![]() |
Re: Ce faci daca prietena ta ramane insarcinata?
Nu m-am simtit. :lol:
Fiecare are dreptul la o parere. Eu sunt de parere ca e o greseala sa cresti un copil chinuit. Suntem la "pace" acum. :) |
Ok, e clar ca avem pareri diferite si avem dreptul la ele :)
Hai sa nu o transformam in messenger :) sa mai lasam si pe altii sa isi dea cu parerea |
atentie, imagini socante
https://www.youtube.com/watch?v=m1jfY...eature=related nici eu nu sunt deacrod cu avortul |
dar esti de acord ca toate pustoaicele de 15 16 17 ani sa aiba copii ?
|
Quote:
Vrei sa mananci shaworma dar sa nu te ingrasi ? pai nu se poate. |
nu discutam aici DE CE sau CUM au ajuns in stadiul respectiv. ci ce fac dupa, ok ?
spui ca nu trebuie sa distruga o viata da ? ok, il pastreaza. ce educatie ii poate da respectiva. si daca are "norocul" de niste parinti nu tocmai ingaduitori. cam ce ajunge de respectivul copil ? pe strazi, la furat, prin camine sau cine stie mai ce . e mai ok asa ? in ochii mei, mai rau ii distruge viata tinandu-l chinuindu-l si etc. da sunt crud si stiu ca e vorba de chestii morale, ca iei o viata si tot ce vine cu ideea asta. insa adevarul e undeva mai departe de chestia asta. si sa fim sinceri, nu e vorba ca sunt proaste si nu stiu sa se protejeze si raman gravide. deja in ziua de azi, zic eu sunt destul de putin cazurile in care o fata ramane gravida pentru ca nu stia ce e ala prezervativ, sau pastila, sau chiar pastila de a doua zi. da ok, se mai rupe, dar dupa ce am vazut pe la foarte foarte multe/multi din ziua de azi, se intampla majoritar din cauza faptului ca e mai bine "fara", lasa ca nu se intampla nimic, lasa ca ies la timp, evident prostite de baieti sau chiar de ele singure. deci, e si mai trist, ca e o chestie care si-o fac cu mana lor. asa ca da, am votat avort, stiu sunt insensibil. am vazut destule cazuri de copile cu copii si iti garantez ca fff putini din ei au ajuns "bine". pana pe la 19 20 de ani cel putin ii arde de iesit in oras de cluburi de distractie nu de dat lapte la copil, schimbat scutece si leganat sa adoarma copilu`. si crede-ma pe cuvant am avut exemplu concret in "neam" deci nu vorbesc din auzite sau ca sa ma aflu in treaba. |
Quote:
|
pe timpuri. mai gandeste cineva ca atunci ? la fete/femei ma refer.
ai mei m-au facut la 18 ani deci stiu ce zici. din pacate, in ziua de azi, nu se mai aplica aceleasi principii... |
Quote:
Tatal meu a fost nascut ( de mama lui ) la varsta de 15 ani :) Consider ca a fost crescut foarte bine si a fost educat foarte bine ( o familie de saraci ), daca a ajuns unde a ajuns si a asigurat viitorul si nepotilor mei ! Si nu prin furturi sau manarii. Conteaza ce educatie ai tu ca parinte , de la parintele tau ! Daca parintii tai ( nu ma refer la tine.. ci in general ), au fost prosti si nu au stiut sa te educe, normal ca nici tu nu o sa stii sa iti educi copilul la 15 ani ! |
"pe timpuri" nu aveai pretentia de la o femeie sa produca cel putin 500 de euro pe luna,sa se intretina din inca vreo cateva sute,sa fie desteapta si interesanta,trecuta prin viata ca sa fie demna de respect in societatea contemporana, unde o femeie tre' sa aiba vreo 10 puncte forte din diferite domenii...
pe timpuri aveai pretentia sa fie vaca gestanta de acasa care iti creste si ingrijeste pruncii,face curat,face mancare, da cu sapa si da de mancare animalelor de linga casa. momentan,vrem si cu p.la in p.zda si cu sufletul in rai. anyway,eu personal,dupa toate cele ce am trait,as stipula prin lege ca fiecare femeie sa nasca un copil exclusiv pe propria raspundere, numai daca EA,isi permite sa il nasca,sa il ingrijeasca sa il creasca si sa il educe asa cum trebuie. cum anume asigura fondurile pt asta,sa fie treaba ei. pe de alta parte,este corpul ei,este viata ei,este decizia ei. nu tatal este cel care va fi nevoit sa stea acasa cu copilul bolnav,sa renunte la diferite joburi din cauza sechelelor ramase de dupa sarcina/nastere...si nici nu el va fi acuzat ca e tata denaturat orice ar face el. treaba voastra ar fi: in primul rind sa intelegi,ca in cazul in care f.ti ca boul,fara sa rationalizezi ,mai devreme sau mai tarziu in mod cert se va intimpla un accident(ca se rupe prezervativul ,ca dai peste una disperata sa se agate de tine e totuna),iar daca sarcina exista deja ,atunci nu ai altceva de facut decit sa discuti cu ea,care este decizia ei.poti sa stai si in cap,daca vrea,tot tine copilul si daca nu vrea,tot o sa faca dracu' in patru sa scape. scoateti romantismele din cap.trebuia sa fii angajata o perioada mai lunga si cu un salariu cel putin decent ca sa primesti ceva decent. in ultimele 3 luni de sarcina,deja esti o leguma si ai nevoie de medicamente in valoare d approx 1 mill/luna+cheltuielile pe care le scoteai cit ai fost ok. nasterea: de la 300 pana la 1500 de euro,approx + cheltuielile normale+primele cumparaturi pt copil (creme,pampersi,medicamente,carucior,ceaiuri,pompe si pompite.daca ai in zona cineva care te ajuta cu bunuri folosite,scapi cu approx 200 euro) apoi,lunar,mancarea+facturile pt mama si locuinta + medicamente pt copil+pampersi+lapte,fara sa exagerez 500 euro pe linga asta 1 raceala,cu medic,medicamente,deplasari,te costa in jur de 2 mill,de fiecare data.mentionez ,ca un copil,din sept pana in mai ,cam lunar iti face figura asta,dar poate si saptaminal si e posibil sa se complice treaba si daca ajungi la spital,ai cam belit p.la. asa trec 3 ani,dupa care poti sa dai o gramada de bani,ca copilul sa ajunga la gradinita normala,de unde tre sa il scoti la fiecare 2 sapt din cauza virozelor ce a luat.ca urmare,mama e inapta de munca,sta acasa ,cheltuie bani pt ea si pt copil. va rog sa ma credeti ca nu sunt deplasate cheltuielile enumerate.sa ne socotim cu o cheltuiala lunara de 200 de euro pt casa si facturi+toate cele enumerate si faceti o socoteala estimativa....si va intreb acum ati vrea sa fiti voi, copilul ala care nu are acasa mancare,apa calda,haine cu ce sa se imbrace a doua zi la gradi,sau 20 de roni ca sa mearga cu restul la teatrul de papusi?sa fiti voi ala marginalizat,ca nu aveti pijama cu spiderman? sau,neavind cablu tv acasa,nu intelegeti de ce rad restul de voi,ca habar nu aveti de ce e fain Ben10? la toate astea sa te gindesti inainte sa te angajezi sa nasti/cresti un copil. |
AVORT! Decat sa cresc un copil si sa nu-i pot oferi totul, mai bine nu-l mai fac. Multi au mentalitatea, eee ...lasa ca vedem noi cum il crestem, iar copilul ala o sa fie blestemat de la nastere .
|
"ii spui sa faca avort"
lider, oare cati ar proceda asa daca s-ar intampla? |
Foarte bine punctat Trixi. Fata cu capu pe umeri ;)
Luati aminte din postul ei, un mesaj clar si concis. |
Poate-s prea rece/rau/intepat/etc
Avort,in masa... Problema e ca avort fac cei constienti ... ca n-ar putea sa-i ofere TOT copilului ala. Si... lichelele.. si toti saracii si inapoinatii mintali fac copii gramada. Nu-i de mirare ca sarim cu miliardele de oameni pe pamant in plus la nush cati ani. In 1970 eram 3 miliarde 900 de mil de oameni pe pamant. cati suntem azi ? 7 miliarde e ok nu-i panica :) in 2040 cati o sa fim ? :) in concluzie N-ai cum sa sustii / cresti in conditii optime un copil ? Ar trebui sa fi OBLIGAT sa NU-L faci. eram in ploiesti... veneam nervos de la munte.. la semafor... o cersetoare ... cu un copil mic mic mic in brate... deschid geamul si-o intreb: de ce ai facut copil cand tu n-ai ce manca ... ? raspuns: asa a vrut Dumnezeu. apoi,a venit raspunsul meu: Asa a vrut pisda ta si pwla lu ala care te-a futut sarmano imputita ... As cam vrea si eu sa am un copil... NU acum,in viitorul apropiat,mai mult sau mai putin,DAR n-o s-o fac,pana in secunda in care o sa ma simt 100% sigur ca pot sa ma anturez in treaba asta... si chiar nu e corect... anyway ecuatia e simpla PROSTII SE INMULTESC GRAMADA... aia care mai misca cate ceva... raman putini. :) de aia cutremurele/tsunamiurile/boli gen sida/gripele astea nenorocite/vaccinurile astea calculate cu sange rece sa ucida ... sunt bine venite... keep them coming... :) raspuns la intrebarea topicului avort daca n-ai cum sa-l intreti = casa / venit lunar mai mult decat decent/etc |
Citesc...si rad. Stiu...o sa ziceti.."ce e asa amuzant?" :shock:
Zambesc cand vad cum se agita barbatii cand se ridica asa o problema. Si recunosc (da' acum sa nu vi se umfle penele prea tare) ca unii dintre voi "puneti pasiune" nu numai intr-un proiect de tuning/drift/race..etc. :-P Ideea e ca sunteti mai agitati voi, decat insarcinata..sa zic asa. Bah...ceea ce e bine! :D Tre' sa recunosc...e cu dus-intors... da' eu chiar cred k tot ce intampla...se intampla cu un rost! Si is realista..credeti-ma :D Per general... raman insarcinata, s-a intamplat...discutam si stabilim amandoi ce facem. Si asta inseamna si dak avem familii care sa ne ofere suport (orice fel de suport..k dak ai parinti comunisti, nici nu iti mai sta gandul la bani) ? Si daca avem sau nu joburi, statul ne "ajuta"..da' nu te culci pe urekea asta k te trezesti surd. :cry: Si nu mai fiti atat de egoisti, ca nici alor nostrii nu le-a fost usor. Daca si ei gandeau "pe vremurile alea" ca si noi...clar ca nici nu am fi existat! ;) In cazul unei drame, adica: nu job, nu suport (din nici o parte, nici partener, nici familie) de nici un fel!... si mai ales sa fi minora...pff.... e trist...dar avortul ramane o "sansa" pentru viitorul tau. Daca mai ai nervi sa te gandesti dupa aceea la unul mai colorat... Concluzia: pnm, prefer sa ma protejez decat sa caut raspunsul la intrebare..cu toate ca e buna! :???: |
Sunt cativa pe aici pe care nu-i duce capul.
Cum ma sa faci avort ca n-ai cu ce sa-l intretii? Mai bine v-ati duce la munca lenesilor in loc sa frecati menta pe net. |
Quote:
Avem un regulament cu privire la acest aspect si ... nu vrem sa facem "subtitrari" pentru fiecare abreviere. Merci. |
Quote:
|
Quote:
Pai si cat timp vedeti voi cum faceti... nu chinuiti copilul? |
I: In cazul ruperii prezervativului ce putem face ?
R: Cruce. Putin umor nu ar strica, nici pe threadul asta :). |
As pastra copilul clar !! chiar si in cazul in care fata nu l-ar vrea i-as zice sa mi-l lase mie ;) dar nu adoptie nu avort
|
BV Mate......:P
|
Urmatorul cred cal pastrez :D cine stie 8-|
|
Daca ma incurc cu una pe care nu o iubesc,avort frate,dar daca ramane prietena mea gravida,asta e facem o familie frumoasa.
|
Ca sa raspund la intrebarea din titlu....trag o petrecere si ma veselesc cu familia si prietenii.
Se presupune ca am vrut sa ramana insarcinata, nu ? Ca de aia avem ratiune si suntem oameni, sa stim ce facem, nu ne imperechem ca animalele. |
Yo imi iubesc prietena,si ma iubeste,si nu sunt sigur inca dak e ceva,dar daca este,ramane :D:D:D:D
|
Si ce poate face un barbat daca.. fata i-a lasat copilul fortat.. chiar dc el a spus ca nu vrea copii.. inainte sa ramana gravida.. dar ea a facut special ca sa nu l piarda si sa l oblige sa stea cu ea?! Si nu a vrut sa avorteze nici dupa?! El nu vrea copilul in conditiile astea.. mai ales ca i a spus de dinainte.. si nu mai vrea sa fie nici cu ea.. sa l obligi.. si dupa sa aiba copil el din cauza ei ca a facut lucrul asta.. si acum sa ii termine si viata.. pt ca nici nu poate sta cu ea pt ca a facut asta si oricum nu mai vroia sa stea cu ea.. pentru ca nu faci un copil doar ca sa ti pe cineva langa tine..
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning