![]() |
Re: How about piercing?
sincer nu imi place crucea aia mi se pare ca dai in sectanti pm satanisti si alte dinastea asta e viziunea mea nu ma condamnati la astia care isi fac cruci de genu asta si oricum nu mi se pare nimik interesant;) la ce ai tu acolo
da ce mandru esti de tine si ce de sus vorbesti ..........................................de parca noi nu ne putem face auzi tziar placea si tie asa ceva |
Quote:
|
C0lt4Subaru...sincer nu imi place ce ti-ai facut. Cele mai cool parca sunt cele subtile...cu mici exceptii.
|
Leutzu.. kt a fost pe gratis d c sa nu mi l fac ?!
|
frate eu mi-as tatua pe pwla "atentie se suge"
super tare nu?... <colt> mie imi place! sincer! |
......stiu pe cineva care si`a tatuat lux pe ea si a stat cu ea in borkan cu apa rece si gheatza vreo 2 saptamani si na mai avut parte DE NICI UN FEL DE ACTIUNE vreo 1luna juma ....am inteles k il tineau aia ca sa il faca asa k think again :twisted:
|
thx momo ! am si eu un tovaras d3vil ..!! care sia pus un pierce in p*** sa cenzurez sa nu fiu indecent pe forum :-P :))))))) dar ce pierce ?! fosforecent =)))) il incarca ziua si seara statea cu el pe afara=)))) !! SuPeR cooL si Tare :))) dar omu e in dureri si acuma dupa 2 ani de cand stiu :))) =)))
|
<d3vil> cand ma uit la semnatura ta in sar ochii in cap ca migiutzele alea de ping-pong! :)
<colt> tovarashul ala al tau e cam stresat de viatza... zau! |
......sorry momo..........da e prea funny fatza lor:twisted: vezi kum hipnotizez eu baietii =)))))))) joke ;)
|
Quote:
|
am remarcat si eu tatuajele...am vrut sa te opresc la salon ca sa stam de vb...da ma gandeam ca ai treaba...oricum din cate te-am vazut esti super ok...intrebai pe una din fetele noastre daca e suparata :)
si cu tatuajele...ma nene nu am nimik cu ele da sa fie frumoase sa aiba un desen frumos care nu se invecheste... |
Quote:
|
Quote:
data viitoare cand e vb de fete pot sa te ajut si eu ... sunt deschis :) ... pentru nou si pentru orice ;) ... oricum nice 2 meetinggg U :) |
buna iulia... dupa asteptari... fata frumoasa :D
te-am vazut pe la anonymous la stand... sambata... in fine... ce mai faci? :) |
Quote:
|
iulia ce faci de 1 mai ca din cate aud pe aici prin comunitate mergem inspre mare...poate facem atunci cunostinta daca vii si tu pe acolo...;)
|
:lol: :lol: :lol:
de unde stii daca te mai iubesc? ;) mdah... stii ca eu iubesc tot ce-i frumos, nu? :lol: :lol: |
=)) ce texte, bag-o si p`aia cu ... nu te-a durut ? cand ai cazut din cer ... =))
|
de ce mah .. e pasarica cu aviara ??? de a cazut din cer .. iulia .. forum`u ala nu a disparut e locked si e undeva p ultima pagina aici la fumei ;) ...
ce ce venitzi la mare .. acum facem streaptease se shtie nuh ?!??! |
@psychopai xce-ul intentioneaza sa vina la mare...
facem o intalnire intre cluburi ? ;) ah da...iulia...si eu ma ofer sa te ajut cu fete :D a sarit repede psycho primul... :twisted: |
daca are careva placerea sa ma ia si pe mine...vin cu cea mai mare placere...daca nu....oricum vin si cu trenu :P:P:P:P numai sa ma astepte careva la gara :P..santos tu bani apropo la cercelusul meu???daca -a durut etc ;)
|
stii bine cu cine mergi .. ;) nicidecum cu trenul ..
si nu .. nu bat nici un apropo .. :) |
Quote:
shi acestea sunt momentele in care regret ca nu sunt si eu din buc... :( sau mai exact ca nu sunteti voi din cj :D p.s. aveti niste texte in cap =)) jur!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Se referea la mine...dar eu inca nu te-am cunoscut doar te-am vazut de cateva ori la prisma duminica...asa k pana nu o fac nu pot sa ma pronunt! :D Nu-i asa Dr. EvL ? |
Quote:
..........lasa k vi u iulia la constanta :twisted: vedem noi atunci kum te achiti de pakate :):)............. |
Vine daca trece testul...;)
|
da da asa e sa vedem .. pacate .. da k n`ai dansat cu mine .. sau n`ai facut`o cu mine ............. poza ;) ... cand ti`am zis ...
copii .. voi statzi cumintzi .. e timpul k adultzii sa isi iasa din mintzi ;) |
da da asa e sa vedem .. pacate .. da k n`ai dansat cu mine .. sau n`ai facut`o cu mine ............. poza ;) ... cand ti`am zis ...
copii .. voi statzi cumintzi .. e timpul k adultzii sa isi iasa din mintzi ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
me like it :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
;) frumos asa ;)
|
Quote:
o sa vina si bacaul si mai multe judete...facem tuning acolo...sa speram ca o sa iasa frumos dar daca vii tu sigur o sa iasa ceva frumos... poate ne cunoastem si noi personal...prost am fost ca nu te-am bagat in seama :) ca ai si trecut pe langa mine :D P.S:te supara ca vb asa cu tine? |
Quote:
|
Quote:
|
Iulia..."testul" consta in ce fel de impresie imi fac dupa ce te cunosc :D probabil k aberez un pic la ora asta dar e si o samanta de adevar la mijloc ;)
|
.....iulia da cine a zis k tre sa te bat k sa iti cumperi pacatele......vedem noi cum negociem :twisted: asa k intre fete mai ticnite :) :)/////
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning