 1.bar fuge asfaltul de sub roti... o sa trebuiasca sa ma obisnuiesc un pic cu ea.... |
Felicitari pentru noua turbina, nu faci un filmulet sa vedem cu intra boostu? :twisted:
|
Quote:
|
pai atunci sa ii mai facem niste poze :D
btw astept plimbat :D cum vrei tu , mai pe lateral daca drept nu stii :D |
Quote:
|
Depinde , daca motorul benzineste bine, scanteieste corect si are pompa de ulei modificata sa uleiasca bine tine 1 bar , nus garnitura cat o sa tina :)
|
bah... oricum, nu sa vada prea des masina 1 bar.. doar asa, la evenimente speciale.....ca in rest e suficient 0.7 bar....si asa la mai mult de 1 bar imi taie alimentarea si aprinderea, ca intra in protectie....
|
io zic sa o lasi la 0.8 :)
|
Quote:
in urma reglajelor, am reusit sa am boost liniar, fara spike-uri(overboost), incapand de la 2000, cand incepe sa faca boost, pana la aprox 4000, cand atinge 1 bar... pe care il tine aproape de 7000...asa ca nu cred ca mai e problema "lovirii" din cauza boost-ului brusc, care sa afecteze cuzinetii... zic si eu... |
parca h-dev stage 1 ai ;
din ce stiu io este pentru t25 @1bar dak ai t28 ..o sa ai un amestec sarac (masina se comporta bine datorita avansului mare si a amestecului destul de sarac dar risti sa strici motoru ) recomandat pentru tine este h-dev stage 3 dar treb Free flow air filter Free flow exhaust Boost controller to achieve 17psi boost pressure Uprated intercooler T28 hybrid turbo Uprated fuel pump 444cc injectors from a GTiR (SR20DET engine) or Skyline (RB26DETT engine) Z32 AFM Super unleaded fuel (>97 RON) http://www.h-dev.co.uk/product_info....b1a2c30e41b3ca vb mai multe pe prv ..... |
stiu ca in mod normal, ar trebui softul de stage 2, sau cel de stage 3 cu inca alte modificari, .... dar deocamdata o sa ma opresc aici..
legat de mersul motorului, pe ceasul de amestec, imi merge in regim optim, iar atunci cand accelerez, imi arata bogat....f bogat |
3 Attachment(s)
va era cumva dor de masina?....:-P:-P
niste poze de la ultima iesire sa vad cum e cu noile setari.... |
si cum se comporta t28 in drift?
|
Razvane vii la Suceava pe 10-11 IULIE ?
|
Quote: