![]() |
Re: Logan 1.6 8v VS. ....
Quote:
weekendu asta suna-ma daca vrei sa vi, vineri dupa 8 asa... - ti-ai imbunatatit plecarile, inseamna ca o sa reducem distanta, din cate imi amintesc eu pe 4 si 5 a mea nu veneai pe mine asa ca nu imi fac griji dar cu cea mai mare placere ma dau cu buburuza mica:D, mereu e o placere. PS: vi la tulcea?? |
Pai atunci hai la Pl cu colt-ul si ma dau si cu tine si cu citroen-ul. Ne auzim maine pe seara la telefon!
Da, o sa fiu prezent la Tl, dar in calitate de spectator, ii las pe baietii mari sa faca show-ul :) |
ta ploiesti vin cu bucuruza mare soory...
|
iti spun si tie ca si baiatului cu fordu`.
tu cu 126cp si mai usoara vrei sa te dai cu 90cp :)) dar nu e problema..ne dam cand avem okazie...ca oricum tu castigi din start. |
avem pentru el si saxo 1.6 8 valve nu`i bai ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
:) cu un cal in plus, dar nu-i bai.
Chestia e ca nu te-am provocat, doar am intrebat si eu una alta de masina ta, atata tot. Daca doresti sa ne dam, da-mi un PM. |
diseara vin si io in ploiesti...1,6 16v stock...am facut loganu si sunt curios cum sta si langa alte masini...vin cu kiki
|
nu cred ca iese nimic...daca e suna-ma
|
daca nu iese nimic la PL, haideti sa nu ne mai deplasam pana acolo si sa ne dam aici.
|
asta seara am fost la "cumparaturi" .
Logan 1.6 8v vs logan 1.6 16v = 2-1 logan 1.6 8v vs. logan 1.6 16v = 1-0 prima masina stock , si a doua remap cu jante 17. |
Te astept si eu la tulcea logan 1.6 8v fara catalizator+soft.Atentie e un pick up carosat(mai mare rusinea de masina mea),pe Sej(1.6 16v++) il fac 2-3 masini poate sa confirme asta chiar el,sunt curios cu tine.Si PINKY facea caterinca frate!
|
inseamna ca ai si alceva decat soft si dat jos bomba.
e greu sa bati doar cu o resoftare un 16 volti remapat si cine mai stie , si tu zici ca dai 2-3 masini. dar sa amanat tulcea...cine stie ce o fi pana atunci. |
Quote:
Poate asa e :shock: |
Re: Dacia Logan 1.6 8v vs. ...?
Cu mine incerci??? Ibiza 70cp 12V......probabil ca ma faci dar vreau sa vad cu cat.....daca se poate
|
:))) interesante cele de mai sus,am preferat sa ma abtin:P ... eu imi mentin pozitia de a ma concentra usor asupra topicului,iar baiatul cu loganul pick`up care a zis ca ii trage fantastic,sunt curios ce are asa de mult in plus?!
|
Da Ibitzare , ne jucam , poate in week acuma. ce kg are masina?
Si eu astept raspuns de la pick-up , sa ma lamureasca. |
masina are intre 950-1000 kg
|
Daca veneai la tulcea te lamureai,nu sunt genu sa imi prezint masina pe forum sau modificarile aduse ca sa aud pe unii "ba cat minte ala si altele" o sa il rog pe SEJ SA CONFIRME CEEA CE AM ZIS SI POATE PUN SI UN FILMULET.
|
Quote:
|
Pai munca pentru logan pick-up sa terminat luni platesc avansu la logan f2 1.6.8 valve nu am avut bani de 16 valve pacat.Sper sa il fac pe acela mai bine dar nu o sa am cutia scurta de pe pick-up(pick up are nici 1000 de kilograme si asta e ceva fata de 1200 de kilograme loganu berlina) Sej a luat locu 2 la tulcea eu venisem cu un 308 1.6 16v da nu am apucat sa ma dau ca am avut treaba cu organizarea.
|
Cubanezu , da`mi te rog un pm cu ce ai facut la masina. sunt curios , ms.
|
Da va confirm... m-a batut o masina de marfa... asta e... ii trage foarte tare masina ma face rau de tot... nu-mi venea sa cred.. masina mea trage la fel de bine... a lui trage prea tare...
|
:lol: Loganul minune,as vrea sa-l vad la start langa alte masini sa ma amuz cum le bate.F tare
|
daca ajunge la Pitesti il poti vedea langa un diesel ;)
|
ma dau si eu cu tine cu un PROTON de 80 hp td! vb mai multe pe privat
|
da-mi un pm cand va mai intalniti si ma bag si eu cu al meu cielo 1.5 8v
|
ma bag si eu cu un ford puma 1.6 stock 100cp dati-mi pm cand va strangeti sau 0762 302 163
|
faceti treaba pe vremea asta ? nu e prea frig ?
eram si eu curious daca octavia mea are ceva de spus in fata loganurilor. ps : 1.9 tdi 105 cai, cat se poate de stock. |
pt tdi e o vreme fff buna !!!
|
Quote:
astept pm de la loganuri cu nr de tel |
stati calmi , la primavara cand se usuca asfaltul vorbim , vedem , ne dam.
|
Quote:
tu ce ai la masina ? |
De cupa inseamna ceva mai mult decat ce ai enumerat tu ;)
|
eu ma refeream pe langa echiparea de cupa ...ca mai am si ambreiajul schimbat si filtru de aer in carcasa (gr N) Green ... tu stii altceva ?
|
am un soft si un traseul stock putin modificat.
|
Accepti provocare de la un 1.4 MPI...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning