![]() |
Re: Poze tuning show by NSL
de vanzare dacia nova(nt 12 nay) fab 2000 este pe injectie acte la zi pret 35 mil neg.
|
Quote:
|
Quote:
|
|
cand vinzi masina arati filmul cumparatorului ...da dupa ce ati semnat actele ...sa vezi ce fata face....;))
|
ii arat filmuletul inainte sa vada ca are potential bolidu=))
|
Quote:
|
71 Attachment(s)
Nu am filmat nimic, dar cateva poze pot pune 8)
|
Hopaaaaaaaaaaaaaaa...uite unde dormea un fotograf :)...dupa o saptamana baiete...dupa o saptamana :)) cred ca de la inghetata aia ti se trage :))
|
56 Attachment(s)
Quote:
Deci, Partea a-II-a..:rolleyes2 si ultima pe evenimentul asta :-P |
Multumesc mult bro'
La Iasi era nimic nimic? :) |
1 Attachment(s)
Special pentru Adi01 arhiva cu poze
|
mersi frumos razvan .. dar vezi si tu nu mai spune special pt mine.. ca sar samsarii de aici pe tine si au ce barfii apoi ca babele.. ca uite ca asta e innebunit ca vrea numai poze cu a lui ca vai ca etc ! mie greatza de oameni ca astia of of :)))
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1511...ls/page-2.html cateva poze care au iesit mai clare... ca la celelalte.. s-a bagat in seama frigul si a tremurat fotograful:oops: |
Quote:
|
Cu tine nu am nici o treaba.. sincer tu esti un baiat de nota 11 fara drept de replica :) am eu treaba cu "baietzasii mei" ;) si cand am spus lucru ala stiu ei la ce ma refer :P hehe
|
Quote:
Hai sa nu vorbim urat despre colegii nostri de comunitate, daca ai ceva sa le zici adi , le zici vineri sau cand te mai intalnesti cu ei. :) Nu asa-i corect? :D |
se mai face ceva la roman?
astept detalii |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/40-propuneri...ml#post2782351 |
Si un film de la mine..de la concursul de audio....Enjoy...
https://www.youtube.com/watch?v=1Xbu2zgS2FY |
Pana la urma ...putem vedea si noi cine si ce a castigat la acest eveniment ?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Dar aici nimic, nimic clasament???....
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=VpF6t...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=mqkHcudjROg oare chiar merita dacia locul 1 si nu masinile alea straine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cinstit...asa au considerat si juriul!!!daca ar fi castigat oricare din cei ce contesta acum dupa atata timp acea decizie...nu ar fi comentat nimic...
faza e ca la foarte multa lume e deacort cu acea decizie..DACIA LOCUL I!!! Si ceilalti toti au facut spectacol si show...le multumim si bravo lor!!! |
1 Attachment(s)
se putea si mai bine
|
1 Attachment(s)
lista cu castigatorii?si filmarea nu le are nimeni???
pentru cei curiosi ce muzica avea Bora care a luat locul 2 la Sound ..... |
spuneti'mi categoriile care va intereseaza si eu va spun castigatorii..
|
pe mine personal mar interesa la toate categoriile ca eram la masa cand sau dat premiile..dar in special as fi interesat de punctajul la audio
|
Quote:
Locul 2 Bora Onesti Locul 3 A4 SV |
Quote:
|
Diferenta intre punctajele obtinute a fost fff mica, 1 punct sau 2 maxim. Imi pare sincer rau ca nu am pastrat EU foaia pe care sa facut jurizarea, sa o scanez si sa o postez aici sa fie toata lumea 100% impacata. Foaia am dato mai departe la un organizator sa o scaneze el...si sa pierdut. Ma enerveaza acest aspect pentru ca daca tot am organizat noi, NSL, chiar as fi vrut sa o scanez si sa o poata vedea toata lumea, sa fie transparenta totala si lipsa de interpretari.
La car audio si la burnout a fost cea mai controversata decizia juriului. Cum ziceam la car audio au fost diferente foarte mici dar cum a dat adunarea asa am punctat. Va salut si va promit ca data viitoare cand vine vorba nu mai scap foaia din mana. |
nu-i nici o problema Bogdane.......eu sunt cam curios din fire..asmai fi curios Passatul cam pe ce loc a fost la audio si , pe ce loc a fost bora HAA lsa exterior...
|
Poate stau altii cu memoria mai buna dar sincer eu nu mai stiu...stiu doar ca a fost un haos total, totul a fost spontan, la fata locului :) 10 coli a4, 4 pixuri...2 baieti la organizat parcarea si multe altele pe langa...haos total dar a iesit bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning