![]() |
Re: E36 - coupe ///M packet
gata boss , te`ai saturat si de jantele de m5 ?
|
Quote:
Quote:
|
masina ta ma excita.
ce nu inteleg totusi e de ce farurile si proiectoarele galbene ii dau un aspect japan style ? asta chiar ma depaseste,ma chinui de ceva timp sa fac legatura,insa nu vad.. legatura intre bmw - japonia si un far galben care-mi suna a .. franta... america... whatever... :) anyway meriti premiul ptr cel mai indecis proprietar de pisica la capitolul jante ce e tare e ca... ai avut numa jante frumoase,aproape :) felicitari :D |
threadul asta ar trebui sa aibe pe putin 100 de pagini la cum arata masina asta frate...
|
spune-mi si mie , daca nu e prea secret, cum ai facut farurile galbene, ca as face si eu , daca se poate, ca la mine farul e din plastic :(. macar pe pm , pls pls. arata criminal cu faruri galbene
|
se cumpara farurile galbene ;)
|
se gasesc gata facute...si practic se schimba sticlele alea din interiorul farului
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
masina am pregatit-o serios de iarna:D |
Arata foarte bine masina, sa o stapanesti sanatos! Imi place ca ai pus proiectoarele galbene oem, nu dadeau bine deloc cele clare, cat despre semnale ti-as recomanda sa le pui cele albe inapoi si cu bec galben ca si proiectorul; daca vrei ai putea sa-i pui niste pleoape la faruri, ar arata mult mai agresiv asa cum e acum lasata, parerea mea...
|
ce biscuiti iai tras .. :D
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Mono M3 , nebunule;))
|
5 Attachment(s)
poze si iar poze
|
frumos :D
|
clean ride.... SUPER! :peace:
|
Superba masina.
|
4 Attachment(s)
multumesc!
dupa ce vand jantele M5 o voi incalta cu bbs LM 18' cu miezul auriu si buza polishata |
Quote:
|
Jantele mele de vis, buza polishata si interior auriu...:cry:
|
Quote:
|
Quote:
LM-uri pe 18" e foarte bine. Tineti minte ca nu vorbim de orice jante pe 18" ... sunt LM-uri ... :!: Macar sa le puna el, si sa aiba cele mai tari jante de la noi! 8) |
unde ai gasit gogule asa ceva?la astea visez de ceva vreme...si copii de LM as pune daca as gasi...ia fa bine si spune-mi pe mess
|
Quote:
|
LM...si eu visez la asa ceva...si, pune linistit 18" ca daca ai putina grija, si o sa pui cauciuc suficient de lat sa nu fie buza goala,...nu se intampla nimic...
|
Da categoric, cat mai lata guma cat mai lata !!! :))))))
|
mama cum sunt jantele alea...criiiiimaaaaaaaaaaaaaa
|
Frumoasa masina , inscrierea cand vine ?
|
Quote:
app. dau farurile la schimb(cele galbene cu angel eyes) pe unele stock de preferat fara lupa+diferenta |
Ai o masina foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos. Proiectoarele ii dau un aer de distinctie, daca as fi in locul tau le-as lasa...
|
Quote:
|
posteaza te rog o poza cu farurile k ma intereseaza!
|
Quote:
|
Sincer ai primit numai cuvinte de laudă dar nu meriţi asta...glumeeesc.....ci:"E cea mai frumoasă pisica văzută īn viaţa mea la noi:lol::lol::lol::lol::lol::lol:,deci e maximă ,ce ai putea să īţi mai doreşti de la ea?" Să ai grijă de ea şi īmi place că ai trāntit-o maxim de pămānt!
|
Quote:
|
cred ca nu o sa mai arate asa bine
|
Am vazut zilele trecute masina langa targul vitan, vopseaua parea usor matuita sau poate era doar murdara p*m, arata bine masina regret ca nu am prins-o cu incaltarile de vara, sa ma holbez un pic la ea !
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
decat alba mai bine dakargelb :D
am postat poze si cum ar fi alba acum tu decizi :D |
Quote:
|