![]() |
Re: 11 G S I
Am un amic cu un XE ...e si el pe forum ...dar nu e prea deschis la comert .
|
Maine ma duc sa "aud" un motor de vectra a GT ( nu stiu denumirea motorului...oricum e de 2.0 8 V) si e posibil ca GSI-ul sa aiba o noua inima.
|
daca intr-adevar e vorba de 2.0 8v, atunci e C20NE, si chiar merita !
Anu asta ajunge si pe masina mea, un asemenea transplant! sssshhht... nu mai stie nimeni ! :)) |
Quote:
|
Poate fi si C20SEH ;)) dar e cam imposibil :P ... se merita un NE ...dar nu la multi bani ...ma refer ca daca trece de valoarea de 200 E deja e cost inutil ..
|
c20seh nu exista.exista doar 20seh.si s-a pus preponderent pe vectra gt pana in 1991...
|
3 Attachment(s)
Ultimele poze...scuzati masina ca este foarte murdara dar stiti cum e iarna...
|
De vanzare ! Pt cei interesati ma pot gasi la nr 0763 275 140.
|
gata vinzi masina?sau ce anume este de vanzare...:|
|
Da.....din pacate vand masina.Vreau sa trec pe tractiune spate.
|
te apuci de drift-uri ? :twisted:
|
Dap....de drifturi si donuts.....:twisted::twisted:
|
eram curios de jante....sigur sunt de 8j?in pozele facute de tine cauciucul sta f umflat fata de cum ar trebuii sa stea pe 8j.pare de 7j.chiar si 235mm cat ai tu....te intreb pt ca as fii interesat de jante la o anumita combinatie cu altele.
|
Dap...am revenit pe aici si eu.Masina nu mai e de vanzare.Mi-a trecut "pandalia" aceea.
06XPT : Jantele sunt 8 j 100% . Daca te intereseaza pot sa iti fac si poze ca sa te lamuresti. |
4 Attachment(s)
GSI-ul a primit o noua pereche de jante (chiar noi) cu tot cu gume.Apropo....dau gumele 205/55 r 15 cu 6 mm de carne pe ele pe unele 185/50 sau 195/50 .In rest numai bine !
|
oo :D:D:d ce le mai schimbi.. frumoase ;)
|
Quote:
Mai frumos e cu jantele astea, alea păreau prea mari!... |
Quote:
|
Ba da, ai ieşit bine... Mă gāndeam că ţi-ai mai luat şi ceva diferenţă... Pe ce maşină au fost jantele?
|
nu te supara pe mine .e masina ta.dar:
1.jantel tale erau deosebite.astea sunt niste jante banale de 10mil setul.cum dai intr-o gropa cum se sparg. 2.tu zici ca caucicurile sunt noi?poate la carne..dar iti spun profilul ce il ai tu pe masina nu se mai fabrica din 2003....deci au peste 6 ani.implicit imbatranite..aleea pe fata sunt good-yeat eagle-ventura din cate vad... |
Quote:
|
Quote:
|
Frate , mie deocamdata imi plac ,mai ales cum pica pe masina. Cand ma plictisesc de astea le dau fara nici o problema.Chestia cu jantele celelalte era ca nu puteam merge cu ele.Imi atingeau oribil pe spate.Jantele provin de pe un corado.
|
la cat tine el jantele.. :))) peste o luna , doua le schimba iar :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
South`s Racers ....poze...
|
mda... frumoasa !
nu-mi dau seama ce incerci sa arati in poze? la voi nu mai rasare soarele? :twisted::twisted: |
4 Attachment(s)
Jos....
|
2 Attachment(s)
Revin cu poze noi.Cam asa arata masina in clipa actuala:twisted::twisted::twisted:.
|
Ce pe burtă e... Dar prelungirea de la bară e pusă de tine sau e aia stock?...
|
asa ma omule..frumoasa tare pe burta..;)
|
Quote:
Quote:
Poza e facuta de asa natura ca masina sa para ca are prelungirea lipita de asfalt... Dar nu e asa, ca nu ar mai putea circula cu ea :lol: |
E suspendată de cur!...
|
Prelungirea e de toyota....Masina chiar e lasata pe burta.Intre bara si sol intra un pachet de tigari.O sa revin cu poze sa va convinge-ti.Si apropo ...masina nu e "suspendata de cur" ;)
Apropo.Johnson a vazut masina live si va poate spune si el cum sta. |
Aşa mi se pare!...
|
3 Attachment(s)
Cam asa de suspendata de cur este....
|
Totuşi īn ultimele poze nu e chiar aşa de "lăsată pe burtă" cum e īn primele... Īn primele poze freacă prelungirea īn pămānt! ;)
Dar īn fine, cum zici tu, nu te contrazic! :) |
Quote:
|
e lasata destul :D:D:D hai cu sigurantele pe ea :D:D
|
Maine sper sa pun si sigurantele.Azi au aparut pe masina semnalizarile "smoked" .Poate reusesc sa trag cateva poze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning