![]() |
Re: AMERICA versus EUROPA !!! Cadillac CTS-V vs BMW M5 !!!
Quote:
Quote:
|
adik....iti iei un sedan de 400-500 cp si iti sta gandul la confort ??!!?pey de ce nu iti iei megan pt confort....ma rog....faza e k niciodata masinile din america nu o sa le intreaca pe cele din europa nici la design,nici la calitate,nici la performante.si ca fan bmw logic k votat bmw....rezultatele sunt zdrobitoare in favoarea sa
|
Quote:
DnI: te-am mai avertizat odata nu mai jigni ! nu vezi ca ai umplut tot forumul nu te mai saturi ? |
Quote:
Quote:
tha_real_valek cu oamenii care cred ca le stiu pe toate si mai mult se lauda si aduc injurii decat vorbesc despre masini obisnuieste-te...e plin forumul. |
...o sa incerc sa ma obisnuiesc...shi cred k nu le mai rasp la provocari k oricum nu imi apare postul...
|
Quote:
Mai destept? Nu neaparat. Mai realist, mai practic si mai subiectiv da (IMO). Daca citesti cu atentie, in post nici macar nu mi-am dat cu parerea vizavi de subiectul propiu-zis. Ce parere sa-mi dau? "da frate, M-ul e cel mai tare ca-i bemveu si aia din americancii aia face numai barci", sau "Cadillacul e mai tare ca n-am vazut nici unu pana acum" sau " stiu ca sunt la liceu intr-a 11 si astept sa-mi dea mama bani de bere, dar eu zic ca M5-ul e cel mai tare, ce conteaza aia 40 000$ in plus" s.a.m.d cand eu stiu ca n-o sa am 130 000$ disponibili pt o masina prea curand? Daca o sa am/as avea nu mi-as lua nici una din astea doua de exemplu. Quote:
Spatiu interior e mult mai apropiat intre STS si 5, decat intre CTS si 5. Apoi, daca un factor (lungimea) denota aceeasi clasa, dar ceilalti factor (motoare, transmisii si in special Preturi) le face din clase diferite, logic, le pui in prima sau a doua? Si daca mai e si toata media de specialitate, in tzara de bastina a Cadillac-ului care zice ca e in clasa cu 3, nu cu 5, pai eu nu stiu ce argument mai iti trebuie? Insa repet, nu trebuie sa crezi pe nimeni, ajunge sa le vezi una langa cealalta si tragi singur concluziile. Cum ziceam, lungimea e importanta, dar NU NUMAI lungimea. Octavia e compacta sau intermediara? Accentul e compacta sau mica? Si mai sunt o gramada de exemple. |
Quote:
M5-ul e declarat castigator dar masinile sunt extrem de apropiate ca si performante (m5 fiind cel mai rapid, cls pe doi si caddy pe 3, dar repet, destul de apropiati) insa BMW-ul este preferat pt calitatile tipice bmw apreciate de mai toata lumea, calitati dupa care cei de la Car and Driver sunt innebuniti - steering feel si drive feel. Insa si Cadillacul si MB sunt laudate, si spun ca pt Cadillac e un mare pas inainte. Pretul e ceva mai mic la Cadillac, dar nu cu mult, insa pana la urma pt oamenii obisnuiti care merg la munca, in vacanta, la piatza, etc in viatza de toate zilele alegerea devine f mult bazata pe lucruri personale - design, perceptia personala asupra fiecarei marci in parte, experienta de la dealer (cu vanzatorul, eventual experientele anterioare cu marca respectiva) si cat de aproape e dealerul. Ce a fost f interesant in acel test, este ca au adus, neprogramat, in acelasi timp la teste (de circuit si demaraj) un Charger SRT-8 care costa jumate cat celelalte. Chargerul a scos pe circuit timp aproape egal cu CLS-ul(care la randul lui era f putin in spatele M5-ului) si mai bun decat Cadillacul. Au mentionat ca la capitol lux si finisaje este sub celelalte 3 (e si normal), dar ca si performante si spatiu/confort este foarte comparabil. |
Quote:
Acest topic "idiot" :rolleyes2 nu este ales de mine prietene....este o comparatie facuta de o revista americana de masini de renume pe nume " Winding Road" ... nu este facuta comparatia de gigi de la gaze...care s-a gandit sa compare 2 masini indepartate fizic una de cealalta cu zici tu... |
"winding road"
e de un renume, de nedescris, ma mir cum se mai vinde Road and Track sau car and driver cu revista asta de care zici tu la aceleasi standuri de reviste. |
Quote:
bai gigi contra, ceea ce am vrut eu sa subliniez este ca nu este o comparatie luata din pom, ci este o comparatie destul de pertinenta care pe deasupra este luata si dintr-o revista de masini...de stii tu ca nu se vinde la o lalta cu revistele amintite de tine ?! iti place sa scarmi in stii tu ce aiurea...lasa-te:???: |
Scuzeeee, scuzeeee
M-am grabit cand am scris. Era invers. M5 ii rupe capul lui Dl. Cadillac :D |
Car and Driver este o referinta in lumea revistelor asa ca mai documentati-va un pic inainte sa trantiti lucruri urate la adresa ei.
Stiu si eu testul Pimp_Lex si STS-V a iesit pe locul doi in fata lui CLS 55AMG, ceea ce spune destule despre aceasta masina. Parerea mea. Cat despre dimensiuni e inutil de spus, Pimp_Lex a sintetizat foarte bine ce trebuie spus. Charger SRT*-8 motor "HEMI"(el de fapt nu mai e un Hemi adevarat) de 6.1l si 425Cp nu e de ici de colo. Ce e mai interesant e ca in aceasta comparatie putea fi inclus si Chrysler 300C SRT-8 fara mari dureri de cap. Si daca ma gandesc un pic si aceasta masina e un pic mai mare ca seria 5 si tot nu e comparata cu seria 7. |
dacia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Eu nu prea mai ma bag la discuti intre EU si USA. Am mai patito pe un alt forum roman unde sentimentele contra americi depaseste realitatea subiectului.
Ce este interesant este ca multi dau opinia din sentimente/sau cei place lui, sau putin din informati citite pe net, dar putini au condus aceste masini din care pot sa se de-a cu o opinie fara sa existe bias. Am avut si testat multe masini in america si pot sa spun ca e greu de a pune punctu pe o anumita masina specific, fiecare are bijuteria si e unicata in felu ei, find urita dar puternica, find frumoasa dar ne performanta, avem multe masini pe strazi in ziua de azi, vad ca uni compara M5 cu Hummer? Atunci hai sam scot Mazda RX7 3 Rotor Single Turbo din garaj si sa fac cateva cerculete in juru la M5 si STS-V cu un pret total de $35,000. Dar uite asa ies discuti din care pur si simplu nu face nici un sens. Sper ca nu ma intelegeti gresit, nu critic pe nimeni specific. Eu unu am ajuns la o virsta unde ma gandesc safety mai mult decat speed. Din cauza asta m-am dat si eu pe SUV-uri cu comfort spatios si las viteza pentru weekenduri la track :D Finalu cuvint al meu este ca amindoua masini au + si - lor si toti avem opini si gusturi diferite si de multe ori cu timpul schimbatoare.. :icon_kiss |
eu cred ca trebuie sa luam fiecare masina in parte pt acest VS. Cadillacul este o masina americana cu multa putere , mult plastic si multe lini drepte , care are un pret mai mic decat competitorul sau dar care ca orice masina americana este conceputa pt autostrazi de 4 sau 6 benzi si care "mananca" pe putin 9 L/ 100km
In schimb Bmw este o masina sau mai bine zis o limuzina care face ceea ce e conceputa sa faca . Cu un aspect nu prea frumos si cu o abordare nonconformista pt clasa ei Bmw M5 este o masina moderna care are toate gadgeturile in care un conducator american s-ar incurca. Dezavantajul computerului de bord de la M5 este ca nu vine cu setarile facute din fabrica si trebuie sa stai ceva timp pt a le seta(ex cutia de vitaza care are 5 setari ) dat M5 ofera confort ( la un pret ridicat ) ofera siguranta ofera putere si ofera stabilitate. P.S. am votat cu M5 |
Quote:
|
Quote:
|
m5 e sefu lor... le da clasa ... M5 RULZ
|
Quote:
woooowwww "be am vee".... ce tareee ...rili culll ... cea mai tareeee :peace: :peace: sincer replici de genu asta nu cred ca is necesare... |
Quote:
Ca recent sam zica la un prototip facut de GM La Chicago Auto Show, DAD DAD, COME HERE! Look this car is cool, it has everything on the OnStar voice recognition command center just speak and it will do everything but cook your eggs, no more guessing threw menus when we rent a car! Americani vor altceva de la masini, cand din ce in ce stai mai mult in masina vrei luclurile mai simple, masina cu putere mare si cate secunde la bord are nu mai conteaza, pentru ca benzina se scumpeste, traficu e din ce in ce mai mare si exista un singur stat unde nu e limita de viteza! Asi spune mai multe dar cum am zis mai devreme, multi se dau cu opinia find bias pe un anumit produs la care are preferinta pentru ca are acel produs, sau stie pe cineva care are. La cati oameni aici le place creier pane? Mie unu nu, asta ma face un om fara gust in ochi la multi romani sau un francez nu? Dar titlu spune tot, AMERICA versus EUROPA!!! nu doar Cadillac CTS-V vs BMW M5. si cu asta ma retrag usor la colt. :D |
reveniti-va copii,motorul american nu va putea fi depasit la sunet,putere (motor aspirat ) ,durabilitate,fiabilitate etc.aveam pretentii .ati ajuns sa comparati America cu Europa?cand vezi un corvette pe strada iti rupi gatul oricat de vechi ar fi,cand vezi o limuzina americana faci ceva pe el de serie 7 sau s klasse sau cand vezi un suburban ,te mai uiti la x5,ML sau alte cotete de genul asta ?
|
mda.....vorbea bamse si mai lua o gura de ...:D
|
Si cu toate astea mor dupa interioru de la M5 :p Nu am ce reprosa, in schimb cel de la CTS-V e putin cam ummm sleepy.... ata ete poate la anu :lol: damn GM's
|
O fi fost CTS-V-u', sau STS-V-u' care a avut suspensia reglata in Ghermany?
|
aleg BMW M5 e mai pe gustul nostru... ;)
|
ba da care ati condus [orice] cadillac de sunteti asa siguri pe bmw?
|
ba frate ce aveti de redeschideti topicurile astea vechi de ani de zile...
|
Quote:
legat de CTS-V.. noul model va avea aprox 600 de cai putere!!! :-) |
M5. nu sunt fan BMW si nici nu ma incanta noile modele de BMW (cele anterioare mi se pareau f frumoase in comparatie cu orice mai ales m5) dar este european si mie mi se pare mai frumos. iar la performante BMW e peste
|
Quote:
multumesc de intelegere |
Quote:
|
Quote:
si cu asta am incheiat ori ce discutie cu tine |
Quote:
|
Quote:
va rog frumos sa ma scuzati si pe aceasi cale va avertizez ca daca continuati cu astfel de posturi veti primi un warning p.s. treceti la oras de unde esti nu in/out |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning