![]() |
e al treilea post consecutiv, imi pare rau, da acu mi-am adus aminte..
Risc sa par enervant dar... ce aveti frate cu politia? Eu nu mi-am luat nici o amenda pana acum in 2 ani de condus, chiar daca m-au oprit de vreo 20 de ori cel putin si fara sa las spaga.. Stii sa vb frumos, le zici ce si cum, si te lasa in pace, pt k si ei sunt oameni. Poate am un avantaj dat fiind k sunt student si le explic k nu am bani si pt amenda. :D Daca esti tare in gura cand iesi din masina e problema ta, si ei te taxeaza pe masura. Sfatul meu: Fiti diplomati & inventivi :D |
Hoolignule sunt de acord cu tine intr-o masura oarecare dar nu mai injura atata ca poate te dau astia afara si dupa aia n-o sa mai poti sa-ti spui nici parerea. :shock: :shock: :wink: :wink:
|
Holiganule interesanta parere...
ontopic legale... desi sunt un amator de senzatii tari am ales legalele ca nu-mi plac riscurile inutile... si asa saptamana trecuta a murit o colega de a mea intr-un accident de masina. Adica ca-i legala ca-i pe strada tot cursa-i si tot adrenalina... Numa ca la legala nu ai cum sa o mierlesti :) |
poti(Doamne fereste!!) s-o mierlesti si la legale iti spun eu ! :cry:
|
Eu as alege legala ... nu strica o data la 2-3 luni shi la o ilegala ... fiecare are avantajele sale ...acestea se shtiu deja nu ?
|
nu am participat la nici o cursa pana acum dar sper sa particip in curand la una LEGALA
Motivele : 1 : Nu te intreci cu nush ce nebuni cu monstrii sub capota la dacie .. 2: Daca vreau andrenalina merg pe autostrada cu 150 km/h si raman si cu permisu in caz ca ma prinde politia .. . 3 : Pe orice strada poti muri in orice moment nu neaparat din vina ta ci din vina unora care si-au luat permis numa pe baza de shpaga si habar n-au sa mearga (semnalizeaza dupa ce fac manevra si pe deasupra nu li se aprind nici stopurile de la frana ) La ce sa-mi fortez norocu` ? Eu sper sa traiesc si sigur o sa apuc sa fac bani de o masina adevarata si sa ma dau cu ea la legale sa simt cum fuge masina .. nu sa omor un jaf de dacie la ilegale .. si sa mor dreq .. in fine eu privesc din alta perspectiva .. Am o afacere , am o femeie pe care o iubesc de ceva vreme .. , am un frate care ma iubeste .. nu vreau sa fac nimanui probleme si nici sa-mi strige toti numele \"ba ala a murit ca prostu la nush ce cursa .. sau a murit incercand sa scape de politie \" |
Am fost la foarte multe curse ilegale - de aici implicit amenzile de rigoare cateodata - si de fiecare data a fost BETON. Am fost si la cateva legale... nu mai vin in viata mea... in primul rand ca sunt o gramada de spectatori care n-au nici o treaba cu fenomenul asta si vin cu copii, bunici nepoti, catei, purcei sa vada cum \"unii\" isi rup masinile, in opinia lor. Mai are sens sa zic ca am votat pt ilegale?
|
Re:
daca s-ar face o pista pe care sa vi cand vrei si din cand in cand si ceva organizat si pt public bineinteles cu tribune acolo o taxa potrivita ar fi ceva pana una alta ilegalele sunt mai interesante si mai palpitante
(fara reguli,fiecare cu cine vrea,.......)fara ciobani care vin la curse si abereaza pe margine |
eu cred k majoritatea celor care au ales legalele nu au prea trecut pe la ilegale...
|
Ah...la noi s`a trecut la fenomenul invers....vin si la ilegale mult prea multi care n`au nici o treaba cu liniutele. N`am ce comenta aici pt ca toti am avut un inceput in asta ...Ideea e ca se stabilea cu 2-3 zile inainte ora si locul si afla toata lumea (de multe ori inclusiv politia :D ) si veneau atat de multi spectatori incat 15 minute stateam numai sa ne adunam si sa vada care ce face.Mai venea cate un tigan sa se rupa in figuri si se dadea la ghici cu o frana de mana de fugeau toti de frica...Si era un haos total. Ca sa nu mai zic de nr ala mare de necunoscatori care in momentul in care apareau girofarurile nu stiau pe unde sa fuga(erau inconstienti de riscuri-politie cat si masini turate conduse cateodata de aiuriti) si vedeau ca unii merg in stanga..altii fac dreapta :shock: si in necunostinta de cauza se invarteau aiurea si in mijlocul strazii se forma o \"stea\" de masini. :evil_laug :evil_laug :evil_laug Partea cea mai tare ramane fuga de politie si dup`aia \"regruparea\" unde se comenteaza care ce a patit, ce amenda si`a luat x... :blahblah: :blahblah: Ah! Uitasem si de \"perle\" gen : \"Honda!!!STAI!!!\" sau \"Tico tu n`auzi sa stai?!?!! :evil_laug :evil_laug :evil_laug Pe plan local ilegalele sunt cele mai tari, legale sunt misto sa se adune din mai multe orase ca altfel n`are nici un farmec.
|
si ce e asha amuzant daca ramai fara carnet ?
probabil unii n-au carnet de le plak asha mult ilegalele .. si mie mi-ar place sa vad ilegale .. da nu sa particip :) |
Asa si? Imi permit sa rad ca e carnetul MEU si daca`l pierd e pierderea mea.Ok? Daca ma ia politia e problema mea, daca iau amenda eu platesc... Toti care vin acolo ar trebui sa stie la ce sa se astepte si din moment ce eu stiu care sunt riscurile imi permit sa rad!
|
In primul rand este un cadru organizat si asta spune totul!
Intr-adevar, daca vrei ADRENALINA cu adevarat - ilegale, dar ??!?!?! |
Carmen are dreptate, fiecare e constient de raspunderea pe care si-o asuma, de riscurile pe care le implica toate cursele ilegale.
Mai intai de toate e pasiunea care te face sa treci peste frica unei amenzi sau suspendarea permisului: iti place VINO LA CURSE nu-ti place STAI ACASA si NU II JUDECA pe impatimitii vitezei! Si apropo de \"doar sa ma uit la ilegale fara sa particip\" si asa iti iei amenda la fel de usor. |
asta nu o stiam .. si nu-i judek pe cei de la ilegale .. dimpotriva le admir curaju` ...
Nu zic ca nu o sa particip niciodata la ilegale ... poate o sa ma duk ... poate nu ... totusi tind spre legale .. poate ca-s newbie de aia :) |
Re:
Quote:
|
Dimpotriva, la o ilegala nu-i alearga p-aia care stau cu masinile parcate, ci pe cei care erau aliniati la start...eventual pot si filma toata actiunea si au dovada...asha, cu cineva care sta si admira, n-are ce-i face efectiv...deci n-are ce sa pateasca...daca stai linistit si pleci fara sa fugi ca nebunu', nu are ce sa-ti faca...Oricum, ilegalele se fac pe riscul vostru, eu in principiu sunt adeptul legalizarii lor si organizarii intr-un cadru adecvat...cei care spun ca e mai palpitant cand te alearga politia la ilegale habar n-au ce inseamna asta si probabil n-au fost in viata lor la sectie interogati...astea sunt teribilisme...maturizati-va!!! Nu e mult mai bine sa vii linisit la legale ORGANIZATE KLUMEA te ai de cate ori vrei linistit, mai bei si un suc, mai stai si la povesti, decat sa stai cu ochii in 0435834054324324 de parti sa vezi daca cumva nu vine politia? Asa e civilizat si asha se intampla in tarile civilizate, dar acolo au si infrastructura si nici nu au caracterul infect al romanilor....
|
Re:
Quote:
|
Am ales legala. Nu vreau sa am dureri de cap cu politia sub nici o forma, pot sa spun ca nu ii suport pt ca sunt cu ochii numai dupa spaga cand te opresc. Nu vreau sa le dau nici un motiv sa ma opreasca. De cand s-a dat legea cu inchisoare pt curse ilegale nu am mai fost la nici una iar inainte am fost de cateva ori ca spectator(nu aveam nici carnet, nici masina).
In orice caz ILEGALA inseamna in afara legii, pot sa imi urlu masina de cateva ori pe an si atat decat sa stau cu frica'n cap ca cine stie... vreau sa imi simplific viata , nu sa mi-o complic singur(in materie de masini & curse). Sunt dispus sa merg si 300 km la o cursa mare (de la cca. 100 masini in sus) ca sa particip. Multumesc. |
Aleg clar o legala!
Motivele sunt simple cel putin pentru mine:nu risc atat de mult ca la ilegale si nu exista riscul sa-i fac pe altii pachet.Cand spun altii ma refer la oameni nevinovati care..............nu au nici o treaba cu, cursele! sunt frumoase ilegalele dar mult prea riscante! Si daca vreau atata adrenalina pot sa sar cu parasuta sau sa fac un sport extrem! Un lucru e clar-pt mine!Nu imi f..ut toata viata pentru 30 secunde de adrenalina! Dar decizia o ia fiecare pentru el! Eu am luat-o......! Bafta la toti! |
eu zic ca ilegala... pentru ca e mai palpitanta... si sa-i vezi pe participanti cand vine politia ca fug ca niste soareci care fug de apa :twisted:... fiecare fuge unde vede cu ochii... e o senzatie unica. am trait-o si p-asta! :shock:
|
Re: Ce ai alege intre o cursa ILEGALA si una LEGALA. Argumen
[/b] Sincer calea legala e mai \"atractiva\" iar cea ilegala e ptr cei cu pile in POLITIE....lol
|
curse ilegale
particip la asa ceva,trecand pe rosu la semafor iti da o senzatie de adrenalina exterm de crescuta.sunt cele mai adevarate cursele ilegale fata de cele legale deoare ce cursele legale nu nici un farmec :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Gratzian: dar stii scrie bine de tot, omule... nu corectez nika, e o bijuterie... |
ILEGALA! De ce? Ca e mai misto, d-aia! Pt mine!
|
Nu e o alegere care sa o faci aja ujor...fiecare are cateva avantaje,dar si dezavantaje in acelaji timp.
Nu prea am nici timp,nici rabdare ji nici prea multa inspiratzie sa va dau cateva exemple [parerile mele] dar... Crek cel mai agreate ar fii cele legale dar,organizate mai ilegal :D .Adik mai multe curse libere,mai putzini curioji aiurea...sunt sigur k intzelegetzi ji voi ce incerc zic.Crek o pista la un loc mai retras,unde sa se faca curse noaptea [pt inceput liniutze...apoi poate avansam] ar fii perfecta. Docamdata nu prea jtu' pt. ce sa optez...admosfera e mult mai incitanta la ilegale [cel putzin pt. mine],mergi in grup pana la locul \"faptei\",mai faci cate ceva de capu tau [sunt conjtient k ku nejte riscuri]...nu jtu'...intr-un fel ji graba,care nu prea-tzi place,te incita. Cu toate astea...crek optez pt. legale.Dar...nu sunt destul de dese sa raman numa cu ele! :D ;) Lloool Prearye ! :P |
Regulile sunt facute pt. a fi incalcate
Eu aleg ilegala din cateva motive simple...
1.O cursa lagala se desfasoara ZIUA 2.Prea multa publicitate si n-am chef sa vada toata tara ride-ul meu 3.Taxe si hartii pana peste cap 4.Intri in ochii Politiei 5.Ce rost mai avea sa ma uit la 2Fast 2Furios sau ceva de genul ala... Asa la ile...noaptea,fara hartii,fara televiziune....si fara Politie,mult mai Beeeeton! |
Re: Regulile sunt facute pt. a fi incalcate
Quote:
1.Daca e ziua ce .... aa .. vezi mai mult decat 4 stopuri.... poti sa vezi si u masinile.... 2.O-i avea vreo soopra si nu vrei sa te vada tzara , ti-o fi rushine.. 3.100.000 > 150.000 de mii .. nu te mai duci vineri la :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :blowme: (daca intelegi ce vreau sa spun) si vii o data pe luna la legala... 4. :) :) :) ma faci sa rad... unde intrii mai mulr/rau in ochii politiei .. la LEGALE/ILEGALE ?? 5. Aici .... iti jur , ca stau de 5 minute , si nu inteleg ce naiba vrei sa spui..... eh . gandeste-te asa ... mai tzii minte TFTF (The Fast and The Furious) .. era faza cu RACE WARS ... remember :) ee... cam asa ceva va fii ... :wink: |
am vrut si eu sa raspund la fiecare punct atins de Bad Boy pana cand am citit faza cu F & F care m-a amuzat copios si mi-am dat sema aca mi-as raci \"tastatura\" de pomana
|
Da,bine.............!!!De masina 325i din '94 cat de cat facuta(dupa mine)!Si nu prea fac legale pt. ca nu sunt chiar legal(cu masina)...
La curse legale nu am participat,nu particip si nu o sa particip pt. ca nu-i stilul meu.Eu de obicei...>>cenzurat<<...Cand o sa am masina lagala si o sa se inventeze cursele legale **** sa ma anunti...Ok?Si cu politia,unde I race,NO Police!Daca nu vrei sa risti,treaba ta.... \"Lucrat\" de mine - Gabi |
:roll: :roll: no comment :wink: :wink:
|
I-as pune la zid si i-as impusca pe aia care au venit cu ideea seriei Furios si iute, au tampit o generatie intreaga...
Foarte inteligent sa scrii pe un forum public ca faci curse...noaptea...eventual spune-ne si locatia, zilele, orele, cu cine te dai, numerele de la masina, etc...hai, alte detalii? |
ilegala?
desigur cand ma gandesc la ilegale, ma gandesc la adrenalina maxima, si la traseuri pe care le pot alege eu.
pe de alta parte insa....sa nu uitam ca la majoritatea curselor legale masina (daca valoreaza ceva) e asigurata, sunt premii mai mari, si daca esti genul ai mai multi spectatori. poate nu in ro, dar usually asfaltu e mai bun la legale. :lol: |
asa ca asteptam sa te vedem la legale cu lotusul sau ce gillet mai ai prin garaj :P
|
yo sunt pentru curse iLEGALE.... :wink:
|
rugam un moderator sa stearga postul cu **** si de restul care sunt in plus. Bad Boy inclin sa cred ca esti un copil de 12 ani care ai vazut TFTF de prea multe ori.
Done - Gabi |
Re:
Quote:
|
fiecare dintre aceste doua variante are ceva in comun!eu unu am ales ilegala dar nici nu stiu de ce :lol: :lol: :lol: :lol: am participat si la legale si la ilegale.Sa incepem cu legalele au in plus fata de ilegale sigurantza publicul in numar mai larg dar are si minusuri cum ar fii daca nu iti pui placutza la nr. de inmatriculare........stii ce se intampla!
Ilegalele sunt mai frumoase deoarece se vad neoanele mai bine :lol: :lol: :lol: ,glumeam,sunt mai dinamice mai rapide fatza de legale!si vechea poveste VINE POLITZIA gata totzi in masini fiecare pe unde apuca! |
Unde ai participat tu mah si la legale si la ilegale?????
|
legale si ilegale de trotinete si role in Herastrau, poate.... :lol:
|
ca spectator posibil ca a fost :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning