![]() |
Re: Suzuki Team :D
1 Attachment(s)
swift facut de mine:)
|
imi place roata din spate:D
|
An nou fericit (bla-bla) la toti swift-arii, sa ne traiasca - la multi ani !!!
|
Quote:
|
Cum iti merge fara catalizator, nu-ti face figuri sonda? La mine arata bordu' ca pomu' de craciun. Apropo de ITP, vezi sa nu le topesti furtunele pentru gaze.
|
Motorul merge bine. la viteza de peste 140 km/h constant (cateva zeci de km) se aprinde martorul motor. opresc, scot plusul de la baterie, stau 30 de secunde si gata. acum m-am obisnuit cu el si-l las pana s-o arde. iti dai seama ca daca merg la itp o sa am o foaie de pe la alta masina, asta daca nu montez eu totul la loc. 50 roni distractia cica.
|
2 Attachment(s)
lipsa de ocupatie:)))
si inca ceva https://www.youtube.com/watch?v=BUSap6d0Ar0 :) |
Da-i si 100 numai sa nu iti pierzi vremea pe la registru.
Pt. thex - las-o mai jos, cam la jumatate, daca vrei sa arate cumva. Si niste faruri mai inguste (pe inaltime), in realitate de pe civic del sol (faruri de sticla mult mai clare decat plexicu de pe stift), semnalizarea intra perfect in decupajul din aripa, doar capota trebuie lungita. Scoate manerele de la usi si pune-i stopuri clare (macar asa, in desen). Spoileru' e beton (dar acolo trebuia sa se vada un radiator de turbo cu coliere albastre sau rosii si dude argintii). Mai dati si altii cu parerea, poate iese de un proiect virtual calumea, nu porcarii romanesti. |
hop si eu p aici
6 Attachment(s)
ma primiti si p mine p aici?:D am si eu un suzuki swift sedan glx din 1994,830 kg,80cp si iata si cateva poze k ea
|
sal sal:)
ce misto arata arata sedan. partea din spate cred ca arata mai bine decat la celalt model:). la motor prin ce difera fata de modele mai noi? si viteza aia era blana de tot?:) inca ceva...poza in care e pe fundal marea e superba...merge de wallpaper:)8) |
Problema e ca la 170 cu suspensia de fabrica iti cam iei zborul. Cu suspensia rigida am reusit un pic peste 220 la ora, pe autostrada, pe kilometrajul unui civic CRX care era in spate, ca la mine s-a cam terminat acul si s-a blocat la 200.
Sunt de acord ca e frumos, ca doar e swift. Cate feluri de vopsea e pe masina aia? Nu o poti scoate din polish? Join, join, join. |
aro...am vazut o poza cu masina ta la start cu un audi....cum a fost?:) l`ai facut?:-P
|
cred ca de mine zici cu audi. este si filmu', l-am facut, tan-tana, dar era ala slabutz de 110 sau 109 CP, altu' mai tzapan imi rupe fashu'. da-mi o adresa de mail sa-ti mai trimit filmuletze (cand o sa am timp, poate duminica).
YM: [email protected] Cu nenea din Buzau ma cam roade sa ma dau, nu dau nici un pronostic, sunt curios, poate ne intalnim anu asta pe la ceva legale |
te`am bagat in lista de yahoo. mailu meu e [email protected]
mai vb |
intai sa ai rsp lui thex:diferenta la motor cred k,consta in faptul k eu am 8 valve fata de 16 valve de p motoarele noi,oricum al meu p catalog trebuia s aiba doar 68 cp,iar eu am p talon 59 kw ce fac cam 80 cp,mi-a zis odata un baiat care era super pasionat de suzuki(nu k eu nu as fi) k dif de putere se datoreaza de la o chestie d la injectie pe care s oferit s al cumpere dak vand masina si s il puna el p samurai.iar la "blana" merge kam 180 dar cred k e limitata ceva k e diferenta prea mica intre a 4a si a5a de ex merge 165 in a4a.oricum swift-ul nu e masina de viteza ci una de liniuta a 2a si a3a sunt exceptionale apropo la cat intervine limitarea si va taie benzina in fiecare treapta????
|
uite am mers 120 km p A2 numai k 170-180 si e adevarat k tre s stii masina bine si s nu fie vant lateral puternic k te trage stanga dreapta rau d tot k amortizore stock dar o pacalesti k niste cauciucuri mai late am avut p 185/55/14 si statea bine p ele dar mi-am spart 2 prin gropile din bucuresti asa k akum am p 13 niste aez k,kare am mers vreo 2 mii d km si hop si k astea o groapa dar barem nu le am strambat rau si merg reparate.iar k vopseau e o veche problema am fost lovit si din cauza k vopseaua originala are vreo 13 ani si s-a cam decolorat de la soare nu mai pica la culoare k cea noua si nu iese la nici un polish asa k am mai multe nuante p masina iar un vopsit total nu isi merita inca investitia.
|
Din ce situ eu, modelul tau ar trebui sa aiba 49kw - 67hp la 6.000rpm, iar cel cu 50kw - 68hp este dupa '95, iar cuplu 99Nm la 3.500rpm. Am vazut pe undeva si curbele de cuplu/putere si nu are rost sa treci de 6.200 de ture hai sa zic 6.500, dar nu are rost cu motoru' stock, pica foarte rau cuplul, mai bine schimbi viteza, iar pe circuit incearca sa o tii in jur de 4.500, la liniutze iti pica de la 6.000 la 4.800 cu cutia de viteze de 1,3L. Daca vrei distractie sa tii motorul cat mai aproape de unde ii place, cauta-ti cutie de 1L (sa vezi atunci ce rupe intr-a 2-a, dar trebuie sa ai grija la plecarea de pe loc), se potriveste perfect, sau daca nu, tinem legatura ca am in ungaria o sursa de piese SH, eu ma duc sambata sa imi mai iau o cutie, ca incepe sa dea semne de oboseala si asta (a 3-a cutie), nu merita sa o repar ca exista un semn mare de intrebare cand imbini pinioane din cutii diferite (dupa ce am muscat-o am aflat ca sunt "finisate" din fabrica pe set complet ca sa se imbine cum trebuie, asta e cand faci ceva de hobby pentru care nu ai o pregatire).
Mai bagati si altii Tips&Tricks, Tech, eventual un RepairManual ar fi XXX. Am mai zis asta dar nimeni nimic. |
cam cat ar costa o cutie d 1l????si alte piese d tunning din ungaria mai poti aduce???da asa e k puterea 68 cp dupa 96 dar a mea are 80 cp si se simte diferenta si este una mare fata d un swift k 68 cp si kare are cam 12.7 s pana la 100 km/h.iar k limitarea ma refeream la ce viteza va taie benzina la voi nu la rpm.k de ex la mine merge 60 a1a 110 a2a 140 a3a si 165 a4a si asta chiar si la 140.000 km la cat are acum iar eu o am d la 40.000 si motorul merge la fel fara consum de ulei fara pierderi d putere oricum eu stiu c masini bune si mai ales c motoare a facut suzuki deoarece asta e al 3-lea suzi pe care l-am avut in familie.la modelul ala k 85 cp am inteles k merge a4a 190 e adevarat????
|
1,3L - I=60Km II=110Km
1L - I=50Km II=90Km III=130Km cam 1,2 raportul intre cutii Daca am noroc iau cutia la 150E. Problema e ca nu poti stii cat e de buna decat dupa ce umblii cu ea, deci nu vreau sa fiu injurat. + Cu ce ti-o trimit la Bucuresti? Hai pe YM. |
Ma intereseaza si pe mine un motor de 1.3l de suzuki pt samurai, poate voi stiti fiind mai in tema.
Multzam' |
Quote:
|
codul motorului este g13ba
|
mai pune poze..sa vedem ce i-ai mai facut
|
Re: hop si eu p aici
Quote:
M-am dat pe Hyundai (sunt cel cu Suzuki Swift rosu de la RDS) |
stiu cine esti f bine k nu sunt asa uituc,sa o stapanesti sanatos de atunci imi ziceai k vroiai masina asta cum e k hyunday ???:Dbenzina sau motorina???
|
am gasit un catalog cu toate piesele(codurile lor, manual de reparatii, etc) pentru majoritatea tipurilor de masini inclusiv toate suzukiurile. packetul are aproape 8gb...deci un dvd dl. daca aveti nevoie de coduri ceva cautati-ma
|
o intrebare....daca pun un filtru sport pe swift...se aprinde check engine?
|
Nu se aprinde, dar sa nu te puna dracul sa scoti senzorul de aer din racord ca ai toate sansele sa ramai fara el (are niste contacte destul de firave si este destul de smecheroasa prinderea, si nu e deloc ieftin) si ti se va aprinde nu doar check engine, ci vei avea un adevarat pom de craciun. Becul ala ti se aprinde daca scoti catalizatorul de fabrica si nu pui altul sport.
|
AR06SVF daca ai o poza facuta la motoru tau sau poti sa faci...te rog frumos..pune`o aici
|
Facem in curand. Vrei sa pun un mar pe el? Zi ce culoare.
|
mareoz:))))
sunt curios cum e montat ala...sa n`am porbleme cu ledurile alea de pe bord |
6 Attachment(s)
Senzorul de aer nu are rost sa il scoti decat daca vrei o admisie din inox. Cat despre admisie si filtru sport, gurile rele zic ca au masurat presiunea de aer cu filtrul de fabrica si cu filtru sport si admisie de inox si le-a iesit la ambele masuratori 92 kPa la o presiune atmosferica de 94 kPa. Daca vrei ceva calumea incearca http://www.tweakit.net/shop/product_...roducts_id=121 scoti si design si performanta, daca nu te tine studiaza pozele astea.
|
https://www.youtube.com/watch?v=YDtUxpUG3uU
m`am jucat si eu cu masina putin:) |
Quote:
|
swift vs logan 1.6 16v care e rezultatu?
|
Daca ligheanu' e curat atunci il mananci.
|
cand mai aveti si voi timp mai puneti si voi niste filmulete cu masinile pe forum:)
|
O intrebare am si eu: cat ati dat top speed la swifturile voastre?
|
210 pe autostrada in Ungaria cu mai multe ocazii. La 190 se blocheaza acul, dupa care sare pe 200 (max pe ceas), dupa care mi-a zis un preten cu un CRX care era in spatele meu ca am mers la 210. SI NU AU SARIT PISTOANELE AFARA, mare mirare cum de rezista motorashu' ala. Si 200 pe drumurile romanesti. Problema e daca bate vantul chiar si din lateral te fura mult la top speed.
P.S. Din pacate (sau din fericire nu stiu inca) am vandut stiftu', dar cu sufletul tot acolo sunt (posibil sa urmeze alt stift dar GTI). Succes in continuare cu masinutele. |
cat costa si de unde pot lua un catalizator sport ori serpisori ptr un glx din 2003. l-am scos pe cel original (miezul) si in afara de un zgomot mai puternic la evacuare mai aud si un ecou ca din galeata, plus ca nu sunt convins ca este sanatate ptr motor carcasa aia goala in care pica toata galeria. care varianta sa fie mai buna / ieftina? catalizator sport ori serpi. nu mai am decat o toba finala.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning