![]() |
Re: speedster vs ????????
eu am mai vazut un speedster turbo in Romania argintiu si , coincidenta sau nu, era la mare in Neptun
|
Quote:
|
Quote:
|
din cite stiu se face omologare de tip daca nu au venit mai mult de 10 masini!
Adica chiar daca sunt 2,3,sau 4 tot se face omologare de tip! asha stiu eu... nu sunt sigur! |
aaa....apropo... cum ai stat cu subaru verde?
si daca te-ai mai dat cu cineva ... baga noutatzi! |
pai carera4s pe 400m sunt in fatza dupaia trece napraznic:D, si subaru verde mi-a dat-o cu 3-1, conteaza enorm ce plecare fac eu, masina mea fuge mai tare dar nu am timp acolo sa recuperez foarte mult(cind am plecat bine am chistigat)
|
Quote:
|
scrisul de pe spate 'speedster turbo' este optiune si se poate cumpara separat de masina costa 21e :P, nu sunt circotas dar eu am cautat destul de mult timp un speedster turbo in romania, dar sincer spun ar fi super tare sa mai fie unu ca al meu pt competitzie :)
ps: masina are un numar pe bord in dreapta stie cineva ce numar are acel speedster argintiu? |
Quote:
nu conteaza ca castigi la o lungime de masina sau la 1 cm,conteaza sa castigi gg ptr speedster |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu am permis!si ce?....nu am voie sau care e faza?! si da replica e dintr-un film si vrei sa zici ca nu e corect ce am scris?! "Expertii din trestie."-n-am cuvinte Bafta |
Felicitari pentru treaba bine facuta de la Baneasa...mai ales ca ai "predat limba romana cuiva" :-)
|
as vrea sa reinnoiesc provocarea!! deci cine se da cu un speedster stock! chiar si cei care au raspuns in trecut dar inca mai vor sunt rugati sa mai posteze odata!
multzumesc! |
Era candva o calibra ZUM care spunea multe. Iata Speedsterul e de ceva timp in Bucuresti , inmatriculata , la legale ... pe strada ... La prima cursa legala a fost prezenta. Eu nu am mintit cu nimic . In schimb nu am vazut calibra aceea minune . Nici pe Calimero nu l-am vazut la start. Nici pe Gratian nu l-am vazut sa-si "retraga" acel post ironic in care vazuse o masina cu biletel "de vanzare" in geam care sigur batea pe toata lumea dar se vanduse. Cum trece timpul .....
|
Atita zarva ....ptr nimic....am auzit eu ?... sau e folclor?...era un baiat care tocmai vroia sa se dea la libere sa vada cum sta si el fata de "bomba albastra" dar a fost REFUZAT ...cei drept politicos!? (pepy -asta e masina ...bla bla .....blabla, nu se compara cu speedsterul meu!) si asta se intimpla de curind parca la Baneasa pe 16 aprilie .
RESPECT PTR. MASINA |
O sa vina si Calibra aia !
|
Quote:
|
Quote:
|
am refuzat r5-ul care a castigat la grupa B nu pt ca nu vroiam sa ma dau cu el ci pt ca vorbisem sa ma dau cu un evo IX , eu eram curios de ce se intimpla intre mine si evo nu intre mine si r5 turbo.daca ar fi fost timp m-as fi dat si cu el. orcum nici cu evo nu am mai apucat.
PS: formula pe care am folosit-o ca sa refuz nu seamna cu ce ai scris tu acolo! |
Pai inseamna ca nu e frumos ce ai facut domnule "la chestiune" . Incerci sa-l denigrezi pe Pepy or what ? Tu esti Johny sau vb in numele lui ? Cat de curand pt el o sa fie o bomba alb-albastra. Sa vedem cum sta cu ea .
|
Nu ai inteles nimic LUCIAN !...nu denigrez si nici nu incerc sa denigrez pe nimeni ,numai ca nu sunt nici Johnn nici Catalin -ZUM ,dar am citit ce ziceai de calibra lui si nu mi se pare corect sa insinuezi ca nu a venit din nu stiu ce "motiv'" (PUNCT) poate nu era in tara omu?,si asta era tilcul cu R5 care nu are performantele lui ZUM pe care il provocasei tu !.....a uitasem , daca ai o masina puternica nu trebuie sa vorbesti de sus celor pe care nu ii cunosti si poate intr-o zi iti vor fi prieteni!!!
I-mi place sa vad aceste "dueluri" pe pista nu pe forum ! Asa ca preparati-va masinile si sa ne intilnim la o noua cursa, BAFTA ! |
Serif ... eu nu am insinuat nimic in ceea ce-l priveste pe ZUM. Am constatat faptul ca cel mai vehement contestatar al meu (dupa Calimero) nu a venit. Si ca Speedster a fost. Atat. Daca citesti vechiul topic lumea spunea ca vorbesc din vise , ca aberez , ca oricum calibra va bate speedster .... Cat despre felul in care ai pus problema cu Pepy vs R5 .... ai lasat sa se inteleaga faptul ca Pepy a refuzat cursa pt ca suferea de el si nu considera R5 demna de a se da cu speedster. Mai citeste o data ce ai scris . Cat despre dueluri si eu le prefer pe cele de pe pista. Iar despre prieteni ... sa fie cat mai multi ... dar sinceri !
P.S. Eu nu am provocat calibra ZUM cu a mea masina ... ci am adus in discutie faptul ca e bine sa fii modest (ZUM avea pretentii de cea mai tare masina de la E) . Eu am spus doar ca il va face la primele legale o masina de la D si anume Speedster . Atunci lumea mi-a sarit in cap. Acum ... nu am vrut sa subliniez decat ca dupa ce s-a dovedit ca eu am avut dreptate nimeni nu mai spune nimic. Tipic romanesc ! |
Inka nu ai vazut cat este de "tare" sau nu Calibra.
Pana se vor da sunt numai presupuneri. Dupa cursa com discuta. |
Ink nu am vazut cat de tare este ACUM . Am vazut cum era in trecut . Sper ca esti constient ca masina lui Pepy e inca stock. Dar nu va mai fi si sa o vezi atunci ! Vorbim vorbe ..... pana una alta Pepy a avut cel mai bun timp la D si E si al 2-lea la F . CU MASINA STOCK !
|
Nu nu sunt constient ca este stock.Eu nu cred asta.
SI nu stiu ce relevantza are ca ai vazut tu Calibra in trecut. Ce a fost a fost ce va fii e important. |
Quote:
|
Quote:
|
eu sunt flatat ca nu crezi ca sunt stock..
:D uitasem.. calibra zum lansase o provocare prietenul meu lucian a raspuns in numele meu au astept sa rezolvam provocarea, mai exista vro sansa? |
Quote:
lucian la trei absente imi scazi nota la purtare glumeam as prefera sa nu se mai discute despre calibra decat cu mine daca nu se poate va rog sa continuati cu ce ai fi vrut sa vin a bucuresti cu o calibra turbo care avea 0,3 bari overboost si 0,1constant si sa ma bat cu masini chiar tari dupa cum am vazut la grupa mea nu se putea cu un wastegate spart cel nou a venit luni dupa cursa ce e drept daca nu crezi se poate confirma speedsteru a mers super dar altii care aveau pretentii sa se dea cu mine sa isi revizuiasca parerea ca sunt departe de adevar |
Mi se pare prea bun timpul fatza de masinia de fabrica, de aceea nu cred ca are hartile stock.
|
Te-ai gandit ca poate au fost sa zicem .... 380 m ? E posibil ? Sau sa fie Pepy mai usor decat prevedea Opel ? Ce naibha ... suntem oameni onorabili . Cand va avea se va vedea diferenta .
Bine ai revenit ZUM ... multa bafta si te asteptam pe pista ! |
O secunda din cateva kg ?
SA fim seriosi. |
zum ne vedem la mare?
|
Quote:
bine si actuatoru trebuia sa vina in 4-5 zile si a ajuns in 3 saptamani chiar 4 ca sa rezolvam curiozitatile din ambele parti ne intalnim in 2 saptamani pe autostrada sunt curios ! |
1 Attachment(s)
incerci ?! :D noua achizitie a lui husky :D doar ai batut viper .. :D
|
provoc si un skyline daca exista { luci esti de acord} ????? :))))
|
Da ... Sa inteleg ca Supra i-o dai lui Santos sa o "conduca" ?
|
Quote:
|
eu incerc tot!
:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning