![]() |
Re: Satu Mare ?
u nu ai vazut ca azi o astupat gopile ... ? ...
pe ploaie .. da` macar le-au astupat .. si dak nu o sa tina aproape deloc ... si ... nu o sa inchida iar bulevardul transilvania ? pt liniutze ? ca de obicei acolo se tzin legalele la noi .. cand mai sunt ... nu ? |
Salutare,Dani tot aici langa dig o sa fie liniuta si indemanarea auto ca si anul trecut??Cum se numeste?B-dul Transilvania?Hmm...13-14 Mai....pana atunci sper sa-mi schimb motoru....numa sa-mi ajunga banii....
|
la cat de spart ii bdul ala...la 120 zbori de pe drum...:)...dah noah...tot raul spre bine :))
|
o sa-l peticeasca probabil pana atunci ... dupa care iar dezastru .. :)))
|
Pai de 14 Mai o sa trebuiasca setate masinile pe modul Off Road :-):-)
Din pacate eu nu o sa pot veni cu a mea ca inca nu-i gata :-( Mai am de lucru la motor si sa-i pun suspensii sport....si dupa asta o vopsea super simpatika....da hai...tare is curios ce o sa iasa din rally-ul ala...sper sa fiu acasa macar in SM |
Nu ii chiar asa de rau spart Criwar,se poate concura pe el,poate il face mai bun pe cand o sa fie raliu,sa speram....2 fast 4 U ce masina ai??Si nu o poti termina pana atunci,ca doar mai este o luna si jumate.....bafta la masina....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
intr-adevar nu ne putem mandri cu drumurile si cu strazile pe care le avem....dar totusi cine cauta gaseste :) a venit primavara sper beieti sa se puna pe treaba si sa schimbe situatia...
|
nu ati observat k astia numai cand ploua astupa gropile? o fi ceva strategie :)
|
balurutzu ce masinutza ai de nu se poate veni cu ea? adevaru e k eu m-am dus cu masina mea la oradea la dbdrag...si acuma umblu prin service-uri :)...si e masina stock :)...deci...ori ungaria ori trailer :D...tu alegi :P...si...speram sa fie miscare...
|
salutare....balurutzu mai sa stii ca apar fetele frumoase prin oras ca ciupercile dupa ploaie:) mai ales ca se incalzeste si vremea...dar totusi ce masina ai??baga niste poze sa vedem si noi ce frumusete ai....sper sa ne onorezi cu prezenta cand o sa fie concursu in SM...bai bag pwula in drumurile noastre,ma duc la sfarsit de saptamana la Oradea si o sa fie cam nasol pe drumul ala de ***....asa ii mai Criwar cand ploua atunci se apuca de astupat gropi....hmmm....mai vb...pa.
|
Si eu vreau la Bucale :((...mergeti careva din SM? sa va distrati si pt mine...si sa va delectati ochii cu frumusetile ce or fi pe acolo...nu transmite la protv ceva? :)
|
si dak nu o sa fie pe protv .. o sa fie aici pe 4tuning pe forum ... detalii .. filmuletze .. poze .. de toate ... ;)
cred ca totzi am vrea sa fim acolo .. a buc ... da` nah` .. eta ete .. :( |
1 Attachment(s)
Quote:
aveti grija de voi acolo si pastrati-mi si mie 2 3 fete de la voi :P :) |
faina masina numa nu ii prea clara poza aia.....da ce ii cu spoileru fata??parca atarna sau ce ii cu el...i-ar trebui si un vopsit dupa cum vad sau .......acuma te-ai apucat de ea numa?....pa.
|
masina e terminata exteriorul aia era o poza mai veche de cand am inceput lucru la ea ..... o sa pun poze cand ma intorc de la Bucuresti :)
|
salut baieti. daca vreti sa mergeti la oradea mai bine luati tancu si un navigator cu voi ca drumuri nu prea mai gasiti. sa nu va mirati daca o sa credeti ca sunteti in bagdad :anger:
dar daca ne gandim nici aici in sm nu is mai bune drumurile |
....balurutzu ...ti-am vazut masina la DB Drag ii fainuta putin interesant lucrat spoileru da suna fain toba carbon aia mi-o placut ....parca auzeam ca o vinzi. asa e? ....si daca se poate cu ce ocazie o sa vii pe la noi mai des. numai bine!!!!....salllll
|
......fete sunt destule asa ca nu-ti bate capu.....:) :) :) te asteptam pe la noi
|
ce de masini au iesit ieri la plimbare...cea mai tare...un corvette negru...woai bengos era...si mai sunt gramada...si au fost 2 nebuni care faceau raliu in oras :)...unu eram eu :))...voi pe unde umblati?
|
1 Attachment(s)
io eram prin oras :) si ce-am facut nu m-ati vazut niciunu in sensu giratoriu .....se vad urmele apropo de corvette ala s-o carat din sens cand o vazut ce fac:) sambata vitoare ma prezint din nou!!!!
|
1 Attachment(s)
mey "criwar" am vazut un mondeo gri care mergea mai hotarat....tu erai eram in park at mi se odihnea masina in parcare .....bagamas ca n-am vazut nr...
|
io eram...ce nebuni mai merg asa in sens...:D...si cu Mondeo gri...nu mai fac de alea...pana sapt viitoare :D...a fost mijto rau aseara...lume multa...masini de masini...
|
salutare....da ce ati mai facut la sfarsit de saptamana...eu am fost la Oradea la o mica distractie...hmmm...au aparut si pe-acolo masinutele faine la plimbare,faine de tot...da ce ati facut prin sens,raliu?aveti grija de politie,ca is handicapati....ati fost careva la Buc??Criwar,holdo??
|
1 Attachment(s)
salll raul! ai fost la oradea? ceva miscare in domeniul auto sau? noh io nu am mers in bucuresti asa o fost ca ma duc cu cativa preteni din oradea da am avut treaba :( :( din pacate....in sens multe am facut praf fum am avut bulan ca nu o venit pol la mine :) da de juana_man nu stiti nici unu nimic? el a mers la Buc?
|
abia asteptam ... legala ...
o sa ne zici u mai multe detalii ... juana_man dar pana la urma ... o fosr careva in buc.? ... din astia de pe aici .. de ai casei |
1 Attachment(s)
......legala.....in SM eu inca nu am auzit nimic dar abia astept :) .Oare unde o sa fie organizat?
|
salut holdo,mai sa stii ca am vazut cateva calibra faine pe-acolo prin Oradea si BMW-uri...si alte modele faine.Am vazut si cativa nebuni cu motorete,se ridicau intr-o roata si multe altele.....pacat ca nu ai fost nici tu la buc.Juana_man da pe unde ai fost daca nu ai mers la buc.??la ceva raliu??cand o sa fie legala ca mie nu mi gata masina,daca o sa fie mai repede decat ai zis tu prima data eu nu pot veni:(....asta e....mai vb..
|
oare nu o sa se tzine .... unde se tzin cam toate evenimentele automobilistice de genu` ? ... bulevadru` transilvania ... ala paralel cu digu` .. cel putin eu asa cred ca acolo o sa fie ..
da` dak stiti voi mai multe ... ascult .. :) |
ce atatea legale...k oricum ne facem noi de cap...dar ar fi buna...sa se mai distreze lumea...:)...
|
raul ce masinuta ai de tot lucri pe ea si nu e gata? o sa iasa ceva mijto? abia astept sa o vad...
|
si oricum ... dak e vre-o legala ... nu participi si u Criwar ... cu masinutza ? ...
sa vedem ce stii .. ;) |
in curand...luna asta macar...sau in curand intr-un viitor indepartat? speram sa fie in fiecare sapt cate o miscare...k masini sunt...ati vazut si voi ce a fost sambata in oras...care a fost :)
|
dic nu...abia astept...tot astept sa vina careva cu o oferta de chip...dar se pare k nu sunt :(...oricum...tre sa-mi schimb debitmetru k nu imi trag toti calutii..si la 115...ma iau destui...dah nah...masina de plimbari ii ok :)
|
mondeo nu ? din cate am inteles eu ...
incepe sa iasa lumea cu masinile ... si ziua si seara ... :) si nu numai masinile ... si motocicletele ... ;) oricum ... ne vedem la legale .. sau cand o mai fi sa fie .... eu o sa fiu spectator .. da` nah` .. :ashamed: |
ai si tu masina...si aia ii masina...eu ma duc cu spatele...poate poate va fi un duel strans :D...:P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
...speram sa fie in curand ceva miscare desi nu am auzit inca nimic :( la liniuta nu particip ca nu am sanse da daca ar fi vorba si de altceva as fii prezent!!!! SPARK...nu conteaza ce masina ai sau daca nu ai conteaza pasiunea care te duce mai departe ....cine stie intr-o zii ce-un bolid o sa ai!!!! :) :) :)
|
asa zic si aia de la conducerea tarii...ca de toate vor fi...si uite k unii mor de foame...si tara se duce dracului...cam asa si ii..doar vorbe spuse in vant...mai bine zici sa te ajutam...dah sa fie ceva sigur...
|
dc sa nu ai sanse holdo? la 90 de cai pe benzina...te poti pune si cu mine...k e mai usoara masina...si ii ok...park eu as avea motor mai bun...distractie sa fie...si experiente noi...dupa mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning