![]() |
Re: Provocari
Quote:
mi-am adus aminte cine are logan 1.4 MARIUS LOX..te provoc.. p.s.chiar daca vor da lege cu masinile vechi de nu stiu ce taxa pe 'vechituri'de 1500 euro sau asa ceva...tot voi intra in posesia unei 323 gt-r 200 cp(5,5s 0-100km/h)atunci voi fi fericit...pana in viitorul apropiat ,ma multumesc sa ma amagesc K il voi lua ANDR3I cu cei 10 m avans pe care mi-i da...:) |
Quote:
|
Quote:
Muhahahahahahahahahhahahahahaha :lol: :lol: :lol: Oricum il cacam pe valiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muhahahahahahahhaha |
Hmmmm.......
:arrow: k ,mai facem o data.....(si asa nu am sansa in fata ta....(decat daca gresest)i ..... poate Geanina te face;) )>>>>Eugene... Uscat sa fie!!! |
Quote:
|
hai ca imi scot si eu masina cred ca sambata e gata
si ma bag si eu sa vad ....cum merge acum oricum eu ma dau cu toti cu conteaza daca e sa castig sau nu doresc sa capat niste experienta ... |
Ma dar la legale ca sa te inscrii cat costa! 500 ? parca asa am auzit
|
accept provocarea, eugen. si il provoc pe ionut, 83 RAI!
|
Quote:
|
eugene gandestete ca am tractiune spate daca e usca ai puso te previn
imi pun shi cip sau vin cu ,shi, 307 2000 hdi 110 cp deci ce preferi (da doamne sa mio dea shi mie odata) |
Quote:
|
Cred ca pleaca cum a venit :) de cele mai multe ori...
Dar la cele org bine se iau premii.... |
baaaai da nu ma provoaca nimeni !?:)
|
te provoc eu..... la un biliard :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Probabil cand o sa coste 2 mil participarea o sa fie premii mai mari... dar prefer sa stiu ca ma dau mai ieftin decat ca iau nu stiu ce premiu... ma dau sa ma simt bine pana la urma ... :D |
Asta conteaza pana la urma...uai da ...silviu s-a dat vreodata? :) las provoca! :)
|
normal ... a fost de multe ori la iasi ...
|
eu zic sambata,sa ne intalnim la un suc,facem
1."grupele", 2.locul, 3.ordinea de start, cine sta de 6, mergem , o dam si plecam repede...asta cand s-or da drumu' la legale |
Ok, numai sa vii maine - adica azi! :D
|
deci pana la urma... provocarile astea is pt legale sau .... :) asha... 4 fun :))
|
4fun. ti-e frica?
|
cre`ca glumeshti... cum sa`mi fie frica:)) singuru lucru de care imi e frica... e sa nu`mi cada ceru`n`cap...:P
|
tu si ala din desene animate ( ASTERIX)
|
chicken little :-P
|
ba... tre sa ma recunosc invins... total :) dar... mai sunt zile :P tre sa ma mai dau cu adv... respectele mele andr3i shi uof
|
ce sa mai zic ..ca de obicei andr3i a rupt totu:-P ----------206;) + sofer:!:
|
Quote:
Acelasi respect TaM I`t wass goood. Lots of fun :-P |
Stick to the topic! :D
Accept noi provocari, de la cei cu masini pana in 130CP :) Si de la cei care au peste dar e veche masina 10+ ani |
fugi ma de aici :) :) :)
|
10+ ani inseamana 30-40 cp - :)))
te provoc la liniutza cu sprinteru :))(sa vad cand vin cu aia:)) |
Hahaha... ce tare! Sa mori tu daca nu vi odata cu ea :lol:
|
mi-o fi greu ... sa vad cand mi se mai restrictioneaza accesu la c... vin cu duba :))
|
Quote:
|
nu ma eugene vb shi eu asa poate ma faci poate nu cine stie dar papucul nu e mashina de fugareala
ma declar inapt de o noua fugareala em ceva la cutie shi mia intrat shi morcovu in cur din cauza stii tu cui |
nu prind legalele in tara ca in mai plec shi vii in decembrie
ca sa ne putem intrece |
te provoc sa-mi spui unde pleci.suntem la "provocari" :)
|
pleaca in danemarca parca. se duce sa-si gaseasca o femeie buna cu multi bani.....sa se intoarca cu o super masina (evo 8 cred) si sa faca ravagii pe la legale:)
|
:):):):):):):):):):)
varule la asta nu m-am gandit merci de pont nu ma duc sa lucrez la un parc de distractii ca sofer pe tir |
Quote:
vezi ma. si zici ca-s bulandiu. Cine te iubeste pe tine??? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning