![]() |
Re: My Scoot- Yamaha Aerox
Quick: te referi daca motorul va fi alb cu negru vopsit, sau daca bordul va ramane asa. Bordul nu v-a ramane asa, voi decupa unde e cu negru.
Razvi: bordul e scos pe hartie normala si v-a veni infoliat. |
La bord m-am referit.
|
7 Attachment(s)
Bordul poate il voi pune asta, dar dupa ce il voi vopsi, v-a fi si bordul alb cu portocaliu ;) Ieri am slefuit pe capcalu de transmisie, si e 90 % gata. Mai am umpic si l-am terminat.
P.S. pt cei care au f12 si nu numai, am gasit niste piese de la f12-le meu, si acum le vand. Acestea sunt: Sticla stop spate, rosie (stare foarte buna, nu e ciobita sau crapata)- pret 15 lei cu tot cu bec cu 2 faze pt stop; Sticle semnalizari fata (amandoua), galbene (stare foarte buna, nu sunt ciobite sau sparte)- pret 10 lei cu tot cu becuri. Covorasele de cauciuc de pe praguri (stare foarte buna, au rupt doar un dinte de prindere, de sub ele rupt- pret 20 de lei. La aste nu am facut inca poza. Le livrez oriunde in tara, prin posta, cu plata la livrare. + Bonus, daca cumparati toate astea, sau 2 dintre ele, va dau un manson de la acceleratie, ProGrip, semnat malaguti. |
2 Attachment(s)
Azi mi-am spalat farul ca era plin cu praf si chiar noroi in el :D
|
iti bate faru?pt ca am un prieten care a pus becuri din alea la sr si nu bat deloc,consuma mult cica:D
|
Bate foarte fain. Acuma depinde ce bec a avut el, si und eii bate, si al meu cand l-am luat imi batea prin pomi:D dar se poate regla. Eu am pus bec de halogen ce imita xenonul pe faza lunga. Binenteles nu bate ca si xenonul dar lumina e mai albastra :D
|
avea h11:D,si astea sunt h7 daca nu gresesc:D
|
sau H4 ;)
|
E h4 ;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze de azi ;)
|
faci capacul cromat?de la transmisie?
|
polish. nu e cromat.
|
Vopseste-l:)Ca noh:D :lol:
Cand esti pe mess,dami te rog un buzz. |
Nu o sa il vopsesc, v-a ramane asa polishat +inc anu e terminat si mai am putin de lucrat pe el. si o sa iasa beton. De abia astept s ail vopsesc :twisted:
|
Acuma il vopsesti sau nu? :| Eu la scuter, la carene ma refeream... :|:|:|
|
Spre dezamagirea mea, nu in vacanta de iarna, pentru ca sunt plecat in cluj :twisted:. Il voi vopsi in iunie, ca ii praf vopseaua pe el, se cojeste, ceva nu a dat bine pe el, cel care l-a vopsit :sad:. Dar asta e. Pana atunci am niste planuri cu el. Mai exact:
Ceva curea din kewlar, neaparat, inca nu stiu sigur, Top cum am avut pe malaguri sau Hebo; Niste role calumea; Acceleratia originala; Un cauciuc nou pe fata; Semnalizari, cu sticle neaparat albe :D Ghidon sport cu tot cu pipa. In caz ca imi iau ghidon sport, atunci nu mai imi iau semnale pe fata, dar la asta njhu is sigur ca vreau. Voi ce ziceti merita, ca de aratat pe aerox arata foarte fain :D. |
poi daca nu prea folosesti semnalizarile , eu zic ca merita un ghidon sport :D
|
Ghidon sport , ZDRANG. Fara semnalizari , resing stail b-) .
Bafta la modificari ! |
am vazut la cei de la scuter-center parca far cu tot cu semnalizari,incorporate semnalizarile daca intelegi:D
|
nu imi iau alt far, pentru ca mil place pe asta, si oricum nu am bani necesari pentru ami lua unul. Cei drept imi place un model, e pe piesescutere.ro, sau ceva de genu e numele sitelui, si e facut de Top. Insa ma concentrez pe ghidon sport. Tot mai mult imi surade ideea :D
|
sau in loc de pozitii faci semnalizari:D
|
Si ti se pare ca o sa se vada ceva? :))
|
ca sa poti sa dai peste nas la politai ,ca ai semnalizari:D
|
sau il pui uite asa : https://www.youtube.com/watch?v=8-zPZLhEkSs
dai la minutu 2:44 secunde |
Ori ai in far/pozitii , ori nu ai deloc crede-ma ca nu-i intereseaza , pentru ca daca aveti RAR la scutere , e ilegal sa pui alte semnalizari care nu sunt omologate pe scuter/masina etc.
Pe langa asta , ideea lu HAM e chiar smechera , dar sa gasesti niste semnalizari destul de puternice , ceva cu leduri :D Bafta ! |
2 Attachment(s)
ar arata bine cu semnalizari acolo jos in fata si in spate un stop de asta cu semnalizari incluse :D
|
da, arata bine acolo. Eu am semnalizari dar mi-as pune ceva becuri albastre acolo asa de pozitie:D
Apropo , asa am si io stopurile cu led ,dar nu-mi merge stopu de frana...Trebuie sai fac ceva ca sa am stopuri de frana. |
Nu ii modific farul, il voi lasa asa. si pe spate voi avea semnalizari. App, mi se tot deregleaza carburatoru in ultima vreme, adica aerul si relantiul, sta cam o saptamana, merge calumea, racheta, iar apoi ca melcul. De ce? si apropo cate ture trebuie sa fie la aer daca am filtru normal, tot e stock? Ms fain
P.S. Am termina de polishat transmisia, si am facut si pedala. Nu am facut poze, inca, am uitat, mi-am vopsit si suspensia. A iesit ca draq, dar buna e ca si asa o schimb ca e terminata, si mi-am curatat cartusul, am curata fiecare gaurica, am avut ceva de lucru, si acum merg fara cartus, ce beton se aude, zici ca e de 80, si ffffff tare. mie imi place. :twisted: Cand am mers azi acasa, eram pe strada principala, cand am trecut pe langa o sectie de politie ca racheta, se uitau aia dupa mine ca dupa oznuri, deja ma cunosc baietii. :twisted: |
Acuma suna ca al meu ? :) sau la ce cartus te referi ? de la toba,asai?
|
Quote:
|
Da cartusu de la toba.
Da sunt foarte bucuros, quick :twisted: |
Hai cu tuning'u :D ce mai faci cu el..il vopsesti ? coarne sport ceva ceva ?
|
super felix sper sa iasa mai bn ca F12 - le si asa va fi ;)
|
zici ca ai terminat capacul de la transmisie? pune niste poze sa vad cum ti-a iesit. eu am renuntat la idee pt ca nu imi iese calumea (pana la urma o sa-l vopsesc)
|
1 Attachment(s)
Mda, ne scuzati de intarziere :D
P.S. Am facut si pedala, nu o faceti ca e de fier, si da rugina in ea:rolleyes2 trew sa o vopsesc. |
doar ai dat cu smirghel?
|
Nu cu smirgel, ca ma lua draq pana faceam atata. L-am facut cu masina de gaurit, si in loc de burgiu mi-am cumpart o perie de sarma pt bormasina ;)
|
daca il faci cu smirghel , iese foarte frumos , doar ca te apuca batranetea pana il faci :lol:
|
si eu m-am apucat de al meu mai de mult si l-am facut cu smirghel,si a iesit cam tot la fel de asta am intrebat:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning