Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Funny stuff (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1429-funny-stuff.html)

g-spott 18-07-04 12:29

:D
Un grup de moldoveni si unu' de olteni se duc la mare. Oltenii isi iau un bilet pentru toti, iar moldovenii unu' la fiecare.
Vine nasu' ii controleaza pe moldoveni, totu' OK. Oltenii se ascund in baie, iar cand vine nasu' sa le ceara biletul, unul dintre ei crapa putin usa si ii da biletul. Toate bune si frumoase pana la intoarcerea acasa.
Moldovenii, ce zic, \"hai mai sa ne luam si no decat un bilet\". Zis si facut. oltenii nostrii nu mai luara nici macar unu.
Vine nasu' ( moldovenii ascunsi toti in baie ): \"Biletul la control va rog! \". Unu' dintre moldoveni scoate biletul si il da. Dupa un moment aud ei din WCu': \"Hai ma ca facuram rost de bilet! \" :) :lol:

strengaritza 19-07-04 01:52

porcusoru'agresiv la gara...
-mdea..tu! da-mi un bilet!
-dar unde mergeti?
-nu te intereseaza no!

de ce nu a participat aviatia somaleza la razboiul din irak?
pt ca era pilotul gripat!

Un tip plin de gauri merge pe o strada.
La un moment dat se impiedica si o gaura cade pe jos.
Mirat, tipul se apleaca sa o ridice si cade si el in ea.

O rosie statea in mijlocul unei autostrazi!Alta ii spune:
-Ai grija!Vine un camion!
La care ea raspunde:
-Ete....fleoshc

doua rosii pe linia ferata....
tuuuu..vezi ca...flup! ..flup!

2 pereti vorbesc:
-Ne intalnim la colt!

Doi vulturi stateau pe o craca. Unul era pleshuv shi altul era sa cada.

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati:-Mamaaa,ce siret sunt!!!

Doi crocodili taiau benzina sub o usa. Apare un stol de iepuri de sub pamant si intreaba: Cat e ceasul?
R: Ma-ta-i prost
Cica intra unul intr-un bar,scoate mitraliera si ii impusca pe toti.Dupa care zice:pai ce p**a mea

Care este diferenta dintre un tramvai si o rosie? tramvaiul are o dunga rosie dar rosia nu are o dunga tramvai!

foaie verde loboda/pasare ca porcu nu-i/canta troaca derasuna/ar zbura da n-are cioc/ nu da cu piatra in geam/ca nu-i bicicleta ta/ morala..nu mai bate cuie in minge..si nu mai manca fructe nespalate.

strengaritza 19-07-04 01:54

na sa va imprastiati de ras....

Prima slujba
Un tinar preot (catolic, sau nu) trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazindu-l atit de stresat l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj.
Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:
Draga Parinte, Fiule.
Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii:
1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data.
2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie.
3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar.
4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana.
5. Poruncile lui Dumnezeu sint 10 nu 12.
6. Iar apostolii sint 12 nu 10.
7. Cind vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului.
8. Cind vorbesti despre Iisus si apostoli, nu poti spune ca e \"Fiul si banda lui\".
9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca \"i-a zburat curul cu dinamita\"...
10. Cind vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti fiu de curva.
11. Tatal, Fiul si Sfintul Duh nu sint Batrinul, Juniorul si Stafia...
12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa \"Nasul\".
13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p**da ma-sii.
14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat...
16. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva.
In rest a fost bine

p.s. sa va vad..care imi face concurenta :lol: :lol: :lol:

Al3xius 19-07-04 14:06

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: marfa strengaritzo !!!!!! :lol: :lol: :lol: :peace: :peace: :peace:

munty 19-07-04 23:33

1 Attachment(s)
Dacia - BMW

strengaritza 20-07-04 00:03

:oops:
inke nu m-a batut nimeni la bancuri....inca...am o provocare acum..plec intr-o excursie....sigur vin cu trofeu'..pan' una alta..mai dati niste idei:P:P:P

COIOTU` JR. 20-07-04 13:32

Doi ciobani pe un deal se uitau si ei pe sosea sa vada ce se petrece. O gagica super buna facea autostopul. Vine unu cu o masina adevarata, opreste, lasa frumos geamul actionat electic jos, tipa baga capul sa intrebe ceva. Asta inchide repede geamul se da jos, o ia pe tipa o tura pe la spate si pleaca. Dupa toata agitatia unul din ciobani zice:
- Apai ma Gheo, bani de masina din aia n-am, da o usa tot imi ieu!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Al3xius 20-07-04 15:03

Munty cu poza aia ai dat idei la multi nebuni .... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P :P peste o luna vedem asa ceva prin Craiova :lol: :lol:

strengaritza 20-07-04 16:21

gheo isi pierduse oile...si ion il ajuta sa le caute...

-BHAAAAAAAAAAA!!!!!!!!IONE BHAAAAAAAAAA!!!!!!!...striga asta de pe un deal pe alalalt BHAAA>>>NU AI GASIT NIMIK MAAAA!!!!!!
la care ion dand din cap ca nu,....
- tz tz.

g-spott 22-07-04 11:59

Bahhhhhhhhhhh voi stiti ce a zis vulpea la arici? :lol: ( Al3xius si Gabi - nu va bagati plz ) :twisted:

Al3xius 22-07-04 16:47

ahahahahahahahahaha !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ok ...nu ma bag ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BoSsuL3TZ 22-07-04 20:08

1 Attachment(s)
:) ia sa vedetzi ce TETRIS am gasit :D :lol:

Al3xius 22-07-04 23:00

mie mi se pare funny(si fara sens...) mesajul pe care l-a pus gabi cand a inchis topicurile ... :evil: :evil: :evil:

Gabi 24-07-04 15:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
mie mi se pare funny(si fara sens...) mesajul pe care l-a pus gabi cand a inchis topicurile ... :evil: :evil: :evil:

Ti se pare aiurea, a? Ti se pare aiurea faptu' ca vreau sa pastrez ceva ordine pe forumu' asta? Ti se pare aiurea ca nu te las sa faci ce vrea **** ta? Tu deja incepi sa ma oftici...

Al3xius 24-07-04 16:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Ti se pare aiurea, a? Ti se pare aiurea faptu' ca vreau sa pastrez ceva ordine pe forumu' asta? Ti se pare aiurea ca nu te las sa faci ce vrea p**a ta? Tu deja incepi sa ma oftici...

mi se pare aiurea k ai inchis unele topicuri care incepusera sa-si \"revina\" ... si nu ti-a cerut nimeni sa ma lasi \"sa fac ce vrea **** mea\" ... :evil: :evil: si daca te oftic...nu ma mai baga in seama si gata ! sau da-mi ban pe forum si gata... :twisted: :evil:

EvLSant0S 24-07-04 17:24

atzi incercat la vreo terasa sa o intrebatzi pe ospataritZa....

- ceVA GIN avetzi? :) :) :twisted: :twisted: incercatzi si sa-mi ziceti cum a reactioant

Al3xius 25-07-04 01:13

AHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ba tu nu esti normal !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SpeedeR 25-07-04 16:00

banana power :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ia santose sa te vedem dk o intrebi pe chelneritza c vagin are :D...

i dare you!!!!

Al3xius 25-07-04 17:08

...eu cu prima ocazie o sa intreb ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

SpeedeR 25-07-04 17:25

asteptam sa ne zici ce reactie avuse :D

Theba 30-07-04 18:14

loooooooool
Voi nu suntetzi normali mah...nu prea sunt pe faza la ceea ce se intampla in craiova,insa si cand intru,tot timpul gasesc ceva interesant de citit...
Va salut pe totzi de la cluj...vb pe mess,oke?

g-spott 01-08-04 03:18

loloi Santos ... Asta e ceva de genu', cand te duci cu cineva la o bere si ii zici chelnaritei o bere Tuborg ( de exemplu ), pentru tine, si o Skol pentru baiatu'/fata :)

g-spott 10-08-04 01:14

Va intrebasem mai inainte ce a zis vulpea la arici ... Vad ca nici unu nu a raspuns .... Sa va zic eu ce a zis: Mai dute-n p|_|la mea de-ici....

Si stiti ce a zis ariciu' la vulpe?
Mama, mama ce te-as f|_|te :lol:

Gabi 10-08-04 01:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

- ceVA GIN avetzi? :) :) :twisted: :twisted: incercatzi si sa-mi ziceti cum a reactioant

...
Quote:

...eu cu prima ocazie o sa intreb ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

A zis-o...
Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"

Chelnerita: \"poftim?\"
Al3xius - a repetat :lol:
Chelnerita: \"doar Beefeater\"

:peace:

g-spott 10-08-04 01:19

Marfa :)

Al3xius 10-08-04 02:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

...
Quote:

A zis-o...
Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"

Chelnerita: \"poftim?\"
Al3xius - a repetat :lol:
Chelnerita: \"doar Beefeater\"

:peace:

thx Gabi ! }{ ...eu am vrut sa scriu dar nu mi-a mers netu si am uitat !

in concluzie proasta aia a ramas ceva de genu :shock: WHAT?! ..si dupaia ii trecea prin cap : :boxing: :chainsaw: :2gun: :bat: :bat: :bat: :bat:

a fost fun oricum ! :lol: :lol: :lol:

BoSsuL3TZ 10-08-04 13:37

:lol: :lol: tare faza.. ;) loooooooolz.. :lol: pai si nu va torpilat.. ? :D :D :P

g-spott 10-08-04 14:11

Boss crezi ca era ospatarita ruda cu Jet Lee ... de unde atata bataie ...

Al3xius 10-08-04 14:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ\"
:lol: :lol: tare faza.. ;) loooooooolz.. :lol: pai si nu va torpilat.. ? :D :D :P

nu...pur si simplu i-am zis k nu-mi place (va)ginul care il are si a plecat la bar sa ne aduca comanda! :lol: :lol: :lol: :lol:

COIOTU` JR. 13-08-04 18:19

Sal` BaIeTzI........!!!!!! I`m BacK !!!!!!!!!! :D :D :D :P

BoSsuL3TZ 13-08-04 21:12

pe unde ai umblat ma.. ;)

g-spott 13-08-04 22:25

La furat :lol:

COIOTU` JR. 14-08-04 11:59

:lol: ...............
Am nishte probleme cu calcu` shi nu pot sa intru pe explorer ca se blocheaza.......shi acum mi`a dat Alexius adresa de la forum shi vad ca merge................
I missed you` guys............ 8)

g-spott 14-08-04 14:44

Coiotule welcome back ... da totusi ai facut bani la furat sau nu ? :P :lol: :)

Al3xius 14-08-04 15:00

welcome back COIOTU! :wink:

g-spott 15-08-04 02:08

Ce milog e ca nu ne spune ... nu vrea sa ne dea de baut ca stie ca noi am aflat ca a facut multzi coco :) :lol:

Gabi 15-08-04 11:54

Din posturile (offtopic - incepute de COIOTU') de mai sus, cate sunt amuzante ?

Inca 1 si-l inchid :evil:

g-spott 15-08-04 15:55

Gabi daca te gandesti cumva si la mine ... inseamna ca iti lipseste simtu' umorului ... si din partea mea poti sa le inchizi pe toate ... daca te face sa te simti mai bine ... sau mai dosebit. :evil:

BoSsuL3TZ 15-08-04 19:48

ma adevaru ca prea multe topicuri inchise.. dar asta e .. d'asta exista moderator (no offence Gabi ;) )..

Chiar daca sunt offtopic, totusi nu cred ca exista un topic unde cineva sa nu fie OFF.. suntem oameni, nu robotzi.. acum binenteles tre sa ne aliniem la politica forumului..

Gabi 15-08-04 23:09

Daca sunteti impotriva \"politicii\" pe care-o duc, rasculati-va. Vorbiti cu Vali sa ma dea jos.

PS: g-spott - vezi c-ai luat-o pe urma lu' aia mica. Esti prea arogant.

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning