![]() |
Re: Desenele mele: MilTen "VLD"
ce pot sa zic....frumos....bravo
|
bmw green ....frumos tine'o tot asa kmergi bine :)
|
Re: Desenele mele:VLD
incearca sa nu mai " carpesti " linia, sfatul meu este sa pui mana pe niste foi si sa tragi linii drepte si curbe pana te plictisesti, asta este cel mai bun exercitiu pentru a-ti dezvolta capabilitatea de desena linii fluente ;)
|
aha ....ms totusi
poate ai vrut sa zici bmw blu :))) ca green inseaman verde:D |
/:)S'a referit la faptul ca bmwu e ecologic..:)
|
ah ..nu am crezut ca sa referit la ecologic:Dsorry
|
1 Attachment(s)
chevy:P
|
1 Attachment(s)
passau:)
|
Dragut passatu. O poza mai calitativa te-ar fiajutata mai mult si mai sunt ceva greseli pe acolo.
ps: ai mancat o litera:lol:. |
Imi plac mult jantele, doar ca nu se prea vede cauciucul. La fel ca si cristi, zic ca o poza mai calitativa te-ar fi ajutat mai mult, iar putina atentie in unele locuri nu strica.
P.S: n-ai facut raze la soarele ala :eyebrow: |
pf.. sunt tari desenele tale , felicitari
|
ms baieti......:))da mi-a fost foame atunci :D
|
3 Attachment(s)
din plictiseala ......
|
1 Attachment(s)
foaaaarte frumos.....dar chiar si "la plictiseala" incerca sa nu lasi chiar foaia alba,incearca sa subliniezi forma generala....de exemplu(poate nu chiar cel mai bun).....
p.s.:scuze ca ti-am mazgalit desenul....:-) p.p.s.: da-i inainte ca dai bine ....si fa ceva cu rotile alea..de ex foloseste un elipsar;) numai bine! |
2 Attachment(s)
vai vai am uitat complet de acest topic:|
|
Ai ce fain ii renault-ul ala dar pacat ca nu ti-au iesit si jentile ca lumea :D
|
Nu mi se pare ca a gresit la roti ? :-?? .. Dimpotriva i-au iesit foarte bine .. Este pe A4 facut sau A3 ? .
|
la cate borduri si gropi sunt pe la noi...eu sunt de parere ca rotile reflecta perfect realitatea...:D
MilTen...un real progres:!: |
coala este un A3...in rest ms pt aprecieri:D
|
Eu ma refeream la gaurile dintre spitele jentii ca nu is egale toate de aia am zis
|
2 Attachment(s)
meganul si olcitul
|
2 Attachment(s)
bmw seria 5
|
pfff, nebunie mare
pacat de claritatea lor :( place modelul, place desenul... in locul tau totusi as fi bagat mai mult umbra sub masina, cat despre pavaj... puteai sa.i mai maresti suprafata de acoperire, e cam singurel el pe.acolo roata fata pare putin de tot inclinata, iar reflexia de lumina pe geamurile laterale ai dus.o cam mult... puteai lasa macar o linie ceva din stalpul A... nu sa continui reflexia si pe stalp. eu ti.am zis, mie.mi place, la cat mai multe desene asa (preferabil bmw:peace:) spor ! |
De la un timp ai venit cu mari progrese, felicitari pentru usergroup. In legatura cu seria 5-ul, mie chiar imi place GT-ul, in ciuda numarului de antifani, si desenul e foarte frumos ca detalii si constructie. Sincer sa fiu imi place mai mult schita, am eu o antipatie cu hasura aspra :-?. Imi place mult cum ti-a iesit si megane-ul. Te mai asteptam cu desene noi ca-i vacanta si ai timp. :D
|
frumos bmw-ul.. schita seamana a bmw..desenul terminat o duce putin spre mercedes nu stiu de ce :D probabil din cauza ca ai mai inclinat spatele (am observat modificarea :D )
|
Quote:
|
da baieti ...multumesc pt aprecieri...oricum e de lucrat...stiam ce e de facut am puso asa doar pt o prima poza sa spun va spun eo sau va dati seama cand e finalizata:)
BFT la toti |
1 Attachment(s)
bmw seria 5 alpina:D
|
Te`ai dat pe bmw??? super desenul..merita si un fundal zic eu:) Si il asteptam terminat...
|
la asa modele noi si frumoase cine nu ar dori sa le aiba,macar desenate:D
P.S.ultimele tale desene sunt cele mai dementiale.te asteptam si cu altele:-) |
da este o idee:!!
|
ahaa tnx!
PS:sa revenim la vb lui Yonutz_Design "macar desenate"?!?! e putin de spus:X eu le vreau si in realitate:):P |
2 Attachment(s)
fordul&golfu
|
3 Attachment(s)
o murit topicu...asa ca l-am reinvitat! salutare la toti!!!
ceva in acuoarela si alte 2 masini neterminate ne avand timp si mai am altele neterminate :|urmeaza si provocarea lu` blu sunt invitat special:)) |
Reliant robin is back :lol:
Mai are rost sa iti zic si eu cat de mult ai progresat?...sau ai prin mersul? :-) Keep it up man ;) |
Chiar ca ai progresat MilTen, imi place foarte mult cum ti-au iesit ultimele doua desene !!!
Sa vedeti acuma challenge-uri grele ;) Moderator note : Te rog sa nu mai folosesti culoarea alb in posturi ! |
3 Attachment(s)
ms frumos pt aprecieri a inceput si la mn bacu dar asta nui o sperietura! asta nu inseamana ca nu mai pun mana sa pe creion,pensula:D
alte jocuri cu apa si culoare:D c-am stranb ceasu meu:|facut totul la mana...fara sabloane si lini...ultimele 2 facute la sc... |
1 Attachment(s)
salutare....ceva nou:)miroase a proaspat:)dimensiune 1m/70cm
|
1 Attachment(s)
una dupa alta sugesti nimik:(
|
Ia-o ca pe un compliment :)
Daca nu e rau, e bine :p Tine-o tot asa, bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |