Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce'ai face daca.... (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14704-ceai.html)

BlueEyes 17-04-06 02:11

Re: Ce'ai face daca....

u r F***ING right!:P same damn experience thats talking :P

Psycho 17-04-06 02:59

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
u r F***ING right!:P same damn experience thats talking :P

what the f u c k r u talking about ..?!~

Cosmin255 17-04-06 11:37

Prost pusa problema , nu poti sa stii ce vei face atat timp cat nu ai patit.Pentru ca acum gandesti la rece , dar cu siguranta atunci vei gandi altfel daca Doamne fereste ti se intampla asta...

Spark 17-04-06 12:35

cam asa ceva ...
din afara vezi altfel lucrurile .. si le judeci altfel ..
dar cand esti implicat ... esti mai "orb" ... ;) sau nu vezi lucrurile asa cum ar trebui

SUN 17-04-06 22:28

eu zic k ar trebui sa-i bagi p amandoi intr-un film gen SAW :D

Spark 18-04-06 00:29

Quote:

Originally Posted by SUN
eu zic k ar trebui sa-i bagi p amandoi intr-un film gen SAW :D

eu zic ca nu merge treaba ...
nu se mai sperie fetele la filme horror ...
sunt la care chiar le plac ... ;) ... nush` la ce film horror am fost .. si alea in loc sa tzipe .. sau ceva .. radeau de se rupeau .. :) :)

SUN 18-04-06 00:41

aici chiar trebuie sa-ti dau dreptate...what is wrong with the youth of today?

don_costelo 27-04-06 07:19

Quote:

Originally Posted by spiry_moto
ce'ai face dak...prietenul cel mai bun i-ar spune prietenei tale ca ai inselat-o doar pt a se da la ea iar ea de suparare s-ar combina cu
Un alt caz....ce-ai face dak ai afla ca prietena ta pe care o iubesti te inseala cu......o fata? (si va rog nu va ganditi cum ar fi prietena ta cu prietena ei si cu tine in pat k asa e clar ca tuturor va va surade ideea :P )

nu stiu as incerca sa inteleg de ceel? Pe cine ai fi suparat? Pe cine ai condamna? Pe cine ai ierta?
pe el il omor
pe ea o iert dar nu prea usor
ar trebui intai sa discute cu mine

de privit as privi alte 2 femei dar nu pe iubita mea si alta femei

Spark 27-04-06 15:02

hmm ... eu ma gandesc putzin altfel ...
d c sa-l omori numa` pe el ?
poate el a fost doar OCAZIA .... InTENTZIA existand mai demult ;)
dak nu te insela cu ace amic .. o facea cu altu` ... posibil ... asa ca ...

Mertzanik 27-04-06 15:26

Quote:

nu stiu as incerca sa inteleg de ceel? Pe cine ai fi suparat? Pe cine ai condamna? Pe cine ai ierta?
pe el il omor
pe ea o iert dar nu prea usor
ar trebui intai sa discute cu mine

ce frate sa vezi ce si cum...direct in minte primul lucru iti vine sa dai cu pumnii sa te razbuni....o spun din experienta ....dupa o relatie de 5 ani cu planuri de viitor un ex d al meu s-a gandit k e bine sa ma insele cu una de 37 de ani, maritata si cu 2 copii... si urata si grasa...dar avea multi multi bani....in fine
pe ea am batut o iar lui i-am spart capul...cu o sticla....si acum suntem dusmani dupa 2 ani d zile ...el incearca si acum sa s impace cu mine....ceea ce nu merge k si acum i-as da sa sara pana pana zice piua...
pana nu traiesti nu ai cum sa stii ce ai face, nu ai timp sa gandesti atunci ....ori esti p..a bleaga si pleci ori ii faci sa te tina minte .....nu credeam sa fac asta vreodata ...macar stiu k mi-am varsat toata amaraciunea

Eugen_TL 27-04-06 15:45

si ia zi tu acum...dupa ce iai facut si ce ti-a facut el daca mai simti ceva pt el! el cauta impacare acum u chiar nu-l mai vezi nici un pik acolo ca ceva special! sau ai acea URA specifica disperarii! :)

Mustang 27-04-06 15:47

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
ce frate sa vezi ce si cum...direct in minte primul lucru iti vine sa dai cu pumnii sa te razbuni....o spun din experienta ....dupa o relatie de 5 ani cu planuri de viitor un ex d al meu s-a gandit k e bine sa ma insele cu una de 37 de ani, maritata si cu 2 copii... si urata si grasa...dar avea multi multi bani....in fine
pe ea am batut o iar lui i-am spart capul...cu o sticla....si acum suntem dusmani dupa 2 ani d zile ...el incearca si acum sa s impace cu mine....ceea ce nu merge k si acum i-as da sa sara pana pana zice piua...
pana nu traiesti nu ai cum sa stii ce ai face, nu ai timp sa gandesti atunci ....ori esti p..a bleaga si pleci ori ii faci sa te tina minte .....nu credeam sa fac asta vreodata ...macar stiu k mi-am varsat toata amaraciunea

bre'... tu esti fata sau baiat ??? :D (am citit yo ca ai fi fata - da' prea comportament de baiat !) :p

Mertzanik 27-04-06 15:50

Quote:

si ia zi tu acum...dupa ce iai facut si ce ti-a facut el daca mai simti ceva pt el! el cauta impacare acum u chiar nu-l mai vezi nici un pik acolo ca ceva special! sau ai acea URA specifica disperarii!
vad special ce a fost frumos intre mine si el candva...au fost momente minunate dar si unele dure si le-am trecut cu greu...dar dupa o faza ca asta nu mi-a mai ramas nimic pt el nici macar ura pt ca nu merita sa ma mai chinui sa il urasc sa imi fure din timpul si energia mea....am trecut peste....dar pana am facut o a durat mult ....

Mertzanik 27-04-06 15:52

Quote:

bre'... tu esti fata sau baiat ??? (am citit yo ca ai fi fata - da' prea comportament de baiat !)
fata 100%....poate am comportament d baiat si pt k am crescut langa 3 frati...:D

aleks 28-04-06 11:07

Quote:

si... te multumeste asta?
esti linistita asa? ... eu nu stiu daca e asta cea mai buna solutie...

Mertzanik 28-04-06 12:38

Quote:

si... te multumeste asta?
esti linistita asa? ... eu nu stiu daca e asta cea mai buna solutie...
da m-a multumit...nu aveam cum sa schimb ceea c a facut si macar i-am intors-o in altfel...aia am facut si nu regret

KillerB 28-04-06 13:02

Aha...acum am priceput de unde izvoraste amaraciunea ta... OK, I got it now, si da' --ai tot dreptul sa fii cinik dupa o faza k asta. Oh, boy:sad:

aleks 01-05-06 00:59

deci... cel mai bine... reactionezi violent, si rezolvi toate problemele :D

cata_tm 01-05-06 17:31

daca pretena mea s-ar combina cu prietenul meu cel mai bun, de nervi, as baga-o undeva.... daca intr-o criza de nervi, bazata pe cea mai crasa lipsa de incredere, recurge la asemenea gesturi, inseamna ca ori e tampita, ori nu ma iubeste. si punct. adio

daca m-ar insela cu alta... se scoate din calcul... divort!

Mertzanik 02-05-06 13:35

Quote:

deci... cel mai bine... reactionezi violent, si rezolvi toate problemele
nu e neaparat cel mai bine dar e cel mai eficient mod sa te descarci si sa te umplii de satisfactie .......pt mine cel putin

DASCALUGABRIEL 05-05-06 14:35

situatie teoretica:
pretinu baga botu in oala mea(adik relatie)-2 optiuni:
1.shot to the head(9mm)-niet ,scapa prea ushor!:twisted:
2.il las in pace si sper sa pateasca la fel ,daca nu chiar mai rau:twisted: ,plus bonus din partea casei un frigider plin cu carne!
iar coana care a pus botu la vrajeal o fac de tot *** fara sa ii misc un fir de par(nu sint adeptul violentei fatza de femei)si ii fac vint(asta daca ii e cald:lol: :lol: )si ma voi purta cu ea ca si cu ultima kirpa!

Mertzanik 05-05-06 21:51

e si asta o varianta buna...DASCALUGABRIEL ...si asa nu merita ...poate e mai bine sa te retragi si sa o/il lasi sa s duca...

DASCALUGABRIEL 06-05-06 10:32

nici nu as intentiona sa o mai tin pe linga mine in conditiile date!
daca s-ar intimpla asa ceva fii sigura ca nu voi face nici cel mai mic efort sa mentin acea relatie!

Mertzanik 08-05-06 15:53

da , dar am uitat sa zic sa te retragi pashnic :D....k oricum nu stiu cine ar mai sta .....

Mustang 08-05-06 15:57

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL
situatie teoretica:
pretinu baga botu in oala mea(adik relatie)-2 optiuni:
1.shot to the head(9mm)-niet ,scapa prea ushor!:twisted:
2.il las in pace si sper sa pateasca la fel ,daca nu chiar mai rau:twisted: ,plus bonus din partea casei un frigider plin cu carne!
iar coana care a pus botu la vrajeal o fac de tot *** fara sa ii misc un fir de par(nu sint adeptul violentei fatza de femei)si ii fac vint(asta daca ii e cald:lol: :lol: )si ma voi purta cu ea ca si cu ultima kirpa!

mai degraba prima...la a doua e pre mult de munca :lol: :lol: :lol: :lol:

DASCALUGABRIEL 08-05-06 17:05

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
mai degraba prima...la a doua e pre mult de munca :lol: :lol: :lol: :lol:

mei !:!: scapa prea repede mei! daca (teoretic) mi-a facut mie faza exista 99,99%sanse sa i-o faca si lui si atunci sa vezi distractie:twisted: sa vezi atunci ce-o sa caute ala tesla:lol: :lol: :lol:

DASCALUGABRIEL 08-05-06 17:10

Quote:

da , dar am uitat sa zic sa te retragi pashnic :D....k oricum nu stiu cine ar mai sta .....

da ,ma retrag pashnik ,dar nu uit:evil: :evil: :evil: si astept sa imi pice in gherutze unu din ei! mai devreme sau mai tirliu tot o sa pice:twisted: :twisted:

Mertzanik 12-05-06 13:52

Quote:

da ,ma retrag pashnik ,dar nu uit si astept sa imi pice in gherutze unu din ei! mai devreme sau mai tirliu tot o sa pice
:)) tot la violenta se ajunge .....te descarca cel mai bine nu????

aleks 12-05-06 14:55

u vrei sa iasa raspunsul k al tau, neaparat :D:D:D

Mustang 12-05-06 15:59

femeile vor sa aibe ultimul cuvant de spus :D

Mertzanik 12-05-06 17:00

Quote:

u vrei sa iasa raspunsul k al tau, neaparat
nu tin neaparat sa iasa dar cam asa simti in momentele alea ..si mama cat iti mai doresti, fierbe sangele sa dai una asa cu sete ...sa simta ...si nu ma eu ultimul cuv ...tre sa fi ff calm ca sa t abti ...sau sa te gandesti k nu merita nici macar atat...

DASCALUGABRIEL 12-05-06 23:16

Quote:

:)) tot la violenta se ajunge .....te descarca cel mai bine nu????

exista si alte metode de plata !violentza sincer nu imi ofera cine stie ce satisfactie(am aprope 2 metri pe 110kg fost angajat in servicii de garda de corp)!:twisted: :twisted:

aleks 15-05-06 16:10

confirm, esti mai inalt cu o juma d cap decat mine, si eu am 1,87...
de kte ori vorbim eu tre sa ma uit in sus :))

Mertzanik 18-05-06 16:44

nu violenta e cea mai buna solutie si nu sunt de acord cu ea ...sincer apreciez pers care nu recurg la asa ceva si dak vor sa se razbune fol alte metode....(nu ca mine )dar e greu in momentele alea si mai intervine si alt topic aici cum sa uiti pers iubita....ceea ce nu are o solutie ....o uiti sau nu ...treci ushor sau nu ...

EvLSant0S 22-05-06 19:44

caracterizeaza un barbat care .... recurge la asa ceva, dupa ceva de genul asta, prima chestie care o face ... e.. sa... aplice... 2 palme / pumni / picioare si altele...

compara-l cu unul care .. apeleaza la alte metode...
dar fa-o aici, sa vedem toti, eu unu sunt curios cum vedeti voi aspectul asta..
:)
sar`na

Mertzanik 25-05-06 13:39

Quote:

caracterizeaza un barbat care .... recurge la asa ceva, dupa ceva de genul asta, prima chestie care o face ... e.. sa... aplice... 2 palme / pumni / picioare si altele...

compara-l cu unul care .. apeleaza la alte metode...
dar fa-o aici, sa vedem toti, eu unu sunt curios cum vedeti voi aspectul asta..
e simplu ...ala care da in stanga si in dreapta ...atat il duce capul in momentele alea ..nu s stapaneste...si ce face da un pic doare 2 zile -1 sapt si apoi trece....pe cand unul care raneste la suflet ..fol creieru e mult mai castigat k durerea poate ramane mult mai mult timp...ceea ce este si mai greu de facut ...se poate numi un om echilibrat ...

Spark 25-05-06 15:14

ce ne-am face noi fara mertzanik ... o fata plina de intzelepciune ... ;)
total de acord cu tine .. :D

br01tim 02-06-06 08:31

BATAIE FRATEEEEEEEEE!cum sa ierti asa ceva!bate,topoare,poate sa fie cel mai bun prieten al meu,nu il iert!asa ceva nu se face!si daca "prietenul"ala chiar tine la tine nu ti-ar face asta niciodata!fata e fata,mai naiva,mai prostutza,poate fi pacalita de golani(dar are si ea vina ei)dar pe ala l-am baga in spital fara remuscari.

dexter_20 09-06-06 17:12

Bataia nu rezolva nimic. Pt k si eu am patit ceva: dupa 1 an si 2 luni de relatie, el a venit, si-a bagat coada unde nu trebuia si acuma eu am ramas solo. Asta e! Ce rezolv daca il bat pe el? Ea o sa fie cu el, o sa0i aduca mancare in spital si alea alea.... Asa ca mai bine caut alta si gata. Macar eu am satisfactia k ea sta cu el din interes si nu din love... Cine a vazut filmul "Garfield" sa-si aduca aminte urmatoarea replica:"If you wait long enough, everything will come to you!" si asa este.

Alexutzzz 11-06-06 00:11

am mai zis pe la inceputul topicului,rupere la aman2 situatia e urmatoarea:
1daca ea te iubeste sau balarii dinastea vine si iti zice ca ala se da lea ea
2ala daca e tov adevarat vine si iti zice bah tu o F&^%I pe asta?ca na trage de mine
3daca sunt aman2 niste jeguri ,VIOLENTA te lininsteste cel mai mult pe ea mai putin poate chiar deloc da pe el i as rupe mainile si picioareele si l as baga in tomberon asta daca as simti ceva pentru faata daca nu i as face cam acelasi lucru si l as frige pe fraier de fiecare data cand l as prinde

All times are GMT +2. The time now is 18:36.

- Copyright 2026 4Tuning