Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/14490-lamborghini-gallardo-vs-ferarri-f430.html)

F.R.Sonic 14-04-06 00:24

Re: Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430

cool lambo...eu zic ca e mai meserie gallardo!! nu vad ce toata are lumea cu ferrari asta? Ferarri incepe sa plictiseasca ochiu'!!

Lambo #1 ... ;) Votat GALLARDO!

Cosmin255 14-04-06 10:53

Ce te face sa spui asta?

F.R.Sonic 14-04-06 15:30

2 Attachment(s)
Mie personal nu-mi place f430-u! Ai ceva impotriva?..:) sa-ti arat niste poze sa faci diferentza....ferarri-ul e "plictisitor"(oarecum....plictisitor in comparatzie cu lambo) Aici e vorba de comparatzie intre cele 2.... e chestie de "gust". asa ca lambo rulesssss!

GabiByte 14-04-06 16:07

ai dreptate fast_racer, ca ferrari deja si-a stabilit o imagine cam neschimbata. Designurile parca nu mai sunt asa interesante. Lambou cu toti cred ca suntem de acord ca arata mai bine.

sandumrs 15-04-06 00:12

Mie personal imi place ...bai ce ma puneti sa fac....ambele. Nu pot decide.

Cosmin255 17-04-06 11:59

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik
Mie personal nu-mi place f430-u! Ai ceva impotriva?..:) sa-ti arat niste poze sa faci diferentza....ferarri-ul e "plictisitor"(oarecum....plictisitor in comparatzie cu lambo) Aici e vorba de comparatzie intre cele 2.... e chestie de "gust". asa ca lambo rulesssss!

Te cam contrazici in afirmatii, intai afirmi ca e plictisitor in general si apoi spui ca nu iti place tie ... poata altuia ii place...asta era ideea , nu te mai ataca :)

Ferrari nu a pus accentul pe imagine ci pe sportivitate , performante , care , din cate spune lumea ar fi peste Lambo...:peace:

F.R.Sonic 17-04-06 13:08

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Te cam contrazici in afirmatii, intai afirmi ca e plictisitor in general si apoi spui ca nu iti place tie ... poata altuia ii place...asta era ideea , nu te mai ataca :)

Ferrari nu a pus accentul pe imagine ci pe sportivitate , performante , care , din cate spune lumea ar fi peste Lambo...:peace:

Nu ma atac!! :)) ...nu am de ce stai linistit...iti dau dreptate sa stii..la capitolu performante ash inclina spre ferrari desi nu am testat nici una din ele...dar la design e mult(MULT) mai bine format gallardo...e greu sa faci comparatie intre ele...da' ma rog....lambo e preferatul meu dintre cele 2...Respect!!

Cosmin255 17-04-06 14:19

Pai cam ai dreptate...e greu de ales .... eu am votat Ferrari in primul rand pt nume si pt performante...dar cum s-a mai spus , pt uz cotidian mai bun ar fi lambo...

Bogdan_mb 17-04-06 23:18

Quote:

ferrari e plictisitor ? pai atunci porsche care nu prea a mai schimbat ceva major la design ce e , obositor de plictisitor ?

Quote:

Originally Posted by obrazNICK

Ferrari sa nu fi pus accent pe imagine ??? cred ca te cam inseli
aratami o masina care sa arate mai bine in culoarea rosie decat ferrari sau un ferrari care sa arate rau in oricare culoare

F.R.Sonic 18-04-06 09:22

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wtcvictim
ferrari e plictisitor ? pai atunci porsche care nu prea a mai schimbat ceva major la design ce e , obositor de plictisitor ?

Ferrari sa nu fi pus accent pe imagine ??? cred ca te cam inseli
aratami o masina care sa arate mai bine in culoarea rosie decat ferrari sau un ferrari care sa arate rau in oricare culoare

Hai mah sa fim serioshi!!... Fiecare cu gusturile lui...dak mie nu-mi place loganu si lu vecinu ii place atunci cine are dreptate?? E super loganu sau nu e?? cine castiga eu sau vecinu...Eu prefer gallardo...Cat despre Porche :)) e aceeasi de ani de zile,ii schimba doar grila putzin,umpic din garda la sol si gata noul si mult mai performantul Porche :))

Bogdan_mb 18-04-06 11:47

Quote:

Hai mah sa fim serioshi!!... Fiecare cu gusturile lui...dak mie nu-mi place loganu si lu vecinu ii place atunci cine are dreptate?? E super loganu sau nu e?? cine castiga eu sau vecinu...Eu prefer gallardo...Cat despre Porche :)) e aceeasi de ani de zile,ii schimba doar grila putzin,umpic din garda la sol si gata noul si mult mai performantul Porche :))

omule , tu ai zis ca ferrari ii plictisitor ? totusi de ce ? da un motiv

silviu_gsi 18-04-06 11:56

Quote:

Originally Posted by orlando
scuzati-ma de offtopic
Da sandumrs m-am dat :wink: senzatia...de nedescris...nu pot reproduce in cuvinte!decat pot spune wow si adrenalina pura...nu te dezlipesti din scaun la acceleratie!

am fost si eu cu un micutz modena f360 si nu mai am cuvinte va las pe voi

F.R.Sonic 19-04-06 09:50

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
omule , tu ai zis ca ferrari ii plictisitor ? totusi de ce ? da un motiv

pai ce motiv vrei sa-ti dau?? ....pt mine e plictisitor!! si nu tre sa-ti dau tie motiv...uita-te si tu la modelele anterioare de ferarri si vezi asemanarea intre ele(dai pe google si uita-te singur sa vezi)...e foarte putzin schimbat!!!!!!!! NU AM ZIS CA E URAT!!!! Dar e aceelas!

bluedevil 09-05-06 15:43

Quote:

pai ce motiv vrei sa-ti dau?? ....pt mine e plictisitor!! si nu tre sa-ti dau tie motiv...uita-te si tu la modelele anterioare de ferarri si vezi asemanarea intre ele(dai pe google si uita-te singur sa vezi)...e foarte putzin schimbat!!!!!!!! NU AM ZIS CA E URAT!!!! Dar e aceelas!

Tocmai asta e si faza sa modernizezi masina si sa pastrezi spiritul.

Lamborghini a facut salturi mari ale stilului pe parcursul timpului....
Ca exemplu vezi miura, Jalba , countach , diablo.
Daca de la countach incoace modelele parca au ceva in comun miura nu are nici o legatura cu gallardo.

La ferrari poti sa pui un ferrari din 60 langa enzo... vezi ca acel enzo se trage din ceva , are o traditie, in acel enzo e si munca si creativitatea primilor ingineri de la ferrari .....

bad_boy2k 09-05-06 17:08

Quote:

Cat despre Porche :)) e aceeasi de ani de zile,ii schimba doar grila putzin,umpic din garda la sol si gata noul si mult mai performantul Porche :))

daca tu astea crezi ca sunt diferentele intre modele anterioare de porsche si modelele actuale, nu prea stii despre ce vorbesti...
diferentele sunt MULTE... foarte multe, dar de ordin mecanic. DPDV estetic masina pastreaza liniile initiale si este cel mai vechi design de masina sport existent. traditia si mostenirea se vad din plin... asta face o adevarata masina sa fie super-masina...
porsche au pastrat tot ce e bun si au imbunatatit ce era mai rau... daca se duceau prea departe cu un model, in urmatorul se intorceau.

neXus 09-05-06 18:58

Quote:

daca se duceau prea departe cu un model in urmatorul se intorceau
Dovada este generatia 997, in special la designul partii frontale.

Foarte grea decizia.

Gallardo > mai puternic, mai exotic, mai galben (uneori) :-P
F430 > FERRARI!

Vreti mai mult de atat?

GabiByte 11-05-06 21:03

fast_racer_sonik:

Porsche au facut o forma unica. Un 911 nu se confunda cu nici o alta masina. E o forma superba si nici nu mi-ar placea sa se schimbe. Modificarile sunt multe da nu le observi.

Ferrari e Ferrari. Nu exista masina pe pamant mai buna ca si un Ferrari. Estetic si ei sunt conservatori si mi se pare o chestie buna. Nu se strica incercand tot felul de forme. E vorba de faptul ca un Ferrari si un Porsche se recunosc oricand.

Bogdan_mb 11-05-06 22:19

in oradea exista un F430 dar sta "aruncat" intr-o parcare la marginea orasului(sta acolo de mai bine de jumate de an), proprietarul preferand sa conduca un seria 6.... sincer nu stiu ce sa cred....

bluedevil 11-05-06 23:42

Quote:

Originally Posted by neXus
Gallardo > mai puternic, mai exotic, mai galben (uneori) :-P
F430 > FERRARI!

F430 e mai bun ca si Gallardo si in linie dreapta si pe circuit arata si mai bine suna mai bine e net superior din toate punctele de vedere.......

neXus 12-05-06 15:05

Asta am zis si eu, daca ai priceput aluzia ;)

R.I.C. 13-05-06 12:44

F430 este totusi un ferrari care nu degeaba a castigat 5 ani la rand in F1 si are performantze excelente ,dar si gallardo are performantze extraordinare dovada fiind chiar motorul V10 montat si de catre AUDI pe S6 dar cu mai putzini calutzi:-D . La exterior tzine de gustul fiecaruia mie personal imi place difuzorul de aer de la F430 din spate enorm.In schimb la interior gallardo este net superior lui F430 din toate punctele de vedere .Cel putzin asta este parerea mea .:-D

pufy 14-05-06 17:52

pentru cei care zic zic k ferrari nu a shimbat nimic la design,sa se uite si la lamorghini k de la cuountach parca nu prea au mai schimbat nimic...Oricum o comparatie e cam greu de facut.Am votat pentru ferrari,pentru k am o afinitate pentru marca in general si ia iesit mai bine in teste.Oricum toti vorbim mai mult in necunostinta de cauza(pana nu le conduc nu sa pot sa am o parere corecta :D )

GabiByte 14-05-06 18:53

Quote:

Originally Posted by R.I.C.F430
este totusi un ferrari care nu degeaba a castigat 5 ani la rand in F1

In afara de diffu electronic si faptul ca e pe bridgestoneuri nu vad ce ar avea esential in comun cu F1. Acum are V8ul dar asta e numai de anul asta. In anii trecuti se mergea pe V10.

roby18 14-05-06 22:16

lamborghini .......... imi place mai mult decat ferrari f430

BLinKY 19-05-06 16:58

Eu zic asa :

1} lamborghini este mai frumoasa, mai stilata, mai luxoasa, sunet motor mult mai bun, integrala pt iarna, deci lambo este o masina pt toate, cu ea te poti duce si la mare, si la ziua unui priten, mai mergi din cand in cand la servici, deci esteo masina foarte adaptabila

2}f430 este o masina sport, desi arata frumos, prefer mai mult lambo, mai intai ferarri este o masina de viteza, de circuite, nu este o masina adaptabila chiar asa, este mai greu de intretinut, iar sunetul motorului nu este chiar k la gallarado!

3SGE 19-05-06 21:50

Quote:

Originally Posted by ScAcKi
Eu zic asa :

1} lamborghini este mai frumoasa, mai stilata, mai luxoasa, sunet motor mult mai bun, integrala pt iarna, deci lambo este o masina pt toate, cu ea te poti duce si la mare, si la ziua unui priten, mai mergi din cand in cand la servici, deci esteo masina foarte adaptabila

2}f430 este o masina sport, desi arata frumos, prefer mai mult lambo, mai intai ferarri este o masina de viteza, de circuite, nu este o masina adaptabila chiar asa, este mai greu de intretinut, iar sunetul motorului nu este chiar k la gallarado!

Sunet motor mai frumos la lambo? Inseamna ca nu ai auzit sunetul unui ferrari! 355 si 360 cel putin au un sunet ca ti-i se ridica parul pe spinare :) Sa nu mai vorbim de F40 exemplar care a trecut odata pe langa mine pe autostrada de ziceai ca trece un avion cu reactie . Iar masini ca acestea nu au ce cauta afara pe zapada ca sa fie avantajate de tractiune.

GabiByte 19-05-06 23:01

Ferrari 430 nu e considerata o masina geniala degeaba. E la fel de practica, ca si un Lambo in viata de zi cu zi si pe un circuit se comporta exceptional. Singura problema o reprezinta fata care e destul de joasa, oricum daca nu traiesti in Romania ar trebui sa fie ok totul.

BLinKY 20-05-06 10:40

Chestia aia cu sunetul mi-a zis cineva care s-a plimbat cu un lambo ......

bluedevil 21-05-06 02:05

Quote:

Originally Posted by ScAcKi
Chestia aia cu sunetul mi-a zis cineva care s-a plimbat cu un lambo ......

Si eu am auzit odata un gallardo si m-a impresionat.
F430 am auzit doar in emisiuni dar imi face impresia ca suna mai "tare " ca si un lambo

BLinKY 21-05-06 10:46

Fie cum zici u, si eu sunt fan f430 :D

sandumrs 22-05-06 00:25

Am vazut si auzit un 430Monza, suna bestial. Gallardo de asemenea.

Nu pot face diferenta, ambele au un sound fenomenal. Respect.

VIPER_GL 27-05-06 13:44

Ferrari Fan 100%

BLinKY 27-05-06 19:52

IN PREMIERA , F430 A FOST BATUT DE CTRA GALLARADO

7:55 --- 156.126 km/h – Ferrari F430 F1, 490 PS/1493 kg (sport auto 01/06)

7:52 --- 157.119 km/h -- Lamborghini Gallardo E-gear, 493 PS/1496 kg (sport auto 12/03

3SGE 27-05-06 21:29

3 sec diferenta, poate daca il mai faceau o data avea ferrari 3 sec in fata. E destul de relativ testul.

BLinKY 27-05-06 21:32

Dar a fost facut, a fost

br01tim 28-05-06 19:20

F430!alegerea e vorba numai de gust!decat un "tractoras"de baby Lambo mai bine o super sexy Ferrari!oricum probabil nici nu o sa conduc eu vreuna din ele vreodata(sau mai stii?:))dar si Lambo e suuuuuuuuuuuuuuuper beton!!!

GabiByte 28-05-06 23:12

o sa caut si eu timpi de pe nurburgring ca nu are cum sa bata 4wdu pe rwd. ar fi rusinos si nu se va intampla

BLinKY 29-05-06 10:45

Mentionez ca am facut o mare greseala, alea au fost conduse de piloti diferiti

300zxtt 29-05-06 14:25

amandoua au aceleasi mari costuri de intretinere dar ferrari o sa sune ca un ferrari,adica mecanica de curse,un design deosebit o istorie pe care o platim cu varf si indesat cand achizitionam masina si dintre toate cele doua masini parca tot un 911 turbo ar fi ideal

neXus 29-05-06 14:47

struguri acri, 300zxtt? ;)

All times are GMT +2. The time now is 20:44.

- Copyright 2026 4Tuning