Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie (https://forum.4tuning.ro/613-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie.html)
-   -   Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie - poze inside (https://forum.4tuning.ro/613-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie/146689-vitantis-all-star-drift-and-tuning-10-11-octombrie-poze-inside.html)

Mihai1515 07-10-09 17:38

Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning - 10-11 Octombrie

Vin si eu, abia astept. Trebuie sa fim prezenti cu totii, intrucat vine frigul si evenimentele vor fi tot mai rare.

ggd_87 07-10-09 18:13

Re: Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2700677)
alo, primaria....pe ce planeta traiesti mosule?
Regia Autonoma de Transport Bucuresti isi incepe programul de la ora 05:45 si termina la orele 23:10 ( ultima masina plecand de la capatul de linie)

vezi ca in mare parte are dreptate. da stiam doar de ziua de duminica ca nu circula nici un mijloc de transport din cauza targului.

Victor Lazea 07-10-09 18:14

Pentru cei care nu stiu sa ajunga am atasat linkul catre o harta : http://www.kidsfair.ro/images/harta.jpg sper sa va fie de folos. :)

Rotti 07-10-09 18:26

o schema a traseului de drift cand putem vedea?

e30_eVG3n 07-10-09 19:03

In primu rand felicitari 4tuning, felicitari Gratzian, felicitari A.R.T.A.;-)

De data asta nu pot sa ajung:-( Distractie placuta si cat mai multe cauciucuri arse:D

WVM M3 07-10-09 22:38

Eu nu voi fii prezent la drift de data asta....poate doar la tuning show.Dar sunt sigur ca vor fii destule masini ce vor incinge atmosfera ;) Bafta tuturor participantiilor !

big_ballz 07-10-09 22:49

Quote:

Originally Posted by WVM M3 (Post 2701636)
Eu nu voi fii prezent la drift de data asta....poate doar la tuning show.Dar sunt sigur ca vor fii destule masini ce vor incinge atmosfera ;) Bafta tuturor participantiilor !

Aiurea..mi-ar fi placut sa vad si m3-ul fumegand..poate te mai gandesti..:cry:

Gratzian 08-10-09 01:21

Quote:

Originally Posted by WVM M3 (Post 2701636)

cum, sef? de ce sa nu te dai?
lista e deschisa tuturor

Gratzian 08-10-09 01:23

pentru tuning, apropo de intrebarea voastra, premiile se vor acorda in functie de participare.
asteptam sa veniti cat mai multi ca sa putem da cat mai multe premii
La Baneasa, din cauza ploii, am plecat cu majoritatea cupelor acasa...

crystygye 08-10-09 02:01

Vin si eu cu bassul ca doar stau in zona. Dar vin sambata, ca duminica e full in targ la vitan si mai mult ca sigur targul se va muta la Vitantis.
Dar chiar nu imi dau seama cum se va face drift in parcarea de acolo.
In fine sper sa fie loc sa pot intra.Salutare

WVM M3 08-10-09 10:20

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2701948)
cum, sef? de ce sa nu te dai?
lista e deschisa tuturor

Gratian am decis sa nu ma dau..dar pot intervenii schimbari...mai stii ;)

taz.frkz 08-10-09 10:27

sper sa intervina schimbari..sa te dai

Gratzian 08-10-09 12:24

am luat legatura cu baietii din ploiesti , mersi mult de ajutor, mannyx, ti-am dat email

B-99-SAA 08-10-09 12:48

@Vicotr_Lazea: iti inteleg entuziasmul, si faptul ca vrei sa iasa ok evenimetul, dar am impresia ca te bagi cam mult in seama si faci prea multe posturi inutile. termina cu "ia ratb", "nu veni cu masina", etc. daca vii cu masina vii pe riscu tau sa nu gasesti loc, 4tuning oricum are spatiu rezervat.

@all: vremea va fi super, sper sa iasa mai misto ca cel de la baneasa.

MariusTey 08-10-09 13:52

Am Si Eu O Intrebare Unde se tine evelimentul la vitan ?? pls un punct de reper :D a fost prea marfa la baneasa chiar dak a plouat

morpheusmaster 08-10-09 13:56

Quote:

Am Si Eu O Intrebare Unde se tine evelimentul la vitan ?? pls un punct de reper a fost prea marfa la baneasa chiar dak a plouat
Ai o harta pusa cu 1 pagina in urma.

@B-99-SAA: Man, ceea ce iai spus lui Victor mi se pare putin deplasat, mai ales din partea TA. (avand in vedere ca ai acelasi grad ca si el...adica simplu user). Eu din astea 7 pagini de la el am aflat ca pot ajunge cu 123 si tot el a postat si harta. Exact asta ma interesa, sincer. Eu personal credeam ca e in parcare la Mall Vitan...cum ma ajutat pe mine cred ca a ajutat pe multi si e putin impotriva naturii sa acuzi omul prietenos dispsus sa ajute.

@all: ne vedem acolo!!! Sa fie haos!!! Sa fie fum!!! Sa fie cauciucuri sparte!!! GALAGIE!!!

HARTA O GASITI AICI

mannyx 08-10-09 13:59

la ce pagina este harta? k vreau sa o vad si yo

nea_gogu_de_la_gaze 08-10-09 14:40

De data asta nu mai ratez evenimentul,mai ales ca va fi la 2 statii de autobuz de mine :D
LE:Scuze nu vazui ca intrarea e libera :))

Racer_e30 08-10-09 14:51

am si eu o nelamurire daca stie cineva...
sa spus ca data trecuta o sa fie ceva cu un concurs cu cat mai multe gume arse (aici au fost niste disctuii ca baietii vin cu gume la sarma si gata ... o sa fie cumva asa ceva sau doar a fost un zvon ca nu prea am inteles eu bine .....

Alexxxx 08-10-09 15:00

"concurs cu cat mai multe gume arse" nu o sa fie sigur..
Rog pe cineva care sta in apropiere de Vitantis sa mearga sa traga 2-3 poze la parcare...va rog frumos..

ice_storm2007 08-10-09 15:13

Quote:

Originally Posted by Alexxxx (Post 2703117)
"concurs cu cat mai multe gume arse" nu o sa fie sigur..
Rog pe cineva care sta in apropiere de Vitantis sa mearga sa traga 2-3 poze la parcare...va rog frumos..

As putea sa ma duc eu o fuga acum sau cel tarziu maine sa fac cateva poze :D

Black Tiger 08-10-09 15:14

avand in vedere ca vad Vitantis-ul pe geam o sa fiu si eu prezent...chiar daca am 14 ani :D imi place foarte mult cum se dau baietii si sper sa ma pot da si eu cand o sa fiu mai mare :D avand in vedere ca se anunta vreme frumoasa sper sa fie mai misto ca la Baneasa..si fara incidente neplacute :( :D

NXdev 08-10-09 15:31

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 2702778)
@Vicotr_Lazea: iti inteleg entuziasmul, si faptul ca vrei sa iasa ok evenimetul, dar am impresia ca te bagi cam mult in seama si faci prea multe posturi inutile. termina cu "ia ratb", "nu veni cu masina", etc. daca vii cu masina vii pe riscu tau sa nu gasesti loc, 4tuning oricum are spatiu rezervat.

@all: vremea va fi super, sper sa iasa mai misto ca cel de la baneasa.

deci sa inteleg ca daca sunt utilizator 4tuning ... am loc rezervat pentru masina :D ?Ca tare as dorii sa vin si eu cu ea..o mica frumusete :D
P.S ( am sticker cu 4tuning ) :)

zexe187 08-10-09 17:16

WVM deja a inceput sa studieze parcarea:D:D:D:D:Dteam vazut azi p akolo...ast sa vina ziua de sambata sa vdm cum o sa fie.....urat nu are cum sa iasa

fylyp 08-10-09 17:21

Sunt nerabdator sa vin sambata si duminica la vitantis . cred ca o sa iasa un show incendiar . app stikere si tricouri cu 4 tunning de unde pot lua???

Gratzian 08-10-09 17:22

1 Attachment(s)
De la Vitantis am primit un email in care ne anunta ca in week-end sunt oferte speciale in zona de restaurante si nu numai....
Meniuri de mancare (EX: sandwich, salata si suc la Spring Time, la Teff, etc: fel 1 + fel 2 + suc/apa etc), cuprinse intre 5 si 15 lei functie de restaurant.

In plus, ne-au trimis un plan al traseelor gratuite de microbuze care duc la Vitantis:

G3orgyk08 08-10-09 17:32

1 Attachment(s)
Nu sunt din zona si rog si eu pe cineva sa ma indrume pe harta din soseaua Alexandria pana la Eveniment. Pun harta mai jos.. si daca poate cineva sa traseze o linie pe strazi ca sa stiu pe unde o iau.Multumesc anticipat;)

zexe187 08-10-09 17:35

Quote:

Originally Posted by G3orgyk08 (Post 2703480)
Nu sunt din zona si rog si eu pe cineva sa ma indrume pe harta din soseaua Alexandria pana la Eveniment. Pun harta mai jos.. si daca poate cineva sa traseze o linie pe strazi ca sa stiu pe unde o iau.Multumesc anticipat;)

da un punct de reper de und pleci

B-99-SAA 08-10-09 18:25

@NXdev: nu, ma refeream la sfatul lui vitor de a nu veni cu masina ca o sa fie prea aglomerat dupaia etc. la cate masini sunt, si la cata lume va fi la evenimet+targ+galeria comerciala, tot aglomerat va fi. plus ca daca stai departe.... la baneasa am parcat langa gard :D. ma refeream la faptul ca in ciuda aglomeratiei, locul pt eveniment e rezervat.

Quote:

Originally Posted by fylyp (Post 2703454)
Sunt nerabdator sa vin sambata si duminica la vitantis . cred ca o sa iasa un show incendiar . app stikere si tricouri cu 4 tunning de unde pot lua???

de acord cu fylyp, vreau si eu stcker.

G3orgyk08 08-10-09 18:31

Quote:

Originally Posted by zexe187 (Post 2703493)
da un punct de reper de und pleci

Soseaua Kiseleff.;)

zexe187 08-10-09 18:39

Quote:

Originally Posted by G3orgyk08 (Post 2703602)
Soseaua Kiseleff.;)

banuiesc k sti sa ajungi la uniri
uniri-piata vitan(daca sti und e) si d la piata vitan o ti tot drept....ajungi la un REAL se face o intersectie si o iei spre dreapta....si t duce drumu d akolo....d la REAL o intersectie la kre o ti tot inainte o sa lasi AUTOVIT p stanga si dupa targ o sa se vada CAREFOUR.....
sau
uniri-piata alba iulia-munci(faci dreapta)o ti tot inainte-dristor-o sa ajungi la un PROSPER-faci stanga la prosper si o ti tot inainte si o sa iesi la REAL si d akolo am scris mai sus........
tiam zis uniri -alba iulia.....pt k o ti tot inainte nu faci nici stanga nici dreapta......nush dupa mn sunt cele mai simple trasee pt cn nu cun drumu
daca altcineva stie vrunu mai scurt sa ma corecteze

WVM M3 08-10-09 18:44

Quote:

Originally Posted by zexe187 (Post 2703443)
WVM deja a inceput sa studieze parcarea:D:D:D:D:Dteam vazut azi p akolo...ast sa vina ziua de sambata sa vdm cum o sa fie.....urat nu are cum sa iasa

Precum ziceam nu o sa particip la showul de drift dar am fost acolo si zilele precedente ca sa ajut la organizarea evenimentului ;)

zexe187 08-10-09 18:45

Quote:

Originally Posted by WVM M3 (Post 2703649)
Precum ziceam nu o sa particip la showul de drift dar am fost acolo si zilele precedente ca sa ajut la organizarea evenimentului ;)

glumeam man;)

G3orgyk08 08-10-09 18:47

Quote:

Originally Posted by zexe187 (Post 2703625)
banuiesc k sti sa ajungi la uniri
uniri-piata vitan(daca sti und e) si d la piata vitan o ti tot drept....ajungi la un REAL se face o intersectie si o iei spre dreapta....si t duce drumu d akolo....d la REAL o intersectie la kre o ti tot inainte o sa lasi AUTOVIT p stanga si dupa targ o sa se vada CAREFOUR.....
sau
uniri-piata alba iulia-munci(faci dreapta)o ti tot inainte-dristor-o sa ajungi la un PROSPER-faci stanga la prosper si o ti tot inainte si o sa iesi la REAL si d akolo am scris mai sus........
tiam zis uniri -alba iulia.....pt k o ti tot inainte nu faci nici stanga nici dreapta......nush dupa mn sunt cele mai simple trasee pt cn nu cun drumu
daca altcineva stie vrunu mai scurt sa ma corecteze

Ok mersi pentru traseu;) O seara placuta!

zexe187 08-10-09 18:48

Quote:

Originally Posted by G3orgyk08 (Post 2703654)
Ok mersi pentru traseu;) O seara placuta!

sper k ai inteles..sau macar sa iti faci o idee kt d kt.......ms la fel

WVM M3 08-10-09 18:50

Quote:

Originally Posted by zexe187 (Post 2703651)
glumeam man;)

Nu e problema,am vazut si locatia traseului iti dai seama :) Uite diseara mergem pentru a ingradii respectiv testa traseul.Domnul antrenor Tengu are datoria ca traseu sa fie cat mai tehnic :D;)

bebe no1 08-10-09 18:52

inscrieri cand si cum?

WVM M3 08-10-09 18:56

Quote:

Originally Posted by bebe no1 (Post 2703670)
inscrieri cand si cum?

Inscrieri se fac in dimineata zilei de sambata,orele 10:00 !

zexe187 08-10-09 18:56

Quote:

Originally Posted by WVM M3 (Post 2703665)
Nu e problema,am vazut si locatia traseului iti dai seama :) Uite diseara mergem pentru a ingradii respectiv testa traseul.Domnul antrenor Tengu are datoria ca traseu sa fie cat mai tehnic :D;)

diseara knd??o sa fiu si eu p akolo......

AG-91-AFU 08-10-09 18:56

poate au mai intrebat si alti ,asa ca acum intreb si eu:se pot luat stikere sau produse 4tuning (sepci tricouri daca exista)????????????.....neaparat vreau stiker

All times are GMT +2. The time now is 21:28.

- Copyright 2026 4Tuning