![]() |
Re: Stick sau nu la Cluburi?
Quote:
|
Re: Respecta si vei fi respectat!!!
Quote:
|
Quote:
Ce am avut de spus am spus. Cine vrea sa inteleaga sau sa tina cont bine cine nu nu, nu i nici cea mai mica problema. Mai mult nu mai imi dau cu parerea pt ca nu sunt avizat si nici nu are rost, sa nu mai spun ca fiecare intelege numai ce vrea in loc sa inteleaga ce trebuie.(in general, nu acum in particular) |
istoria se repeta!!
|
auziti ma da voua cine va da cartonase si alte idiotenii ce mai exista pe aicea pe forumul nebunilor,ca vad ca ati bagat off topic si jigniri de nici nu le stiati pe toate v-ati mai si documentat sa puteti scrie atatea
|
Discutii si bla bla-uri
off topic:Propun sa ne mutam pe topicul cu discutii netarmurite,nu alimenta si tu acea parte si gen de discutii care se fac din motive si alte cele, ti-am dat un cartonas nu ti-am facut altceva, iar cartonase si avertismente pot primii si eu,da ai dreptate la aceea "discutie " cu cai verzi pe pereti maro,o sa rog sa primesc sanctiunea de riguoare, ok? dar te rog sa nu mai faci off topic si caz pentru un cartonas
|
Stick sau nu la Cluburi?
Subiectul "stick sau nu" este inchis si "rezolvat" pentru a nu ajunge la alte discutii inutile topicul se inchide!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning