![]() |
Si parerea mea, nu numai din spate e oribila. Si din fata imi produce acelasi dispretz fatza de ala care a desenat-o. Loganul e pe aceeasi platforma de la solenza sau diferit? Ca daca e pe aceeasi platforma nu pot sa-i zic nimik pt ca nu avea cum sa faca din *** bici...
:peace: |
Dacia Logan = Dr. Frankenstein !!!
Este o masina facuta din mai multe ... asemanator cu Frankenstein .. dar puternica ... p#l@ ! |
Din auzite: Da este p platforma daciei slz, respectiv sn, respectiv nova... Si cred k-o sa mai skimbe cate putin (poate numele si volanul) la ea de acum inca vre-o 30 d ani cum au facut cu dacia 1300...
|
Mai, s-a mai discutat: LOGAN-ul e facut pe platforma de vreo alte 5 masini _straine_ printre care Nissan Micra (restul imi scapa toate). S-a renuntat la sasiul Daciei Nova :wink:
|
It's a beautiful world!!! Ma mir k nu au pastrat platforma aia! :)
|
DJ10BOD logan este pe platforma de Micra cum zice sha , chiar un tip de la dacia mi-a zis care a mers cu loganu.
bafta! |
In concluzie... te pi** pe ea de masina...
DACIA = Daca Ai Cap Ia-ti Alta :peace: |
Frate de unde le tot scoateti ba ca Slz are cutie de Laguna 2 sau megane 2 ba ca loganul are sasiul de nissan micra , voi v-ati interesat de curiozitate cam cat costa o cutie de laguna sau megane va zic eu 1500 euro cum puteti fii asa naivi si sa credeti ce zice ala de la dacia aa ca e o cutie pe acelasi sistem ca la cele 2 masini poate sau poate o fi cutia aia de metal a cutiei de viteze de laguna sau megane !!!
|
eu le`am zis daca te uiti si pe alte pagini chestia asta cu cutia de megane sau laguna 2 care este o aberatie mare.
sasiul este de le Micra , pe acest sasiu se mai fabrica cateva modele de masini in europa! |
domnu' spyder.... uite de pe unde le scoate lumea....
Quote:
Quote:
|
...asa ca cititi, fratilor, cititi pe net inainte sa postati, ce naiba, lasati presupusu' deoparte...
|
Asa si pot sa zic si eu ca producator de masini orice ma taie capu' problema e ca e doar aceasi conceptie de cutie poti sa fi sigur ca daca pui cutia de pe solentza pe megane sau laguna se rupe in doua la prima forja !!
|
Nu stiu ce producator ai fi tu... dar nu isi permit firmele auto sa faca astfel de afirmatii daca nu sunt fondate!!!
Dar vino cu ceva concret... nu doar cu teorii ale conspiratiei... si eu sunt dispus sa te cred... dar nu exemple de genul: cine stie ce motor de varf pus pe Renault si sa imi arati ca nu are cuplata cutia care e si pe Solenza... |
Asta cu cutia e adevarata. L-am tras de limba si pe un dealer.
Faza: un posesor de SuperNova ramana in pana in Franta - mama si tata Renault. Se duce la service unde aia n-au reusit sa-i dea de cap cutiei de viteze. N-au reusit s-o gaseasca in nici un catalog. Cauza: cutia este \"de aceeasi conceptie\" ca si la Renault insa este adaptata propulsorului invechit. |
Eu ziceam de Solenza...nu de SuperNova...
|
:D
Nu stiu de alte supernove dar eu nu mi-am luat-o de la nici un cielo nova supernova s-au solnitza !
|
Turbo ce masina ???
|
Re:
Quote:
|
deci pe mine singurul cielo kre m-a facut este LCA (cine stie cunoaste), in rest la toate le-am dat fum 8) (bineinteles se exclud executive-urile)
pt cine nu stie, am o supernova absolut stock (la motor) |
:DF
eu l-am facut pe LCA ! o super nova albastra cu WTV la nr !
|
Pana la urma cat are Solentza 0-100km/h cat are Supernova , cat are Cielo ?? Nu de alta sa ma lamuresc si eu cum e cu datele tehnice cat despre restu' ne vedem prin H daca se mai fac intalniri acolo , si daca nu unde ne intalnim , si sper sa-mi iau cielo din service sapt. asta si ne dam sa vedem ce si cum exact !!
|
\"Toate motorizarile sunt cuplate la o cutie manuala cu 5 trepte d tip GH, c echipeaza Laguna II si Megane II\" ---> citat din revista Supercar despre logan...
Platforma comuna cu Nissan Micra. K stiu k s-a discutat si despre asta... Si o kestie interesanta k cica p logan va fi un motor d 1,8 si 120 CP... posibil vor fi echipate si cele din romania... dar sub marca renault deja este pregatit pt piatza din iran... Interesant asta! |
SpyDer_ThE (si nu numai tu) uite!
Dacia somnolentza accelereaza de la 0 la 100km/h in 13,1 secunde in timp c cielo in 12,8, iar in ceea c priveste viteza maxima solentza prinde 165 si cielo 175... deci! concluzia: mai bun cielo, nu? |
Spyder shi io am un cielo hatchback made in koreea (1995). In certificatu de inmatriculare scrie 57 kw adika 80 CP. Cele de 75 CP putere sunt din 1996 incoace, adika cele fabricate la noi. Tata a avut primul Cielo in 1995 si a fost fabrcat in coreea. Apoi destul de recent a avut un Cielo facut la noi din 1997 shi tragea mult mai prost ca ala din 1995. Mi-a lasat impresia ca nici cutia de viteze nu era la fel de buna. De-asta cand a venit vremea mea sa-mi iau mashina am ales un Cielo din 95 care bag mana in foc ca da fum la orice solenza si super nova. Bafta tuturor!
|
57kw = 77.52cp :wink:
|
cu cielo de 88 cp.. suta in 11.8~12 secunde. viteza maxima atinsa (de mine) .. 192 km/h
|
Sinner, ai cronometrat?
|
Quote:
|
Schumi .. sa nu uitam de greutatea masinii.
Daca reusesc sa vin la Craiova cu masina (SupeRNova nemodificata) si vi si tu, ne dam o data :lol: |
bogdan cms... nu eu, omul din dreapta mea :) eu tipam cand ajungeam la suta :lol:
|
Quote:
A...shi vreau sa rectific ceva in legatura cu puterea. 57 Kw scrie in certificatul de inmatriculare, dar in cartea de identitate scrie 57,40 Kw :P adika ceva peste 78 CP. :) |
fa-i raportul putere/masa.Dar mai e si cutia de viteze care e diferita la toate cele 3 masini.E greu de spus.
|
a.. mai era si suspensia (la SupeRNova este cea mai rigida),mai primeste o bila alba si aici :)
|
Solenza mi s-a parut mult mai rigida...parerea mea.
|
Sa incerc sa mergi in spatele unei supernove pe un drum cu multe curbe, si sa mergi si in spatele un solenze.Sa vezi care se lasa mai mult in curbe. E vizibil !
|
Solentza sucks
SupeRNova sucks.. a bit less Cielo sucks.. except za` coreean version Asta a fost parerea mea de ecspert :D :lol: :P |
toate 3 sucks.Asta e si motivul pt care sunt comparate :)
Daca era una care nu era asa nu mai meritau comparate :) |
Ok, deci era un shpil.
Si pana la urma care e za` supreme sucker? :lol: :D Ati ajuns la o concluzie? Bagati un rank aici. |
Cum adik Cielo sucks? Din propria experienta si din a multor altora care au masina, e una dintre cele mai fiabile masini(am avut una made in Romania si n-am schimbat la ea NIMIK, exceptand rulmentii pe spate la 80.000km, care au rezistat eroic avand in vedere ca am bagat-o si pe la tzara la greu). Asha ca Cielo e cea mai buna clar dintre astea 2. Parerea mea.
|
hmm daca e sa o luam dupa voturi ar fi cam asa
1)Solenza 2)SupeRNova 3)Cielo eu unul cred ca trebuiau sa voteze numai cei care au mers cu toate cele 3 masini si NU POSEDA niciuna :) nu ? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning