![]() |
PROTOTYPE PROJECT ~ Tuning & Styling
Quote:
Motiv : Nu am vazut nici un proiect ... |
aha,ms o sa iti arat si proiectul dar deocamdata nu il am si cand o sa il am ti-l arat.
|
ptr ce amhsina ai vrea nahsule??? - Restul discutiilor pe alt topic....aici e PROTOTYPE PROJECT ... (no need to reply)
|
3 Attachment(s)
X-Ray-Eyes un proiect la cum arata cielo-ul asta negru din poze sare de 1500 - 2000 de euro ? sau pe unde se invarte?
|
e cam naspa spatele...:roll:
|
Quote:
Iar Cielo , potzi sa il faci sa semene cu Fordul Mustang in partea din fata foarte usor ... :) Proiectul asta al tau e cam mediocru... se poate face daca tie iti place ... |
nu ma refeream la jante+cauciucuri ptr ca alea mi le iau de afara d la taticii tuning-ului , ma refeream la bodykit .. sau ai tu ceva mai frumos , am cautat pe net si asta nu m-a incantat peste masura dar mi-a placut .. peter deh` asta e .. sunt altele si mai si .. :D .. baga nishte poze .. da sper ca nu mi-l arati pe ala verde care mai este pe forum ca parca e facut cu dalta si ciocanu`
|
5 Attachment(s)
astea sunt doar caetva :roll: iti plac ?
|
Quote:
Care nu ajunge mai mult de 400 euro ... |
da si mie tot alea imi plac...:roll:
dar se poate face si la comanda...cum ii place lui..:roll: P.S. ploua |
sal...am shi eu niste intrebari.Ce anume face un blow-of odata montat p mashina?creste puterea motorului sau are numai efect sonor?se poate monta p motor de 1.4-16V?
|
nu creste puterea motorului absolut deloc.are un efect benefic asupra turbinei ,deci se monteaza numai pe motoarele turbo pe benzina.un alt dispozitiv se poate monta pe cele diesel si are cam acelasi efect dar nu de aceeasi tonalitate.deci e doar ptr turbo si are doar efect sonor
|
Quote:
|
am o mare rugaminte...caut stopuri clare/taillights/lexus style...cum le zice ca nicaieri nu gasesc pentru un mitsubishi l200 din 2003....se poate gasi ceva?
|
1 Attachment(s)
da se poate ! chiar am vazut in revista 4tuning unul.....:roll:
uite aicia (chiar e asa greu sa cauti pe net?) mai multe poze/comanda pe : http://www.powerfuluk.com/Mitsubishi...ear_Lights.htm |
Astea Sunt Care Le Am Vazut Pe Net...dar Nu Am Gasit Nicaieri De Comandat....imi Poati Spune Un Pret Cu Care Le Primec Acasa Sau Ceva De Genu'?
|
Quote:
Peter // aici e topicul Street Car Concept ... nu sectiune de gasiti poze pe net ... omu a intrebat daca se pot gasi , tu i-ai gasit dar te intreb : I LE ADUCI TU ??? Daca i le aduci tu atunci vorbiti pe privat ... Numai bine. |
aaa..pai nu stiu unde gaseste...tu poti gasi ? dar nu conteaza firma doar...sa fie lexus..:)..
|
baieti, am si eu nevoie de niste stopuri pentru hyundai getz 2004...se poate? gasim vreun model? si faruri m-am interesa, desi nu prea cred ca se gasesc...
|
Quote:
Intrebarea este daca le pot aduce sau nu ... Si la asta pot raspunde doar daca sunt in vreun catalog de la mine de la firma ... Daca nu sunt , atunci nu am cum sa le aduc . |
andrei, daca verifici cataloagele, arunci o privire si la hyundai / getz pleeze? ca vorba ta, pe google am gasit si eu, dar... not enough :rolleyes2
|
Quote:
|
vrei sa pui p tico cumva faruri shi stopuri de Getz??
|
:) :) nu mah...mai are baiatu un hyundai getz...si vrea stopuri lexus/leduri faruri mai frumoase.
|
ahaaaa...my mistake....apropo...o intrebare....unde se vand in romania...nu doar in cta...pompe, suspensii...shi tot ce mai intra penstru un sistem de mashina saltareatza:D?
|
nu am auzit pana acum sa importe cineva chestii de genul asta ,in oras aici nici atat .mai astepta un pic ptr ca oricum la cum evolueaza tunning-ul de la noi sigur nu mai e mult pana va apare si importatorul.pana atunci intareste-ti u masina :P
|
Quote:
|
X-RAY-EYES daca iti dau o poza cu spatele la un logan imi poti zice daca poti sa faci aceasi chestie si pe o SuperNova ? si cam cat dureaza ?La tine se fac si vopsiri ?
|
1 Attachment(s)
X-RAY-EYES daca iti dau o poza cu spatele la un logan imi poti zice daca poti sa faci aceasi chestie si pe o SuperNova ? si cam cat dureaza ?La tine se fac si vopsiri ?si un pret cu aproximatie ..???
|
Quote:
Nu vopsesc eu dar pot recomanda 2 locuri unde sa vopsesti masina f. bine. |
Bara cu ambele iesiri dar faracapetele de tobe, cu aripioarele, dar nu pe Logan, ci pe SuperNova ??cam in cat timp mi le poti aduce si un pret cu aproximatie imi poti spune ?
|
X-Ray-Eyes tu faci kituri la comanda ca m-ar interesa si pe mine?????
|
Am si eu o intrebare: pt logan ca sa pun angel eyes cat ma costa si daca se poate sa pun pe farurile astea sau singura varianta este sa iau cele gata facute la 10 milioane?
|
Quote:
Quote:
Nu le fac eu personal si singur ... Mai lucrez cu 2 baieti. Quote:
Merge pus Angel Eyes pe Logan ... Pe farurile astea originale... Si pretul este de 3 ori mai mic ... adica vreo 3.5 milioane . |
da la o dacia nova te bagi sa ii pui niste angel eyes ????
si cat ajunge |
1 Attachment(s)
Quote:
Se pune un cerculet in far ... Si nu e din cel cu leduri ca ziua nu se vede deloc ... Cerculetul este din NEON ... Uite si 1 poza cu BMW-ul meu sa vezi cum se vede ziua ... |
si facetzi si kituri unice adica daca imi fac eu un proiect pe calc ...puteti sa il scoateti ..?
|
Quote:
|
Quote:
Da. Nu asha era normal ? |
te-am intrbat pt ca mai gasisem undeva cu 4.5 mil cu tot cu montat
oricum cam in vreo luna jumate max voi veni sa mi le montezi ca aum am banii dar se duc pe muzica |
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning