![]() |
Re: Inca o premiera in Romania pe 4tuning: Angel Eyes pentru Logan
eu as fii interesat sa cumpar , dar astept sa se mai eftineasca un pic ca sunt f scumpe , de banii aia imi iau jenti ...
puneti si voi poze cu ele ziua !!! |
super belea. de unde pot sa le comand??
|
Ce intra in pretul farurilor?
|
SUper tari Farurile ... va rugam niste detalii tehnice ? Se poate ?Si de unde se pot comanda ? D-abia astept sa-mi iau Loganu` 1.6 16v (107cp)
|
parerea mea e ca nu sunt scumpe tinand cont ca pt un 206 sunt vreo 30 si ceva de mil fata spate si ca sa o luam pe partea ailalta la cum arata te mai uiti la bani :)
|
frumoase ...si nu-s chiar asa de scumpe dupa parerea mea, acum sunt curios cum arata ziua si ..cred ca o sa-mi pun si eu ...:-) nice day all!!
|
pana acum toata lumea de pe forum critica loganul ca e un dulap sau frigider etc dar vad ca mai bine de jumate din ei au un logan asa ca nu e frumos
|
sunt frumoase si era normal sa apara atata timp cat piata le erea ... vor aparea probabil si alte elemente de tuning in functie de cererea pietei...
|
Quote:
...............aproape toata lumea :D |
da sa stii totusi ca is de acord cu tine.........
|
Sunt super farurile dar pentru Solenza nu s-a gandit nimeni :sad:
|
Sunt super dar la Solenza nu se gandeste nimeni :sad:
|
Inca odata va rog sa-mi spuneti de unde se pot comanda ? aveti idee ? banii inainte ? nu stiu care sunt procedurile si nici prin cine se lucreaza pentru a procura asa ceva
|
baietii raman dator daca puneti si o poza pe zi cu farurile montate ! sa traiti !
|
Frumoase, n-am ce zice... pentru mine, insa, sunt cam scumpe, mai ales ca abia m-a golit achizitionarea masinii de bani... un 3mil juma pt niste geamuri fumurii ar mai fi... dar 17 mil pt faruri si stopuri... altadata!
Sa le purtati sanatosi toti cei care veti cumpara. Pt cine isi permite... e o "distractie" :D Drum bun! |
Pentru cei ce au cerut informatii tehnice:
becurile din faruri sunt H1 pentru ambele feze |
2 Attachment(s)
nu s-u incarcat atasamentele .... deci in ca o data
|
1 Attachment(s)
Am facut pentru voi un test... sigur, efectul va fi cu mult mai pronuntzat in realitate, mai ales noaptea.. dar .. va puteti face o idee.. sa nu mai asteptati pana la 4tuning day :P
|
1 Attachment(s)
Spatele nu-mi place cum arata... nu recomand farurile de spate... mai bine da cu stopurile de fabrica, fumurii eventual. :)
|
sfatul meu e sa lasatzi balta incercarile astea NEREUSITE ... mai bine asteptatzi cateva zile si vedetzi pe viu cum stau lucrurile...pe langa faptul ca sunt complet ireale pozele de la sus...mai sunt si unghiuri diferite...si faza asta poate strica imaginea unui produs...asa ca mai bine va abtinetzi ;)
|
Asta cam asa e... imi cer scuze, in nici un caz nu am vrut sa pun intr-o lumina proasta produsele, pentru ca este evident ca sunt de calitate, iar "efectul" garantat. Eu unul vreau sigur farurile :) Asadar, gata cu probele, sa lasam "imaginea pe viu" sa vb ;)
|
|
si farurile si stopurile sunt beton
|
nota 10....................
|
ramane sa vedem o masina pe viu...ca mie mi se pare ca nu prea se potrivesc la masina....ele sunt marfa...dar nu cred ca dau bine pe logan :(
|
2 Attachment(s)
uite am gasit eu niste poze pe un site romanesc nu sunt cine stie ce de clare ! vizionati
|
Da.. rezolutia lasa de dorit... dar iara zic... stopurile sunt oribile!!!(blink!-blink! ;) ) parerea mea...farurile nu dau asa de bine cum ma asteptam dar oricum schimba in bine masina.
Niste admini sunt aici? :D Am cam vrea niste poze si ziua, ca o sa mergem si ziua cu ele :P. Spuneti-ne daca se poate sau nu macar! Ms! |
super misto dau bine cu un kit belea;)
|
Quote:
fiderzen a pus un link spre un topic cu acea masina... ;) https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=9589&page=2 |
Quote:
|
Luci, nu cumva e primu' Logan care a iesit pe strazi cu stopuri clare si angel eyes ?
Anyway, superb! |
Din cate stiu e primul .
|
dap,l`am vazut azi....e super misto,l`am vazut si la semafor parcat paralel cu unul identic ca model,acelasi albastru..etc.....mareeee diferenta..intr`un cuvant''kul'' :lol:
|
Tot pe o solenza ar arata ami bine farurile alea;) ...
|
Quote:
|
mai baieti mai vindeti solentele alea ca le tineti de pomana si nu le mai tunati ca le triplati valoarea.... solentza este cosmetizarea unui rebut care se chema "SuperNova"
|
Quote:
|
Quote:
|
Loganul este o masina FIABILA :) ceea ce inseamna ca este un compromis intre performanta, aspect si pret, consum :) cu toate ca cu consumul nu prea au reusit mare lucru la un asa dulap, un motor de 1.6 renault face fata cu \"eforturi\" mari (l benzina). Mi-a venit greu sa cred cand se spunea ca loganul consuma mult dat fiind faptul ca un priten imi arata pe bord 4.5 consum la 80Km/h la logan 1.6 in treapta 5, dar dupa ce l-am cumparat am vazut cu ochii mei consumul mediu de 11% :) si asta pt ca eu conduc mai nervos (economic este pt pensionari) cat despre solentza nu te ataca amice ca si posesorii de logan se vor lua de posesorii viitorului model de dacie pentru a isi justifica investitia si a nu trebui sa recunoasca ca au facut o afacere proasta :)
|
Nu am nici Solenza nici Logan dar daca ar fii sa aleg dintre astea doua as alege Solenza fara discutii.Logan e o masina de familie si are si un aspect de....pe cand Solenza mi se pare mult mai reusita la aspect si modificata putin chiar se poate face ceva beton, dar fiecare cu parerea lui.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning