![]() |
Re: Comanda Model Car World
pai eu incerc...incercati si voi sa va aduceti prietenii..platim si noi transportul mai putin...
|
haideti baieti...ca e ultima comanda pe anu asta...
pe perioada sarbatorilor posta devine aglomerata si o sa vina coletele in ianuarie :D |
deci cu ocazia asta mai asteptam o saptamana nu?:))sa ne strangem..eu zic ca mai apar 2 3 persoane
|
Quote:
|
asteptam.......asteptam, numai sa nu treaca ofertele de pe site:D
|
e perfect 2...pana atunci ma mai milogesc de prieteni:))
|
vreau eu niste ferrari kyosho dar modific documentul mai pe seara.
|
eu zic hai sa vedem daca va strangeti pana pe 23 .. hai cine mai vrea .
transportul e 25 euro . 3 pers. - 8.33 4 pers. - 6.25 5 pers. - 5 6 pers. - 4.16 :D |
pana la urma tie cat la % iti dam?
|
Cate Machete se pot comanda, în total? [/ Quote]
Pana la 20 kg. 1 / 24 = 1 kg, 1 / 18 = 2 kg. |
pai 512 tr-ul meu kyosho are 1200g deci presupun ca putem lua mai multe.
|
pana in 20 de kg. merg cam 11-12 machete 1/18 .
deocamdata sunt doar 4 machete 1/18,si 3 persoane. daca nu se razgandesc pan atunci :D - eu vreu 10 ron la fiecare comanda peste restul cheltuielilor. |
pai vroiam 15 in total deasta intreb. multumesc pt document, raman dator !
|
Quote:
daca sunt 1/18 ...buna gluma...pp ca le vrei si kyosho pe toate ..nu ? stii ca trebuie sa dai banii in avans....si eu nu stau dupa tine..daca nu ii am in cont pana la data stabilita..comanda pleaca ... |
bla bla
nu kyosho toate...am gasit unele la reduceri 1/18. maxim 16 mil toate. vrei toti banii presupun, nu? |
Salut!
Vad ca nu-i thread-ul inchis, doresc sa cumpar de pe site-ul postat de Razvan 1 macheta. Cand este urmatoarea comanda? va rog dati-mi cateva detalii. Se pun banii intr-un cont, se da comanda... iar eu cum intru in posesia machetei? Sunt din Brasov. EDIT: probabil sunteti satui de cei ca mine, care vin dupa 1000 ani cu intrebari aparent stupide, dar va rog cateva detalii minime. multumesc |
daca citesti toate cele 6-7 pagini (nu-ti ia mai mult de 5min), o sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile...
|
Quote:
|
eu imi cer mii de scuze...sar putea sa ma retrag ..motive personale..
|
Quote:
vreau sa stiu daca mai facem treaba....indiferent de cati se strang..sau nu .! pana luni ar trebui sa imi depuneti banii... |
CHIAR TE ROG, SUNT PENTRU!!! ce mi-e 4,16 Euro, ce mi-e 5 la transport ma refer, eu iti bag banii pana Vineri. !
MULTUMESC MULT! deci 18 Euro macheta + 5 Euro transportul + 10 RON comisionul tau. Euro calculat la cursul al' mai are* |
maine incerc sa-ti pun si eu banii in cont.
|
Quote:
|
Quote:
|
te-ai suparat?:|...te-am incurcat cu ceva?..mi-am cerut scuze...nu te inteleg acum serios...hai sa discutam in alta parte...imi cer scuze de off..
|
zilele astea o sa dau mesaje, si va rog si pe voi sa imi trimiteti ca nu va stiu
( dupa userele de pe 4t) astept un mesaj de la : CAMPIAN RADU Istrate Dumitru Adrian in principiu transportul va fi 5 euro... |
Quote:
|
ce oameni bre !!! :blahblah:
unii sunt nehotarati altii mai putin seriosi ... Mai fratilor, omu ne face un serviciu, vrei macheta si ai bani => faci comanda, nu ai banii => (stai k nu am timp, nu am putut ca nush ce..., am uitat, nu am banii acuma ca trebe sa mi-i trimita matusa tamara) atunci inghiti in sec si astepti urmatoarea comanda cand ai. Si eu vreau multe machete, colorate si de toate, dar daca nu am banii acum pt asa ceva stau in banca mea! |
Quote:
|
Quote:
|
ceea ce am ingrosat in mesajul lui... :|
in fine, el s-a lamurit, mi-a dat si pm |
Eu i-am pus de azi in contul lui, unele agentii din Brasov au deschis si Sambata pana la 14.00.
Din ce stiu, banii se pun in contul lui promo pana Luni dimineata. EDIT: Quote:
|
Quote:
|
dap..pana luni sa zicem un 12 asa, sa am toti banii sa pot sa dau comanda si sa plece luni.
in concluzie sunt tot 5 oameni...ca danut17 ala sigur nu o sa dea banu. |
pana acum sunt 3 oameni hotarati....
istrate adrian nu m-a contactat in nici un fel... |
eu am virat azi banii:D
|
Pun banii maine sau luni pana in ora 12! Multumesc promo! :)
|
Quote:
Normal ca trebuie sa comentezi tu ceva de mine. Cred ca nu aveai ce face. Am trecut un numar de telefon in fisierul word. Puteai sa suni sa te lamuresti inainte sa deschizi gura. Nu am intrat cateva zile pentru ca a fost modemul la garantie. |
Quote:
copilu...eu nu stau sa sun dupa voi....cine a fost hotarat m-a contactat. eu mai am si alte treburi... razvan....transportul ramane 5, nici nu am primit bani de la 5 oameni.. am de la 3 , cu tine 4 .... danut inca este incert...si cel din constanta ...nici un semn.. |
Aha! Pai vedem ce si cum, si daca mai este nevoie, mai dam diferenta! Eu cel putin, nu vreau sa raman dator! :)
p.s. Coletul pentru Brasov, il pui la Fan pe numele meu, ca ai deja datele! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning