Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

Alexutzzz 31-03-06 23:59

Re: How about piercing?

sincer nu imi place crucea aia mi se pare ca dai in sectanti pm satanisti si alte dinastea asta e viziunea mea nu ma condamnati la astia care isi fac cruci de genu asta si oricum nu mi se pare nimik interesant;) la ce ai tu acolo
da ce mandru esti de tine si ce de sus vorbesti ..........................................de parca noi nu ne putem face auzi tziar placea si tie asa ceva

C0lt4Subaru 01-04-06 00:58

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz
sincer nu imi place crucea aia mi se pare ca dai in sectanti pm satanisti si alte dinastea asta e viziunea mea nu ma condamnati la astia care isi fac cruci de genu asta si oricum nu mi se pare nimik interesant;) la ce ai tu acolo
da ce mandru esti de tine si ce de sus vorbesti ..........................................de parca noi nu ne putem face auzi tziar placea si tie asa ceva

Alexutzzz ai inteles gresit .! cu vb ca "tiar place si tie asa ceva" nus mandru ma .! mie mia placut atunci pe loc cum face ala tatuaj temporar.. si am zis de ce nu ?! si in al 2 lea rand nus satanist sau sectant.! chiar nu le agreez. dar mia placut tatuaju imi statea bine pe spate.. asa k NO OFFENSE

Leutzu_ 01-04-06 01:53

C0lt4Subaru...sincer nu imi place ce ti-ai facut. Cele mai cool parca sunt cele subtile...cu mici exceptii.

C0lt4Subaru 01-04-06 17:11

Leutzu.. kt a fost pe gratis d c sa nu mi l fac ?!

momo 01-04-06 18:51

frate eu mi-as tatua pe pwla "atentie se suge"
super tare nu?...

<colt> mie imi place! sincer!

d3vilish_lips 01-04-06 19:29

......stiu pe cineva care si`a tatuat lux pe ea si a stat cu ea in borkan cu apa rece si gheatza vreo 2 saptamani si na mai avut parte DE NICI UN FEL DE ACTIUNE vreo 1luna juma ....am inteles k il tineau aia ca sa il faca asa k think again :twisted:

C0lt4Subaru 01-04-06 22:12

thx momo ! am si eu un tovaras d3vil ..!! care sia pus un pierce in p*** sa cenzurez sa nu fiu indecent pe forum :-P :))))))) dar ce pierce ?! fosforecent =)))) il incarca ziua si seara statea cu el pe afara=)))) !! SuPeR cooL si Tare :))) dar omu e in dureri si acuma dupa 2 ani de cand stiu :))) =)))

momo 02-04-06 08:26

<d3vil> cand ma uit la semnatura ta in sar ochii in cap ca migiutzele alea de ping-pong! :)

<colt> tovarashul ala al tau e cam stresat de viatza... zau!

d3vilish_lips 02-04-06 10:12

......sorry momo..........da e prea funny fatza lor:twisted: vezi kum hipnotizez eu baietii =)))))))) joke ;)

iulia 04-04-06 10:28

Quote:

Originally Posted by C0lt4Subaru
thx momo ! am si eu un tovaras d3vil ..!! care sia pus un pierce in p*** sa cenzurez sa nu fiu indecent pe forum :-P :))))))) dar ce pierce ?! fosforecent =)))) il incarca ziua si seara statea cu el pe afara=)))) !! SuPeR cooL si Tare :))) dar omu e in dureri si acuma dupa 2 ani de cand stiu :))) =)))

REFERITOR LA ASTA...NU STIU CE SA ZIC...AM SI EU PIRCING SI DOAR LA INCEPUT CANMD L-AM BAGAT AM ZIS CA TURBEZ...DAR MI-A TRECUT...IL AM DE CIRCA 3-4 LUNI SI E SUPER OK...DIN CONTRA CHIAR MA EXCIT SUPER REPEDE ;;) GATA DEJA M-AM RUSINAT...IAR REFERITOR LA TATUAJE...FIECARE E LIBER SA GANDEASCA CE VREA...AM UNU DE 3-4ANI SI INCA UNU DE APROXIMATIV 2...SI INCA NU M-AM PLICTISIT DE ELE DC???CA NU MA UIT TOT TIMPUL LA ELE...

orlando 04-04-06 10:41

am remarcat si eu tatuajele...am vrut sa te opresc la salon ca sa stam de vb...da ma gandeam ca ai treaba...oricum din cate te-am vazut esti super ok...intrebai pe una din fetele noastre daca e suparata :)
si cu tatuajele...ma nene nu am nimik cu ele da sa fie frumoase sa aiba un desen frumos care nu se invecheste...

iulia 04-04-06 15:44

Quote:

Originally Posted by orlando
am remarcat si eu tatuajele...am vrut sa te opresc la salon ca sa stam de vb...da ma gandeam ca ai treaba...oricum din cate te-am vazut esti super ok...intrebai pe una din fetele noastre daca e suparata :)
si cu tatuajele...ma nene nu am nimik cu ele da sa fie frumoase sa aiba un desen frumos care nu se invecheste...

nu stiu dc nu ai facut-o...treaba...intotdeauna ai ..mai ales ca trebuia sa ma tot uit dupa si sa ma ocup de fete si sa vad ce si cum...pana ...s-a stricat totul ca nu am mai suportat bataia de joc din partea lor...

Psycho 04-04-06 16:27

Quote:

Originally Posted by iulia
nu stiu dc nu ai facut-o...treaba...intotdeauna ai ..mai ales ca trebuia sa ma tot uit dupa si sa ma ocup de fete si sa vad ce si cum...pana ...s-a stricat totul ca nu am mai suportat bataia de joc din partea lor...

data viitoare cand e vb de fete pot sa te ajut si eu ... sunt deschis :) ... pentru nou si pentru orice ;) ... oricum nice 2 meetinggg U :)

momo 04-04-06 19:45

buna iulia... dupa asteptari... fata frumoasa :D
te-am vazut pe la anonymous la stand... sambata... in fine...
ce mai faci? :)

iulia 04-04-06 21:05

Quote:

Originally Posted by momo
buna iulia... dupa asteptari... fata frumoasa :D
te-am vazut pe la anonymous la stand... sambata... in fine...
ce mai faci? :)

bine sanatoasa...si inca nu mi-am revenit dupa weekendul furtunos...nu stiu dc nu ai venit sa vb daca tot imi dedicasei si acel forum care a disparut ;) si mai crede-am ca ma mai si iubesti ;) pupici....si mai vb...me too psycho dar imi cam e rau cand vad pozele cu dansul...sigur mi-o iau....

orlando 04-04-06 21:09

iulia ce faci de 1 mai ca din cate aud pe aici prin comunitate mergem inspre mare...poate facem atunci cunostinta daca vii si tu pe acolo...;)

momo 04-04-06 21:10

:lol: :lol: :lol:

de unde stii daca te mai iubesc? ;)

mdah... stii ca eu iubesc tot ce-i frumos, nu? :lol: :lol:

EvLSant0S 05-04-06 00:08

=)) ce texte, bag-o si p`aia cu ... nu te-a durut ? cand ai cazut din cer ... =))

Psycho 05-04-06 01:27

de ce mah .. e pasarica cu aviara ??? de a cazut din cer .. iulia .. forum`u ala nu a disparut e locked si e undeva p ultima pagina aici la fumei ;) ...

ce ce venitzi la mare .. acum facem streaptease se shtie nuh ?!??!

Mustang 05-04-06 06:32

@psychopai xce-ul intentioneaza sa vina la mare...
facem o intalnire intre cluburi ? ;)

ah da...iulia...si eu ma ofer sa te ajut cu fete :D
a sarit repede psycho primul... :twisted:

iulia 05-04-06 13:19

daca are careva placerea sa ma ia si pe mine...vin cu cea mai mare placere...daca nu....oricum vin si cu trenu :P:P:P:P numai sa ma astepte careva la gara :P..santos tu bani apropo la cercelusul meu???daca -a durut etc ;)

EvLSant0S 05-04-06 13:29

stii bine cu cine mergi .. ;) nicidecum cu trenul ..
si nu ..
nu bat nici un apropo .. :)

RA_2fast4u 05-04-06 18:12

Quote:

daca are careva placerea sa ma ia si pe mine...vin cu cea mai mare placere...daca nu....oricum vin si cu trenu :P:P:P:P numai sa ma astepte careva la gara :P..santos tu bani apropo la cercelusul meu???daca -a durut etc ;)

ce intrebare =)) ma mir ca nu s-a blocat inca forumu de la reply-uri cu oferte :lol:

shi acestea sunt momentele in care regret ca nu sunt si eu din buc... :( sau mai exact ca nu sunteti voi din cj :D

p.s. aveti niste texte in cap =)) jur!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SUN 05-04-06 19:06

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
stii bine cu cine mergi .. ;) nicidecum cu trenul ..
si nu ..
nu bat nici un apropo .. :)

Se referea la mine...dar eu inca nu te-am cunoscut doar te-am vazut de cateva ori la prisma duminica...asa k pana nu o fac nu pot sa ma pronunt! :D
Nu-i asa Dr. EvL ?

d3vilish_lips 05-04-06 20:30

Quote:

bine sanatoasa...si inca nu mi-am revenit dupa weekendul furtunos...nu stiu dc nu ai venit sa vb daca tot imi dedicasei si acel forum care a disparut ;) si mai crede-am ca ma mai si iubesti ;) pupici....si mai vb...me too psycho dar imi cam e rau cand vad pozele cu dansul...sigur mi-o iau....

..........lasa k vi u iulia la constanta :twisted: vedem noi atunci kum te achiti de pakate :):).............

SUN 05-04-06 20:46

Vine daca trece testul...;)

Psycho 05-04-06 23:03

da da asa e sa vedem .. pacate .. da k n`ai dansat cu mine .. sau n`ai facut`o cu mine ............. poza ;) ... cand ti`am zis ...

copii .. voi statzi cumintzi .. e timpul k adultzii sa isi iasa din mintzi ;)

Psycho 05-04-06 23:09

da da asa e sa vedem .. pacate .. da k n`ai dansat cu mine .. sau n`ai facut`o cu mine ............. poza ;) ... cand ti`am zis ...

copii .. voi statzi cumintzi .. e timpul k adultzii sa isi iasa din mintzi ;)

iulia 06-04-06 09:46

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
..........lasa k vi u iulia la constanta :twisted: vedem noi atunci kum te achiti de pakate :):).............

Pe cuvant daca mai calc acolo...mi-a trimis pozele Santos...m-am crucit si eu...nu mai am cum sa dau inapoi...esti prietena mea...dar...nu am stiu ca el e ...pe cuvantul meu....mai erea un tip imbracat lafel si nu l-am luat in considerare cand si-a pus peruca exact dupa ce a dat-o jos...dar...asta e...bate-ma...( merit...sare careva in ajutor??sau vreti si voi sa mi-o trageti (pardon...bateti...)

iulia 06-04-06 09:47

Quote:

Originally Posted by SUN
Vine daca trece testul...;)

ce test???

Mustang 06-04-06 12:49

Quote:

Pe cuvant daca mai calc acolo...mi-a trimis pozele Santos...m-am crucit si eu...nu mai am cum sa dau inapoi...esti prietena mea...dar...nu am stiu ca el e ...pe cuvantul meu....mai erea un tip imbracat lafel si nu l-am luat in considerare cand si-a pus peruca exact dupa ce a dat-o jos...dar...asta e...bate-ma...( merit...sare careva in ajutor??sau vreti si voi sa mi-o trageti (pardon...bateti...)

vai vai...ce limbaj pt o fata :p...
me like it :D

iulia 06-04-06 19:18

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
vai vai...ce limbaj pt o fata :p...
me like it :D

adica????eu sunt cea mai cumintica :P

orlando 06-04-06 19:39

Quote:

adica????eu sunt cea mai cumintica :P

scumpa ce zici vii la mare pe 1 mai ca cica lumea vrea sa faca show pe acolo...;)

iulia 06-04-06 19:47

Quote:

scumpa ce zici vii la mare pe 1 mai ca cica lumea vrea sa faca show pe acolo...;)

tocmai eu sa lipsesc?????neah...a zis Santoc ca ma papa de vie daca nu merg...imi iau liber din discoteca...si mergem la mare..va fac acolo voua un dans pe cinste ;)

GolfuletzS 06-04-06 19:48

;) frumos asa ;)

orlando 06-04-06 20:12

Quote:

tocmai eu sa lipsesc?????neah...a zis Santoc ca ma papa de vie daca nu merg...imi iau liber din discoteca...si mergem la mare..va fac acolo voua un dans pe cinste ;)

pai asa e frumos draguta mea :)
o sa vina si bacaul si mai multe judete...facem tuning acolo...sa speram ca o sa iasa frumos dar daca vii tu sigur o sa iasa ceva frumos...
poate ne cunoastem si noi personal...prost am fost ca nu te-am bagat in seama :) ca ai si trecut pe langa mine :D
P.S:te supara ca vb asa cu tine?

iulia 06-04-06 21:09

Quote:

pai asa e frumos draguta mea :)
o sa vina si bacaul si mai multe judete...facem tuning acolo...sa speram ca o sa iasa frumos dar daca vii tu sigur o sa iasa ceva frumos...
poate ne cunoastem si noi personal...prost am fost ca nu te-am bagat in seama :) ca ai si trecut pe langa mine :D
P.S:te supara ca vb asa cu tine?

stai linistit....nu sunt tipa care a aparut pe forum ca prin minune cu niste poze reusite si sa mai comenteza ca nu imi place cum vb si etc...vb cu vrei tu...nu ma supar..sincer...

Psycho 06-04-06 23:51

Quote:

da da .. hai k o sa ma pregatesc si eu ;)

SUN 07-04-06 00:51

Iulia..."testul" consta in ce fel de impresie imi fac dupa ce te cunosc :D probabil k aberez un pic la ora asta dar e si o samanta de adevar la mijloc ;)

d3vilish_lips 07-04-06 16:13

.....iulia da cine a zis k tre sa te bat k sa iti cumperi pacatele......vedem noi cum negociem :twisted: asa k intre fete mai ticnite :) :)/////

All times are GMT +2. The time now is 08:08.

- Copyright 2026 4Tuning