![]() |
Re: OPEL CALIBRA - PSD-ul
stiu caz concret...tot asa in urma unui accident,i-a luat bara fata rieger si angel eyes'uri ,asa au iesit mai ieftin astea de la asigurari...:D probabil o sa-ti dea bani si o rezolvi tu,nu-i stres;)
|
Mie imi comvine, la service ma costa sa o fac circa 700 ron asta ca sa nu muncesc eu si sa o fac la cunostinte.
In schimb evident am sa fac deviz estimativ cu toata dragostea mea. O trag la Night Team Service si in 5 ore e bara si tripla pe masina de nu se vede nimic insa nu vreau. Trag pe-asigurari ca asa ma invatat mama. E si greu la Calibra bara fata + capota + farurile = dauna totala. Pe langa asta obiectul de activitate la garaj la noi ( eu si adi ) este vopsitoria jante,bare,capote samd. Deci............. cu 250ron le fac singur. |
Si ieri,29.01.2010 am deschis dosarul de dauna la societatea de asigurari Asirom! Toate bune si frumoase asa cum nu ma asteptam.
In Calea Grivitei acolo unde au unul dintre sediile de constatare si singurul cu program prelungit pentru oameni care muncesc pot spune ca este uluitor. O sala mare cu aproximativ 15 agenti constatatori... in acelasi compartiment inca circa 20 de mese a cate 4 locuri pe fiecare masa telefoane pentru informatii si deschidere dosare telefonic. Cum am intrat am fost preluat de catre o domnisoara si indrumat la un birou pentru a mi se da numar de dosar, am fost intrebat pe scurt cateva date despre accident pentru a nu-l deschide degeaba. Am dat datele respective,mi-a fost dat numar de dosar si mi s'a spus sa iau loc la una din mese si sa sun la numarul afisat / telefon. Am sunat mi-a raspuns o doamna care mi-a cerut toate datele posibile , ale mele,ale celui ce era asigurat la ei. Dupa toate acestea mi-a fost comunicat ca voi fi strigat de unul dintre agentii constatatori. Am asteptat cam 15 minutele si mi-am auzit numele " PSD-ist Nenorocit " - " Da sa traiti " :)) M-am dus la agentul constatator,mi-a luat toate actele repede,a facut verificari on-line circa 5 minutele si AFARA la masina. 4 poze urgent asa... dupa care intrebarea " ce facem cu bara ca ti-o da pe original " off... mi-o dati asa nu am ce face daca nu o fac in regie proprie ummm " Pai nu se poate lipi sau astea " " Nu e dintr-o bucata " " E atunci daca e dintr-o bucata evident inlocuire " " Bara e fisurata 1cm patrat :) ". Avarii existente si constatate : -Bara spate ( de inlocuit ) -Tripla Irmscher ( de inlocuit ) -Lampa numar dreapta ( de inlocuit ) -Suport bara mijloc ( de inlocuit ) In 40 minute am scapat de absolut orice minune a asigurarilor,fara a sta in ploaie ,frig,fara a alerga dupa agentii constatatori si fara a ma contrazice atunci cand a venit vorba de imprajurarile acestuia sau cand venea vb. de inlocuire sau reparare. Va urma sa ii fac devizul estimativ la Gold&Platin dupa care cu devizul sa ma duc la sediul central Asirom din B-dul Carol numarul 1. En`joy si tin la curent desfasurarea cu aceasta societate de-asigurari. Pana acum un maxim 10! Au ajuns si 2 dintre cele 3 colete : - Ceasurile suplimentare care nu-s sub limita asteptarilor. - Husa schimbator si frana de mana piele neagra cu,cusaturi albe. - Ansamblul stergatorului a ajuns in tara ieri noapte si astazi a plecat catre mine deci luni 99% il am si pe acela .. tot atunci am sa revin cu poze cu acestea. Dupa care va urma pregatirea stalpului pe care-l voi face dintr-o singura bucata nu aplicat "universal." |
bravo lor. chiar isi merita nota si tot respectul :D
|
Imi pare rau de accident.
Pentru tot ce ai facut la masina ai din partea mea nota 10 FELICITARI MAESTRE ! |
Frumos Tonny!! bravo;)
|
asteptam pozele :)
|
Vineri am fost la Gold & Platin Autocenter in Pipera.. pentru a face devizul estimativ , zis si facut dealtfel :
- Bara spate + lampa centrala + iluminator numar + suport bara spate , adaugand manopera + materialele de vopsitorie = 3.400 ron. Devizul ma costat 105 ron , respectiv 3 % din valoarea totala a devizului. Am fost la sediul central de la Asirom unde am completat o cerere de despagubire, unde am adaugat la dosar si devizul estimativ. Acum nu am decat de asteptat,am un numar de ordin dat de la registratura. Astept 2 saptamani dupa care il contactez pe domnu inspector sa vad care este situatia in cazul in care nu ma va contacta el intre timp. La regie proprie se procedeaza din cate am inteles cam asa : - Se aduna costul pieselor si se scade 19% tva-ul. - Se acorda intre 5-8 euro / 1h la manopera. Dupa mintea lor evident or sa zica " ia John 10 mil. ca atat e in regie proprie " , dupa mintea mea nu se va intampla cu siguranta asa si fara 15-18 mil. nici ca-s deacord. Acum... sa vedem ce va spune cel care solutioneaza dosarul. En`joy ! Diseara am sa postez poze cu stergatorul , ceasurile,mansoanele frana de mana shimbator si prinderea suplimentara capota. |
sa ne arati si cum arata spatele masinii :(
|
iuly_007: Pana in momentul de fata imi pare cea mai serioasa firma de asigurari,acum sa vad si cum decurge treaba cu despagubirea,daca totul merge ca pana acum le fac banner cu reclama la mine pe site,chiar merita au fost prea ok pana in momentul de fata ca sa nu merita toate laudele.
yoparazitu Multumesc frumos insa cu siguranta totul nu se termina sau opreste aici. Voi continua cu imbunatatirile si cu modificarile. Pentru moment stii cum este cu vremea asta si am si spus mai sus,repari una se strica alta iar estetica cu performanta este foarte greu de impacat. Cum am mai spus avariile iernii ca deh,merg zi de zi cu ea sunt urmatoarele : - Bara fata sparta , am fost si-am imbinato la loc trebuie pregatita si vopsita. - Bara spate am fost lovit de nenea cu honda CR-V si astept dupa asigurator. - Roata dreapta spate imi fuleaza,probabilitate maxima din cauza gropilor sa se fi strambat janta,o voi indrepta indata ce se indreapta vremea in rest totul ok. matiu13: Matiu asa cum am promis de multe ori si pe messenger si la telefon insa si-n Slatina atunci cand ne-am vazut voi continua sa realizez ceea ce mi-am propus si nu ma voi lasa pana cand nu voi considera ca am facut tot ce a fost posibil pentru a obtine o masina de sosea,de noapte asa cum imi doresc. En`joy si ne tinem la curent cu toate cele. Radu_print Pozele cu toate cele am sa le postez diseara,momentan selectez si le voi posta cronologic alaturi de info unde-i cazul. rhadu: Radule nu fi trist maestre, asta este se intampla insa... nu trebuia la mine dar probabil a fost mai bine asa , acum sa rezolv cu asigurarea si sper sa mearga treburile asa cum mi le doresc eu. Nu`i capat de lume o bara fisurata, nu`i grav,o tripla umpic sparta nici asta... astept cu drag sa vina vara iar atunci va primi o intreaga cosmetizare pentru ca iarna asta a fost pentru mine oricum ca niciodata. Sa mergi cu masina asta zi de zi pe langa ca este un chin pentru elementele de tuning este un chin si pentru mine atata timp cat aud chrasht,trosc,simt cate-o sageata in inima si ma gandesc ca m-am chinuit la toate cele sa le finisez iar acum din cauza drumurilor si a vremii zgarii sau spart elementele de fibra. Sa fie la ele acolo pana acum este bine,pentru o masina de zi cu zi sunt happy:)) Pozele in scurta vreme ! |
eu stiu Tonny ca tot ceea ce iti propui,reusesti,din cauza vointei exemplare,deci succes in continuare;)
|
Tonny cānd pot sa te deranjez cu-n telefon pt niste jante?
|
foarte frumoasa.
sa o stapanesti sanatos ! |
24 Attachment(s)
Si-acum revenim ... :
Referitor la dauna care trebuie suportata de ASIROM aduc la cunostinta faptul ca suma de despagubire in regie proprie este de 1600ron cu toate ca devizul este de 3400 ron. Daca o bag in service imi acopera toata suma de 3400. Exista posibilitatea sa platesc unui service circa 30% din 3400 ron pentru o factura insa... asa as lua 2200ron in loc de 1600. Totodata riscant daca mi se solicita poze cu masina cu si dupa reparatie. Cum ati proceda in locul meu ? - Ati lua cei 1600ron si nu ati mai pretinde nimic? - Ati duce factura de la un service platind 1200ron / ea si incasand 2200ron? Ce-am mai facut,achizitionat la masina : - Am gasit pe un V6 din Germania parasolare cu iluminator ( pe care le-am cumparat fiind foarte rare nu le-am gasit chiar asa de repede ). - Consola + butoane incalzire in scaune. ( Am scaunele cu incalzire insa nu aveam butoanele si consola nu avea niciun farmec sa le pun ca altii pe dezaburitor luneta :)) ! - Am ternimat de facut consola centrala e la gata finisata + vopsita negru mat. - Am montat mansoanele frana de mana si schimbator. - Am achizitionat alarma / folie. - A ajuns si kit-ul de conversie intr-un sigur stergator. - Am mai luat si 3neoane albastre. - Am achizitionat si inchidere suplimentara capota. - Urmeaza sa iau eleronul GT Wing 150 :) Las intrutotul fotografiile sa vorbeasca. |
Ooo... Frumos, se vede munca ta de două săptămāni la stālp, ţi-a ieşit super tare... Pune-i ştergătorul şi o să vină super...! Pleoapa eu cred că o să are bine!...
Nişte poze cu maşina īn stadiu actual, cānd ne pui?... |
9 Attachment(s)
Mersi Gabi,diseara ma intalnesc cu baietii din club si am sa fac cred di niste poze la ea asa cum este acum: sincer nu mai are gustul care-l avea in ideea ca bara spate e lovita bara fata e lovita si are si jantele de tabla insa ... cu toata dorinta mea de a da mai repede caldura anunt ca vara va aduce-o bomba verde :P
Sa dea caldura ca sa am buna dispozitie de a lucra,pana atunci vreau sa ma numesc PSD-istul strangator. Strang piesele si tot ce vreau sa adaug dupa care ma apuc de treaba :) Masina abia in vara va intra in reparatii si modificari cum am mai spus momentan strang si nu montez nimic pe masina ca nu-si are rostul cu vremea asta. Greseala mea a fost ca am mers cu ea toata iarna asta si nu am lasat'o neam... indiferent ca erau nameti de zapada gropi sau toate cele. Dupa ce o fac in vara , tot atunci cand cred ca voi participa si la 4tuning day,dar nu voi mai merge cu ea iarna si o voi tin intr-un garaj undeva ( asta numai daca-s nameti ). En`joy That! Adaug fotograifii cu parasolarele si consola centrala si consola cu butoane incalzire in scaune : |
am vazut ca ai cerut un sfat in legatura cu asigurarea. eu daca as fi in locul tau as lua cei 16 mil si n-as mai sta cu frica.. daca a-i duce factura de 34 mil,e posibil sa nu-ti vezi banii prea curand de la asirom, si in felul asta ramai cu cei 12 mil da-ti pentru factura...asta e parerea mea... :)
|
arata din ce in ce mai bine...spor la modificari in continuare !!!:D
|
Quote:
Aduc la cunostinta ca am nautati in legatura cu asigurarea,va voi aduce la cunostinta multe aspecte,siretlicuri de-ale domnilor si nu numai. Pentru moment as putea spune ca " un telefon dat unei persoane care trebuie " lucrurile se schimba radical. En`joy si vineri voi scrie istoria. |
tonny, ai facut-o intr-un stil... stil ostil! astept sa vad cum vine cu eleronul ala.
|
Quote:
|
offtopic... nu ma refeream la fractiunea din galeria stelei :)
ontopic... masina chiar arata ostil! |
V-am vazut aseara, pe tine si inca o calibra neagra . Arata foarte bine masina ;) .
Eram in fata voastra , in Cosereni, cu un Audi A4 rosu . Brgds |
Quote:
Masina probabil ca ti-a placut / total , ideea in sine insa acum numai este ce a fost atunci cand am scoso din cuptor dupa vopsire dar,va reveni :) Am noi planuri, noi socoteli si calcule care nu ma vor lasa absolut deloc dezamagit de rezultatul final. Stiu ca atunci cand te apuci de ceva da cu virgula,insa trebuie recalculat,adaugat sau scazut pana iese asa cum trebuie. Planurile pentru masina se aduna si devin multe si imi doresc si sper ca le voi realiza anul asta pana in august... mai ales ca , cand m-am intors de la Rm.Sarat am tot tinuto 240 si nu am fost dezamagit. Se vor modifica sau adauga urmatoarele : - Kit conversie 1 singur stergator ( Achizitionat ) - Eleron luneta marca CSR Automotive ( Achizitionat ) - Cutie Viteze marlanita :)) ( Achizitionata urmeaza curatata , vopsita + garniturile si cate ceva prin ea schimbate ) - MOntat stalp + 3 ceasuri suplimentare ( Stalpul este gata , ceasurile urmeaza sa le iau pe celelalte le-am vandut ) - Montat ceasuri consola centrala ( Achizitionate cu tot cu sonde ) - Adaugat butoane aditionale pentru deschidere geamuri-trapa si inchidere usi , consola este luata de pe o Honda Prelude si va veni in bord cu modificarile de rigoare dintr-o bucata :P )! - Inele capota - prindere suplimentara ( Achizitionate ) - Eleron haion GT-Wing 150 ( Urmeaza sa il iau ) - Scaune scoica cu centuri in 4 puncte ( Urmeaza sa le iau ) - Roolbar de strada ( Urmeaza sa il iau ) - Calculator de bord ( Urmeaza sa il iau ) - Schimbat finala cu Magnoflow ( Urmeaza sa o iau ) - Instalatie C20XE ( Achizitionata in totalitate fara fire taiate samd. urmeaza sa o matisez,masor,verific samd. ) - Jantele ( de indreptat,vopsit,schimbat anvelope echilibrat ) - Stabilizatoare spate ( De achizitionat ) - Schimbat becuri cu leduri la parasolare - Iluminator interior 3 faze ( trebuie achizitionat ) Si evident lista va continua asta este ceea ce am de facut pentru moment si le voi lua prin eliminare. :) En`joy si cu siguranta cand am sa dau drumu la lucrari si pozele si informatiile vor curge. Cuba.Cuba,Cuba!!! |
spor la treaba asteptam cu nerabdare poze
De unde vrei sa iti iei rolllbar ca m-ar interesa si pe mn salut |
Quote:
Se mai adauga ( sper sa vina maine ) oglinzi M electrice,incalzite,heliomate. Ele initial vin manuale insa,mai am o pereche cu motorase bune si o oglinda buna dar cu 1 carcasa praf. Asa am luat un alt set manual si ii pun motorasele de la alea electrice si aia e :) Pozele evident cum am zis vin incat incet si " Se lucreaza " :) Rollcage-ul de fapt o sa il iau de la Wiechers,in cazul in care nu il voi scoate la pretul care consider ca merita,il voi confectiona dupa cotele de fabrica facand rost de cotele de fabrica de la o persoana binevoitoare. |
Scuzati intrebarea, dar rollcage pentru ce ?
|
Quote:
1. Pentru siguranta mea in cazul in care Doamne fereste se intampla! Fara rollcage: caroseria amortizeaza socul, insa cel care a intrat in lateral ajunge peste sofer. De unde soferul iese destul de sifonat, cu multe rani deschise. Cu rollcage: rollcage-ul isi pastreaza forma, soferul este supus unui soc mai mare, insa nu suporta si alta rani facute de deformarea caroseriei. 2. Pentru un aspect mai sportiv. 3. Pentru ca nu-l vezi pe orice masina de strada si nu toata lumea-l are. |
si cam care este pretul unui astfel de rollcage de strada?:D
|
Quote:
|
frumusica jucaria...am vazut-o azi prin zona prin obor/colentina :) baiat de baiat soferu' , le face loc motociclistilor :))
masina arata foarte bine per total dar parca evacuarea nu e ce trebuie...ai idee unde roluiesc si eu o janta moto? |
Quote:
Motociclistul ala ma lasat sa ies de pe o strada secundara si sa ma incadrez pe cea principala cu toate ca era pe drum prioritar,asa cum e Bucurestiul aglomerat si sufocat omu ma lasat cu toate ca e cu jucaria aia mica. Era normal si moral ca eu sa ma dau in partea stanga , sa ii fac loc,sa il protejez. Pusca si cureaua lata daca el poate sa se strecoare de ce sa nu`l ajut... pe langa asta il si protejezi,daca toata lumea ar fi mai atenta atunci cand conduce cred ca am vedea mai multe motociclete pe strada,chiar si eu mi-as dori una insa frica de altii ma face sa renunt la ideea asta! Masina / total este ok insa,se lucreaza eu numai sunt asa de multumit de estetica ei decat prin prisma faptului ca nu este o masina tinuta in garaj si e muncita zi de zi. Fac minim 1300km / luna numai in Bucuresti si asta nu conteaza ca ninge ,ploua,e soare,sunt gropi sau toate cele asa cum am mai spus. E masina de strada si asa o voi tine si va ramane. Au venit si oglinzile TIP M,urmeaza sa dau comanda la Fk automotive de adaptoare oglinzi sport M pentru Calibra ca sa fie treaba treaba si sa`mi pice oglinzile asa cum trebuie nu cu lufturi sau improvizari la sistemul de prindere. La 130 nu vreau sa`mi falfaie oglinda! STOP ACCIDENTELOR RUTIERE VIATA ARE PRIORITATE !!! ATENTIE !!! EXISTA MOTOCICLISTI IN TRAFIC !!! Ps: apropo , tu esti motociclistu ? Cu janta iti dau un raspuns zilele astea sa apuc sa vb. cu un Biker :P |
Stai linistit ca abia isi luase pastilele si de aceea era asa amabil:lol:
|
Quote:
mai urca si tu niste poze cu calibra asta superba :) |
:) da...eu eram cu motocicleta...in trafic aglomerat in general ii las pe multi sa iasa pt ca daca ocup banda nu se baga ala din spate...si asa mai fluidizez traficul cat de cat...ca daca nu te lasa cineva de pe principala sa te bagi...blochezi secundara degeaba...eu cu motocicleta imediat ma strecor asa ca nu-mi pasa ca se mai adauga o masina la coloana :)
apropo...cu piciorul...ala e semn de multumire cand ai mainile ocupate :) cu janta mea nu e graba mare ca nu e nici macar dezechilibrata dar...ma streseaza sa o stiu asa... |
88 Attachment(s)
Eccch,si bine ca am apucat sa sun astazi la RedZone tuning facand comanda la ultimul set de adaptoare oglinzi sport pentru Calibra. Am stat eu si m-am gandit si fara alea nu am nicio varianta estetica buna. :)
Deci si adaptoarele sunt pe drum. Si ceva fotografii... specificand inca odata ca " bara fata este crapata " " bara spate este lovita de un nenea cu Honda sa-i dea Dumnezeu sanatate " :)) " tripla dintre stopuri crapata iar acum are jante speciale pentru gropile din Bucuresti respectiv " RC DESING cu 195.65.15 :)) "! Va veni vara si PSD-ista mea fericita o sa primeasca lucruri noi... Cya,ma tirez sa lucrez la consola centrala unde voi adauga butoane pentru dubla comanda deshidere-inchidere geamuri ... deblocat-blocat usi si buton lumini. butoanele vor veni incastrate in mijlocul bordului facut dintr-o bucata ca si stalpul pentru ceasuri. |
19 Attachment(s)
Ce nu am adus in fata niciodata este marturisirea ca fara 3 persoane
importante din viata mea nu as fi reusit sa realizez acest proiect. In spatele unui asemenea proiect oamenii trebuie sa fie constienti de orele petrecute pentru realizare,de clipele cand cel ce se apuca plange,sufera,nu-i iese.De zambetele,glumele si momentele funny. De banii care intra in cazematele astea. La cati bani am bagat in cazemata asta imi luam o masina noua destul de interesanta insa " daca as face asta ar lipsi acel ceva " acel ceva denumit de mine " stil de viata intre fiare - integrat intr-un club ". Cu bune cu rele in anul 2009 am constientizat cat de mult inseamna sa ai pe cineva alturi de tine,pe aceiasi lungime de unda , cu care sa te sfatuiesti,care sa iti fie aproape atunci cand lucrurile nu sunt atat de roz precum le doresti. Prima persoana este mama care se consuma seara de seara stiind ca sunt la garaj asteptandu'ma acasa cu mancarea calda care intre timp devenea rece. Mereu cu mine intelegatoare nu mi-a rostit si nu`mi rosteste decat o fraza " Ai grija baiatul mamii." Si da,pot sa spun " Mama am sa am grija si iti promit ca nu am sa te dezamagesc ". A doua persoana din viata mea si implicata direct in proiectul meu nu este nimeni alta decat frumoasa si intelegatoarea mea sotie Micky,fata apreciata de cam toti care o cunosc si stiu ca a lucrat de multe ori poate cot la cot cu mine. Saraca,a spalat rezervoare, a curatat caroserie,a dat cu grund,a dat de baut la sotul nemernic care nu-i acorda atentie. Gelozia din ea nu facea decat sa ravneasca la masina,orele dedicate ei fugind pe langa motor,pe langa caroserie sau pe teren dupa piese sau alte informatii sau elemente. Ma inteles si sustinut in nebunie. A treia persoana cu rol de baza,numit de mine " Creierul Mic " este ca si fratele meu Mihai Adrian aka Adoss. Baiat pe care l-am cunoscut in luna decembrie a anului 2008,persoana de care m-am atasat,om cu care am discutat si trait foarte multe. Cu corpul sau miraculos :)),cu hepurii lui ( niste bocanci de pe vremea dinozaurilor ) cu mainile lui ( cat cazmaua 1 bucata palma ) cu creierul mic, cu glumele nelipsite ma sustinut, mi-a oferit in casa sa un locusor,mi-a pus o masa calda iar atunci cand lucrurile nu mergea cum trebuia la fel,ma sustinea moral,cauta sa ma impace. Cand a fost de pus osul la treaba nu a fost nevoie sa zic " ajuta-ma " ca o facea fara ai spune. Am creat cu el Night Team Racers,aman-2 fiind membri fondatori,muncind aman-2 la " maidanezele noastre " am avut timp sa ne cunoastem reciproc si pot spune ca nu regret o clipa din viata mea petrecuta lucrand la masina si nu numai alaturi de ast'om. La multumesc pentru sustinerea care mi-au oferit-o si care mi-o ofera zi de zi... Ceva poze alaturi de multumiri pentru ei ... |
Si pe langa ei ne mai adaugam si noi care vom sustine acest proiect.
Impreuna vom fi "Noi cei din linia intai" NIGHT TEAM RACERS |
Ma bucur cand vad camarazii alaturandu'se!
Nu am etalat nume ale membrilor din club nu pentru ai sfida ci pentru ca pur si simplu nu au facut parte din proiect. Viitorul suna bine asa cum spunea candva cineva intr-o reclama. Cu siguranta nasi-miu alias VEB-ul in vara va avea un rol important asupra mecanicii masinii. Pe langa sunt convins ca multe persoane din club vor veni cel putin cu idei constructive,sugestii,imbunatatiri si-asa cum zice batranul comandor Boldeanu masina va fi facuta pe stilul Night Team Racers ! De stradå si viatą sa fim cu totii !!! |
jos palaria in fata ta si a tuturor celor ce ti s-au alaturat in acest proiect !!!:flower:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning