![]() |
hai ma ca nu-s hot ! :lol: am furat si eu o banana si gata... :( :( :( :(
de banii tai .. no comment ! :lol: :lol: :P :P :P |
pai zi ma mai bine ca-ti era foame :P :P hahaha
bafta! |
Baietii eu am ajuns mai tarziu pe acolo, pe la vreo 12 si ceva si nu am auzit nimik de intrunirea celor de pe forum la nimeni, chiar am intrebat pe unii din cei prezenti la cursa si nu stiau nimik si asa ca am stat pana la sf.etapei sa m-am carat acas. As fi vrut sa va cunosc si eu dar asta e, poate data viitoare. Sper ca o sa fie o data viitoare, avand in vedere ca v-ati distrat destul de misto din cate am citit aici... Salutarile mele pana atunci!
|
La urmatoarea intalnire.... aduc o banana pentru Alexius :) ...daca nu uit...
DAMaged, pai la sfarsit s-a hotarat unde se merge... trebuia sa vezi si tu unde e gramada de tricouri 4t... sau macar unul si sa intrebi..... :) |
rezultate ceva ? vreau sa vad si eu daca chiar am iesit pe ultimul loc
|
ultimul nu cred.. :( a fost unu cu un fiat Punto care n-a reusit sa faca multe.. a mai fost trabantu.. si cine jtie poate ai fost chiar mai in fatza.. respect :) data viitoare poate ne luam amadoi la intrecere.. sa vaz.. dar sa nu ma iei prea tare.. ca-s incepator :D :D :D :D ramane de vazut.. ;)
Al3xius si la mai mare! :lol: :lol: |
hotzuuuuuuuu
huooooooooooo :D :D :D stia bogdan de ce a luat cainii cu el |
se pare ca a fost cool aceasta etapa imi pare rau ca am lipsit :(
|
a fost vreun oltcit la cursa?? :?:
|
La cursa nu a fost.... dar a fost la Snagov ...
|
:( :( :( ce rau esti!!!!
nu te gandesti k poate unele oltcituri au probleme cu bucsele kare tre schimbate si poate daia nu au participat?! :cry: data viitoare sigur voi fi!!!! :twisted: :twisted: :twisted: alexius: lasa bananele k poate pana la urmatoarea intalnire te reprofilezi pe portocale... oltean hotz ce esti!!! 8) bossuletz, data viitoare sa iti pui slickuri!!!! |
Cine e rau??? eu?? :)
Ai inteles gresit....n-am zis ca \"de ce nu te-ai dat\" :)... am spus doar ca nu a fost niciunul la cursa.... |
se pare ca daca io si oltcitu meu nu venim olciturile lipsesc din curse:(
|
rosonic.... am postat in acelasi timp :D uitate la ora :) :) :) :)
ii raspundeam lui bogdanlascu.... h3h3... asa apar neintelegeri p forum.... lool bogdanlascu: data viitoare ai concurenta!!! :twisted: :twisted: :twisted: |
:lol: :lol: :lol: vreau rang cu banana ! sau ceva legat de banane !!! pls vali !! ...baieti puneti si voi o vorba buna ! :lol: :lol:
|
dap!!!
isi merita acel rang!!!! avem dovezi!!! |
1 Attachment(s)
nijte filme de la intalnire + prisma :) ,+ dovada .. alexius furand o banana
|
Hey banana man, are you up to no good \"monkey bussines\" again? :P :lol: :lol:
Au fost macar si vreo Suzana sau Roxana p-acolo? :D :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
..dacia .. 11000...
|
ma nu va mai luatzi de Speeder.. a avut motive intemeiate sa nu se dea.. avea o mitraliera prea buna! :lol:
dap .. se pare ca trebuie sa iau masuri.. pneurile de acu sunt slabutze. sa vezi data viitoare.. hmm.. :twisted: :peace: |
Felicitari tuturor! Atit participanti cit si organizatori.
|
foarte frumoasa cursa cu toate ca nu venisem sa particip(am 205,pe fata volan sport si nu am servo)da ma imbarligat MMS,spectacolul de la sfarsit a fost mai interesant pentru mine dar se pare ca mica distractie ma cam costa (pentru cine a fost acolo stie de panoul de pe dreapta)pragul pe dreapta si caseta de directie si normal usa dreapta.
in rest totul a fost super |
bossul3tz: nu sa luat nimeni de mine mey.... fuse o neintelegere :D dak se luau ,pai nu puneam eu mitraliera pe ei la curbe?! :P
las k schimb eu bucsele si vedeti voi adevarata putere a automobilului oltenesc :) Oltcit power!!!!! dap....frumoasa cursa!!! si showul de dupa cursa a fost belea!!! Felicitari organizatorilor, celor care au participat pt show, pt k nu conteaza sa castigi. conteaza sa produci senzatie (remember limuzina?! :) )... distractia e pe primul loc, nu premiile!!! la cat mai multe etape reusite!!!! |
Bogadane ai facut un adevarat show.. adevarul ca te-ai cam riscat.. mereu te dadeai pe langa garduri.. bine ca portziunea aia era mai buna si probabil d'asta trageau totzi p'akolo.. RESPECT pentru ce-ai facut Sambata! ;)
|
Re:
Quote:
yo ce sa mai zic ca m-am mutat cu un min inainte de langa panou ala ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oricum felicitari : super show ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Intr-adevar distractiile cam costa...cauciucuri, ambreiaj, planetare si alte cele...oricum, din ce-am vazut prin poze, a fost mai reusit traseul, nu? Bine ca lucrurile evolueaza intr-o directie buna...
Al3xius, vezi ce inseamna soarta? N-ai stat langa panou, n-ai fost prins furand banana...ia sa te iau cu mine la un cazino, ca vad ca esti norocos! :P :P :lol: :lol: :lol: |
zona era foarte buna de aruncat curu pentru ca nu am autoblocant si ma cam chinuiam
|
he... la treaba cu distrusul cauciucurilor..ar trebui sa punem bani de o pereche de cauciucuri astia care ne uitam.... si la sfarsit cel care a facut cel mai frumos show sa ia banii :)
|
buna idee! :lol:
|
sunt de acord !
|
bun si ambreaj si alte pericole?!?! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
pai tocmai asta e ...ca m-a prins ala cand am furat banana ! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( |
da ce zicetzi voi de edy.. si-a ars rau cauciucurile.. sarma se vedea din ele.. ;)
Ma sa jti ca n-ar fi rau.. astfel cei care s-ar n-ar mai pierde atatzia bani .. :P voi va datzi seama ce-ar fi atunci.. omor! :D :lol: |
Re:
Quote:
sau mai bine punem bani si-i cumparam alta masina ! :lol: :lol: :lol: si asigurare pentru baiatu de statea langa panou ! :twisted: :twisted: :twisted: |
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mai bine scoatem panourile!!!!!!
|
yeah right ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
..Alexius nu te-ai lasat pana nu ai furat u o banana de la aia :D...5 ani de puscarie pt asta !! :peace:
|
...cu suspendare ! :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Al3xius, mane, nu ti se vad bananele din semnatura... :P :P :P :lol:
|
bai santose frate, baga si u filmul pls, ca mi s-a facut un dor nebun de cauciucurile pe care le-am lasat acolo, am venit pe pinza si sirme pina acasa. mcar sa le mai vad one last time :yikes:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning