![]() |
Re: Desenele mele: sergini0
Bun, in cea ce ma priveste ai indeplinit conditile pentru a debloca topicul. De acuma userii pot posta aici, comentari si sfaturi despre desene (doar atat) ;)
|
10 Attachment(s)
BMW 3.5 CSL-ul pentru challenge , daca se mai tine challenge-ul cu acest desen, am vazut ca s-a modificat putin structura, inca n-am inteles care e challenge-ul actual.
Attachment 1234926Attachment 1234927 Attachment 1234928Attachment 1234929 Attachment 1234930Attachment 1234931 Pana aici a fost schita pe coala de xerox, dupa am copiat pe geam schita si am ajuns aproape de varianta finala, am refacut jantele. Attachment 1234932Attachment 1234933 Attachment 1234934 Nu este terminat, voi mai lucra la hasura, dupa cum vedeti geamurile si partea laterala nu e chiar finalizata:D. O varianta putin mai "curăţată", aproape de varianta finala. Attachment 1235045 |
ce i.ai facut mai, i.ai sters numerele? vopsit cu alb? :P
foarte tare au iesit scanarile lipite, aproape ca nu se observa. si de asemeni, un + pentru poze din timpul lucrului... ei bine, te asteptam cu CSL.ul la challenge :) [pana diseara la 23:59] |
Se mai tine, se mai tine! Astept varianta finala, sa vedem dupaia ce parere am ;)
|
Evoluzione, ultima fotografie va fi varianta finala, sunt plecat din tara, am desenul si instrumentele cu mine dar nu mai am un scanner la indemana, voi mai lucra azi la el si daca va fi o diferenta benefica, ii voi face o fotografie cu aparatul, oricum pana diseara la 23:59 voi uploada inca o varianta, promit. :)
|
OK. Vacanta placuta atunci :D
|
1 Attachment(s)
M-am pus pe treaba decat am postat si am retusat desenul, sunt multumit de primul meu fundal complet:D... Voi ce parere aveti?
P.S.: Uploadez imediat desenul, il descarc acum de pe aparat... Era mai bine daca o scanam dar asta e...:| Attachment 1236885 |
5 Attachment(s)
O janta de urs, facuta in vreo 3-4 ore (ma misc destul de greu), am impresia ca sunt jantele originale din perioada aceea, oricum le tin minte de cand eram mic si mi-au placut, fotografia am facut-o in Chisinau, unde se gasesc mai multe masini vechi decat aici, si majoritatea nu-si permit sa le modifice, de aceea tind sa cred ca-s jantele originale:D.
Attachment 1240838 Attachment 1240839Attachment 1240840 Attachment 1240841Attachment 1240842 |
nu mai da cu degetul peste hasura,ca iese urat..si nu faci reflexii daca lasi parti albe ..:|
|
Am incercat si eu...:D
|
1 Attachment(s)
mai inchide in zonele cu umbra. ceva in genul
|
Denees, mersi, imi place cum a iesit, ai folosit tableta grafica? eu nu cred ca-mi modific desenele in photoshop pana nu-mi iau o tableta, dar intai vreau sa-mi imbunatatesc coordonarea mana/ochi si sa progresez.
|
Doar ti-am aratat unde sa inchizi putin cu creionul, nu in Photoshop. Nu am facut cu tableta.
|
3 Attachment(s)
Un CL facut cam la repezeala pe o coala mai mare(intre A4 si A3) de aceea am facut poza, nu imi place cum a iesit hasura pentru ca am folosit prima data 8B in zonele inchise. De acum in colo o sa muncesc mai mult la desene si o sa fiu mai atent.
Attachment 1242537 Attachment 1242538Attachment 1242539 |
Nu inteleg ce ai desenat pe capota si plafon? sau sunt reflexii,daca da, de unde ?
|
Traim in Romania blocurile s-au furat:lol:
Probabil nu e gata desenu8) |
Mareo, urma sa desenez si blocurile dupa aceea :D, nu e gata desenul...
Nu s-au furat :raving:. |
Tu faci desenu exact pe dos..de ce nu ai facut intai umbra si dupaia maisna?:rolleyes2 Incearca sa te organizezi un pic..sa urmezi o ordine.
|
O sa ma organizez :-?.
|
Quote:
O sa te rog sa reformulezi ce ai zis si sa fii mai explicit ! |
2 Attachment(s)
Cred ca se referea la o parte din fundal.
Postez si pe topic CL-ul: Attachment 1250290 Am incercat sa fac un SLS dar arata foarte urat scanat pentru ca am hasurat usor si dupa scanare era aproape alb.... o sa-i fac o fotografie. Aceasta e schita SLS-ului putin hasurata. N-am timp s-o copii pe o coala mai groasa si sa-l termin pentru ca am o teza nasoala poimaine, promit ca in week-end veti vedea o imbunatatire. Attachment 1250304 |
4 Attachment(s)
Am redesenat SLS-ul pe A3, deocamdata am facut conturul, am gradat coala pentru a-l putea face mai apropiat de scara reala si pentru a fi mai bine proportionat.
Attachment 1255731Attachment 1255732 Attachment 1255733Attachment 1255734 |
ai copiat masina pe foaia mica si apoi ai transpus-o pe foaia mare?
|
Da, dupa ce am tras-o la imprimanta am copiat-o pe-un A4 si am desenat-o pe un A3 gradat ghidandu-ma dupa cea mica :-?.
|
Quote:
pana ai stricat 3 foi... din 3 incercari iti iesea "freehand" |
2 Attachment(s)
Am vrut sa fiu sigur ca iese perfecta, primele doua au fost de xerox.
Oricum am vrut mai mult sa incerc metoda cu foaia gradata, e prima data cand fac asta si iese destul de bine. :) Am facut si jantele(2H+2B+creion mecanic 0.5mm), in sfarsit am si eu mai multe creioane simple ca sa pot hasura mai usor in diferite tonuri.:peace: Attachment 1256595Attachment 1256596 |
frumoos,imi place cum ai evoluat
|
nu stiu cum ai facut,dar masina ti a iesit foarte bine
|
Totul e perfect, mai putin roata spate care mi se pare putin mare.
|
1 Attachment(s)
Am mai hasurat putin fata masinii si cauciucurile. Maine sunt de servici pe liceu si cred ca am timp sa-l termin cat stau degeaba:D.
Attachment 1257963 |
In pozitia in care este, se vede putin si din roata dreapta a masinii (stanga a foii).
|
Stiu, se vede chiar si cea din spate dar o sa le fac dupa ce o hasurez:D.
|
1 Attachment(s)
Am pus fotografia dupa care m-am inspirat..
Attachment 1258059 |
foarte frumos...ai ales cea mai buna metoda de reproducere ...:D
acum ai grija la volume, delimiteza-ti niste zone clare de umbra si lumina si nu te pierde prea mult in degradeuri...si detalii gen emblemele de la roti,leduri... dupa cateva desene ca asta(poate vro 5-10-15) ai sa vezi ca nu mai ai nevoie de caroiaj...bafta |
1 Attachment(s)
N-am facut poze in mai multe stadii. Am fost de serviciu pe liceu si am mai lucrat vreo 5 ore la el, e cam terminat, daca mai aveti vreo idee va ascult :D.
Attachment 1259435 |
ti-as aprecia mai mult munca daca ai recurge la niste tehnici mai "freehand". Nu sunt impotriva metodei cu foaia gradata dar nici nu ma omor dupa ea, pentru ca nu inveti nimic..pur si simplu transpui masina dupa o foaie pe alta...data viitoare incearca o metoda de pe la tutoriale
|
Stiu ca metoda nu e chiar "free hand" dar este una excelenta, la urma urmei toti incepem cu linii (mai mult sau mai putin) ajutatoare, dupa cum a spus si tipul de mai sus, dupa cateva incercari o sa scap de nevoia foii gradate, dar ca hasura/ etc? ce parere aveti? vreau sa mai fac unul si sa fac din nou o cerere de aderare la usergroup.
P.S.: As avea voie sa postez acest desen in cererea pentru usergroup sau nu va fi considerat free hand? |
In zonele intunecate, mai insista ca sa fie un contrast mai puternic intre lumina si umbra. In rest,:yes:
|
O sa il rehasurez in zonele intunecate, l-am tinut in blocul de desen si s-a cam murdarit... o sa-l retusez un pic, urmatorul desen va fi un Honda Del Sol pe A4.
|
Iti dau un sfat..ca sa nu se mai murdareasca asa atre..fixeaza creionul su fixativ de par.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning