Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Masinile voastre desenate de noi (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html)

Ace Axel 15-05-06 22:46

Re: Masinile voastre desenate de noi

dak vrei dami un PM, iti dau adresa mea de mail si mi le trimiti mie si le postez eu p forum :p

johnny111 17-05-06 20:31

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
dak vrei dami un PM, iti dau adresa mea de mail si mi le trimiti mie si le postez eu p forum :p

Iarta-mi ignoranta in ale forumurilor, dar ce sa-ti dau? :-)

vlad_VSV 17-05-06 21:34

PM=dai clic pe userul lui ...adik pe Ace Axel si ai acolo ''send a Private Message to Ace Axel''...si de acolo te descurci tu

ps:esti clujean de-al meu:D:D:D

Ace Axel 17-05-06 21:55

adik dak vrei sa postez eu pozele p forum, zimi si iti dau adresa mea de mail :p

Ace Axel 19-05-06 14:08

1 Attachment(s)
pt leeloo :baby: :dribble:

comentarii si sfaturi sunt bine venite :P

L33L00 21-05-06 14:47

eeeeeeeeee super marfa .... marfa de totototototototot .... ms mult de tot .... dar pls mai faceti si alte unghiuri sau alte versiuni de tuning pls pls pls

giubau_v8 30-05-06 15:32

in zona rotilor mai ai de lucrat si la proportii...e cam lunga nu?

Ace Axel 30-05-06 15:59

c mai e de lucrat in zona rotilor!?

si nu e prea lunga.... http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._Clarus_01.jpg

giubau_v8 30-05-06 16:07

la forme nu prea se imbina cu restul masinii ..nu stiu sa iti spun exact

Ace Axel 30-05-06 16:14

oh that... da... presupun k sunt "prea extravagante" :lol: ..... poate k trebuiau unele mai sport...

giubau_v8 30-05-06 16:18

vezi ca ai un pm de la mine

Ace Axel 02-06-06 22:13

2 Attachment(s)
cu "doar" o luna si jumatate intarziere... spatele promis... plus fata cu un mic retus la spate

L33L00 03-06-06 19:26

Quote:

oh that... da... presupun k sunt "prea extravagante" :lol: ..... poate k trebuiau unele mai sport...

eu ma multumesc asa ,,,, apropo... zi-mi unde ai gasit poza asta ???

Ace Axel 03-06-06 22:29

c poza mah!?

SUN 06-06-06 02:12

As dori atat eu si sunt sigur ca nu numai niste variante de spoilere , praguri si eleroane puse pe CLIO SYMBOL...evident cand aveti timp baieti! Va multumesc anticipat!

Ace Axel 11-06-06 22:12

1 Attachment(s)
johnny uite-ti masina.... ink nu e gata... asa k spunemi ce ai mai vrea... sau c nu vrei p ea.... si spune-mi dak ai vreo preferinta legata de modelul jantelor si culoarea masinii :D

johnny111 29-06-06 23:20

Quote:

johnny uite-ti masina.... ink nu e gata... asa k spunemi ce ai mai vrea... sau c nu vrei p ea.... si spune-mi dak ai vreo preferinta legata de modelul jantelor si culoarea masinii :D

Super schitza! Ai mirosit exact ce vroiam. Modificari: barile si oglinzile, cum ti-am scris pe mess... Dar asta dupa Bac, te rog. Pune mana si studiaza.:D
Masina va veni vopsita fie in Bordo metalizat fie in gri inchis (inca nu m-am hotarat).

johnny111 29-06-06 23:20

Quote:

Super schitza! Ai mirosit exact ce vroiam. Modificari: barile si oglinzile, cum ti-am scris pe mess... Dar asta dupa Bac, te rog. Pune mana si studiaza.:D
Masina va veni vopsita fie in Bordo metalizat fie in gri inchis (inca nu m-am hotarat).

johnny111 29-06-06 23:28

Quote:

johnny111 29-06-06 23:34

sorry pentru repetari! Se pare ca e din vina calculatorului.

Ace Axel 30-06-06 14:18

3 Attachment(s)
ms johnny ... dar mai are omu nevoie si de relaxare... de maine rup cartea... azi m-am destins terminand desenu... sper k e exact c iti doresti...
prima imagine e cu desenu nehasurat; al doua e hasurata (fara acordu tau) si la al treia m-am trezit si eu sa o fac la rezolutie mai mare

Kolegosu' 30-06-06 14:27

Ace ai talent imi place tare ....

johnny111 30-06-06 22:19

Quote:

ms johnny ... dar mai are omu nevoie si de relaxare... de maine rup cartea... azi m-am destins terminand desenu... sper k e exact c iti doresti...
prima imagine e cu desenu nehasurat; al doua e hasurata (fara acordu tau) si la al treia m-am trezit si eu sa o fac la rezolutie mai mare

Grozav desenul! Minunat! Si rezolutzia e beton, se poate printa lejer pe A3. Multzam mult si te tzin la curent cu lucrarile. Si cand va fi gata, gasim o solutzie sa te fac o tura cu ea!

Ace Axel 30-06-06 22:24

multumesc pt aprecieri... si ma bucur k a iesit c ai vrut... asteptam poze cu "the real thing" :D

Ace Axel 02-07-06 11:51

1 Attachment(s)
pt. Adytzu... sper sa-ti plak... desi nu e prea grozava imaginea...

Oxide 02-07-06 13:02

uau...f tare...fatza rupe tot...:D

aDytZa_1989 02-07-06 17:02

ms man super tare raman dator ;)

Ace Axel 02-07-06 19:36

np man... ma bucur ca-ti place :D

NightDevil 03-07-06 22:56

2 Attachment(s)
salut..baieti asi avea si eu o rugaminte la voi sa-mi faceti si mi mie un desen...nu asi vrea sa modificati masina asi vrea sa o lasati kum e ea in poza:D...si la numar sa nu scrie b 19 .... sa scrie Frenky ms:D

Ace Axel 04-07-06 19:06

tu vrei sa facem un desen doar k sa ii skimbam nr!? :D
kiar si pt atat... dak nu as fi avut bauc probabil k las fi facut... dar asa...

LKS 08-07-06 13:08

te rezolv eu nightdevil ..nush de ce ..dar am o pasiune sa desenez dacii :D

Ace Axel 08-07-06 14:03

si t si descurci ;) sper sa iasa bine :D

NightDevil 08-07-06 17:17

.ms man :D raman dator :D

AK-ZER 10-07-06 18:19

Cam stramba roata spate la clio symbol.. nu ai putut-o corecta?.. in rest e ok.. Keep walking..

Ace Axel 11-07-06 09:32

1 Attachment(s)
cred k dak t uiti la toate masinile desenate de mine... roata din spate e un pic inclinata... nust de ce pisici am tendinta sa ma ghidez dupa linia arcului de la roata... incerc sa ma corectez... dar knd fac desenu si sunt aproape de el nu observ...si dupa c termin un desen ... foarte greu se corecteaza...

in fine... un oltcit de la mine.... pt valib

stealth r/t tt 11-07-06 10:05

vreau si eu masina mea desenata. mersi
https://img413.imageshack.us/img413/6949/dscn08484od.jpg

Ace Axel 11-07-06 11:11

dragutza... exact cum e ea acu... sau modificata!?

stealth r/t tt 11-07-06 11:24

aproape la fel doar rotile din spate ceva mai iesite sau eventual alte roti.
mersi

AK-ZER 11-07-06 18:10

Poza care o ai la stealth-ul tau nu prea ii ajuta p cei care o deseneaza..Reflectiile soarelui bat ciudat p masina.. namsayin..

AK-ZER 12-07-06 12:26

1 Attachment(s)
Nu am mai desenat de mult.. crek de un an shi nu o iesit ft bine.. in prima faza am respectat reflectiile originale.. dupaia la spate am mers p ideile mele.. am schimbat clanta , i-am tras nishte wide arch panels.. rotile iesite.. (poate mai mult decat vroiai tu) in rest nush poate e umpik deformata.. aa shi ink ceva spatele nu mi-a mai incaput p foaie.. :) shi atunci cand am facut poza am zis sa o centrez shi am muschcat umpik shi din fata.. Asta e ..sper sa-ti placa..
Shi DA astept CRITICI..

All times are GMT +2. The time now is 23:27.

- Copyright 2026 4Tuning