![]() |
Re: BACAUL plin de camere de filmat
am vorbit la militie; camerele de filmat nu vor fi pentru a urmari contaventiile ci pentru a monitoriza si fluidiza traficul
|
la fel si pe DN1 au spus si tot vin amenzile acasa
|
eh... atunci inseamna k asa o fi...
nu t contrazic... |
Baieti..o nedumerire..poate s-a vb si n-am vazut eu..camerele astea,cum ar fi cea de la intrare in Focsani sau una alta sunt depistate de antiradare ?
|
Astea care o sa le puna se pare ca nu
Au senzori in asfalt cu inductie magnetica |
da eu daca o iau printe senzori astia? o iau pe contra sens? ce poate sa imi faca?
|
Quote:
|
cum am scris si mai sus daca mergi printre benzi adik cu linia continua sau discontinua intre roti da o eroare si nu esti luat in seama :D
|
prea tareee. oricum te ia pt ca ai depasit linia continuaaa muahaaaaa.
|
m-a luat ierri radarul ala de pe logan...
noroc de ionutz cu lux-uul k ramaneam fara permis... knd m-am intors la "locul faptei" :D mi-a spus foarte senin agentul k o sa vad kt aveam knd primesc procesul verbal in posta :O:O:O noroc d el k a fost baiat fin pana la urma k mi-o luam grav tre' sa belesti okii maxim p strada acum... :( |
cand intri in Romania,te supui legilor romane care spun ca la peste 50 km/h peste limita legala(cu marja de 10km/h plus) ti se retine permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule timp de 90 zile si se elibereaza dovada valabila 15 zile. nu se face referire speciala la cetatenii straini sau cei care au permis obtinut in alte state.ai gresit-platesti!si asta e in regulamentul actual,O.U.G. 195/2002 art.91 lit.c.
adika poti sa si bei la volan si nu-ti ia permisul daca e emis de alte state? |
corect, imi place cum stii legislatia, la numai 19 anisori :D:D:D
|
chiar... de ce ai 19 ani vali acolo???
|
din motive de ... curiosi ;)
let's stick to the topic... cine mai stie care e situatia camerelor, se stie un termen? cand vor fi instalate? |
m-am uitat si eu la o emisiune de a brigazii pe alfgatv si o intrebat op femeie la telefon pe inspectorul ala ce se va intampla cu smecherii care nu semnalizeaza trecerea de ep o banda pe alta etc, si nenea in pijamale o zis ca nu o sa mai fie probleme ca o sa fie camerele care vor fi instalate... acuma nu astiu unde. am s aflu eu pe unde vor fi amplasate si cand.
|
Quote:
e valabil si pt cei care trec pe rosu nu mertan ??? |
de amplasat vor fi puse in TOATE intersectiile semaforizate si poate si in alte parti.
deci treci pe rosu=amenda acasa |
stiu asta
era o gluma la adresa lu alex stie el de ce ... |
mai mai mai mai. ce sai faci frate, asta este. trebuie s ama duc sa ma trateze cineva. ca nu s emai poate. am ceva cu semafoarele...
|
ia-o usor, sper sa nu ajungi sa regreti o trecere pe rosu, cum au patit-o altii...
nu-i nici o lauda si nici o mandrie aici... |
auziti ma ultima booomba cica camerele de pe dn1 de cand au fost montate pana acum si-au scos investitia de doua ori pana acuma shi ..:(:(:(
cica de acuma o sa le monteze aproape pe toate drumurile :(:(:( ce o sa facem mai bine imi iau un scuter frate ca cu mashina adormi la volan de plictiseala |
Sau un ATV ceva... ca sa fie tot pe 4 roti
|
nu ma ca atv consuma mai mult
:):):) |
cu tine la ghidon normal ca, consuma....
|
hai sa facem misto
dute in p.u.l.a e off topic :):):):) |
aveti girja la un logan alb B 23 ZBD mai ales in comnua traian
|
Mai ales in tot judetzul ca ala e cel care filmeaza si trimite amenzile acasa
Are folie pe spate |
eu am sa ma inbolnavesc de nervi din cauza camerelor... am herghelie sub capota si stau si ma tarai din cauza lor... mmlor cu combinatiile lor cu tot
|
Quote:
cand am coborat mi-au zis ca sunt nebun shi ca au trebuit sa dea la logan 160 ca sa ma prinda:):) oricum miam luat 3ooo mil atuncia shi nu mia luat permisu cum ziceam la 111 iti ia permisu shi nu mai jos |
Mai,e vorba de camere de supravegere..sau camere-radar?
Ca daca sunt ca alea de pe DN1...nu e prob,acolo sunt 7 radare la care se stie deja locatia de mult in rest camere de supraveghere... deci..voi ce stiti? |
Momentan sunt doar camerele de pe masinile de politzie care filmeaza prin oras si trimit amenzile acasa (inclusiv pe loganul alb)
Dar in curand o sa apara si camerele fixe pe DN2 si in judetul bc vor fi in total 120camere (adik la fiecare semafor si in multe alte locuri din oras si din afara pe DN2) |
shit. naspa...cine stie ce combinatii au politaii. sper sa le deie liber la cativa. si sa nu mai steie pe strazi.
|
am vazut azi loganu, era intr-o localitate spre buhusi
|
in pana mea, eu am meers ca mortul pe dn spre vaslui
k ma uitam dupa logan , si el era pe la buhusi.... :|:|:| |
stiu ce trebuie facut... sa merg cu viteza, sa ma opreasca oleaca. si ii pun un emitzator. si vedem unde e dracul....
|
Quote:
Singura chestie e ca in oras pana in +5 si pe autostrada pana in +10 te lasa in pace, dar nu e ca in Romania unde ii dai cat te tine. |
"buleu" la nr.de inmatriculare:
daca unghiul camerei e de sus in jos,intorci nr.cu fata spre asfalt,astfel incat nu poate fi vizionat integral. asa cum il stramba motociclistii,numa ca in sens invers. eu cel putin,pe ford nici nu am sa-mi pun nr. pe fata. |
Quote:
mai poate numai inteles...pe DN1 sunt 7 radare mari si late,locatiile se stiu de 2luni.Astia sunt cretini cum sa puna 120 de radare in judetul Bacau? Se vor mai pune pe autostrada soarelui si pe drumu de la Slobozia spre CT.. De aia zic,trebuie stiut cate sunt radare si cate sunt ptr monitorizare. |
cica mai e faza cu spray dinala. dar tot te prinde zic eu...
|
Quote:
eu vorbeam de camere si daca nu ai citit mai pe la inceput noua tehnologie permite camerelor de filmat sa se comporte si ca niste radare deoarece se pun 2 repere si intre ele se calculeaza viteza frame by frame. Nu era vorba doar de radare ci de camere in general care vor sanctiona fiecare abatere nu doar de viteza!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning