![]() |
Re: My Audi A4 B5
Quote:
|
mai exact 1900 euro . Mai tare mi a fost uimirea ca masina e din fabrica iesita cu suspensia sport pragurii si spoilare. Singura modificare a suferit o in italia la unul din proprietari care era si mecanic , a cipuit o si dupa 140 km mi se deschide a doua camera de ardere si surpriza ; 14-17% consum:lol:
|
Quote:
|
oare daca mi pun jante pe 18" imi v a atinge . daca ati patit ceva de gen sau daca apar alte probleme poate mi dati si mie de stire sau un sfat (Eu am pe 16" acuma si mai am ceva loc pana la aripa in conditile in care talonul la cauciuc e normal sau cum sa zic , destul de mare). inca ceva ce parere aveti de jantele de la Borbet ?
|
Quote:
|
Eu am jante pe 18x8.5 (et 35) cu anvelope 235/40/r18 si nu ating nicaieri.
Trebuie sa fii atent la ET, latimea jantelor si dimensiunea anvelopelor. |
4 Attachment(s)
ms frumos pt indrumarii. ieri duminica am facut proba la masina cu jantele pe 18'' dimensiunea la cauciuc era de 225/35/18 si nu mi atingea cred ca mergea si un 225/40/18 dar nu stiu et -ul trebuie sa intreb sau daca scrie undeva pe cauciuc nu am stiut eu unde sa ma uit . incerc sa incarc cateva poze sa mi zice ti ce parere aveti!:D
|
2 Attachment(s)
Arata bine dar recomand ca inaltimea talonului sa fie un pic mai mare (40 sau 45%). Altfel cu cea actuala,35, va fi destul de greu de mers cu masina iar daca dai intr-o groapa mai mare si ai ceva viteza risti sa spargi/indoi janta.
ET-ul si latimea jantei sunt scrise pe janta, de regula in interior sau unde vine capacul central. Inaltimea talonului este data de al 2-lea set de cifre (225/35/r18) , unde 35 este procent din 225. Adica inaltimea talonului este 225x0.35. Asta in cazul in care discutam de latimea anvelopei corelata cu latimea jantei, nu stretch tyres . Uite cum arata a mea cu jante pe 18x8.5 (Et 35) cu anvelope 235/40/zr18. |
frumoase genti baieti sa aveti grija cu gropile
|
crazy , a ta are suspensie sport? ... k cv nu e ok acolo la distanta dintre aripa si cauciuc:)... Oricum tare masina:)
|
m-am uitat la jantele mele si arata ET 53 ,jx17H2 ,ZW1 jantele sunt RH... va rog care se priceapa sa-mi zica km ce dimensiuni de anvelopa s-ar potrivi;))... Ma intereseaza latimea maxima:D
|
crazi foarte tari jantele:-?cu catsunt coborate arcurile..sau e suspensia complet schimbata?
|
deci u zici k is tari jantele?,adik e ok treaba asta cu ET 53?... nu stiu ce e la suspensie cred k e sport, asa mi-a zis fostul proprietar k e sport si k el a schimbato. E ft rigida si e joasa:)... Apropo la jantele mele mi-a zis cnv k se dau flanse din fabrica anume pt ele... k altfel nu incape roata sub aripa k loveste in brate:) si DA am flanse mi-s scoase rotile mai in afara:D
|
la ET-ul de 53 clar ai nevoie de flanse astfel iti lovesc in brate si in plus arata si urat ca intra cu totul sub masina:-)
|
crazy , a ta are suspensie sport? ... k cv nu e ok acolo la distanta dintre aripa si cauciuc... Oricum tare masina ms ms , da are suspensie sport. baieti mi am gasit modelu de jante din poze dar et -ul e de 35 la cele pe care le am gasit fata de cele din poza ,care e de 40 et , oare cauzeaza prea mult o sa mi loveasca in aripa .Cele cu et 40 aveau cauciucuri pe 35 inaltime si nu loveau( sunt cele din poza) pe cand astea cu et 35 au cauciucuri pe r40 inaltime ( imi doream mai mult pe r40 inaltime) sunt prea multe gropi in Buc Eu sper sa nu loveasca , mai am si flansa sa mi scoata roata in afara si daca loveste ma gandeam sa scot flansa dar nici asta nu prea vreau ca arata bine asa . Deci ce zice ti loveste sau nu? ms salutare |
chiar nu stiu ce sa zic,de ex a mea are flansele cu un scop anume.. eu dak le dau jos nu-mi incape roata k loveste in brat:)
|
4 Attachment(s)
sall am 4 jante cu cauciucuri cu tot . jantele sunt borbet pe 18'' et35 lk120 8jx18h2. Le am luat pt mine dar am gresit lk-ul si nu se nimeresc la prezoane , nu sunt strambe sparte sunt putin zgariate ( una ). le dau pe toate la 400 euro (cu atat le am luat)
|
ce parere aveti de blowoff, pt audi al meu 1.8 turbo care credeti ca se potriveste, afecteaza cu ceva turbina in timp , creste consumul cam cat costa si ce marca e mai buna . Merci
|
Bai dar nu vrea nimeni jante e super pret ?!
|
Mai nou,motorul..in relanti scoate un huruit..dar cand apas putin acceleratia.dispare..sa fie relanti'ul prea mic?sau alta problema la motor!!!!
|
caut computer masina pt a mea a4 quattro 1.8t 110kw codul e cam asa 8d0907557T cunoaste ti pe cineva care poate sa ma ajute? salutare
|
Nimeni nu stie de ce scoate motorul acel sunet?:(ce poate fi?
|
Pai nu putem ghici ce poate fi daca nu ne dai mai multe detalii.
Poate fi o rola sau pompa de ulei care nu mai face presiune, posibilitati sunt destule. Localizeaza zona din care vin zgmotul mai intai. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
poza veche dar imi place mult:D
|
2 Attachment(s)
pozeeee:d
|
1 Attachment(s)
INCA UNA!
|
ha ce misto e asta ultima !
|
jante ii mai cauti?
|
nu,nu'i mai pun:D
|
1 Attachment(s)
O POZA CARE IMI PLACE MULT!
|
1 Attachment(s)
.............
|
salut The MIG , ai o masina foarte frumoasa si ingrijita , sunt curios cum arata interiorul poti urca niste poze?
|
eu nu inteleg un lucru...nu mi-o luati in nume de rau dar vad 8 pagini de discutii si masina la fel ca in prima pagina
care sunt modificariile?jante se caute de 3luni si ceva...si 3 pagi...tot nimic:rolleyes2 nu de alta,dar moderatorii "exigenti"de pe aici cand eu postez ceva pe topicul meu se cere sa fie neaparat ceva modificare cand postez in care nu intra stickere,schimbari consumabile si de genul..... bafta all |
Quote:
|
linistit,dar parca vorbim de tuning aici,nu de intretinere la masini
asa orice om isi face topic si incepe cu agenda de schimbari ulei si de astea nu mi-o lua in nume de rau,sincer numai ca si o obiectie,iar treaba ii ca si eu am fost somat sa postez doar cand efectiv este ceva modificare la masina(placute frana,stickere si de genul nu intra in calcul) in fine,bafta sa ai cu ea si totusi sa faci una alta la ea mersi |
sal.si eu am avut pb cu abeesul in bord.vezi ca la abs-ul din volan,upa ce il desfaci e o siguranta care trebuie reglata) de acolo a fost la mine.sa avem drumuri bunee....
|
Am si eu un audi A4 B5 2.5 TDI Quattro. Imi puteti spune si mie cateva pareri? :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:22. |
- Copyright 2026 4Tuning