Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 1.5 DOHC 16v UNDERCONSCTRUCTION (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/146737-espero-1-5-dohc-16v-underconsctruction.html)

Dany_1987 29-06-10 16:53

Re: Espero 1.5 DOHC 16v UNDERCONSCTRUCTION

2 Attachment(s)
inca 2 poze cu motorul care nu au mai intrat langa celelalte ... scuze de calitatea imaginilor facute cu telefonul mobil..

banzay 29-06-10 16:54

Pacat de ea ca era o masina intretinuta... Dar cum a avut loc accidentul? :( Macar bine ca esti sanatos si sper sa ai noroc de o masina mai buna de 100 de ori! :)

B-11-AYG 29-06-10 17:02

Ce ai facut Dane........ nasol..

la ce pret te-ai gandit la toata masina?

Dany_1987 29-06-10 17:05

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3480151)
nasol tare ce ai patit..si cati bani iti dau cei de la asigurari?adica la ce suma au evaluat masina...ca is curios

Salut Johnson .. pe data de 13.06.2010 in weekend asta diind intr-o duminica adica mai sigur acum vre-o 2 saptamani , ma indreptam spre valea doftanei cu ai mei la un gratar la padure sa ne mai relaxam si noi care este la 20 de km de locul unde am facut eu accidentul , la km 65 este o curba mare daca sti pe DN1 unde sunt magazinele alea mari comerciale carrefour metro bricostore etc etc pe dreapta cum te indepti spre brasov la un km mai in fata de pe sunsul celalalt dinspre brasov veneau 2 masini o skoda octavia si un bmw 318 compact in spatele ei se incadrase pe banda de iesire de pe DN1 sa intre in PLOIESTI si normal trebuia sa-mi cedeze trecerea eram pe drum in aliniament .. in fine nu mi-a acordat prioritate sa oprit pentru 2 secunde probabil ca ma vazut si apoi nu stiu ce a fost in capul lui cand am ajuns la 15-20 metri in fata lui sa bagat in fata mea 15 metri de frana am avut atat au masurat cei de la politie .. la politie cand la-u intrebat a zis ca nu stie ce sa intamplat atunci pe moment ca era bulversat si sa trezit cu masina mea in el ... ma rog skoda octavia lui era inscrisa pe BULGARIA mi-a dat asigurarea lui i-a luat permisul pe 3 luni cu drept de reexaminare si acum stau si umblu cu acte de-mi vine rau sa-mi recuperez si eu banii cat de cat pe masina ... Constatatorul a evaluat masina la 4230 RON fiind mai veche de 10 ani adica mai sigur are 14 ani si 3 luni si uzura masiniii este de 85 la suta de la data fabricatiei pana in momentul de fata masina a costat noua 10.000 de dolari si mie mai imi da in jur de 13-15 la suta din suma respectiva adica 4230 RON astazi i-am dus devizul cu pretul manoperei si pieselor constatatorului zice ca dureaza cel putin 3 saptamani o luna pana cand o sa-mi vad banii... asta e ..

Dany_1987 29-06-10 17:08

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3480205)
Pacat de ea ca era o masina intretinuta... Dar cum a avut loc accidentul? :( Macar bine ca esti sanatos si sper sa ai noroc de o masina mai buna de 100 de ori! :)

mersi banzay vezi ca ma scris mai sus cum sa produs accidentul ... impactul a fost cu cel mult 50 km cam atat mai aveam dupa frana care am avut-o asa ziceau politistii eu aveam vre-o 80 km cand l-am vazut pe ala oprit sa-mi cedeze dar na de unde sa stiu ce e in capul lui cand am ajuns in fata lui sa bagat si asta a fost ,....

PS: apropo ... tu esti din constanta nu ? tot de la tine de acolo din constanta e si ala care am dat in el ... este din mangalia avea masina inscrisa pe BULGARIA ...

Dany_1987 29-06-10 17:11

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 3480227)
Ce ai facut Dane........ nasol..

la ce pret te-ai gandit la toata masina?

salut lucian ... ce dracu sa fac am facut poc ...:D asta e ... ce sa nu-mi zici ca te intereseaza pe tine masina sa o cumperi ?

johnsonxxl 29-06-10 17:12

ce golani sunt astia de la asigurari..1000 de euro..hmmm nesimtiti ce sa mai

Dany_1987 29-06-10 17:20

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3480250)
ce golani sunt astia de la asigurari..1000 de euro..hmmm nesimtiti ce sa mai

da atat au considerat ei "jegurile" ca mai face masina 15 la suta din valoarea ei ... chiar i-am zis constatatorului : ce vrei sa zici domnule ca eu mai mergeam pe sosele decat cu 15 % din masina adica decat cu portbagajul ? si el a inceput sa rada la mine ca BOUL ...

johnsonxxl 29-06-10 17:57

Quote:

Originally Posted by Dany_1987 (Post 3480265)
da atat au considerat ei "jegurile" ca mai face masina 15 la suta din valoarea ei ... chiar i-am zis constatatorului : ce vrei sa zici domnule ca eu mai mergeam pe sosele decat cu 15 % din masina adica decat cu portbagajul ? si el a inceput sa rada la mine ca BOUL ...

asa sunt asigurarile la noi..niste japcari

banzay 29-06-10 18:30

Nasol cu astia cu masinile pe bulgaria (bineinteles ca nu toti). Bine macar ca reusesti sa o rezolvi cu asigurarea cat de cat... oricum putini bani :( Dar cum orice sut in fund e un pas inainte, trebuie sa iasa si ceva de bine! Mult noroc in continuare indiferent de masina care o alegi!

andi_cimpean 29-06-10 19:07

Pentru pumnul ăla de bani, eu īn locul tău aş refuza dauna totală şi aş cere să mi se facă maşina sau să se regāndească asupra daunei.

Zdrenţe rău! Auzi tu...doar 4200 de lei.
Păi cred că īn banii ăştia ţi-ar pune-o cămătarii, doar ca să iasă ei bine īn caz că nu le mai achiţi banii.

mike-fullspeed 29-06-10 20:58

Daca iti dau in mana 42 mil i-ai! Cu banii astia iti iei alt espero si pe asta il tii pt piese!

B-11-AYG 29-06-10 21:12

Masina a intrat in posesia mea ;)

Dany_1987 29-06-10 22:17

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3480527)
Pentru pumnul ăla de bani, eu īn locul tău aş refuza dauna totală şi aş cere să mi se facă maşina sau să se regāndească asupra daunei.

Zdrenţe rău! Auzi tu...doar 4200 de lei.
Păi cred că īn banii ăştia ţi-ar pune-o cămătarii, doar ca să iasă ei bine īn caz că nu le mai achiţi banii.

Legea e lege pentru toata lumea andi ... asa mi-a raspuns constatatorul cand i-am zis si eu la fel ce zici tu acum .. cand am vazut devizul care mi la facut un prieten la service cu manopera piesele vopsitorie etc etc costa 14.400 RON toata reparatia sa fie masina ca noua la fel am zis si eu cand am auzit de 4200 RON despagubire sa mi-o repare dar astia de la asigurare zic ca daca suma de manopera si piese depaseste valoarea masinii in starea actuala dupa 14 ani si 3 luni vechime nu se mai repara masina si imi da banii aia 4200 RON .. mda ma rog asta e pana la urma e bine totusi si asa io ma bucur ca nu am patit eu ceva sau vre-unul din ai mei care au fost cu mine in masina in primul rand si in al doilea rand e bine ca totusi mai scot ceva bani o sa mai pun si eu o suma cu ce mai iau pe masina de la bunul meu PRIETEN "AYG" poate imi iau si eu o masinutza ceva , oricum nu cred ca o sa fie prea curand asta adica ma refer ca o sa treaca cel putzin 2-3 luni de zile pana o sa caut alta masina ... si astept sugestii din partea voastra a tuturor pareri cam ce masina sa-mi iau pe la vreo 2000-2500 de euro ....

Dany_1987 29-06-10 22:22

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3480437)
Nasol cu astia cu masinile pe bulgaria (bineinteles ca nu toti). Bine macar ca reusesti sa o rezolvi cu asigurarea cat de cat... oricum putini bani :( Dar cum orice sut in fund e un pas inainte, trebuie sa iasa si ceva de bine! Mult noroc in continuare indiferent de masina care o alegi!

Mersi mult banzay pentru incurajari ... o sa mai treaca ceva timp pana o sa caut alta masina pana o sa pun toti banii la un loc poate mai strang si eu ceva poate reusesc sa gasesc si eu o masina bunicica cat de cat pana in vre-o 2500 euro ... oricum acum am masina de la firma la care lucrez am cu ce sa ma misc nu ma grabesc cu banii pe care o sa-i am sa caut o masina prea curand o sa fiu foarte atent sa iau ceva bun macar si sa fac ceva frumos cu ea ... si cu asta aveam ganduri frumoase AYG'ul stie dar daca asa a fost sa fie ... asta e ..

Dany_1987 29-06-10 22:26

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3480814)
Daca iti dau in mana 42 mil i-ai! Cu banii astia iti iei alt espero si pe asta il tii pt piese!

Initial primul meu gand la fel a fost Mike dar din pacate nu am si eu un loc unde sa tin masina asta de piese daca ai observat in poze o tin in fata portii unde am decat un loc de parcare care nici ala nu este al meu ... si daca mai imi luam si a doua masina unde le tineam pe amandoua ... ? nu , am stat si m-am gandit bine si asa am sa fac iau banii de la asigurare de la AYG mai iau o parte mai pun si eu ceva peste si imi caut altceva sa-mi iau dar cum ziceam mai sus nu prea curand nu ma grabesc cel putzin 2-3 luni nici nu ma gandesc sa ma grabesc ... mersi oricum de sfat nu era rau sfatul daca aveam si o curticica sau un loc undeva sa o tin pe asta ... sincer sa-ti spun imi pare foarte rau de ea ma doare inima pe bune cand auzeam motorul cum torcea ma ungea la suflet dar asta e cand e sa fie nu poti sa te impotrivesti ... soarta...

Stefy88 29-06-10 23:30

imi pare sincer rau pt cele intamplate..dar cum ai zis si tu ...asta este...soarta...cand e sa se intample ..se intampla...bine ca nu ai avut tu nimic sau ai tai sau mai stiu eu cine ...e mai important lucrul asta decat "fierul"...

bafta pe viitor!
numai bine!

ing3r 30-06-10 00:34

Daca era pe Bulgaria masina inscrisa, sa zici mersi ca avea asigurarea valabila, pt ca multi nu sunt in regula cu actele de Bulgaria si sa vezi atunci alergatura!
Oricum, bine ca nu ai patit nimic, cu ce ai mai luat pe ea , strangi banii si iti iei o masina ok ;) .

Dany_1987 01-07-10 19:42

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3481548)
Daca era pe Bulgaria masina inscrisa, sa zici mersi ca avea asigurarea valabila, pt ca multi nu sunt in regula cu actele de Bulgaria si sa vezi atunci alergatura!
Oricum, bine ca nu ai patit nimic, cu ce ai mai luat pe ea , strangi banii si iti iei o masina ok ;) .

de la tine de acolo era omu, inger din mangalia cu o skoda octavia ...

Dany_1987 01-07-10 19:44

Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 3481373)
imi pare sincer rau pt cele intamplate..dar cum ai zis si tu ...asta este...soarta...cand e sa se intample ..se intampla...bine ca nu ai avut tu nimic sau ai tai sau mai stiu eu cine ...e mai important lucrul asta decat "fierul"...

bafta pe viitor!
numai bine!

mersi foarte mult pentru complimente stefy ...

B-11-AYG 22-07-10 10:41

2 Attachment(s)
Ia placut sa zboare :lol:
:arrow:

mike-fullspeed 22-07-10 11:08

Ce mishto!

Snapy_xxl 23-07-10 22:06

Deci se poate inchide?

B-11-AYG 23-07-10 22:07

da....:cry:

All times are GMT +2. The time now is 23:04.

- Copyright 2026 4Tuning