![]() |
Re: Golf 2 GTI - Constanta
1 Attachment(s)
fratele si-a facut cheie briceag ;) a la 2006 :D
|
4 Attachment(s)
si am mai veniiiiiiit cu ceva nooooou :D
- semnale clare "smoked" de la FK, asa cum am promis in paginile anterioare. sunt marfa rau, au si beculet pt lumina de parcare, in cazul montarii de angel-eyes pe faruri. - back-light rosu (led) pt butoanele din bord si pt grila de control al climei. pacat ca nu se observa prea bine :( voi reveni cu mai multe poze cand voi pune mana pe un aparat digital... |
frumoase, dar eu as fi optat pt albastru la bord, se potrivea si cu nuanta vopselei. sper sa iti pui si faruri clare, sa fie setul complet:D
|
faruri clare - am promis, acum e treaba de bani. alea sunt cele mai scumpe din tot setul de optice...
n-am pus albastru, deoarece venea ca nuca-n perete langa bordul electronic, a carui culoare nu prea ai cum s-o schimbi fara sa-l strici. plus ca rosu este chiar culoare de interior volkswagen, nu? :-) |
cristi ce sa zic buna treaba! am trecut pe langa tine prin constanta dar nu conduceam eu si nu am putut opri sa vorbim!
Golfu tau arta super si vad ca te tii in continuare de modificari! lasa-mi si mie nr tau de tel sau da un pm sau chiar pe messanger ca pe 1 vin iar la mare si poate ne vedem!!! bafta:) |
Quote:
|
mai ion tu esti de belea :))
jointt, acum iti scriu pm. chiar imi pare rau ca nu ne-am vazut :( |
POZE noi. un album ce contine 24 poze dragute cu masinuta mea... care este DE VANZARE click pe link-ul de mai jos...
http://new.photos.yahoo.com/cristi_vw/albums |
adicatelea nu va mai place asta micu'? :(
pai... v-ati uitat pe link-ul din postul anterior? |
Eu m-am uitat. Daca as fii in situatia sa-mi iau o masina de 4000-4500 euro, golful tau ar fii optiune serioasa.
Totusi zic ca daca il vinzi pierzi mult. Pacat! :-( |
Pacat ca o dai, ai ajuns totusi destul de departe cu ea si ai dat dovada in aproape toate posturile tale (si pe alte forumuri) ca esti un adevarat impatimit mk2.
Pacat |
Ai gasit pana la urma cheie,bv, da tot nu as da o asa masina, faceam pe draq in 4 si n-o dadeam !
|
stiu, si mie imi pare nespus de rau, dar momentan nu exista alta solutie... oricum, sper ca voi putea face si mai incolo tot ce am facut pana acum. sanatate sa fie, restul, incet-incet, se rezolva.
pt cine este interesat, o dau cu 4.000 eur fix. pt. cine doreste si linia audio, mai discutam la pret... :( |
still for sale...
|
este de vanzare pe la 3.700 eur... cei interesati pot cauta la sectiunea bazar.
|
nu am primit Pm ..........
|
masina s-a vandut.
|
........ :( macar a ramas tot in constanta ?
|
cine a luat masina? e tot forumist? sa vedem ce planuri de viitor va avea cu masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:50. |
- Copyright 2026 4Tuning