![]() |
E f bazat soundtracku de la NFS Underground. Bt, Snoop, Dilated Peoples, Mistyjal si altii.....
Oricum momentan eu am dat in melancolia melodiilor mai vechi de la ATB si Chicane plus ceva mai lent de la Tiesto ( In my memory sau Honey ). Mai sunt ceva melodii noi pe care vi le rekomand. Spacecorn feat Artificial - Inside of me Dj Micro mix ( e cam rara da merita); Miami Pop de la Phil Fuldner, Kmc - Get better, Delerium - After all si altele... |
Amytal:Eu unul as fi interesat!Zi-mi ce si cum sa fac!Oricum le ai MP3 sau audio.Alea de Fast&Furios+2,poti face rost?
|
Pentru TNos: Pai ti-as recomanda cu mare caldura Kazaa Lite KPP ( daca nu-l ai da un search pe google si rezolvi totu) sau orice alt progam bun peer to peer . E-mule sau DC++ pt cei mai avansati. Dai search si gasesti orice.
Inka vreo doua melodii tari: tiesto touch me ; master blaster - hypnotic tango ( veche da faina ); DJ Tonka - heart jumpa ; effect - follow me ; nomansland - 7 seconds ; mark'oh - the team on tour; si mai urmeaza cateva... |
Ce ai zis tu acolo e chineza pt mine,dar multumesc de sfat,am sa incerc totusi,poate mai invat si eu cate ceva despre calculator,ca altceva in afara de proiectare in AutoCad si net eu nu mai stiu!
|
Quote:
Overseer - Supermoves.mp3 nush a cata e.. e super melodia!!! oa m de vreo 3 ani shi e shi pe coloana sonora de la Snatch :D oricum e super melodia shi e numa buna de ascultat cand eshti al volan :twisted: |
Cine a vazut compilatiile AND 1? ( jucatorii adevarati de baschet stiu ce-i aia ...) Ce soundtrack adevarat este. Cel mai bazat Hip Hop
cateva: GZA - Breaker breaker !, Naam Brigade - early in the game , Kurupt - Let's have fun , Drag-on - Hot streetz, Caponne n' Noreaga - Invincible !, sau Kurupt - On da site ! ps astea cu ! trebe neaparat luate de un Hip Hop Lover ... |
Daca vreti o melodie cu \"ceva \"bas faceti rost de - Lil'john & eastside boys - Get Low -melodia de inceput de la NFS Underground .
Ala da baaaaasssss . In rest mult hip-hop , club . |
Am uitat sa precizez , am soundtrack-ul de la Underground .
Daca va intereseaza ne putem intilni sa vi-l dau si dupa aia il multiplicati voi pentru cei care vor . |
Mie imi place la nebunie ATB. Nu ma satur niciodata. Mai sunt si altii de genul Chicane, Tiesto insa ATB rocks.
Si HIp Hop ascult mult. LL Cool J, Jay Z, 50 Cent Cine e cu manelele ? k vad un vot? |
muzik klumea..?? ascultati Benny Benassy si dupa aceea mai discutam
|
Mie mi se par toate melodiie lui cam la fel. Nu stiu dar daca te saturi de una te saturi de toate. (cel putin cazul meu)
Cine stie de Sequential One ??? |
Quote:
Ratatzii aia 3 fac o muzica de toata jena. Iar refrenul melodiilor lor ( care seamana una cu cealalta ca 2 surori gemene ) este o porcarie. Eu nu as numi muzica ceea ce \"face\" Benny Belitu ci L@B@ In C#R unul la altul ! |
Mama a inceput sa-mi placa la nebunie Ginuwine. Super tare. Si merge si la o tura...
Preferata Pony. |
Amytal :sa mor daca am auzit de astia vrodata! baga si tu melod pe forum
Bai XyZ tu nu mai vb asa de preferintele omului si sa stii ca si mie imi place Benny , da intradevar ai dreptate ca seamana melod un pic intre ele dar asta nu inseamna ca \"L@b@ in C#R unu la altu\"! asa ca laso mai moale frate!! |
Pana voi avea net suficient de tare ca sa-mi permit sa pun o melodie pe site incearca :
Kazaa Lite K++ ( dai search pe Un google si sigur gasesti daca nu cumva il aiu deja instalat ) sau diferite site-uri de mp3 k de ex www.mp3sound.com |
Nimeni si nimic nu poate sa fie mai adevarat decat 2pac,50cent,emienm desi sincer sa fiu merg si niste melodii house sau trance ... acum depinde de gusturi (incercati si rupture ca merge ;)
|
eu zic totusi ca muzica de ascultat in masina e hip hop si house
si in filmuletul ala cu race in stokolm cu bmw tot house era si la 180 sau mai mult ce fain prindea muzica |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cea mai marpha melodie pt masina mi se pare .. Lil Jon & The Eastside Boyz - Get Low .. !
|
Vreau sa va intreb si eu ceva !!! Cui ii plak manele (de obicei oriunde) de aici ?Va zic ca cea mai tare melodie pt masina e Despina Vandi - Gia ori T.I -24's!
|
bah....va contrziceti aiurea unii....fiecacaruia ii place un gen,pt fiecare e tare un artist,o trupa,un sound.....deci n-are nici un rost sa va contraziceti....fara nici o suparare... :P
|
..............
Tijs Verwest = DJ Tiesto
Vezi ca nu numai tu asculti aici asa ceva, ai putea foarte bine sa ii spui pe numele cunoscut. |
Una`alta
Mai baieti, dar de ce sunteti asa revoltati impotriva celor care asculta manele ? Uite, eu am vazut un Mercedes AMG care avea o super sonorizare si asculta Gutza si a tot ascultat frate ca m`am tinut dupa el vreo 3-4 minute prin oras...maneaua era la putere...si mai tarziu un BMW 525 TDS la fel..tot o ardea cu manele...is fel si fel de preferinte..nu cred ca se poate stabili o stricta proportionalitate intre masina si muzica pe care o asculti...parerea mea...:>
|
Je asculta in masina ..aproape numai Rap!! :) (adik mai exista si ceva house )
Am sound track-urile de la :The fast...,2fast..,Nfs underg...,Bad Boys2..astea imi plac dar asc si alte melodii dar rap in proportie de 75%....:peace: |
Tassman ...eu unu n-am nimic cu manelistii atata timp cat se manifesta in ograda proprie fara a-i deranja pe altii...
recunosc...o luna am ascultat si eu manele,acu ceva ani..dar atat..k m-am plictisit repede... cat despre manele in masini luxoase,masini scumpe si mishto n-am ce discuta....unele se stiu ale cui sunt...ale celor care produc manele |
mda...
Mda...e opinia ta...dar nu inteleg totusi de ce sa se manifeste in ograda proprie ? Cine sau ce ii retine sa se manifeste pe strazi ? Nu suprima dreptul la exprimare , caci asa cum iti place tie rapul si cum nu te obliga nimeni sa`l asculti in ograda proprie, asa lasa si tu pe altii sa asculte manele unde doresc. Si nu inteleg totusi ce`i cu discriminarea asta fratilor...pai ar fi bine sa infiinteze Politia Rutiera un INDICATOR cu semnul INTERZIS MANELE !
Sigur acum o sa sariti cu totii...\"manelistu\" :))) |
ma eu zik ca cel mai frumos sa asculti in masina este house si hip hop altceva nu are rost :lol:
ganditi-va si voi sa mergi cu masina incet sa nu te grabesti nicaieri sa auzi in urechi un bass din ala sa iti tremure protbagajul :twisted: sau sa treci pe langa o baba si sa ai muzica la maxim si sa mai ai si serpisorii de la tobe scosi sa trebuiasca dupa aceea sa o duci la spital pt ca a facut infart :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :headfones |
lol
In fine...nu stiu ce legatura are faptul ca face baba infarct cu manelele :) dar in fine...:>
|
Quote:
cu angels sau facut ei cunoscutzi .. nu am auzit nimic nou de la ei... :cry: |
1 Attachment(s)
cata :wink:
|
merci mane :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
pt sha 8)
ps : nu mai fii suparat cu franele alea ca la indemanare iti tre doar frana de mana :D :wink: |
3 Attachment(s)
8)
|
sper ca merita sweatbox ca acuma i-l soct... ice mc. mie unu nu pre imi place...
|
2 Attachment(s)
tekno :wink: 8)
|
mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning