![]() |
Re: freehand tuning usergroups
lks pls fa pollu pt hot-rod-uri :P
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
pt k lui maf nu-i mergea sa le uploadeze mi le-a dat mie sa le pun p forum... so here they are :D
|
ms Ace...... am mai postat cateva si la challenge aici..... :) sorry , sper k lks sa le vada si sa hotarasca ce face cu mine.....
|
indiferent dak esti primit sau nu ... tot mai ai multe de inv... deci treci la treaba... bafta ;)
|
Quote:
forum.4tuning.ro > User Control Panel > Group Memberships |
deci k sa intru in freehand usergroup tb sa fac niste desene exclusiv pt asta?.. acum nu prea am timp.. da o sa le fac.. KEEP-IN-TOUCH ..
|
nu trebuie sa fie neaparat exclusiv ..da` daca ai unele bune ..(adik bune de tot) le poti pune aici ...
@maf : ca schitze ..desenele tale sunt bune ..cu perspectiva e bine...sunt probleme la partea de hasura ...incearca sa nu te mai grabesti cand faci o masina ...c ya next time @trickz : pune mai multe desene sa vedem ce poti ...ca dintr`un desen e cam greu sa iti dai seama |
1 Attachment(s)
E un concept mai vechi de al meu. Stilul e mai avangardist.
|
wow... nu as fi putut niciodata concepe asa ceva... cata viziune... cata imaginatie... cata vrajeala =)) :lol:
ia zi ... de mana stii sa faci ceva?! |
Frate aia e masina ??? La cati ani ai desenat-o 3 4 5 ani ? Cand abia se inventase Paint ... nu-i asa ?
|
1 Attachment(s)
Te rog nu ma jigni, doar e concept. In stil avangardist.
Mai jos e alt concept facut pentru o firma din occident. |
hai frate fii serios :lol: ... ceva facut de mana n-ai !?
|
daca va spun ca mi-au batut in teava vecinii cand am inceput sa rad .....
|
e grav dak se iau de tine vecinii pt atat... acu depinde cum ti-ai dresat vecinii :D
--offtopic-- |
1 Attachment(s)
Masina asta este o dorinta de-a mea mai veche si am facut-o pentru mine. Este o exceptie, majoritatea celor facute sunt concepte pentru altii.
|
totusi hai sa pastram un anumit nivel calitativ al lucrarilor...si sa nu postam orice.
ce rugaminte am la tine...sa te uiti/cauti pe net tutoriale care sa aiba legatura cu desenarea...trasarea primelor linii pt o masina....cauta pe google ceva de genu asta:sketch car tutorials,draw cars...design car tutorial daca vrei tot in paint sa lucrezi in meniu ai si optiunea elipse cu care poti face rotile si restul caroseriei sa folosesti 'line'...si pana nu te sad'isface pe tine cat de cat rezultatu' preferabil ar fi sa nu mai postezi orice incercare. n'o lua in nume de rau,totul am spus'o incercand sa te ajut. |
Ion Design '06 ..wow ..ce titlu...tot in stilu avangardist..
Frate ..no offence ...da` cu asha concepte ..masinile sunt pe cale de disparitzie. ..o specie pierduta :))) io zic sa postezi conceptele astea si la sectiunea 3D ... :))))) |
1 Attachment(s)
mie imi place:), las k poate fac mai tarziu ceva la pleask de mana :)).... uite ce a facut un fost prieten de a meu care are DOAR 13 ani, u cik ai 26 ? :))
|
oare nu a avut poza orignala dedesubt!? :D
|
Quote:
|
a , da ..... am vazut, si da, avea poza dedesupt:)) , astia mici crek nu au ce face si fac masinile cu paint =))
|
Eu ma intreb cum s-au inscris pe forum ca akolo te pune pe raspundere prorpie ca ai peste 13 ani ... Orcum cred ca ar trebui sterse pozele alea ... Fac forumul de ras ...
--Offtopic-- |
1 Attachment(s)
Alkatraz.... lasa copilu sa fie fericit... u ai postat ceva pana acum aici? :) esti si u incepator k el......
PS: uite alta mazgalitura facuta de mine |
sa mai iti spun o data parerea mea sau ii las p ceilalti!? :)
|
neh, lasa`i pe ei.... stiu k arata ca draq..... da decat deloc...... macar incerc...
|
taci mah ... nu le da indicii :lol: :D
|
:)) ...... ok .... deja lucrez la un golf 4, poate o sa am parte de oleaca de ajutor la umbre :P
|
pai c ajutor vrei?!
|
1 Attachment(s)
nah, audi s8, am incercat sa dau mai mult detaliu prin umbre si alea alea, crek mai mult l-am stricat, acum pot intra in usergroup?(ps:golfu 4 eram pe la 1/3 avansat in lucru, am scapat ceva pe foaie ce nu a mai putut fi sters si am abandonat lucrarea)
|
eu zic ca poti intra in usergroup...acu depinde de LKS
pe viitor incearca sa'ti iei si'un creion mai moale sa dai unele accente de negru...ofera personalitate masinii.asa doar cu noante de gri ...e monoton si greu de citit forma masinii bafta! |
maf... mie mi se pare k seamana mai mult cu o skoda; sunt nijte mici erori ... dar destul de reusita si detaliata masina in rest...
si cum a zis si ad1 ... nu ti-ar strik un creion mai moale... dak mai faci un desen k asta sa ne demonstrezi k stii .... intri sigur.... ad1 tu de ce nu esti in grup!? _________________________________________ nu stu...probabil pt ca n'am dat join :D - ad1 |
ok, o sa mai incerc, eram oleaca si presat de timp, am mers la iaz la me si stateam pe terasa la cabana si desenam si aveam grija si de gratar :)) ... nah.... o sa mai lucrez crek dupa ce vin de la mare de acum, oricum o sa am mai multe lucrari de acum k vine framiu acasa si nu am cum intra la pc :) si altceva noaptea nu prea am ce face
|
Re: Freehand Design Usergroup
e fain audi-ul.. are ceva greseli.. dar din greseli se invata. eu zic k merita sa intre.. acuma cum vretzi voi..
|
Baietzi ce 3 sa fac ca sa intru si eu in freehand design usergroup???
|
sa dai join :D USER CP > GROUP MEMBERSHIP > Freehand Usergroup si dai join ...
|
am dat si eu join mai trebuie sa pun desene sau stiti????
|
la tine nu`i nevoie ...am dat accept ...
|
ma primiti si pe mine?
|
si o lucrare...nu am timp de altele
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning